• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Canımmm bebeişin gelişimi iyiyse sıkıntı yapma,bi kızla tanışmıştım,kız 75 kiloyla doğuma başlamış;bana sen davul gibi şişersin seni düşünemiyoruz diyorlardı dedi,75 kiloyla doğuma gitmiş ve bebek 2,5 kilo doğmuş gayet sağlıklıymış.Benim ortancı görümcemde 3 çocuğunda hiç kilo almamış,doğumdan sonra iğne ipliğe dönerdim dedi.Sizden diyordur kızlar sıkmayın canınızı takıntı yapmayın bu kadar.
ilk oğlumda 10 kilo almıştım canım sanırım buda öyle olacak daha iki ay var hayırlısı
işyerindeki bayanlar 20 kilo alan olmuş 30 kilo alan olmuş ama sanırım bünyenin hareketli olması ile alakalı ben hiç oturmam ayağı yanık kedi gibi dolanırım :nazar:
Sarıssa hoşgeldin canım

Arkadaşlar bu arada toplam kaç kilo aldınız? Ben başı cekiyorum galiba :18: Ben gecen hafta 16 ıdım. SAnırım bu gun itibarıyle toplamda 17 kilo aldım. :53::53::59::56:

Sizler toplamda kac kılo aldınız??

toplamda 5 kilo:49:

Sarıssa hoşgeldin canım

Arkadaşlar bu arada toplam kaç kilo aldınız? Ben başı cekiyorum galiba :18: Ben gecen hafta 16 ıdım. SAnırım bu gun itibarıyle toplamda 17 kilo aldım. :53::53::59::56:

Canım çok değil mi doktorun ne diyor bu duruma,sana egzersiz,diyet vermedi mi?
Ben toplamda 10 kilo aldım.İnşallah 14-15 kiloda tamamlarım.

dünüş hadi gözün aydın bebişinin büyütmüşsün.... Dikkatli ol ama yorma kendini dicem... Ama oğluşun var.. Istesende istemesende onun bakımı var... Allahın izinyle sorunsuz geçirizcez hamişliğimizi az kaldı....

:17: Ay kız erkekn değilmi die soruyo bide..olan var olmayan var..olupta yapamayan var... Anam toblo gibi izliyoz bi sadece... :60: Ilk 3 ay düşük tehlikesinden... Ahahaha :52: Doktor yasakladı herşeyi..

:9: Aynen cnm...vallahi öyle eşimle yaklaşsan bile tekmelerden bebişten diyorum konsantre olamam herhal... Onunda bana hayrı yok anam...

:3: Slm cnm....biz çok iyiyiz...dn en son misafirleri yolladık..keyif yapıyoruz evde...:49:

asl17 cnm öncelikle maşallah bebişine... Gözün aydın... Görmüşsün yavrunu... Doktor arıyosun sende..bende değiştircem sanırım istemeye istemeye.... Sen nerdeydin... Benim ikizleri olan arkadaşım hospitalyumda sezeryan oldu..inanılmaz memnun..erkekti sanırım doktoru..ama fark etmez sonuçta dimi...bende oraya gitmeyi düşünüyorum..oraya giden çoğu kişi memnun..benden 5 bin istediler doğum için yazık günah... 200 tl ye bile doğum yapan var.. Ne farkımızı var... Aynı sancı ve sonuç inş aynı...
sağol canım ben beylikdüzdeyim bu civarlarda bakıyorum işte avcılar filan sonuçta son haftalarda daha sık gidicez hospitalyum nerede?

Sarıssa hoşgeldin canım

ben 10 kilo almıştım ama diyete başladığımdan beri 2 kg vermişim sanırım.asıl yarın belli olur benim kilo evde pek tartılmıyodum çünkü doktordan takip ediyodum hep.

Teşekkür ederim. Biz de çok iyiyiz.

Yaa bende mi bir tuhaflık var.
Doğumla ilgili aklıma hiç korku filan gelmiyor.
Siz bahsediyorsunuz ya hani dikişler, sancılar sanki doğum yapacak kişi ben değilmişim gibi :26:

cnm bende seninle aynıyım.sanki hep içimde benimle kalıcakmış gibi bebişim.hiç aklıma gelmiyo doğum.bitek dün akşam sancım olunca biraz korktum doğurucam galiba diye oda erken diye.

