- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.481
bir sroum olacak sizlere ben bugunden itiaren 9 haftalık hamişim 4. haftadan beri yogun bulantılrım vardı ama 2,-3 gundur oldukça azaldı sizce normal midir
canım sen şimdi kaç haftalıksın yani kaçıncı haftadan sonra başlıyor bu belirtiler demek sende altdan muyaneye olmak istemiyenlerdensin yaa bu dr. neden bizi anlamıyorrrmafoldumben korkuyoruz işde bende kararlıyım bakdırmıcam ilişkiCanım hiç korkma ilk haftalarda ben de öyleydim. 6 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve hiç bir belirti yoktu. Ne bulantı, ne baş dönmesi hiç birşey. Ama bu aralar sorarsan çok fenayım( Bulantılar ve kusmalar değişiklik gösterebiliyor. Ben de alttan muayene olmadım hiç ve olmakta istemiyorum açıkçası. Ben 8 haftada kalp atışlarını görmüştüm.
bu arada arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ist avrupa yakasında acilen bi doktora ihtiyacım var.
tüp bebek doktorumdan çok ama çok memnunum ama çalıştığı kurumda sgk yok. o yüzden sgk lı bi hastanede iyi bi doktora ihtiyacım var; anlayışlı ve güleryüzlü tecrübeli.
lütfen yardımcı olun arkadaşlar :))))
ben hep karından baktırdım cnm
hiç öyle cnm falan acımadı,snn doktorun öyle yapmış demekki.
ben istanbul anadolu yakasındayım maalesef.
bahceliewler tarafındaysan safayı düşünme demek istemiştim:)
bende hep krından baktırdım hiç acımadı sadece bir kez kalp atışını duymak için vajinal usg bakıldı ondada hiç acımadı
vajinal altrasona bu kadar karsı insan olduğunu bilmiodum..ben de ilk muaynemde vajinal baktılar acı filan yok..düşük riskide yok kalp atışını duyduktan sonra gerek duymuyorlar zaten:ecrin_bebek:
mor80 geçmiş olsun inş. bi daha gebeliğin sağlıklı olur.:S
catdog ben burda medicine hospital e gdiyorum çok memnunum.aynı hastanenin bağcılarda şubesi varmış sanırım. oraya bi bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?