2011 Nisan Anneleri

ilk oğlumda 10 kilo almıştım canım sanırım buda öyle olacak daha iki ay var hayırlısı
işyerindeki bayanlar 20 kilo alan olmuş 30 kilo alan olmuş ama sanırım bünyenin hareketli olması ile alakalı ben hiç oturmam ayağı yanık kedi gibi dolanırım

toplamda 5 kilo

# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# KK Pro Üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# ALS17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc

Herkese merhaba
Nasılsınız?

hoşgeldin cnm
biz oğluşumla iyiyiz ya siz nasılsınız?

Canım çok değil mi doktorun ne diyor bu duruma,sana egzersiz,diyet vermedi mi?
Ben toplamda 10 kilo aldım.İnşallah 14-15 kiloda tamamlarım.

sağol canım ben beylikdüzdeyim bu civarlarda bakıyorum işte avcılar filan sonuçta son haftalarda daha sık gidicez hospitalyum nerede?

ben 10 kilo almıştım ama diyete başladığımdan beri 2 kg vermişim sanırım.asıl yarın belli olur benim kilo evde pek tartılmıyodum çünkü doktordan takip ediyodum hep.

cnm bende seninle aynıyım.sanki hep içimde benimle kalıcakmış gibi bebişim.hiç aklıma gelmiyo doğum.bitek dün akşam sancım olunca biraz korktum doğurucam galiba diye oda erken diye.

maşallah canım bebeğine yarasın ama dikkat et
ben 8 kilo aldım hele son üç hafta da 500 gr almışım 3oo gr zaten bebek almış ama ben başlarda bulantı kusmadan şimdide reflüden dolayı alamıyorum galiba

canım bende 54 ile başladım şuan 61 oldum,7 kilo almışım bakalım doğuma kadar ne kadar olucam :18:

cok sagol canim.bencede acele etmesin daha hazir degiliz:))insallah canim..

Teşekkür ederim hepinize.
Çok şükür iyiyiz.
Tatile gireceğimiz için mutluyuz

Ben 9 kilo aldım ama seninki gerçekten biraz fazla olmuş canım.
İnşallah 20yi geçmezsin.

Hiç kilo almadan doğurmayı nasıl başarmışlar yaa :44:
Acaba ilk aylarda zayıflayıp açığı tekrar mı kapatmış oldular.
Bir kere bebeğin kilosu ekleniyor, suyu var, eşi var vs.

cnm bende aynıyım çok şükür bi korkum yok sadece düşündüğüm tek şey.. Hastane değişeceği için doktor ortam vs...
sağol canım ben beylikdüzdeyim bu civarlarda bakıyorum işte avcılar filan sonuçta son haftalarda daha sık gidicez hospitalyum nerede?
cnm çoğu yerde şubesi var..ama dediğim yer çamlıca ne yazıkki sana uzak birazcık

Tam tahmın ettigim gibi ben en cok almısım :))) Inanırmısınız kızlar benım halam da dogum yapacagım hastanenın diyetisyenı. Fırca yıyorum hep ondan, herkese sözüm geciyor zayıflatıyorm yada sabıtlıyorum gebeleri ama yegenıme soz gecıremıyorum diyor :26::26: Hala da calısıyorum halbukı, yatan bı ınsan da değilim aksıne cok hareketliyimdir. evlendiğimde 51 kıloydum omur boyu da tartıda 60 bıle görmemiştim, şimdi 80 e merdiven dayadım ((

on kilo aldım dikkat ediyorum artık sanki kilo alımım yavaşladı

allah allah hakikaten çok tuhaf :2::2:

cnm bende seninle aynıyım.sanki hep içimde benimle kalıcakmış gibi bebişim.hiç aklıma gelmiyo doğum.bitek dün akşam sancım olunca biraz korktum doğurucam galiba diye oda erken diye.

Böylesi daha iyi gereksiz stres yapmıyoruz en azından.
Ben genel anlamda da rahatımdır zaten.

Böylesi daha iyi gereksiz stres yapmıyoruz en azından.
Ben genel anlamda da rahatımdır zaten.

canımmm benim kociş bile benden daha çok panikliyo korkkuyoru musun flaan diye yoo diyorum,zamanı gelince gider doğururuz diyorum,hiç sanki doğum yapacak ben değilmişim gibi.
Ben alışverişte bile acele etmiyorum işte sizin heyecanınızla gaza geliyorum yoksa siz olmasanız heralde son aya kadar birşey almazdım gibie geliyorDüşün alışverişe ilk defa bu hafta gidicem:26:

Burada birbirimizi rahatlattığımız kadar da etkiliyoruz aslında.
Bazen okuduklarım nedeniyle aklıma hiç gelmeyecek şeyler kafama takılıyor.
Yine de çok takmamaya çalışıyorum tabii.
Ama alış veriş konusunda sabırsızım ben.
Bir de kendim için alış veriş yapamayınca bari bebeğe alayım diyorum.
Alış veriş yapma ihtiyacımı öyle karşılıyorum

herhalde bahçelievlerde de olması lazım bi ara oraya sorayım bugün merter hizmete sordum orası da sezeryana 1900 tl dedi nispeten bizim hastaneye göre iyi sayılır çünkü orası da iyi bir hastane ama kendimi burada yapıcam diye öyle bir alıştırmışım ki çünkü doktorumu gerçekten çok seviyorum iyi indirim yapmayınca sinirimden ağladım

kızlar ben birşey soracağım.

hastane fiyatları konuşuluyor ama doktorlarınız ne kadar alacak konuştunuz mu hiç?ya da bu fiyatlara doktor dahilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…