Sarıssa hoşgeldin canım

maşallah canım bebeğine yarasın ama dikkat et
ben 8 kilo aldım hele son üç hafta da 500 gr almışım 3oo gr zaten bebek almış ama ben başlarda bulantı kusmadan şimdide reflüden dolayı alamıyorum galiba

Sarıssa hoşgeldin canım

canım bende 54 ile başladım şuan 61 oldum,7 kilo almışım bakalım doğuma kadar ne kadar olucam :18:

cok sagol canim.bencede acele etmesin daha hazir degiliz:))insallah canim..
cnm gözün aydın..maşallah kızına:nazar:
aman dikkat et kendine,minik prensesin acele etmesin gelmeye,zamanında sağlıkla gelsin inş.

senin de gözün aydın cnm..dr.da çok tedbirliymiş,ama zor hamilelik olunca böyle şeyler önemli
tabi,dr.na güveniyorsan hiç problem yok..sağlıkla zamannında gelsin bebişlerimiz inş.:16:

dünü$ sagol canim.dedigin gibi oglan olunca mecburum..
dünüş hadi gözün aydın bebişinin büyütmüşsün.... Dikkatli ol ama yorma kendini dicem... Ama oğluşun var.. Istesende istemesende onun bakımı var... Allahın izinyle sorunsuz geçirizcez hamişliğimizi az kaldı....

:17: Ay kız erkekn değilmi die soruyo bide..olan var olmayan var..olupta yapamayan var... Anam toblo gibi izliyoz bi sadece... :60: Ilk 3 ay düşük tehlikesinden... Ahahaha :52: Doktor yasakladı herşeyi..

:9: Aynen cnm...vallahi öyle eşimle yaklaşsan bile tekmelerden bebişten diyorum konsantre olamam herhal... Onunda bana hayrı yok anam...

:3: Slm cnm....biz çok iyiyiz...dn en son misafirleri yolladık..keyif yapıyoruz evde...:49:

asl17 cnm öncelikle maşallah bebişine... Gözün aydın... Görmüşsün yavrunu... Doktor arıyosun sende..bende değiştircem sanırım istemeye istemeye.... Sen nerdeydin... Benim ikizleri olan arkadaşım hospitalyumda sezeryan oldu..inanılmaz memnun..erkekti sanırım doktoru..ama fark etmez sonuçta dimi...bende oraya gitmeyi düşünüyorum..oraya giden çoğu kişi memnun..benden 5 bin istediler doğum için yazık günah... 200 tl ye bile doğum yapan var.. Ne farkımızı var... Aynı sancı ve sonuç inş aynı...

canim ben 9 kilo aldim:52:
Sarıssa hoşgeldin canım

Teşekkür ederim hepinize.
Çok şükür iyiyiz.
Tatile gireceğimiz için mutluyuz :66:

Sarıssa hoşgeldin canım

Ben 9 kilo aldım ama seninki gerçekten biraz fazla olmuş canım.
İnşallah 20yi geçmezsin.
Canımmm bebeişin gelişimi iyiyse sıkıntı yapma,bi kızla tanışmıştım,kız 75 kiloyla doğuma başlamış;bana sen davul gibi şişersin seni düşünemiyoruz diyorlardı dedi,75 kiloyla doğuma gitmiş ve bebek 2,5 kilo doğmuş gayet sağlıklıymış.Benim ortancı görümcemde 3 çocuğunda hiç kilo almamış,doğumdan sonra iğne ipliğe dönerdim dedi.Sizden diyordur kızlar sıkmayın canınızı takıntı yapmayın bu kadar.

Hiç kilo almadan doğurmayı nasıl başarmışlar yaa :44:
Acaba ilk aylarda zayıflayıp açığı tekrar mı kapatmış oldular.
Bir kere bebeğin kilosu ekleniyor, suyu var, eşi var vs.

teşekkür ederim. Biz de çok iyiyiz.

