- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.421
29.hafta da gidicem canım salı giderim dayanamayıp galiba
senin ne zamn?benden 1 hafta sonra olurdu hep
oğlusum büyüdümü bakalım en son 950 grmdı 26.haftasında pek tosuncuk bi cocuk olmcak galiba:26:
Of kısslar valla o dalgalanmaları gördükçe sanki bebeğim karşımdayımş gib seviyorum onu karnımı tutuyorum konuşuyorum onunla ya gülmeyin ama nerdeyse erken doğum istiycem zaman geçmiyo bi türlü Allahtan 15 gün tatil var o ara çabuk geçer şubat bi geçseydi gerisi daha çabuk geçer diyorum
bende geçen gün mağazada çizme deniyordum eğilip bi türlü giyemedim, saolsun eşim yardım ettide giydim:)
tekmeler bnimkide çok fenaaa:)
hoşuma gidiyo ama tekmelerini özlüycemm oğluuşumunn
sağol canım benim zannederim tüp bebek olduğu için o iğneyi yaptı gerçi normal hamilelerde yapsa iyi olur diyor doktorum ama öneriyorlarmış normal hastalara bakan doktorlar isteyen yaptırıyormuş sizin için isteğe bağlı bizim için yapılması zorunu diyor doktorum erken doğum riski yok fakat tedbir amaçlı hep yatarak geçirdiğim için hamileliğimi herhalde bebeğin başı da aşağı çok yakınmış falan falan iğne yaptırdıktan 48 saaat sonra doğsa bile ciğerleri geliştiği için daha çabuk toparlıyor dedi zaten 4 iğne 12 tl filandı bende tatmin oldum açıklamalrından ve yaptırdım hayırlısı bakalımay maşallah kuzuyaaakocaman olmuş annesiiii
tatlım akciğer geliştirici iğne neden yaptılarki onu anlamadım ben
çok karıştırıp yeme benimde mide çok hassas son günlerde
canım benim daha 2 haftam var nerdeysebüyümüştür annesi artık hızla büyüyorlar. ben de çok merak ediyorum kilosunu. en son 27+2 de 1075 ti bizimki de. canım 950 26. haftaya göre gayet normal değilmi
masallah canımiyi baktın tabi kızına 2 hafta ev iyi gelmiş..gebelik.org a baktım orda da tam 950 grm diyor haftasında..korktum ne yalan sölimm bi ara bu ara iyi beslenmeye calışıyorum 2 koca bardak süt içiyorum zaten peynir delisiyim insallah büyümüştür karnıma bakınca büyümüş gibi
bundan sonra 2 haftaya 1 cağırırlar galiba kontrole.. bizimki dönmüşmü die bakıcam dedi dr ama hiç sanmıyorum tekmeler asağıda..
ben en son 8 ocakta gitmiştim 15-20 gün sonra gel demişti.yarın gidicem 20 gün oluyo tam ama bundan sonra haftada 1 çağırır sanırım nst için.bizimde 120 muayne ücreti ama nstyi çalıştığı hastanedde çektirtiyo.belki haftada 1 git nst çektir sonucu getr der muayne ücreti almaz her seferinde.o yönden anlayışlı doktorum.
