- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.461
kan degerıne gore 4 haftalık fılan galıba ben gec yumurtlayanlardanım sımdı bebegım 2 hafta gerımı gıtcez hep yoksa bır yerden yakalarmı
canım birde burdan bak
[/url]
B]
günaydın kızlar bende dün dr. gitdim keseyi gördüm ama:gitme: kalp atışlarını duyamadım çünkü altdan bakılmasına müsade etmedim çook korkuyorum:sinifsinif: düşük e sebeb olur diye ama arife günü tekrar gel dedi kasıkdan duyulmazsa mecburen altdan bakacagım dedi inş.inat etmezde duyulur kuzuuumunkalp atışları kızlar bende idrara şıkışma halleri olmuyor mide bulantısı olmuyor dr. normal dedi benim gibi olanınız var mı aslında olmasını istiyorum o zaman kendimi gerçek bir hamile gibi hissedecegim
kızlar benım karnım aksamları acayıp agrıyo yaaaaaaaaa ıdrarda bakterı var sureklı su ıcıyorum ıdrarım gelınce agrım cogalıo uyutmuyo
bırde kahve rengı bazen akıntım oluyor neden olur sızce kızlar kesekagıdı rengı akıntım kızlar
aynı canım satlarımız benim arkadaşım 2 hafta geç olmuştu döllenme olduğu tarihi doktor sat aldı hatta dün kızı oldu darısı bizlere
canım bendede kez oldu ama kesildi bol su iç birde ben günde 3 kez progestan içiyorumolumunekankayizsmile
bana vermedı ya ıstedımde progestorun tehlıkelı durum olmadıkdan sonra veremem dedı ama benım bır dusugum var vermesı gerekmezmı agrıca karnım agrıdıgı bılıyo cok:bbo:
günaydın hamişler gününüz güzel geçsin.. birşey sorucam ben 9+2 haftalık hamileyim daha 1 kere gittim doktora salı günü 2. kontrole gidicem şehir değiştirdim doktorda değiştirmiş olucam ..siz kaç kere gittiniz ben ihmal mi ettim acaba bebişi gitmedim koşturmacadan fırsat olmadı
merhaba arkadaşlar, muhabbet koyusayfalar çok seçmece okudum bazı sayfaları.
fadikçiğim duayı sen yapmışsın galiba funmak henüz okumadığını yazmış bu gün gitti güme o kadar dua ya. funmakçığım 50 tane çok değildi okuyamam deseydin biz yerine okurduk kafamçokkarıştı
fadikçiğim umarım iyisindir canım. senden iyi haberler duymak istiyoruz.opuyorumnanaktan
mız mız hoş geldin. bir kaç kere tüp bebek topiğinde konuşmuştuk gebe olmana çok sevindim k.rengi akıntı önemlidir. neredeyse yarımızda oldu. bol bol dinlen ve su iç. inşallah geçer :Saruboceq:
kızlae naneli olips i de denedim en iyisi okaliptüs olanı. ben çıkardıkca çıkarasım gelen bir tipim. biraz çıkardım mı hemen ağzımı çalkalayıp bir okaliptüs şekerini atıyorum anında kesiliyor.
kabızlık için mürdüm eriği birebir. kayısı artık dayda etmiyor ve yemekte istemiyorum. tam mevsimi mürdüm eriğini şiddetle öneriririm arkadaşlar cokacimcoook
artık edit tuşu sadece pro üyelere olduğu için tatlişoğlum galiba listeyi yenileyemeyecek. bilgilerimiz ortada kaldı bilmiyorumkismile
hoşgeldin canıma.s.merhaba kızlar..ben 2010 nisan annesiyim..çok duygulandım bu topiği görüünce...geçen yıl bu zamanki heyecanlar..telaşlar...çok çabuk geçiyor hamilelik değerini bilin bu güzel günlerin...tabi şimdi bu yumurcakla daha güzel geçiyor ama hamilelik dönemide bi başka:))))Allah hepinizi sağ sağlim kurtarsın inşallah:)))
hoşgeldin aramızaa.s.selam arkadaşlar ben aranızda yeniyim benide listeye eklerseniz çoook sevinirim şimdiden tşkr ederim.
hoşgeldin aramızaa.s.slm kızlar benım en son adet tarıhım 22 temmuz
sımdı sata gore gebelıgım 6 haftalık fılan ılk gorendıgımde kan degerım 66 cıktı ıkı gun sonra 151 oldu pazartesı testı yenıleyecez doktor 900 olursa super olur dedı sızce olurmu
smear için çok ilerden almıyorlar canım eğer kanama olsa hemen gelirdi herhalde...hoşbulduk cnmopuyorumnanaktan ay inş. görmem canım aklıma smear testide yaptı doktorum ve ben çok kasmıştım canım çok yandı acaba o zamandan mı geldi o lekeler diye düşündüm kahverengi eski kanama derler ya kendi kendime senaryo yazıyorum sırnaşık şey
sen nasılsın nasıl gidiyor fadikcim bu arada dün kızların yoğurt çorbası muhabbeti bayağı canmı çektirdi:1hug:[/QUOTE
bırde kahve rengı bazen akıntım oluyor neden olur sızce kızlar kesekagıdı rengı akıntım kızlar
merhaba arkadaşlar, muhabbet koyusayfalar çok seçmece okudum bazı sayfaları.
fadikçiğim duayı sen yapmışsın galiba funmak henüz okumadığını yazmış bu gün gitti güme o kadar dua ya. funmakçığım 50 tane çok değildi okuyamam deseydin biz yerine okurduk kafamçokkarıştı
fadikçiğim umarım iyisindir canım. senden iyi haberler duymak istiyoruz.opuyorumnanaktan
mız mız hoş geldin. bir kaç kere tüp bebek topiğinde konuşmuştuk gebe olmana çok sevindim k.rengi akıntı önemlidir. neredeyse yarımızda oldu. bol bol dinlen ve su iç. inşallah geçer :Saruboceq:
kızlae naneli olips i de denedim en iyisi okaliptüs olanı. ben çıkardıkca çıkarasım gelen bir tipim. biraz çıkardım mı hemen ağzımı çalkalayıp bir okaliptüs şekerini atıyorum anında kesiliyor.
kabızlık için mürdüm eriği birebir. kayısı artık dayda etmiyor ve yemekte istemiyorum. tam mevsimi mürdüm eriğini şiddetle öneriririm arkadaşlar cokacimcoook
artık edit tuşu sadece pro üyelere olduğu için tatlişoğlum galiba listeyi yenileyemeyecek. bilgilerimiz ortada kaldı bilmiyorumkismile
smear için çok ilerden almıyorlar canım eğer kanama olsa hemen gelirdi herhalde...
çok kafana takma canım inş daha da gelmez....
ben iyyim canım çok sağola.s.
çorbayı yapsaydın canım güzel olur yanicokacimcoook
tatlım işteydim ya gece mesaisinde eve gidincede sabah gelmek için uyudum hemen sabah tekrar geleceğim için:gitme: bugün yaparım yemek istediğim o kadar çok şey varki acaba benimki aşerme değilde pisboğazlılık mıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?