2011 Nisan Anneleri

tatlım valla beylikdüzündeki doktorla konuş avcılara çağırsanız gelmezmi ne kadara gelir beylikdüzündeki hastane çok pahalı
valla ben o özgüre uyuz oluyom kız küççük bişey nasıl doğurtturur o diyom hep ama benim doktora bakabilirsin istersen bide onura hatta istersen haftaya salı gel avcılara götürüym seni konuşursun istersen
bana satıyla uyumlu dedi 10 gün önce alırız dedi.yani 10 nisan dedi....

hımmmm bakalım bizimki nolcak

Bebişin kocaman olmuş canım bol bol dinlen etrafında sana hizmet etsinler bebişe ve kendine bak sen

gecer canım zaman meraklanma mercimek kadarlar dı daha dünbizde de eşim senin gibi ne kadar kaldı diyenlere 1 ay diyor ne 1 ayı diyorum millet beni 1 ay sonra doğuracak sanıyor
Ay yok kuşum 1 ay benim miladım doğum iznine giriyoruz bir ay sonra ondan 1 ay diyorum

fazla vaktin klamdı görkemcim kaçamazsın daha fazla
dr catı muayenesinden sonra karar vrecektir o da ayrı bir olay

ayy doktor bey benim çatı izole siz canınızı sıkmayın yarı yolda koymaz. ben almayayım o muayeneyi desem

eşim bu habere çok üzüldü jubileyi yapsaydık falan dedi ilk oğlumda 1 ay kala başlamıştı bu yasak falan diye söylendi durdu

:))) biz de o işleri çokdaaaaan bıraktık!!!

anamm valla utandım kızz bi bizmi devam ediyoz son gaz

hoşgeldin cnm.
ben magvital şase içiyorum doktoruma sordum bulşamıyorum diğerini diye onu önerdi.

geçmiş olsun cnm eşinede.tam zamanına denk gelmiş kötü olmuş senin için.aman sen dikkat et genede kendine.

yazık adamcağız gafil avlanmıs desene..
bizim dr da daha bir sey söylemedi ama eşim zaten pek yaklasmıyor korkuyorum diyor

canım biz öğrendiğimizden beri korkudan yapamıyoruz zaten ilk 3 ay yasaktı bize düşük tehlikemden sonrada bişi olur diye korktuk hiç denemedik bile zaten biz sevişirkn o tekmelerse konsantre falan kalmazki :9

bi ara ben pek azgındım kendime şaşırıyrodum ama artık pek istemiyorum.
size bi fıkra anlatacam
alican doğmuş babasının kafasına parmağıyla vurmaya başlamış noluyo oğlum demiş babası
nasıl oluyor nasıl oluyomuş hı demiş alican

bana muhtemelen 11 nisan sezeryan dedi
bana ne dedi biliyonmu 2 nisan 2 mayıs arası normal doğum dedim bu ne beeeeeeeee 1 ay bi sonraki gelişinde muhtemel tarih vericem dedi

alemsin yaa
az kaldı nasılsa
amannn bana hava hoş kız adamda takmıyo fazla zati korkuyo bişey olur diye

canim ben kaan kocatepenin sitesinde okumustum bebeklerin normaldenileri haftada görünmesi muhtemel dogum tarihini degistirmez diyodu..benimki zaten haftasiyla uyumlu gittigi icin tarih degismiyo.

:26: :26: :26: :26:

eşim bu habere çok üzüldü jubileyi yapsaydık falan dedi ilk oğlumda 1 ay kala başlamıştı bu yasak falan diye söylendi durdu

özleniyo işte tatlım sonhaftalar annem yanımda olur vakit çabuk geçer diyorum bende inşallah öyle olur bide yok temizlikti yok şuydu buydu hergün bi telaşımız olur son ay
Evet canım bende son ay annemlere gidicem aile kalabalık zaman daha çabuk geçer benimde
kızlar dün annemin yanında doktor artık ilişki yok dedi bi utandım
daha erken diilmi ya
Evet bence de erken yani daha çok var doğuma bide doğum sonrası 40 günlük lohusalık falan düşünülürse acaba bi tehilke mi var neye göre söyledi dr bu hafta kontrolümüz var ay yazık eşime yeni evlendik evliliğin tadını alamadan garibim hamilelik haberimi aldı dr banada söylerse eşim için büyük bi yıkım olur heralde

canm hadi bakalım çok az kaldı sıkalmım dişimizi

valla biz baştan beri kardeş gibiydik 3-4 kere mi ne oldu bana söylemesine bile gerek yoktu utandım annemin yanında valla

keşke sen de doktora kimmm biz miii aslaaa öyle şeyler yapmayız teesüf ederim. bu bebek de leyleklerin hediyesi, lütfen annemin yanında beni bu şekilde itham etmeyiniz doktor bey desydin

doğumu baskasımı yaptırcakki canım eninde sonunda görücek işte benim ilk cadı dr a mı gitsem catı muayenesine

haa o açıdan değil tatlım zaten daha önceden görmüşlüğü var ben de utanç mutanç hak getire artık. adam da ezberledi zaten göre göreben korkudan dedim öyle

ya orada br özgür var bayan herhalde ben bayan istiyorum biraz o konuda tutucuyum galiba gerçi ameliyatlarım filan oldu erkek doktorlarda da kadın doktorların yanında daha rahatım erkeklerin yanın da geriliyorum rahat soru soramıyorum önceden gitmiştim hiiiç bir şey soramadan geri geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…