Siz bahsediyorsunuz ya hani dikişler, sancılar sanki doğum yapacak kişi ben değilmişim gibi :26:
cnm bende aynıyım çok şükür bi korkum yok sadece düşündüğüm tek şey.. Hastane değişeceği için doktor ortam vs...
sağol canım ben beylikdüzdeyim bu civarlarda bakıyorum işte avcılar filan sonuçta son haftalarda daha sık gidicez hospitalyum nerede?
cnm çoğu yerde şubesi var..ama dediğim yer çamlıca ne yazıkki sana uzak birazcık

Tam tahmın ettigim gibi ben en cok almısım :))) Inanırmısınız kızlar benım halam da dogum yapacagım hastanenın diyetisyenı. Fırca yıyorum hep ondan, herkese sözüm geciyor zayıflatıyorm yada sabıtlıyorum gebeleri ama yegenıme soz gecıremıyorum diyor :26::26: Hala da calısıyorum halbukı, yatan bı ınsan da değilim aksıne cok hareketliyimdir. evlendiğimde 51 kıloydum omur boyu da tartıda 60 bıle görmemiştim, şimdi 80 e merdiven dayadım :(((

sarıssa hoşgeldin canım

arkadaşlar bu arada toplam kaç kilo aldınız? Ben başı cekiyorum galiba :18: Ben gecen hafta 16 ıdım. Sanırım bu gun itibarıyle toplamda 17 kilo aldım. :53::53::59::56:

on kilo aldım dikkat ediyorum artık sanki kilo alımım yavaşladı
teşekkür ederim. Biz de çok iyiyiz.

allah allah hakikaten çok tuhaf :3::2::2::1::5:

cnm bende seninle aynıyım.sanki hep içimde benimle kalıcakmış gibi bebişim.hiç aklıma gelmiyo doğum.bitek dün akşam sancım olunca biraz korktum doğurucam galiba diye oda erken diye.

Böylesi daha iyi gereksiz stres yapmıyoruz en azından.
Ben genel anlamda da rahatımdır zaten.

Böylesi daha iyi gereksiz stres yapmıyoruz en azından.
Ben genel anlamda da rahatımdır zaten.

canımmm benim kociş bile benden daha çok panikliyo korkkuyoru musun flaan diye yoo diyorum,zamanı gelince gider doğururuz diyorum,hiç sanki doğum yapacak ben değilmişim gibi.
Ben alışverişte bile acele etmiyorum işte sizin heyecanınızla gaza geliyorum yoksa siz olmasanız heralde son aya kadar birşey almazdım gibie geliyor:1::9:Düşün alışverişe ilk defa bu hafta gidicem:26:

cnm gözün aydın..maşallah kızına:nazar:
aman dikkat et kendine,minik prensesin acele etmesin gelmeye,zamanında sağlıkla gelsin inş.

senin de gözün aydın cnm..dr.da çok tedbirliymiş,ama zor hamilelik olunca böyle şeyler önemli
tabi,dr.na güveniyorsan hiç problem yok..sağlıkla zamannında gelsin bebişlerimiz inş.:16:

sağol canım inşallah zamanında gelir bebeklerimiz çünkü 1 gün bile çok önemli biliyosun

canımmm benim kociş bile benden daha çok panikliyo korkkuyoru musun flaan diye yoo diyorum,zamanı gelince gider doğururuz diyorum,hiç sanki doğum yapacak ben değilmişim gibi.
Ben alışverişte bile acele etmiyorum işte sizin heyecanınızla gaza geliyorum yoksa siz olmasanız heralde son aya kadar birşey almazdım gibie geliyor:1::9:Düşün alışverişe ilk defa bu hafta gidicem:26:

Burada birbirimizi rahatlattığımız kadar da etkiliyoruz aslında.
Bazen okuduklarım nedeniyle aklıma hiç gelmeyecek şeyler kafama takılıyor. :1:
Yine de çok takmamaya çalışıyorum tabii.
Ama alış veriş konusunda sabırsızım ben.
Bir de kendim için alış veriş yapamayınca bari bebeğe alayım diyorum.
Alış veriş yapma ihtiyacımı öyle karşılıyorum :1:

cnm bende aynıyım çok şükür bi korkum yok sadece düşündüğüm tek şey.. Hastane değişeceği için doktor ortam vs...

cnm çoğu yerde şubesi var..ama dediğim yer çamlıca ne yazıkki sana uzak birazcık

herhalde bahçelievlerde de olması lazım bi ara oraya sorayım bugün merter hizmete sordum orası da sezeryana 1900 tl dedi nispeten bizim hastaneye göre iyi sayılır çünkü orası da iyi bir hastane ama kendimi burada yapıcam diye öyle bir alıştırmışım ki çünkü doktorumu gerçekten çok seviyorum iyi indirim yapmayınca sinirimden ağladım:5:

kızlar ben birşey soracağım.

hastane fiyatları konuşuluyor ama doktorlarınız ne kadar alacak konuştunuz mu hiç?ya da bu fiyatlara doktor dahilmi?

Back
X