- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.321
Canım harika olmuş..iyi günlerde kullanın
günaydın cnm, hoşgeldinbak zamanımız da aynı sayılır senle , ben aldım valla duramadım..
sen de başla istersen, son ay dışarıda gezmek çok zor oluyormuş, çok ağırlaşırsak :26:
biberenu ve emziği ne marka ve ne özellikde aldın canım?
şekerim bende bu hafta başlıcam alışverişe bundan sonra yaparız inşallah.Zaten bi eminönüne gidicne hepsini bir alp geliyosun,sıkıntı yapmaya değmez.
Canım harika olmuş..iyi günlerde kullanın
sağo lcnm daha iyileri sizlre olsun
GÜNAYDINLAR
DÜN DOKTORA GİTTİM
OĞLUM HOPLAYIP ZIPLAYIP DURDU...
SÜREKLİ HAREKETLERİNİ HİSSETTİĞİM YERİ SORDUM AYAKLARIYMIŞ. 32. HAFTADA GEL RAPORUNU YAZALIM DEDİ.
ANANESİYLE GİTTİK BU SEFER ODA HEYECAN YAPTI BİRAZ ÖNCE DOKTORU GÖZÜ TUTMADI SONRA İYİYMİŞ DEDİ
gunaydınnnn
eksıkler tamamlanıyor yavaş yavaş ben daha dogru duzgun bışe almadım.gorumcemden nefret edıyorum normalde benı ıyıce gıcık edıyor bu ara annesıne sakın bışe almayın erken dıyomuş kıskanç dunde hacışakırın deterjanını bulamdık kaynnam aradı markette sen nerden alıyosun dedı sonra telı bana verdı guluyor erken değilmı ya dıyor herkes bı yerden bışe dıyor delı edıyorlar.
gunaydınnnn
Eksıkler tamamlanıyor yavaş yavaş ben daha dogru duzgun bışe almadım.gorumcemden nefret edıyorum normalde benı ıyıce gıcık edıyor bu ara annesıne sakın bışe almayın erken dıyomuş kıskanç dunde hacışakırın deterjanını bulamdık kaynnam aradı markette sen nerden alıyosun dedı sonra telı bana verdı guluyor erken değilmı ya dıyor herkes bı yerden bışe dıyor delı edıyorlar.
günaydın kızlarr
nasılsınız?
boşver şekerim geç bile kaldık biz anca yetişecek daha bebişin alışverişi bitmedi benim kendime başlayamadım o yüzden tamam lazım olunca bir günde de alınır diyorlar ama ben keeme göre arastırıp arastırıp ole alıyorum bu da vakit alıyor milleti hiç takmayalım
canım sorma valla epey maddi rahatlattı bu duurm bizi şimdi odası için hazırlık yapabilirim
gunaydınnnn
eksıkler tamamlanıyor yavaş yavaş ben daha dogru duzgun bışe almadım.gorumcemden nefret edıyorum normalde benı ıyıce gıcık edıyor bu ara annesıne sakın bışe almayın erken dıyomuş kıskanç dunde hacışakırın deterjanını bulamdık kaynnam aradı markette sen nerden alıyosun dedı sonra telı bana verdı guluyor erken değilmı ya dıyor herkes bı yerden bışe dıyor delı edıyorlar.
günaydın kızlarr
nasılsınız?
erenhava bnmde kaynanam öyle
onun için erken bunun için erken...
diye diye son zamana bıraktı, şimdide bnm yürüyecek halim kalmadı ağrılarım oluyor.
fazla gezemiyorum
ayrıyetten herşey üst üste gelicekk...
gunaydın ıyıyız canım sen sız nasılsınız
sallamıyorum zaten ben onlarıda gorumcemden nefret edıyorumyorumları benı dellendırıyor
mrb kızlarrr
nasılsınız..
biz oğluşumla iyiyiz ama artık sancılar giriyor bazen
günde bi kere falan.
zorlanmaya başladım iyice..
yarın belki avrupa yakasın a gidebiliriz eşimle.
bebek malzemeleri satan yerler nerelerde?
han lar var sanırım orda.
isimleri neler?
Darısı başıma..valla boyle biri çıksa bende hemen alırım
Günaydın Hoşgeldin,:13:
amaaaan konu böyle şeylere gelince valla öz kardeş kardeşi çekemiyor görümce neki..ukalalık heryerde yapmaya çalışılıyor..kulaklarını tıkayıp sen bildiğini yap canım..
Günaydın hoşgeldin :13:
ben prensesimle hamdolsun iyiyim..karnımız acıktı brzdan yemeğimiz gelecek yemek yiyeceğiz inş.Sen nasılsın?
evt canım ya alışverış harıcınde bırde evın ınce temzlıgı var.
bizde iyiyiz bugün ama akşam çok ağrım oldu.kasıklarım ve pelvik midir nedir o bölgem çok sancıdı.korktum suyumm gelicekte doğurucam diye.oysaki hiç yorulmamıştım bütün gün evdeydim.yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz.
hoşgeldin cnm.
eminönünde havuzlu han var.tüm bebek malzemeleri var.biz oraya gittik.yanlız erken gidin eminönünde hayat erken bitiyo rahat rahat gezersiniz erken giderseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?