2011 Nisan Anneleri

kan degerıne gore 4 haftalık fılan galıba ben gec yumurtlayanlardanım sımdı bebegım 2 hafta gerımı gıtcez hep yoksa bır yerden yakalarmı

aynı canım satlarımız benim arkadaşım 2 hafta geç olmuştu döllenme olduğu tarihi doktor sat aldı hatta dün kızı oldu darısı bizlere

Canım hiç korkma ilk haftalarda ben de öyleydim. 6 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve hiç bir belirti yoktu. Ne bulantı, ne baş dönmesi hiç birşey. Ama bu aralar sorarsan çok fenayım ( Bulantılar ve kusmalar değişiklik gösterebiliyor. Ben de alttan muayene olmadım hiç ve olmakta istemiyorum açıkçası. Ben 8 haftada kalp atışlarını görmüştüm.

sımten81 tesekkur ederım ıcım rahatladı valla

ben pazartesı tekrar beta hcg yaptırcam degerım ınsallah 900 ve ustu olmustur

ondan sonra bırakcam doktora gıtmeyı kucuk suan goremeyız zaten doktorlarda ugrastırıyo yok alttan bakalım yok su bu ınsanın morelını bozuyorlar

ayın 20 gıdıp bebegımın fotosuyla gerı doncem ınsallahhhhhhhhhhh :Allah kısmet ederse

canım bendede kez oldu ama kesildi bol su iç birde ben günde 3 kez progestan içiyorumolumunekankayizsmile

canım bendede kez oldu ama kesildi bol su iç birde ben günde 3 kez progestan içiyorumolumunekankayizsmile

bana vermedı ya ıstedımde progestorun tehlıkelı durum olmadıkdan sonra veremem dedı ama benım bır dusugum var vermesı gerekmezmı agrıca karnım agrıdıgı bılıyo cok:bbo:

bana vermedı ya ıstedımde progestorun tehlıkelı durum olmadıkdan sonra veremem dedı ama benım bır dusugum var vermesı gerekmezmı agrıca karnım agrıdıgı bılıyo cok:bbo:

aslında bazı doktorlar vermiyor sağlıksızsa zaten düşer diye ben anlamadım bende bir düşük yaşadım onlar içme demişti bu hemen iç dedi CADIARZU

canım ben 16 eylülde 4. kontroluma gidicem ama beni baz alma cunku benim düşük tehdidim vardı ve benim dr um o yuzden başta haftada bir sonra 15 günde bir çağırdı

güzelim ben sonra okurum mesela yarın falan çok rahatsuzlandım okuyamadım birde misafirlerim vs geldi neden güme gitsin önemli olan nyet ben tamamlarım 50 ye

merhaba kızlar..ben 2010 nisan annesiyim..çok duygulandım bu topiği görüünce...geçen yıl bu zamanki heyecanlar..telaşlar...çok çabuk geçiyor hamilelik değerini bilin bu güzel günlerin...tabi şimdi bu yumurcakla daha güzel geçiyor ama hamilelik dönemide bi başka:))))Allah hepinizi sağ sağlim kurtarsın inşallah:)))

hoşgeldin canıma.s.
inş bizde o günlere gelebiliriz...

selam arkadaşlar ben aranızda yeniyim benide listeye eklerseniz çoook sevinirim şimdiden tşkr ederim.
hoşgeldin aramızaa.s.
bilgilerini tatlişoğluma özel mesaj atarsan dahaiyi olur...

hoşgeldin aramızaa.s.
inş değerin artar canım....

smear için çok ilerden almıyorlar canım eğer kanama olsa hemen gelirdi herhalde...
çok kafana takma canım inş daha da gelmez....
ben iyyim canım çok sağola.s.
çorbayı yapsaydın canım güzel olur yanicokacimcoook

canım ben özellikle tefriciye için bir dua etmedim ama öğle namazının peşine dua ederken bu topikteki arkadaşlar içinde dua ettim...
ve tefriciyeleride kattım tabi...
canım olmassa yine dua ederiz ne yapalım hayırlısı olsun...

ben iyiyim canım şükür lekelenmeler durdu...
ama hala yatıyorum dr yat demişti...
on gündürde dr a gitmedim bakalım belki bayramdan önce giderim...
inş bebişim iyidir....

edit tuşu kötü oldu yaaa...
artık nasıl olcak bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…