- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.461
tatlım valla beylikdüzündeki doktorla konuş avcılara çağırsanız gelmezmi ne kadara gelir beylikdüzündeki hastane çok pahalıbir sor bakalım önerirse yaptırırsın sen canım doğumunu medicana avcılarda mı yapacaksın bugün oradan fiyat aldım ben sezeyan olacağı için 850 tl dedi normal 550 tlymiş bizim beylikdüzü ile 3000 tl arada fark var eşim çok pahalı diyor bilmiyorum ben burada yapmayı çok istiyorum çünkü baştan beri onlar takip ediyor bir de çok zor kavuştum 4 senedir uğraşıyorum pazarlık ta yaptırmıyorlarki 3.500 e filan iniyorlar napıcağımı şaşırdım avcılarda özgür hanım varmış nasıl biri acaba?
evet bana da geçen gidişimde annemin yanında 30 .haftadan itibaren yok demişti annemin yüzüne bakamadım konuyu değiştirdim hemen
bana satıyla uyumlu dedi 10 gün önce alırız dedi.yani 10 nisan dedi....
hepinize selam kizlar. bizimde gün doktor kontrolümüz vardi..bebegim iyiymis gelisimi güzel dedi 1250gr. olmus, boyuda 40cm.yaniliz bebegin kafasi cok asagida oldugu icin ara ara rahime baski yapiyo bu yüzden doguma kadar yatak istirahati verdi ( rahim agzini ölctü simdilik bir acilma yokmus ama eger baskidan bir acilma olursa bebekte artik büyüdügü icin acilma olursa cikar dedi yani erken dogum olabilir.insallah böyle birsey olmaz..agir kaldirmak yasak ,dolanmiycam, uzanicam tekrar 3 hafta sonraya randevumuz var bakalim hayirlisi artikk.
Ay yok kuşum 1 ay benim miladım doğum iznine giriyoruz bir ay sonra ondan 1 ay diyorumgecer canım zaman meraklanma mercimek kadarlar dı daha dünbizde de eşim senin gibi ne kadar kaldı diyenlere 1 ay diyor ne 1 ayı diyorum millet beni 1 ay sonra doğuracak sanıyor
sizde bizim gibi deseneeeee sarılamıyoz bile göbüş mani oluyooooogardaşım benim o en hasından
fazla vaktin klamdı görkemcim kaçamazsın daha fazla
dr catı muayenesinden sonra karar vrecektir o da ayrı bir olay
eşim bu habere çok üzüldü jubileyi yapsaydık falan dedi ilk oğlumda 1 ay kala başlamıştı bu yasak falan diye söylendi durdu
:))) biz de o işleri çokdaaaaan bıraktık!!!
hoşgeldin cnm.merhabalar herkese
Umarım herkes iyidir, bebişlerde sağlıklıdır, tepikliyolardır annelerini
Biz iyiyiz çok şükür geçen gün karnımın üstü agrımıstı korkmustum ama doktorumu aradım geci olduysa ve beraberınde kanama vs. gibi şikayetlerin yoksa bebek de hareketliyse sorun yoktur dedi. Ayrıca kramplarım olduunu söylediğimde de Magnesyum Diaspral şase al dedi ama hiç bir eczanede bulamadım o ilacı. Sizler ne kullanıyosunuz arkadaşlar? SAnırım Magnorm varmıs bir de Magn. vital gibi bir şey hangısını tavsıye edersiniz. Doktor ıkısıde olur dedı.
Bu arada civciv bebedeki çantayı da bugun sıpariş ettim. Gelince yazarım yorumlarımı. Fiyat baya uygun cunku
sagol canim erken gelmesin de gecte kalmasin 38.hafta iyidir gelmesi icin:))
sagol hosbulduk cok olmasada büyümüs..canim doktorum 17 ocaktan itibaren doguma kadar rapor vermisti calismiyorum 10 gündür neyseki.
sagol canim..canim yardimci olacak kimsem yok,olanlardanda fayda yok:)) ee bide oglum var mecburum kalkmaya.yarin bide kociste menüsüsten ameliyat olacak ondanda hayir yok bakalim ne yapicaz..
sagol canim.seninle ayni kaderdeyiz..benimkide 16.haftadan beri basassagi benim doktor da öyle rahat ki öyle duruyo demisti:)
yazık adamcağız gafil avlanmıs desene..
bizim dr da daha bir sey söylemedi ama eşim zaten pek yaklasmıyor korkuyorum diyor
canım biz öğrendiğimizden beri korkudan yapamıyoruz zaten ilk 3 ay yasaktı bize düşük tehlikemden sonrada bişi olur diye korktuk hiç denemedik bile zaten biz sevişirkn o tekmelerse konsantre falan kalmazki:9
bir sor bakalım önerirse yaptırırsın sen canım doğumunu medicana avcılarda mı yapacaksın bugün oradan fiyat aldım ben sezeyan olacağı için 850 tl dedi normal 550 tlymiş bizim beylikdüzü ile 3000 tl arada fark var eşim çok pahalı diyor bilmiyorum ben burada yapmayı çok istiyorum çünkü baştan beri onlar takip ediyor bir de çok zor kavuştum 4 senedir uğraşıyorum pazarlık ta yaptırmıyorlarki 3.500 e filan iniyorlar napıcağımı şaşırdım avcılarda özgür hanım varmış nasıl biri acaba?
