- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.221
Selam canım...Hoşgeldin...Kesinlikle katılıyorum tembellik konusunda...Bereket benim koçiş yemek konusunda bişey demiyor temizliğe gene yapma diyor...
bugun dev hastanesıne gttım bazı tahlıllerım vardı dr bı kadını muayene ettı 39 haftalık hamıleymış haftaya gel sen dedı sonra duşundu yok yok dedı ben ozamn yokum dedı sen en ıyısı yarn gel ı zaten sezeryanamelıyata alalım dedı ayyy benı orda bı heycan bastı bana ne oluyosa kadında hemen kabul ettı daha bır haftsı varken
benımkının de bu ara bı ış yaptıgı yok yapıncada ellı kere soyletıyor.sadece getırı goturu ıyı yapıyor sonrada sadece çocuk dogana kadar sonra yapmam dıyor bende az kaldı dayan dedımozamn bence daha çok ış yapcaklar merak etmeyın sız yıne zafer bızım
normalde sezeryan önceden belli ise zaten 38. haftada alınıyormuş hatda bazen daha erken ..acaba 2. gebelik olduğu içinmi sezeryan olacaktı da son güne kadar bekliyorlar ??
bendeeeeeeee eve gidince bişey yapacak halim olmuyo günlerdir ütü yapcam misal sallıyom hergün bugün yemeğimde yok napcaz bakalım
selam kızlar bugun doktor kontrolümüz vardı bebişimi gördüm pek hareketliydi ve haftasına göre 10 gün önden gidiyomuş dedi maşşallah tam 1700gr olmuş bizim sıpa ama bebeğin eşi hala aşşaığıda ve dahada inmiş aşşağıya dedi eşinle beraver olmak yok dedim sanki çok vardı hehehe birde ayakta durma her an kanama olabilir allah korusun ve budurumda sezeryan olmam şart oldu ne kadar istesemde normal doğum yapmayı nasip olmadı rabbim bebişlerimize sağlık versinde ne olursa olsun.
evt canım sonra dr ıkıncı gebelık ılkı sezaryanla oldugu ıçın buda oyle olcak normal zaten olmaz dedı
hayırlısı cnm herşeyde bir hayır vardır bebişin kilosu hakkında şu kadar doğar gibi bişey soledi mi
ıyı akşamlarrrkızlar ben eve doğru kaçıyorummmm....
hadi iyi akşamlar hepinize.. :92:
selam kızlar bugun doktor kontrolümüz vardı bebişimi gördüm pek hareketliydi ve haftasına göre 10 gün önden gidiyomuş dedi maşşallah tam 1700gr olmuş bizim sıpa ama bebeğin eşi hala aşşaığıda ve dahada inmiş aşşağıya dedi eşinle beraver olmak yok dedim sanki çok vardı hehehe birde ayakta durma her an kanama olabilir allah korusun ve budurumda sezeryan olmam şart oldu ne kadar istesemde normal doğum yapmayı nasip olmadı rabbim bebişlerimize sağlık versinde ne olursa olsun.
benımkının de bu ara bı ış yaptıgı yok yapıncada ellı kere soyletıyor.sadece getırı goturu ıyı yapıyor sonrada sadece çocuk dogana kadar sonra yapmam dıyor bende az kaldı dayan dedımozamn bence daha çok ış yapcaklar merak etmeyın sız yıne zafer bızım
benimkide yemek konusunda seçici değildir hani bii laf var ya 'ne bulursa yiyo' işte o tam benim kocalık bii laf. aman canım istemedi napalım kaynanama çıkarız bugünde. alıştık zaten tembelliğe sürekli kaynanama gidiyoruz yemeğe. temizlik konusunda benimkide yapma diyor ama arada şakayla karışık takılıyo 'ev aldı başını gidiyo sen nekadar pis oldun diye' bende diyorum valla millet bana bişey diyemez hamile derde sana baya bii söylenirler adam karısına yardım eder diye diyorum. ama nerde yardım edecek koca pek bii beceriksiz anam benim adam.
kızlar benimde evde ütüm var akşam gidip ütü yapıcam Allah izin verirse,yemek yapmayan hanımlar kocişlerinizi alın gelin bize,dünden yapmıştım 3-4 çeşit yemeğim var yeriz beraber.
çok iyi anlıyorum valla.. bugün bizde de yemek yok ne yicez bilmem..
Normalde koçiş çok hamarattır çok yardım eder bana, ama bugün de çok yoğun geçti onun günü..
bir de yemek yap desem olmaz
kocişin e maşallah cnm bizimki de ev işleri,nde hamarat keşke yemek de de hamarat olsa bir çorba karıştırır bir de havuç rendeler
slm kızlar topikçe ne kadar tembelleştik dimi. yemekler yok, ütü birikti, ev aldı başını gidiyo. akıl veren çokda iş yapan yok. benim kaynanamda aman durdun durdun bırak iş güç yapma artık diyo ama gelipte bii makina tutmuyo eve bide üst katımda oturuyo yanii.şaka bii yana kimsenin işini falan istemiyorum ara ara bii makina tutuyorum eve yetiyo çok şükür.
selam güzel anneler napıyosunuz?
selam kızlar demekki tek miskin ben değilmişim. iyice rölantiye aldım işleri. okuldan gelince bi yatıyorum eşim okuldan gelip de yemek yapıncaya kadar:) temizlik işini zaten unuttum bile:) kocam da sağolsun neyi elime alsam dur sen bırak modunda...tatile 2 gün kaldı anneme saklıyorum kendimi hayırlısıyla:)
bu arada magnezyum olarak benimkiler ikiz olduğu için magnorm ve kalsiyum olarak da ostram alıyorum hergün hiç kramp yaşamadım şimdye kadar.
hoşgeldınız evt 38 haftada sezeryan olunabılıyormuş.hadı ozamn gozun aydın ben korkuyorum sezeryandaniyi akşamşar bayanlar,eğer sezeryanı 38. haftada aloyorlarsa benim doğum daha erken olacak demektir bu süper o zaman . benim ilk çocuk sezeryan olunca mecburen buda öyle olacak ay bakın şimdi çok sevindim
selam kızlar demekki tek miskin ben değilmişim. iyice rölantiye aldım işleri. okuldan gelince bi yatıyorum eşim okuldan gelip de yemek yapıncaya kadar:) temizlik işini zaten unuttum bile:) kocam da sağolsun neyi elime alsam dur sen bırak modunda...tatile 2 gün kaldı anneme saklıyorum kendimi hayırlısıyla:)
bu arada magnezyum olarak benimkiler ikiz olduğu için magnorm ve kalsiyum olarak da ostram alıyorum hergün hiç kramp yaşamadım şimdye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?