2011 Nisan Anneleri

merhabalar herkese

Umarım herkes iyidir, bebişlerde sağlıklıdır, tepikliyolardır annelerini

Biz iyiyiz çok şükür geçen gün karnımın üstü agrımıstı korkmustum ama doktorumu aradım geci olduysa ve beraberınde kanama vs. gibi şikayetlerin yoksa bebek de hareketliyse sorun yoktur dedi. Ayrıca kramplarım olduunu söylediğimde de Magnesyum Diaspral şase al dedi ama hiç bir eczanede bulamadım o ilacı. Sizler ne kullanıyosunuz arkadaşlar? SAnırım Magnorm varmıs bir de Magn. vital gibi bir şey hangısını tavsıye edersiniz. Doktor ıkısıde olur dedı.

Bu arada civciv bebedeki çantayı da bugun sıpariş ettim. Gelince yazarım yorumlarımı. Fiyat baya uygun cunku

bana da erken gibi geldi ama vardır drun bir bildiği canım..
annenin yanında söylemesi kötü olmus tabi

doktorda söleyecek vakit bulmuş haaaaa
ay bana öle bişey dese biz zaten bacı gardaş gibiyiz sölemene gerek yok derim

anammm bizimki bişey demedi diye bizde devam ediyoruz ama:78:unuttumu acaba söylemeyi:18:

eşim bu habere çok üzüldü jubileyi yapsaydık falan dedi ilk oğlumda 1 ay kala başlamıştı bu yasak falan diye söylendi durdu

doktor kontrolunden gelen arkadaşlar maşallah bebişlerinize de sizede
ay ya hem çalışıp hem topiğe bakmaya çalışıyorum o yüzden kaçırıyorum arada kusura bakmayın yavvvv

sagol canim erken gelmesin de gecte kalmasin 38.hafta iyidir gelmesi icin:))
sagol hosbulduk cok olmasada büyümüs..canim doktorum 17 ocaktan itibaren doguma kadar rapor vermisti calismiyorum 10 gündür neyseki.
sagol canim..canim yardimci olacak kimsem yok,olanlardanda fayda yok:)) ee bide oglum var mecburum kalkmaya.yarin bide kociste menüsüsten ameliyat olacak ondanda hayir yok bakalim ne yapicaz..
cnm maşallah bebişine
aman dikkat et sen sakın bişi yapma yardımcı olucak kimsen varmı?bi wc için kalk.inşallah zamanında gelir bebişin.

sagol canim.seninle ayni kaderdeyiz..benimkide 16.haftadan beri basassagi benim doktor da öyle rahat ki öyle duruyo demisti:)

kızlarrrr biliyonuki bebişler bu sata göre olan muhtemel doğum tarihlerinde doğmuyo doktorlar genelde gelişimine göre bi tarih veriyo
sizin doktorlar tahmini bi doğum tarihi söledimiiiii

kızlar dün annemin yanında doktor artık ilişki yok dedi bi utandım
daha erken diilmi ya

canım biz öğrendiğimizden beri korkudan yapamıyoruz zaten ilk 3 ay yasaktı bize düşük tehlikemden sonrada bişi olur diye korktuk hiç denemedik bile zaten biz sevişirkn o tekmelerse konsantre falan kalmazki :9

ya zararı yoksa aslında yaptırılabilir bende bu hafta bi soram doktora ne diycek
bir sor bakalım önerirse yaptırırsın sen canım doğumunu medicana avcılarda mı yapacaksın bugün oradan fiyat aldım ben sezeyan olacağı için 850 tl dedi normal 550 tlymiş bizim beylikdüzü ile 3000 tl arada fark var eşim çok pahalı diyor bilmiyorum ben burada yapmayı çok istiyorum çünkü baştan beri onlar takip ediyor bir de çok zor kavuştum 4 senedir uğraşıyorum pazarlık ta yaptırmıyorlarki 3.500 e filan iniyorlar napıcağımı şaşırdım avcılarda özgür hanım varmış nasıl biri acaba?

kızlar dün annemin yanında doktor artık ilişki yok dedi bi utandım
daha erken diilmi ya

evet bana da geçen gidişimde annemin yanında 30 .haftadan itibaren yok demişti annemin yüzüne bakamadım konuyu değiştirdim hemen

canim ben kaan kocatepenin sitesinde okumustum bebeklerin normaldenileri haftada görünmesi muhtemel dogum tarihini degistirmez diyodu..benimki zaten haftasiyla uyumlu gittigi icin tarih degismiyo.
kızlarrrr biliyonuki bebişler bu sata göre olan muhtemel doğum tarihlerinde doğmuyo doktorlar genelde gelişimine göre bi tarih veriyo
sizin doktorlar tahmini bi doğum tarihi söledimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…