2011 Nisan Anneleri

haklısın cnm yaaa..yarın okullar kapanıyor artık pazartesi baslıcam valla...cunku alınacak o kadar cok sey var kı... ilk iş odasından baslamak olucak galiba...

şekerim bende bu hafta başlıcam alışverişe bundan sonra yaparız inşallah.Zaten bi eminönüne gidicne hepsini bir alp geliyosun,sıkıntı yapmaya değmez.

haklısın cnm ben okulların kapanmasını bekliyordum rahat rahat almak için...öncelikle oda secmek lazım ben adanadayım burda yaptırmak daha mantıklı oluıyor...dergiden bi model begendim ondan yaptırıcaz ..kapitoneler,süslemeler falan ancak yetiştiririm

aaa ne güzelmiş tatlım yaaa,valla şanslısın epey hafifletmiştir senin bu malzemeler o zmn..fotoğraflarını bekliyoruz en kısa zmnda[/QUOTE]

canım sorma valla epey maddi rahatlattı bu duurm bizi şimdi odası için hazırlık yapabilirim

Canım harika olmuş..iyi günlerde kullanın

sağo lcnm daha iyileri sizlre olsun

gunaydınnnn

eksıkler tamamlanıyor yavaş yavaş ben daha dogru duzgun bışe almadım.gorumcemden nefret edıyorum normalde benı ıyıce gıcık edıyor bu ara annesıne sakın bışe almayın erken dıyomuş kıskanç dunde hacışakırın deterjanını bulamdık kaynnam aradı markette sen nerden alıyosun dedı sonra telı bana verdı guluyor erken değilmı ya dıyor herkes bı yerden bışe dıyor delı edıyorlar.

gözünaydın cnm maşallah oğluşuna

amannn cnm sen boşver onları.duyma bile kafana göre takıl yapmak istediklerini yap.bence erken değil artyık son zamanlara yaklaştık iyice.

boşver şekerim geç bile kaldık biz anca yetişecek daha bebişin alışverişi bitmedi benim kendime başlayamadım o yüzden tamam lazım olunca bir günde de alınır diyorlar ama ben keeme göre arastırıp arastırıp ole alıyorum bu da vakit alıyor milleti hiç takmayalım

evt canım ya alışverış harıcınde bırde evın ınce temzlıgı var.

mrb kızlarrr
nasılsınız..
biz oğluşumla iyiyiz ama artık sancılar giriyor bazen
günde bi kere falan.
zorlanmaya başladım iyice..

yarın belki avrupa yakasın a gidebiliriz eşimle.
bebek malzemeleri satan yerler nerelerde?
han lar var sanırım orda.
isimleri neler?

erenhava bnmde kaynanam öyle
onun için erken bunun için erken...
diye diye son zamana bıraktı, şimdide bnm yürüyecek halim kalmadı ağrılarım oluyor.
fazla gezemiyorum
ayrıyetten herşey üst üste gelicekk...

bugun forum ıstanbula gıtcez eşimden once gıderım ben rahat gezmek ıçın bebek magazlarını gezıcem bakmamı ıstedıgınız bışey varsa soyleyın kızlar

canım sorma valla epey maddi rahatlattı bu duurm bizi şimdi odası için hazırlık yapabilirim
Darısı başıma..valla boyle biri çıksa bende hemen alırım
Günaydın Hoşgeldin,:13:
amaaaan konu böyle şeylere gelince valla öz kardeş kardeşi çekemiyor görümce neki..ukalalık heryerde yapmaya çalışılıyor..kulaklarını tıkayıp sen bildiğini yap canım..
günaydın kızlarr
nasılsınız?
Günaydın hoşgeldin :13:
ben prensesimle hamdolsun iyiyim..karnımız acıktı brzdan yemeğimiz gelecek yemek yiyeceğiz inş.Sen nasılsın?

hoşgeldınz gıcıklar yaa.cmt bı kaç yere gtcez canım duşunuyorum nasl gtcem dıye bı gunde ben not aldım sanada yazım
erbay bebe mahmutbey ıstoç 0212 659 30 70
e bebek maslak
kadır has
istoç
masko mobılyacılar sıt. demırkapı mobılyacılar sıt.
ayhan çocuk
nar bebe avcılar
7 a no 32 masko mob sıt anne bebek
http://www.bebekodasial.com/
egemen bebe
cicila bebek beşik
cici bebe masko
tombık bebe
atrıum atakoy bebekken bubchen
emınonu havuzlu han
saraçhane

bunları netten araştrdım lıste yaptım fırsat buldukça gıdıcem

gunaydın ıyıyız canım sen sız nasılsınız

sallamıyorum zaten ben onlarıda gorumcemden nefret edıyorum yorumları benı dellendırıyor

bizde iyiyiz bugün ama akşam çok ağrım oldu.kasıklarım ve pelvik midir nedir o bölgem çok sancıdı.korktum suyumm gelicekte doğurucam diye.oysaki hiç yorulmamıştım bütün gün evdeydim.yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz.

hoşgeldin cnm.
eminönünde havuzlu han var.tüm bebek malzemeleri var.biz oraya gittik.yanlız erken gidin eminönünde hayat erken bitiyo rahat rahat gezersiniz erken giderseniz.

haklısın canım ben onu adam yerıne koyup bışe sormuyorum sormıycam da çatlasın

ayaklarının altına yastık koy dık bıraz yat oyle.ozamn yarn sen nst ye gırersın orda bebege gıden kan akımına ve sancılarına bakıyorlar ılk gıren sen olucan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…