- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.401
hoşbulduk kızlarrrrrrrrr bende niye sesleri çıkmıyo diyom yahu bağlantımı yoktu
kızlar sormayın benim mink kuştbu ara çok hareketlendi bazen ay diyorum o derece yani pat küt dönüyormu napıyorsa sert artık tekmeleri eşim diyorki sen uyurken bazen karnına dokunuyorum pıtır pıtır hareket ediyor diyor
birde 3-4 gundur dediğiniz gibi karnım dalgalanmaya başladı ay çok eğlenceli
bu sabahta karnımın sol tarafında elma gibi bir toparlak yaptı elledik eşimle taş gibi sertti kafası mıdır poposu mudur nedir ay pek güldük
hoşbulduk kızlarrrrrrrrr bende niye sesleri çıkmıyo diyom yahu bağlantımı yoktu
kızlar sormayın benim mink kuştbu ara çok hareketlendi bazen ay diyorum o derece yani pat küt dönüyormu napıyorsa sert artık tekmeleri eşim diyorki sen uyurken bazen karnına dokunuyorum pıtır pıtır hareket ediyor diyor
bu sabahta karnımın sol tarafında elma gibi bir toparlak yaptı elledik eşimle taş gibi sertti kafası mıdır poposu mudur nedir ay pek güldük
iyiyim canım oğlus da iyi galibagörmedim canım dün yazdığını..
kasıklarımda sancım var 2 gündür haftaya kontrolümüz bakalım?
benim koptu canım zor açtım biz iyiiz çok şükür bebişimizi gördük 12oo gr olmuş 37 cm dün de sabah akşam akciğer geliştirici iğne oldum hastanede
dün güne gitmiştim yazamadım ama gece çok kötü oldum güne herkes birşey yapıp getiriyor dün eşime dedim ki çabuk renu şurup alalım nöbetçi eczaneden herhalde yediklerim dokundu gece boyu boğazıma kadar yandım reflüm azdı soda ilaç hiçbir şey fayda vermedi artık yatakta oturdum sinirlerim bozuldu çok ağladım yastıklarımı arttırdım en son yarı oturur vaziyette uyuyun diye yazı okumuştum netten :95şekilde biraz rahatlayıp uyumuşum çok şükür
doğrudur inş zamanında gelirler
sen şimdi bizden önde gidiyorsun ya seni ne kadar da bir muayneye çağırdı beni iki haftaya indirdi üff zaten muaynesi 80 tl göçtük iyicene
bir de sezeryan olacak sezeryan fiyatlarına da zam gelmii sanki çok ucuzdu 3500 tl ydi şimdi 3850 tl olmuş şimdi baştan beri aynı doktordayım tüp bebeği de onlar yapmıştı ama doğum fiyatları da nerdeyse tüp bebek fiyatı kadar başka hastane araştırıcam bu gidişle bize sadece %10 indirim yapabiliyorlarmış marifet gibi
selam kızlaar, :92:
bende ofisime yeni geldim,evin ve işin koşturmasındayım..
çok yoğunum valla,Allahım bana güç kuvvet versin..:26:
sizler nasılsınız,ne var ne yok?bir bakıyım geçmiş sayfalara
tatlım büyüdüler valla sığmıyolar artık doktor büyüdükçe tekme değilde dalgalanmalar hissedeceksin diyodu bana bizimkide şimdi hem dalgalanma yapıyo hem tekme savuruyo kızım bol bol mideme ve kaburgama çalışıyo canım çok yanıyo vallakızlar sormayın benim mink kuştbu ara çok hareketlendi bazen ay diyorum o derece yani pat küt dönüyormu napıyorsa sert artık tekmeleri eşim diyorki sen uyurken bazen karnına dokunuyorum pıtır pıtır hareket ediyor diyor
canım benim şimdi geçmişi okurken gördüm. bebiş büyüdüğü içindir. ben de gece gerginliğe ve ağrıya uyanıyorum bazen. hele yatakta dönerken çok ağrım oluyor. büyüdüğüne yoruyorum ben. büyüyor git gide demişsin merak ediyorum seni çok
tatlım büyüdüler valla sığmıyolar artık doktor büyüdükçe tekme değilde dalgalanmalar hissedeceksin diyodu bana bizimkide şimdi hem dalgalanma yapıyo hem tekme savuruyo kızım bol bol mideme ve kaburgama çalışıyo canım çok yanıyo valla
:))eşimin eline kaldık cekmezki fotoyuaslında kocaman karnım yok hala ama 2günde bi anda büyüdü komsularım 2 gün sonra görünce karnımı şok oldular karnın büyümüş 2 günde die onlarda nie büyüdüki diyorlar hanımlar ben hamileyim dedim artk
yatakta dönmek bana da cok zor geliyor canımdün çizmelerimi giymek için eğilemedim ya cok komik hissettim kendimi
bende bazen tekme atınca ahh felan diyorum eşim ne oldu diyo vurdu gene diyorum şimdi böyleyse 3 kilo olunca ne olur bilemiyorum diyo.
dün kulağını koydu kaynıma tam konuşucaktı küt bi tekmeseni sıpa babaya vurulurmu diyo
bende bazen tekme atınca ahh felan diyorum eşim ne oldu diyo vurdu gene diyorum şimdi böyleyse 3 kilo olunca ne olur bilemiyorum diyo.
dün kulağını koydu kaynıma tam konuşucaktı küt bi tekmeseni sıpa babaya vurulurmu diyo
bana da eşim giydiriyor çocuk gibi hissediyorum kendimi evet ya baştan çok göbiş olmayınca sonradan insanlar birden şaşırıyor sanki hamile değilmişiz gibi kontrolün ne zaman cnm
benim oğlus dokunmasa bile yetişiyor babasına eşime dönüp yatmısım göbeğimden yetiişip onuda tekmeliyorcok güldümm bakk sana da yetişiyor oğlun die
bende çok özlicem o tepikleri yaaabende geçen gün mağazada çizme deniyordum eğilip bi türlü giyemedim, saolsun eşim yardım ettide giydim:)
tekmeler bnimkide çok fenaaa:)
hoşuma gidiyo ama tekmelerini özlüycemm oğluuşumunn
of kısslar valla o dalgalanmaları gördükçe sanki bebeğim karşımdayımş gib seviyorum onu karnımı tutuyorum konuşuyorum onunla ya gülmeyin ama nerdeyse erken doğum istiycem zaman geçmiyo bi türlü allahtan 15 gün tatil var o ara çabuk geçer şubat bi geçseydi gerisi daha çabuk geçer diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?