beni 2 haftaya indirdi bakalım öbür gidişimde ne diyecek ben 1 ay önce kabızlık çektiğim için beni nst teye koymuşlardı bebeğe sancı vuruyor mu die bakmışlardı çık şükür bir şey yoktu ama o da pahalı 150 miydi neydi başka yerlerde buralarda 20 tl ye bile çektiklerini duydum 120 de pahalıymış bilmiyorum doğana dek devam edecek herhalde inş doğduktan sonra sorun çıkmaz da artık katlanıyoruz bakalım
canım büyüyüp büyümediğini sen hissedersin. ben de öyle olmuştu. resmen günden güne büyüdüğünü hissetmiştimyok tatlım hiç korkma normal aralıkta oğluş. hem bundan sonra daha hızlı gelişecekler. merak etme büyümüştür. sen öyle hissediyorsan değişmemiştir ama zaten sezeryan olmayacakmısın canım dönse de dönmese de o kadar önemli değil
hepinize selam kizlar. bizimde gün doktor kontrolümüz vardi..bebegim iyiymis gelisimi güzel dedi 1250gr. olmus, boyuda 40cm.yaniliz bebegin kafasi cok asagida oldugu icin ara ara rahime baski yapiyo bu yüzden doguma kadar yatak istirahati verdi ( rahim agzini ölctü simdilik bir acilma yokmus ama eger baskidan bir acilma olursa bebekte artik büyüdügü icin acilma olursa cikar dedi yani erken dogum olabilir.insallah böyle birsey olmaz..agir kaldirmak yasak ,dolanmiycam, uzanicam tekrar 3 hafta sonraya randevumuz var bakalim hayirlisi artikk.
hepinize selam kizlar. bizimde gün doktor kontrolümüz vardi..bebegim iyiymis gelisimi güzel dedi 1250gr. olmus, boyuda 40cm.yaniliz bebegin kafasi cok asagida oldugu icin ara ara rahime baski yapiyo bu yüzden doguma kadar yatak istirahati verdi ( rahim agzini ölctü simdilik bir acilma yokmus ama eger baskidan bir acilma olursa bebekte artik büyüdügü icin acilma olursa cikar dedi yani erken dogum olabilir.insallah böyle birsey olmaz..agir kaldirmak yasak ,dolanmiycam, uzanicam tekrar 3 hafta sonraya randevumuz var bakalim hayirlisi artikk.
[
1 ayımız kaldı tatlım sık dişini
sağol canım benim zannederim tüp bebek olduğu için o iğneyi yaptı gerçi normal hamilelerde yapsa iyi olur diyor doktorum ama öneriyorlarmış normal hastalara bakan doktorlar isteyen yaptırıyormuş sizin için isteğe bağlı bizim için yapılması zorunu diyor doktorum erken doğum riski yok fakat tedbir amaçlı hep yatarak geçirdiğim için hamileliğimi herhalde bebeğin başı da aşağı çok yakınmış falan falan iğne yaptırdıktan 48 saaat sonra doğsa bile ciğerleri geliştiği için daha çabuk toparlıyor dedi zaten 4 iğne 12 tl filandı bende tatmin oldum açıklamalrından ve yaptırdım hayırlısı bakalım
teşekkürler canım cümlemiziegözünaydın cnm maşallah oğluşuna
hoşbulduk cnm.
bizde bugün iyiyiz ama akşam ağrım oldu korktum valla yarın doktor kontrolümüz var umarım herşey yolundadır.
prensesinle sana afiyet olsun cnm.
biz havuzlu hana girdik mağazalara baktık hepsinde hemen hemen aynı şeyler var ve fiyatlarda aynı.onun için bi mağazaya girdik hepsini ordan aldık alıcaklarımızın ve acayip indirim yaptı adam.hesap makinesinide tek tek birlikte hesapladık görümüzün önüne koydu.kurnazlık yapanlar eminimki çoktur dikkat edin kızlar.ama çoğu şeyi bi mağazadan aldımmı daha çok indirim yapıyolar.zaten orda kimse tek mağazada satış yapmıyo hepsinin 3-4 mağazası var.ayrı gibi gözüküyolar ama hep birler.
bu hafta büyüdü canım onu hissedebiliyorum
sezeryan olcak canım zaten o cok önemli değil benim için..
sen konustunmu canım hiç doğumu ne düüşünüyorsun?
kızlar dün annemin yanında doktor artık ilişki yok dedi bi utandım
daha erken diilmi ya
Ay evet baktımda iznimize tam bir ay kalmış gerçi söylediklerine göre son haftalar hiç geçmiyormuş özellikle 36. haftadan sonra ama özlüyorum oğlumu ya böyle birşey olabilir mi görmeden nasıl olduğunu bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?