- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.281
GÜNAYDINLAR
DÜN DOKTORA GİTTİM
OĞLUM HOPLAYIP ZIPLAYIP DURDU...
SÜREKLİ HAREKETLERİNİ HİSSETTİĞİM YERİ SORDUM AYAKLARIYMIŞ. 32. HAFTADA GEL RAPORUNU YAZALIM DEDİ.
ANANESİYLE GİTTİK BU SEFER ODA HEYECAN YAPTI BİRAZ ÖNCE DOKTORU GÖZÜ TUTMADI SONRA İYİYMİŞ DEDİ
günaydın şekerler ben ankaraya gidiyorum 3 günlüğünebişey sorcam hamileyken hızlı trene binen oldumu?bi zararı olurmu?
Ben hamile kaldığımdan beri hep normal doğum istiyorum ama sanırım sezeryanı tercih edeceğim...Geçende annemde sordu nasıl olacak diye aynısını dedim anneme...Son zamanlarda haberlerde ve çevremde normal doğumda anne ve bebekte kalıcı hasarların kaldığını duydum ve gördüm...Bu nedenle gerildim...Annemde normal doğum derken hep şimdi sezeryan ol diyor...Haberlerde aynı şeyleri oda izlemiş...
Doğumdan sonrada 10 gün falan annemde kalacağım...Benim ev sobalı ve çok soğuk oluyor...Annemde dedi ben senin evde hizmet edemem sana heryer buz gibi dedi...Haklıda...Eşimle konuştum...Oda havalara göre kendini toparlamana göre kalırsın orda dedi...Annemin evi doğalgazlı...Bir sevindim ki sormayın...Kaynana biraz surat edecek ama banane...
kızlar biz gene geldik oğluşumla.uyumuş kalmışız biraz önce kalktık valla.
ayyy kızlar yemek istyrm yiyemyrum artık midemmde bi baskı bi baskı keşke bu zamna kadr doya doya yeseydim istesem de yiyemyrm artık
Benden de herkese selam selam selam :)
Allahım bugün dişçideydim yine.Kanal tedavisi olan dişimin dolgusu vardı.Ömrümden ömür gitti sanki.Röntgen çekemediği için uyuşturmadan deneme yanılma yoluyla bir güzel temizledi ama ben de bittim yani.Dişlerinize iyi bakın kızlar.
Bu arada benim gibi her 10 dk da bir tuvalete giden var mı? Benim oğluş artık çok baskı yapıyor ve günde 20 kere wc ye gitmekten yoruldummm....
ben de sık gidiyorum arada geçen evden çıkmadan tuvalete gittimj sonra özdileğe gittik anam bir sıkıştım hemen reyon görevlisine sordum müşteri lavobosu gibi birşey var mı diye neyseki varmış
günaydın kızlar iyisinizdri umarım gene sıcacık yatagımızdan kalktık işe geldık bakalım ne olacaksa.artık zoruma gıdıyo ıse gelmek
günaydın şekerler ben ankaraya gidiyorum 3 günlüğünebişey sorcam hamileyken hızlı trene binen oldumu?bi zararı olurmu?
GÜNAYDINLAR
DÜN DOKTORA GİTTİM
OĞLUM HOPLAYIP ZIPLAYIP DURDU...
SÜREKLİ HAREKETLERİNİ HİSSETTİĞİM YERİ SORDUM AYAKLARIYMIŞ. 32. HAFTADA GEL RAPORUNU YAZALIM DEDİ.
ANANESİYLE GİTTİK BU SEFER ODA HEYECAN YAPTI BİRAZ ÖNCE DOKTORU GÖZÜ TUTMADI SONRA İYİYMİŞ DEDİ
Günaydın güzel annelerrr :92:
kızımla biz geldikkkk :124:
herkes iyidir inşallah..
günaydın kızlarr
yeni birgün yeni bir sabahhh. bebişlerimize 1 gün daha yaklaştık
bebeğini gören anneleri tebrik ediyorum.
kızlar Markofoni de Nevresim takımı buldum..33.90 TL diyo..:26:
http://www.markafoni.com/product/371227/
aranızda bakan oldu mu? alsam mı karar veremedim? dışarda nevresim takımları TL kaç civarında??
Eki Görüntüle 133515
canım kumaşı nasıl acaba bunun?? kararsız kaldım :97:
resmini yükleyeyim dedim beceremedimmmmm ....poofffffff
Benden de herkese selam selam selam :)
Allahım bugün dişçideydim yine.Kanal tedavisi olan dişimin dolgusu vardı.Ömrümden ömür gitti sanki.Röntgen çekemediği için uyuşturmadan deneme yanılma yoluyla bir güzel temizledi ama ben de bittim yani.Dişlerinize iyi bakın kızlar.
Bu arada benim gibi her 10 dk da bir tuvalete giden var mı? Benim oğluş artık çok baskı yapıyor ve günde 20 kere wc ye gitmekten yoruldummm....
ayy kızlarr reklamlarda ne gorsem canım ıstıyor ıkı gunudr dayanamdımkahve ıçtım şimdı yanında da abur cubur bakkal ışlerı yanı bı kereden bışe olmaz heralde bı anda yuklenıyorum gercı
slm cnm hoşgeldin....dışarda yağmur var...romatizmam tuttu...sıpa içerde taklalar atyıo...geriyo karnımı...:26:
Selam herkese:80::80::80: ...Hiç sayfada ilerlememiş herkes geçmişi okuyor sanırım .Bizimde babamız yok oğlumla canımız sıkılıyor tv dede bişey bulamadık izleyecek nette sıktı bizi ..face dede kimselerim yok . Diğer annelerin topiklerine sızıyoruz bizde. evde buz gibi merkezi sistemden nefret ediyorum hayatımdaki ilk merkezi sistemli ev burası ilk kısımız delirmek üzereyim 10.30 da kapanıyor sabah 6 ya kadar donuyoruz böle soğuk günlerde . Elektrikli soba aldık onu yakıyorum ya çocukla ne yapıcaz bilmiyorum.tasınalı 6 ay oldu gözümde yemiyor yazın tasınsammı diyorum .
güzel görünüyor canım ama tabi yakından bakmak lazım
Günaydınnn..maşallah oğlunaben de dün doktordaydım bizde de sorun yok çok şükür ben de 32.haftada yani 20 gün sonra gitcem çalışabilir raporu alcam oğlumla daha uzun zaman kalmak istiyorum
GÜNAYDIN TATLIM,SEN 32. HAFTANDA MI İZNE ÇIKACAKSIN CANIMgünaydın kızlarr
yeni birgün yeni bir sabahhh. bebişlerimize 1 gün daha yaklaştık
bebeğini gören anneleri tebrik ediyorum.
Günaydın güzel annelerrr :92:
kızımla biz geldikkkk :124:
herkes iyidir inşallah..
aranızda bakan oldu mu? alsam mı karar veremedim? dışarda nevresim takımları TL kaç civarında??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?