2011 Nisan Anneleri

GÜNAYDINLAR
DÜN DOKTORA GİTTİM
OĞLUM HOPLAYIP ZIPLAYIP DURDU...
SÜREKLİ HAREKETLERİNİ HİSSETTİĞİM YERİ SORDUM AYAKLARIYMIŞ. 32. HAFTADA GEL RAPORUNU YAZALIM DEDİ.
ANANESİYLE GİTTİK BU SEFER ODA HEYECAN YAPTI BİRAZ ÖNCE DOKTORU GÖZÜ TUTMADI SONRA İYİYMİŞ DEDİ

Günaydınnn..maşallah oğlunaben de dün doktordaydım bizde de sorun yok çok şükürben de 32.haftada yani 20 gün sonra gitcem çalışabilir raporu alcam oğlumla daha uzun zaman kalmak istiyorum

günaydın şekerler ben ankaraya gidiyorum 3 günlüğüne bişey sorcam hamileyken hızlı trene binen oldumu?bi zararı olurmu?

günaydın canım;hayırlı yolculuklar sana ama önce bir dr.nu ara sor bakalım gerçe dinlene dinlene giderden uzun yola çıkılabilir diye biliyorum ama hızlı tren konusunu dr.la konuşursan daha iyi olur.hayırlısıyla gider gelirsiniz inş.

ohh ne güzel cnm hem annen yanında olacak hem de sıcak evde olacaksın bizim de sobalı inşallah havalar iyi olur bebiş doğunca

kızlar biz gene geldik oğluşumla.uyumuş kalmışız biraz önce kalktık valla.

bu haftra ben uykuya hasret kaldım ne güzel uyumuşun tatlım hergün erken yatacam diye söz veriyorum kendime akşam bişey cıkıyo yine 12 yi buluyo

ayyy kızlar yemek istyrm yiyemyrum artık midemmde bi baskı bi baskı keşke bu zamna kadr doya doya yeseydim istesem de yiyemyrm artık

tatlım sen yiyemiyon ben de doymak bilmiyorum şu 2 gün dikkat edeyim de c.tesi doktorum kiloma bişey demesin 250 gr versem 250 gram dır

günaydın kızlar iyisinizdri umarım gene sıcacık yatagımızdan kalktık işe geldık bakalım ne olacaksa.artık zoruma gıdıyo ıse gelmek

günaydın şekerler ben ankaraya gidiyorum 3 günlüğüne bişey sorcam hamileyken hızlı trene binen oldumu?bi zararı olurmu?

günaydın kıslarr

canım bende gecen hafta ankaradaydım doktoruma sordugumda hamılelıkte 2 saatte bır mola verıp yuruyus yaparsan hiçbir engelı yok dedı kı oylede oldu 2 saatte mola verdım sende trende yurursun aralarda

GÜNAYDIN KIZLAAAAAR

Selam tatlım, öncelikle geçmiş olsun..bu diş ağrısı olsun diş tedavisi olsun hiçbirşeye benzemiyor valla.şimdi iyisin inş. değil mi?

Benimde bu wc sıkıntım yeni yeni başladı..10 dk değil ama eskiye nazaran çok sık gidiyorum birde arada bebiş hareket edince ,artık içerde noluyorsa..neresi nereme geliyordabi anlıktuvaletim gelip gidiyor..acaip birşey yaa

bu aralar bende boyle oldum..durduk yere aklıma olmadık mamalar geliyor.dünde ben abur cubur işini abattım yedim durdum..bgn de kendimi frenleyeceğim inş. abur cubur yok bugün..Ayrıca bu türk kahvesini ben hergün bir bardak içiyorum ama çaymış , meyve suyuymuş bunları asla içmiyorum..günde bir tane kahve sıkıntı olmaz diye okumuştum inş. olmaz.Çünkü çok seviyorum yaa..
slm cnm hoşgeldin....dışarda yağmur var...romatizmam tuttu...sıpa içerde taklalar atyıo...geriyo karnımı...:26:
ahh canım..Allah şifa versin..bugün nasılsın ağrın var mı​
Allah Allah..merkezi sistemlerin gayet gzl ısıttığını düşünürdüm benÇünkü ben de merkezi sistemle ısınan bir evde oturuyorum.Ama öyle sıcak oluyor ki ev kendim petekleri kapatıyorum sıcaktan..Demekki sistemden sisteme değişiyor..Sürekli taşınmakta dediğin gibi sıkıntılı bir iş..Allah yardımcınız olsun tatlım​