evet bana da geçen gidişimde annemin yanında 30 .haftadan itibaren yok demişti annemin yüzüne bakamadım konuyu değiştirdim hemen
:))) biz de o işleri çokdaaaaan bıraktık!!!
bi ara ben pek azgındım kendime şaşırıyrodum ama artık pek istemiyorum.
size bi fıkra anlatacam
alican doğmuş babasının kafasına parmağıyla vurmaya başlamış noluyo oğlum demiş babası
nasıl oluyor nasıl oluyomuş hı demiş alican
bi ara ben pek azgındım kendime şaşırıyrodum ama artık pek istemiyorum.
size bi fıkra anlatacam
alican doğmuş babasının kafasına parmağıyla vurmaya başlamış noluyo oğlum demiş babası
nasıl oluyor nasıl oluyomuş hı demiş alican
ayy doktor bey benim çatı izole siz canınızı sıkmayın yarı yolda koymaz. ben almayayım o muayeneyi desem
anamm valla utandım kızz bi bizmi devam ediyoz son gaz
bana ne dedi biliyonmu 2 nisan 2 mayıs arası normal doğum dedim bu ne beeeeeeeee 1 ay bi sonraki gelişinde muhtemel tarih vericem dedibana muhtemelen 11 nisan sezeryan dedi
amannn bana hava hoş kız adamda takmıyo fazla zati korkuyo bişey olur diyealemsin yaa
az kaldı nasılsa
canim ben kaan kocatepenin sitesinde okumustum bebeklerin normaldenileri haftada görünmesi muhtemel dogum tarihini degistirmez diyodu..benimki zaten haftasiyla uyumlu gittigi icin tarih degismiyo.
valla biz baştan beri kardeş gibiydik 3-4 kere mi ne oldu bana söylemesine bile gerek yoktu utandım annemin yanında valla
Hakkaten yaa!!Neyse canım gelecek günlerin hayali yeter şimdilik !!
10 nisan pazara geliyor o zaman alır mı ki
eşim bu habere çok üzüldü jubileyi yapsaydık falan dedi ilk oğlumda 1 ay kala başlamıştı bu yasak falan diye söylendi durdu
Evet canım bende son ay annemlere gidicem aile kalabalık zaman daha çabuk geçer benimdeözleniyo işte tatlım sonhaftalar annem yanımda olur vakit çabuk geçer diyorum bende inşallah öyle olur bide yok temizlikti yok şuydu buydu hergün bi telaşımız olur son ay
Evet bence de erken yani daha çok var doğuma bide doğum sonrası 40 günlük lohusalık falan düşünülürse acaba bi tehilke mi var neye göre söyledi dr bu hafta kontrolümüz var ay yazık eşime yeni evlendik evliliğin tadını alamadan garibim hamilelik haberimi aldı dr banada söylerse eşim için büyük bi yıkım olur heraldekızlar dün annemin yanında doktor artık ilişki yok dedi bi utandım
daha erken diilmi ya
canm hadi bakalım çok az kaldı sıkalmım dişimizihepinize selam kizlar. bizimde gün doktor kontrolümüz vardi..bebegim iyiymis gelisimi güzel dedi 1250gr. olmus, boyuda 40cm.yaniliz bebegin kafasi cok asagida oldugu icin ara ara rahime baski yapiyo bu yüzden doguma kadar yatak istirahati verdi ( rahim agzini ölctü simdilik bir acilma yokmus ama eger baskidan bir acilma olursa bebekte artik büyüdügü icin acilma olursa cikar dedi yani erken dogum olabilir.insallah böyle birsey olmaz..agir kaldirmak yasak ,dolanmiycam, uzanicam tekrar 3 hafta sonraya randevumuz var bakalim hayirlisi artikk.
valla biz baştan beri kardeş gibiydik 3-4 kere mi ne oldu bana söylemesine bile gerek yoktu utandım annemin yanında valla
doğumu baskasımı yaptırcakki canım eninde sonunda görücek işte benim ilk cadı dr a mı gitsem catı muayenesine
tatlım valla beylikdüzündeki doktorla konuş avcılara çağırsanız gelmezmi ne kadara gelir beylikdüzündeki hastane çok pahalı
valla ben o özgüre uyuz oluyom kız küççük bişey nasıl doğurtturur o diyom hep ama benim doktora bakabilirsin istersen bide onura hatta istersen haftaya salı gel avcılara götürüym seni konuşursun istersen
hımmmm bakalım bizimki nolcak
Bebişin kocaman olmuş canım bol bol dinlen etrafında sana hizmet etsinler bebişe ve kendine bak sen
Ay yok kuşum 1 ay benim miladım doğum iznine giriyoruz bir ay sonra ondan 1 ay diyorum
ha ha ha baktım takvime doğru ozamn 11 nisan falan olur heralde çok dikkatlisin bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?