- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.441
Merhaba bn yeni üye oldum beni de listeye ekleyebilirsiniz yaş 37 sat 17 temmuz muhtemel doğum tarihi 23 nisann hihoyyyt !!
evet canım benim geç döllenme çünkü 17. günü falan yumoş olmuştu...dreamer35 ablamda galiba erkek falan diyor ama alakası varmıdır bilmiyorumki:)
fadikcim snnki geç döllenme demekki cnm. bnm çünkü adetime 3 gün kala idrar testinde bile çıkmıştı evde hafifte olsa.
bende tetenozu duymuştum ama başka ne var bilmiyorum....selam kızlar nasılsınız ben hergün sizi takip ediyorum ama bayadır yazmıyorum enson kontrolümden beri daha doğrusu yazcak bişi bulamadım:)))geçen gün sağlık ocağına gittim bende 8 haftalık olunca gel demişlerdi kayıt için gittim yaptırdım birsürü soru sordular nerden su içtiğimi bile sordular.gebeliğim boyunca bana yapılacak 5 tane aşı varmış onu söylediler ama ya bi hata olursa aşılarda diye tedirgin oldum valla...aşıyı duyan varmı hiç içinizde...
Kızlar göbüşler çıkmaya başladı mı...
hayırlı olsun..allah kucagımıza almayı nasip etsin
Nisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin senii merak ediyorummmm:1rolleyes:
hoşgeldin aramızaa.s.Merhaba bn yeni üye oldum beni de listeye ekleyebilirsiniz yaş 37 sat 17 temmuz muhtemel doğum tarihi 23 nisann hihoyyyt !!
şöyle yandan bakılınca rahat 3.5 aylık gibi gözüküyorKızlar göbüşler çıkmaya başladı mı...
canım birde burdan bakKızlarr bn çizelgeyi yapamıyorum her seferinde uygun formatta deil yazıyor yardımcı olrmusunuz?
hoşgeldin canıma.s.Selam kızlar nasılsınız neler kaynatmışsınız neler vallasırnaşık şey yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
burdayım bitanem ya bu hafta gece mesaisindeydim çok uğrayamadım topiğe gecedende sabaha geçtim bugün dökülüyorum valla sen nasılsın bulantılar seni yormuş galiba geçmişte okudum dikkat et kendine
Benim bulantılarda akşam başlıyor kızlar bu arada normal akıntım kahv. geldieyvahedigeldismile ama geçti hemen şaşırdım bilmiyorum ya doktora salı gidicem doktor devamlı değilse takma dedi ama insan tedirgin oluyor
canım birde burdan bak
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
hoşgeldin canıma.s.
eğer devam etmiyorsa leke önemli değildir...
inş dahada görmessin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?