2011 Nisan Anneleri

bir sroum olacak sizlere ben bugunden itiaren 9 haftalık hamişim 4. haftadan beri yogun bulantılrım vardı ama 2,-3 gundur oldukça azaldı sizce normal midir

bir sroum olacak sizlere ben bugunden itiaren 9 haftalık hamişim 4. haftadan beri yogun bulantılrım vardı ama 2,-3 gundur oldukça azaldı sizce normal midir

bnmde çok aşırı vardı bulantılarım.
şimdi sadece sabah oluyor öğlen pek olmuyor,çok azaldı yani.
dün doktora gittiğimde normal olduğunu bi kaç hafta snra iyice düzeleceğini söyleddi.

canım sen şimdi kaç haftalıksın yani kaçıncı haftadan sonra başlıyor bu belirtiler demek sende altdan muyaneye olmak istemiyenlerdensin yaa bu dr. neden bizi anlamıyorrrmafoldumben korkuyoruz işde bende kararlıyım bakdırmıcam ilişki lmaz:yasak diyorlar altdan bakıyorlar anlamadım gitdiklava:

kızlar vajinal muayene olmak istemiyorsunuz ama ben bugün ilk defa karından muayene oldum inanın daha çok canım yandı.bugün ilk defa farklı bi doktora gittim o da karından baktı ve görmek için öyle çok bastırdı ki karnıma 1 saat karnım ağrıdı.bana bu muayene şimdilik daha tehlikeli geldi.
benim tüp bebek doktorum bugüne kadar hep vajinal muayene yaptı ve hiç korkmadım; eli o kadar hafifti ki cihazın varlığını bile hissettirmezdi sağolsun; çok arıcam doktorumu çook.
yani karın muayenesi beni çok korkuttu ben pantolonumun bile sıkmasına izin vermiyor düğmelerimi açarken doktor canımı yaktı resmen yaaa....

bu arada arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ist avrupa yakasında acilen bi doktora ihtiyacım var.
tüp bebek doktorumdan çok ama çok memnunum ama çalıştığı kurumda sgk yok. o yüzden sgk lı bi hastanede iyi bi doktora ihtiyacım var; anlayışlı ve güleryüzlü tecrübeli.
lütfen yardımcı olun arkadaşlar :))))

ben hep karından baktırdım cnm
hiç öyle cnm falan acımadı,snn doktorun öyle yapmış demekki.
ben istanbul anadolu yakasındayım maalesef.

canm netten arastrabilirsin..avrupann hangii semtlerine yakınsın? bu arada safa die bi hastane war yakınlarndaysa düşünme derim bu konuda kötü namı war.lmaz:

bende hep krından baktırdım hiç acımadı sadece bir kez kalp atışını duymak için vajinal usg bakıldı ondada hiç acımadı

vajinal altrasona bu kadar karsı insan olduğunu bilmiodum..ben de ilk muaynemde vajinal baktılar acı filan yok..düşük riskide yok kalp atışını duyduktan sonra gerek duymuyorlar zaten:ecrin_bebek:

ben hep karından baktırdım cnm
hiç öyle cnm falan acımadı,snn doktorun öyle yapmış demekki.
ben istanbul anadolu yakasındayım maalesef.

aynen öyle canım adam hiç gülmedi de zaten az kaldı bastırmayın dicektim zor tuttum kendimi yaa; şimdi acil doktor arıyorum.sağol canım :)))

bahceliewler tarafındaysan safayı düşünme demek istemiştim:)

yssknk canım sağol safayı aklıma yazıyım olumsuz olarak.
canım ben eyüpte oturuyorum.yani ortada sayılırım;illa çok yakınımda olması şart değil bakırköy bahçelievler tarafı da olur; gayrettepe mecidiyeköy tarafı da.doktor ve hastane iyi olsun da ben gitmeye razıyım yeter ki içime sinsin.
dün bütün gece bizim formdan da genel olarak netten de araştırdım ama bişey bulamadım tam olarak.kafam şişti düşünmekten.bugün karar verip bi doktora gittim ama o da canımı yaktı ve çok soğuktu.

Kızlar merhaba Bugün doktora gittim en son geçen hafta gitmiştim ve bebek ultrasonda 7+5 görünüyordu ama kalp atışı duyamadık
Haftaya gel demişti doktor.
Bugün gittik karından baktı ve kesede hiç gelişme yok geçen haftakiyle aynı pazartesi gel alalım dedi
Kese büyümeden bebek büyüez zaten dimi
1 haftadır hiç büyümemiş kese, böyle bi durum yşayan varmı

bende hep krından baktırdım hiç acımadı sadece bir kez kalp atışını duymak için vajinal usg bakıldı ondada hiç acımadı

doktor bastırmadı o zaman ne güzel yaa; bu adam ne yaptı bana böyle Allah korusun bi zarar vericek zaten zor kavuşmuşum bebeğime.....

mor canım hemen moralini bozma başka bi doktora da git hemen istersen onun da fikrini al; bi vajinal baksın doktorun eğer bakmadıysa orada çok daha net çıkıyor görüntü canım...

mor80 geçmiş olsun inş. bi daha gebeliğin sağlıklı olur.:S

catdog ben burda medicine hospital e gdiyorum çok memnunum.aynı hastanenin bağcılarda şubesi varmış sanırım. oraya bi bak istersen.

vajinal altrasona bu kadar karsı insan olduğunu bilmiodum..ben de ilk muaynemde vajinal baktılar acı filan yok..düşük riskide yok kalp atışını duyduktan sonra gerek duymuyorlar zaten:ecrin_bebek:

canım sen ist da hangi doktora gidiyosun? memnun musun?

mor80 geçmiş olsun inş. bi daha gebeliğin sağlıklı olur.:S

catdog ben burda medicine hospital e gdiyorum çok memnunum.aynı hastanenin bağcılarda şubesi varmış sanırım. oraya bi bak istersen.

life city canım çok sağol sen karşıda ki şubedesin di mi ?
orayı da bi inceliyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…