- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.381
benimde alışveriş bitmedi ve evde yapılcak bi sürü iş var.
balkon kapancak,bebeğe dolap siparişi verilcek aynı yerde koltuklarımada yeni kılıf diktiricem ve derin temizlik yapılcak.
gerçekten çok işimiz var.
anladım tatlım inşallah zamanında gelir bebişin.
nst ye her hafta giriyomuşsun zaten.benimde bundan sonra haftada 1 e düşer kontrollerim sanırım.
hoşgeldin cnm.
benimde bu aralar ağrılarım yoğunlaştı.geceleri çok geriliyorum ve tarnım acıyo bundan dolayı allahtan randevum yarın doktorda.
seninde ağrıların geçmezse bekleme kontrolünü cnm.
hoşgeldin cnm.
maşallah kocaman olmuş bebişin
doktorunun iğneyi önermesinde varmış bi sebep demekki cnm.hayırlısı ile zamanında gelir inşallah bebişn.
hoşgeldin cnm.
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
Selam canım hoşgeldin, iyiyiz biz sen nasılsın?? :80:
İyiyiz canımsen nasılsın??
İnşallah canım hepimizinki hayırlısıyla zamanında gelsinler..bebişine maşallah
canım hoşgeldin..bende de dün kasık ağrısı vardı, sanki regl olucam gibi ama geçti.. şimdi de bel ağrısı.. :97: benim de haftaya kontrol, sorucam doktora bütün ağrıları
bana doktorum herşey normal gidiyor diyor ama ben keyfiye sezaryen istiyorum cnmmben sezaryan ıstemıyorum ama drum nısan 1ıle 10 arası tarıh verdı normalde tarıhım 20 nısan 38 hafta olunca hazr ol dedı buyuk ıhtımal bende sezeryan olcam bana oyle glıyor bışe demıyor ama
yok cnm bnmki keyfiye yani.benim belli değil ne olcağı.ilk sen doğurursun o zaman cnm.
aaa hem muaynanesinde nst var hemde paramı istiyo ekstradan şaştım vallaa.
bizimkinin muaynanede yok osmanoğlu hastanesine yönlendiriyo çok yakın zaten hastaneye.
neden sezeryan cnm?aksi giden bişimi var yoksa doktorun tercihimi?
bnmde oluyor öyle merak etme bebek büyüyor iyice ondan geriliyor.slm annişler nasılsıız?benim dünden beri ağrılarım var kasıklarımda sanki bıcak saplanıyor(bişey yoktur insalah dün gece karnım cok gergindi haftaya kontrolüm var ama böyle giderse beklemem (
bnm morluk gibi diil ama iğne batırıyorlamış gibi oluyor.iyiym kızlAr bişey sormak istiyorum vajinada böyle morluk gibi ağrı çken varmı hani tekme yemişinde çürümüş acıyo gibii ??? doktoruma sordm geldiğinde bakıcaz dedi gidcem zaten de beni en iyi anlayan sizler olduğunuz için acaba aynı durumu yaşayan varmı die merak ettmm
aysu87, erenhava sağolun kızlar
sizlere de sormuştum hatta aysucum sen doktoruna da sormuştun bilmiyorum burada tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımız var onlara da sormuştum onlara doktorları öyle bir iğne vermemişti ama ben doktoruma güvendim zaten tüplerim bağlı olduğu için normal yolla hamile kalma şansım yok gibi bir şey o yüzden herhalde
hoşgeldin cnm
biz oğluşumla iyiyz ya bebişle sen nasılsın?
hoşgeldin cnm.
gecmışolsun kızlar ayaklarınızı uşutmemeye çalışın
maşşbebışıne ıyı yapmısıın canım tedbırı elden bırakmamak lazm
hoşgeldınz bız ıyıyız sız nasılsınzz
iyiym kızlAr bişey sormak istiyorum vajinada böyle morluk gibi ağrı çken varmı hani tekme yemişinde çürümüş acıyo gibii ??? doktoruma sordm geldiğinde bakıcaz dedi gidcem zaten de beni en iyi anlayan sizler olduğunuz için acaba aynı durumu yaşayan varmı die merak em
bana doktorum herşey normal gidiyor diyor ama ben keyfiye sezaryen istiyorum cnmm
yok cnm bnmki keyfiye yani.
evet önce bnm olur heralde, kısmet ama bakalım
bnmde oluyor öyle merak etme bebek büyüyor iyice ondan geriliyor.
bnm morluk gibi diil ama iğne batırıyorlamış gibi oluyor.
hoşgeldiniz canımslmmmmmmmmmm
aysu87, erenhava sağolun kızlar
sizlere de sormuştum hatta aysucum sen doktoruna da sormuştun bilmiyorum burada tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımız var onlara da sormuştum onlara doktorları öyle bir iğne vermemişti ama ben doktoruma güvendim zaten tüplerim bağlı olduğu için normal yolla hamile kalma şansım yok gibi bir şey o yüzden herhalde
Bİzde iyi sayılırız oğluşumla ama hergün yeni bi ağrı çıkıyo ay bu hamilelik ne tuhaf hayatım boyunca nasıl olduğunu bilmediğim ağrılarla karşılaşıyorum bugünde sanki kaburgalarım ağrıyo, onun dışında dün akşam misafirlerim vardı ay karnımı bir görseniz öyle tuhaftı ki bebeğim sanki dışarı çıkmak istiyodu o kadar güçlü tekmeleri vardı hatta tekme gibi bile değil dışardan göbeğimdalgalı dalgalı duruyordu o kadar şaşırdımki göbeğime bakıp kendi kendime gülmeye başlamışım arkadaşım uyardı beni hatta korktum bi ara bu kadar hareketli olması normal mi diye böyle işte arada bir coşuyo bizimki
slmmmmmmmmmm
selam kızlar,
şu ticker ları nasıl ekliyoruz acaba? hazırladım ama buraya nasıl ekliicem bilen var mı?
görkemm canım nerelerdesin dünde yazdım görmedin galiba?
nasılsın bebiş nasıl?
hoşgeldiniz canım
evet tatlım konuşmuştuk seninle.benim allah korusun erken doğum olursa bile iğneyi vurdurma şansım yok.gebelikte şeker olanlara vuramıyolarmış.
cnm benim göbekte öyle.artık tekme gibi vuruşlar daha az sürekli dalga dalga oluyo dönmeyue çalışıyo sanırım artık yeri daraldığı içinde dalga dagla gözüküyo.
hoşgeldin cnm
cnm kullanıcı paneline gir profil düzenlede azaşıda yeri var oraya adresi yapıştırıcaksın.
evet tatlım konuşmuştuk seninle.benim allah korusun erken doğum olursa bile iğneyi vurdurma şansım yok.gebelikte şeker olanlara vuram
doğrudur inş zamanında gelirler
sen şimdi bizden önde gidiyorsun ya seni ne kadar da bir muayneye çağırdı beni iki haftaya indirdi üff zaten muaynesi 80 tl göçtük iyicene
bir de sezeryan olacak sezeryan fiyatlarına da zam gelmii sanki çok ucuzdu 3500 tl ydi şimdi 3850 tl olmuş şimdi baştan beri aynı doktordayım tüp bebeği de onlar yapmıştı ama doğum fiyatları da nerdeyse tüp bebek fiyatı kadar başka hastane araştırıcam bu gidişle bize sadece %10 indirim yapabiliyorlarmış marifet gibi
canımmm ben de sana yazdım cevap dün. arada kaynadı galibaiyiyim tatlım sen nasılsın oğluş nasıl. bi türlü görüşemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?