- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.501
mor canım hemen moralini bozma başka bi doktora da git hemen istersen onun da fikrini al; bi vajinal baksın doktorun eğer bakmadıysa orada çok daha net çıkıyor görüntü canım...
canım sen ist da hangi doktora gidiyosun? memnun musun?
Kızlar merhaba Bugün doktora gittim en son geçen hafta gitmiştim ve bebek ultrasonda 7+5 görünüyordu ama kalp atışı duyamadık
Haftaya gel demişti doktor.
Bugün gittik karından baktı ve kesede hiç gelişme yok geçen haftakiyle aynı pazartesi gel alalım dedi
Kese büyümeden bebek büyüez zaten dimi
1 haftadır hiç büyümemiş kese, böyle bi durum yşayan varmı
ya kese büyümüş olsa ve kalp atışını görememiş olsa hadi doktor göremedi deyip başka bi doktora gidicem ama kese hiç büyümemiş 1 haftada. Problem o kese gelişme göstermemiş
ya kese büyümüş olsa ve kalp atışını görememiş olsa hadi doktor göremedi deyip başka bi doktora gidicem ama kese hiç büyümemiş 1 haftada. Problem o kese gelişme göstermemiş
evet cnm ben kaynarca şubesine gidiyorum memnun kaldım çok
Kızlar mide bulantısı için akşam limon dilimlerine tuz ekip yedim gerçekten işe yaradı.Biraz da olsa rahatladım tabi sonra yine oluyoo ama az da olsa ii oldum...
Burda okudum galiba bi arkadaş yazmıştı..
Kızlar kabızlık ve gaz sorunu olan var mı...Ben akşam hiç uyuyamadım...Gaz adet ağrısı gibi kıvrandırdı...Wc gidiyorum anca gazımı öyle çıkartıyorum ama 2 dk sürmeden yine oluyor...Kabızlıktanda vallah kıçım acıdı...
canım sen şimdi kaç haftalıksın yani kaçıncı haftadan sonra başlıyor bu belirtiler demek sende altdan muyaneye olmak istemiyenlerdensin yaa bu dr. neden bizi anlamıyorrrmafoldumben korkuyoruz işde bende kararlıyım bakdırmıcam ilişkilmaz:yasak diyorlar altdan bakıyorlar anlamadım gitdi klava:
aynen öyle canım adam hiç gülmedi de zaten az kaldı bastırmayın dicektim zor tuttum kendimi yaa; şimdi acil doktor arıyorum.sağol canım :)))
merhaba arkadaşlar..uzun süredir şehirdışındaydım ve nete girme fırsatımda olmadı..tefriciyeler bitmiş dua yapılmış,bnde okuyalı oluyo tefriciyemi..Rabbim kabul etsin dualarımızı inş..
hoşbulduk cnmMrb canım hoşgeldin evt bugünlerde yapacaktı Truffcumm duamızı.Rabbim kabul etsin inş:Saruboceq:
bu arada arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ist avrupa yakasında acilen bi doktora ihtiyacım var.
tüp bebek doktorumdan çok ama çok memnunum ama çalıştığı kurumda sgk yok. o yüzden sgk lı bi hastanede iyi bi doktora ihtiyacım var; anlayışlı ve güleryüzlü tecrübeli.
lütfen yardımcı olun arkadaşlar :))))
merhabalar bende yeni katıldım aranıza ...bende sat 6 temmuz ..ilk bebişim çok tedirginim ..sanırım burada sizlerle paylaşarak ve yazdıklarınız okuyarak rahatlayacağım ..Herkse hayırlı olsun ..hihoyyyt
Kızlaaarr günaydın...
Arkadaşlar Kadir Geceniz mübarek olsun. Allahım dualarınızı kabul etsin... Bu gece bebişleriniz için dua etmeyi unutmayın, tabi tüm Nisan anneleri içinde :)) Kızlar KENZÜL ARŞ duasını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu yaşıma kadar her ne niyet için bu duayı okudumsa Rabbim kabul etti çok şükür...Hamile kalmadan öncede okumuştum ve çok şükür Rabbim aratmadı evladımı. Bu gece sizde okuyun kuzularınız için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?