Günaydın canım , ben hızlı trene hamileyken binmedim ama sıkıntı da doğuracağını sanmıyorum.Çünkü bi araba bi otobüs gibi hoplatmmıyor..beşik gibi sallana sallana gidiyorsun Ancak bir bilene sormak ta fayda var:13:​

çok mutluyum kızlar beğendiğim hastane çıkışı satılmıştı çok üzülmüştüm tekrar getiriyorlar yarın akşam alıyoruz ...

Günaydın şekerler. Hepinizin geçmiş olsun dileklerine teşekkür ediyorum.Bir dişle tamamlarız hamileliği inşallah.Aklım başıma geldi ama geç geldi.Daha çok süt daha çok peynir yoğurt...

Azıcık da olsa geçmişe baktım, maşallah iyisiniz herşey yolunda gibi görünüyor.Bunlar son iyi günlerimiz gibi görünüyor.Yavaş yavaş şikayetler başlayacak.Allah bizlere yardım etsin.

Bu arada bir öğretmen olarak bunu söylemekten utanıyorum ama "YAŞASIN TATİL"

Yarın son günümüz çok şükürrr.Bu 2 hafta bana çok iyi gelecek.....

Günaydınnn..maşallah oğlunaben de dün doktordaydım bizde de sorun yok çok şükürben de 32.haftada yani 20 gün sonra gitcem çalışabilir raporu alcam oğlumla daha uzun zaman kalmak istiyorum
GÜNAYDIN TATLIM, MAŞALLAH SÜBHANALLAH..BENDE ŞUBAT ORTASINDA GİDİP ÇALIŞABİLİR RAPORU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM..BEBİŞLERİMİZLE NE KADAR FAZLA KALIRSAK O KDAR İYİ DEĞİL Mİ
günaydın kızlarr
yeni birgün yeni bir sabahhh. bebişlerimize 1 gün daha yaklaştık
bebeğini gören anneleri tebrik ediyorum.
GÜNAYDIN TATLIM,SEN 32. HAFTANDA MI İZNE ÇIKACAKSIN CANIM
Günaydın güzel annelerrr :92:
kızımla biz geldikkkk :124:
herkes iyidir inşallah..
GÜNAYDIN CANIM,HOŞGELDİNİİİZ..BEN İYİYİM HAMDOLSUN SEN NASILSIN:13:
kızlar Markofoni de Nevresim takımı buldum..33.90 TL diyo..:26:
http://www.markafoni.com/product/371227/
aranızda bakan oldu mu? alsam mı karar veremedim? dışarda nevresim takımları TL kaç civarında??
tam olarak bilmediğim markalarla ilgili benim çok param gitti şekerim.eğer markayı tanıyor kalitesini de biliyorsan pek sıkıntı olacağını sanmam..ama iyi bilmek lazım​

kızlar Markofoni de Nevresim takımı buldum..33.90 TL diyo..:26:

http://www.markafoni.com/product/371227/

aranızda bakan oldu mu? alsam mı karar veremedim? dışarda nevresim takımları TL kaç civarında??

Canım Günaydın...
Ben dün limangodan aldım... Days in Colors'dan. Bi tane de dışardan almıştım Özdilek marka indirimde 40 tl idi. Limangodaki taksit dahil 31 tl ye geldi. 25 lira normal fiyatı kargo vs. 31 liraya geliyor... çok güzel renkleri var hem çeşit de fazla.. bakl istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…