2011 Nisan Anneleri

mor canım hemen moralini bozma başka bi doktora da git hemen istersen onun da fikrini al; bi vajinal baksın doktorun eğer bakmadıysa orada çok daha net çıkıyor görüntü canım...

ya kese büyümüş olsa ve kalp atışını görememiş olsa hadi doktor göremedi deyip başka bi doktora gidicem ama kese hiç büyümemiş 1 haftada. Problem o kese gelişme göstermemiş

canım vajinal den de baktır ve başka bir dr daha git bence benimkide geç döllenmişti çünkü

ya kese büyümüş olsa ve kalp atışını görememiş olsa hadi doktor göremedi deyip başka bi doktora gidicem ama kese hiç büyümemiş 1 haftada. Problem o kese gelişme göstermemiş

canım tek bir doktora bağlı kalma bence çok okuduk topiklerde geç döllenmede alalım deyip iyiki aldırmamışız diyenlerCADIARZU

Morcum inşallah yanlış görmüştür :teselli:
Vajinal muayaneyle mi baktı? eğer karından baktıysa kalp atışınıda keseyide net göeremeyebilir, sen en iyisi başka bi doktora görün

evet cnm ben kaynarca şubesine gidiyorum memnun kaldım çok

Life city bende medicine hospital'a gidiyorum, hangi doktora gidiyorsun?
Benim doktorum Hale kayıran

Kızlar mide bulantısı için akşam limon dilimlerine tuz ekip yedim gerçekten işe yaradı.Biraz da olsa rahatladım tabi sonra yine oluyoo ama az da olsa ii oldum...
Burda okudum galiba bi arkadaş yazmıştı..

İşe yaramasına sevindim canım ben yazmıştım ve bana da iyi geliyor ama bir süre sonra tekrar başlıyor tabii ne yazık ki. Bu arada ben de forumda okuduğum beyaz leblebi ve naneli şekeri bugün denedim işe yarıyor gibiler. İstersen deneyebilirsin.

Yaa bende de kabızlık oluyor arada bir. Bugün de oldu. Hemen markete gidip kuru kayısı aldım. Sabahları aç karnına 2-3 kuru kayısı ve üzerine ılık su için diyorlar. Bakalım sabah deneyeceğim.

Canım benim 9+5 gün oldu. İlk haftalarda hiçbirşey hissetmedim. Bulantılarımda son bir iki haftadır var. Ama kişiye göre değişiyor tabii. Hatta ben doktoruma ben de bir problem mi var demiştim niye bulantı yok kusma yok diye. O da çok şanslısın demişti. Ama bu şans çok uzun sürmedi

aynen öyle canım adam hiç gülmedi de zaten az kaldı bastırmayın dicektim zor tuttum kendimi yaa; şimdi acil doktor arıyorum.sağol canım :)))

slm canım acil dr arıyormuşsun eğer avcılar uzak demezsen avcılar medicana da onur bey var harika bir doktor bende 3 yıldır ona gidiyorum inşallah doğumuda onda yapıcam hiç vazgeçmeye niyetim yok onu gördükten sonra bütün doktorlar ilgisiz gelmeye başladı çok ilgileniyor hastasıyla benden tavsiye...

merhaba arkadaşlar..uzun süredir şehirdışındaydım ve nete girme fırsatımda olmadı..tefriciyeler bitmiş dua yapılmış,bnde okuyalı oluyo tefriciyemi..Rabbim kabul etsin dualarımızı inş..

merhaba arkadaşlar..uzun süredir şehirdışındaydım ve nete girme fırsatımda olmadı..tefriciyeler bitmiş dua yapılmış,bnde okuyalı oluyo tefriciyemi..Rabbim kabul etsin dualarımızı inş..

Mrb canım hoşgeldin evt bugünlerde yapacaktı Truffcumm duamızı.Rabbim kabul etsin inş:Saruboceq:

Avcılar hospıtılda nil hanım var.tüm arkadaşlarım ve çevrem çok memnun kaldı çok ilgili bir bayan

merhabalar bende yeni katıldım aranıza ...bende sat 6 temmuz ..ilk bebişim çok tedirginim ..sanırım burada sizlerle paylaşarak ve yazdıklarınız okuyarak rahatlayacağım ..Herkse hayırlı olsun ..hihoyyyt

merhabalar bende yeni katıldım aranıza ...bende sat 6 temmuz ..ilk bebişim çok tedirginim ..sanırım burada sizlerle paylaşarak ve yazdıklarınız okuyarak rahatlayacağım ..Herkse hayırlı olsun ..hihoyyyt

Hayırlı olsun ... Hoşgeldin aramıza..Emin ol çok iyi gelecek paylaşımlarda bulunmak :)

Kızlaaarr günaydın... Fadik nasılsın???

Arkadaşlar Kadir Geceniz mübarek olsun. Allahım dualarınızı kabul etsin... Bu gece bebişleriniz için dua etmeyi unutmayın, tabi tüm Nisan anneleri içinde :)) Kızlar KENZÜL ARŞ duasını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu yaşıma kadar her ne niyet için bu duayı okudumsa Rabbim kabul etti çok şükür...Hamile kalmadan öncede okumuştum ve çok şükür Rabbim aratmadı evladımı. Bu gece sizde okuyun kuzularınız için ...

günaydın canım seninde mübarek olsun opuyorumnanaktan inş. birbirimizede dua edelim bende okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…