2011 Nisan Anneleri

teşekkür ederim arkadaşlar..içim rahatladı..okuyorum bazı arkadaşlar 4 5 kere gitmiş :) ben mi ihmal ettim diye dert ettim ...daha misminnoş bişe gitsem ne görcem diyede gitmedim az büyüsün ellensin ayaklansın öyle görürüz dedik :) ilk gidişte nokta gibi bişeydi..kalp atışını duymadık ama göz kırpması gibi kalp atışları gözüküyordu..o kadar

dreamer35 ablamda galiba erkek falan diyor ama alakası varmıdır bilmiyorumki:)

fadikcim snnki geç döllenme demekki cnm. bnm çünkü adetime 3 gün kala idrar testinde bile çıkmıştı evde hafifte olsa.
evet canım benim geç döllenme çünkü 17. günü falan yumoş olmuştu...
adete 3 gün kala çıktığına göre seninkide erken olmuş...
hayırlısı canım...

bende tetenozu duymuştum ama başka ne var bilmiyorum....

Selam kızlar nasılsınız neler kaynatmışsınız neler vallasırnaşık şey yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

Nisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin senii merak ediyorummmm:1rolleyes:

burdayım bitanem ya bu hafta gece mesaisindeydim çok uğrayamadım topiğe gecedende sabaha geçtim bugün dökülüyorum valla sen nasılsın bulantılar seni yormuş galiba geçmişte okudum dikkat et kendine

Benim bulantılarda akşam başlıyor kızlar bu arada normal akıntım kahv. geldieyvahedigeldismile ama geçti hemen şaşırdım bilmiyorum ya doktora salı gidicem doktor devamlı değilse takma dedi ama insan tedirgin oluyor

Vallah bende zaten göbüş vardı gören hamile zannediyordu...Şimdide gaz sorunundan şişkinlikte var...Sanarsınız 3 aylık...O nedenle pantolonlarımı giyemiyorum sıkıyor...Sadece eşortman giyebiliyorum...Bu nedenle şimdiden bayram için hamile pantolonu aldım...Denerken acayip oldum vallah...

Merhaba bn yeni üye oldum beni de listeye ekleyebilirsiniz yaş 37 sat 17 temmuz muhtemel doğum tarihi 23 nisann hihoyyyt !!
hoşgeldin aramızaa.s.
bilgilerini tatlişoğluma gönderirsen daha iyi olur...
bazen burdaki mesajları kaçırabiliyor...

Kızlar göbüşler çıkmaya başladı mı...
şöyle yandan bakılınca rahat 3.5 aylık gibi gözüküyor
ama benimkide bebek değilkaydirigubbakcemile3
yaa ben zayıfım ama göbeğim biraz yağlıydı şimdi birde şişkinlik falan var bu yüzden göbeyim büyük gözüküyor...

Kızlarr bn çizelgeyi yapamıyorum her seferinde uygun formatta deil yazıyor yardımcı olrmusunuz?
canım birde burdan bak
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
hoşgeldin canıma.s.
eğer devam etmiyorsa leke önemli değildir...
inş dahada görmessin canım...

slm kızlar benım en son adet tarıhım 22 temmuz

sımdı sata gore gebelıgım 6 haftalık fılan ılk gorendıgımde kan degerım 66 cıktı ıkı gun sonra 151 oldu pazartesı testı yenıleyecez doktor 900 olursa super olur dedı sızce olurmu

kan degerıne gore 4 haftalık fılan galıba ben gec yumurtlayanlardanım sımdı bebegım 2 hafta gerımı gıtcez hep yoksa bır yerden yakalarmı

hoşbulduk cnmopuyorumnanaktan ay inş. görmem canım aklıma smear testide yaptı doktorum ve ben çok kasmıştım canım çok yandı acaba o zamandan mı geldi o lekeler diye düşündüm kahverengi eski kanama derler ya kendi kendime senaryo yazıyorum sırnaşık şey
sen nasılsın nasıl gidiyor fadikcim bu arada dün kızların yoğurt çorbası muhabbeti bayağı canmı çektirdi:1hug:

kızlar benım karnım aksamları acayıp agrıyo yaaaaaaaaa ıdrarda bakterı var sureklı su ıcıyorum ıdrarım gelınce agrım cogalıo uyutmuyo

bırde kahve rengı bazen akıntım oluyor neden olur sızce kızlar kesekagıdı rengı akıntım kızlar

kızlar size kabızlık için bir öneride bulunayım. salamura yaprak çok iyi geliyor. biraz suda bekletip tuzunu çıkardıktan sonra bi kaç tane yiyin. faydasını görceksiniz.

merhaba arkadaşlar, muhabbet koyusayfalar çok seçmece okudum bazı sayfaları.

fadikçiğim duayı sen yapmışsın galiba funmak henüz okumadığını yazmış bu gün gitti güme o kadar dua ya. funmakçığım 50 tane çok değildi okuyamam deseydin biz yerine okurduk kafamçokkarıştı

fadikçiğim umarım iyisindir canım. senden iyi haberler duymak istiyoruz.opuyorumnanaktan

mız mız hoş geldin. bir kaç kere tüp bebek topiğinde konuşmuştuk gebe olmana çok sevindim k.rengi akıntı önemlidir. neredeyse yarımızda oldu. bol bol dinlen ve su iç. inşallah geçer :Saruboceq:

kızlae naneli olips i de denedim en iyisi okaliptüs olanı. ben çıkardıkca çıkarasım gelen bir tipim. biraz çıkardım mı hemen ağzımı çalkalayıp bir okaliptüs şekerini atıyorum anında kesiliyor.

kabızlık için mürdüm eriği birebir. kayısı artık dayda etmiyor ve yemekte istemiyorum. tam mevsimi mürdüm eriğini şiddetle öneriririm arkadaşlar cokacimcoook

artık edit tuşu sadece pro üyelere olduğu için tatlişoğlum galiba listeyi yenileyemeyecek. bilgilerimiz ortada kaldı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…