2011 Nisan Anneleri

merhabalar bende yeni katıldım aranıza ...bende sat 6 temmuz ..ilk bebişim çok tedirginim ..sanırım burada sizlerle paylaşarak ve yazdıklarınız okuyarak rahatlayacağım ..Herkse hayırlı olsun ..hihoyyyt

merhaba ben de geldim benim tahmini dogum tarihim 19 nisan bende de bulanti pek olmiuyor bazen yanma oluyo ve bel agrisi

hoşgeldiniz aramızaa.s.
bilgilerinizi tatlişoğlum arkadaşa özel mesaj atrasanız mesajlarınızı görüp sizide listeye ekler...

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar...
bol bol dua edelim...
rabbbim dualarımızı kabul etsin

iyiyim canım sağola.s.
KENZÜL ARŞ duasını ilk duydum hemen araştırıyorum....

Dreamer 35 teşekkür ederim tekrar

Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v)den rivayet edilmiştir.Şöyle buyuruyor……

-Cebrail bana dediki:“Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayı okursa,Allah´u Teala onu,kıyamet gününde yüzü ayın ondördü gibi parlak haşreder.

Hatta bütün insanlar onu,bir peygamber veya melek sanırlar.

Ben ve sen onun kabrinin üzerinde dururuz.

Ona hesapsız ve azapsız,üzerine binip Cennete girmesi için Cennetten bir Burak getirilir.

Sırat köprüsünden şimsek gibi geçer.

Onun günahı denizlerden suyundan,yağmurların damlasından,ağaçların yapraklarından,kumların adedinden,taşlardan daha fazla olsa bile,kendisine kabul olunmuş(nafile)hac ve bin umre sevabı yazar.

Korkan kimse olursa,Allah onu onu korktuğundan emin kılar.

Susayan kimse okursa,Allah onun susuzluğunu giderir.

Aç olan okursa,giyindirir,hasta okursa şifa verir,hastanın üzerine okunursa,hastalığından kurtulur,dünya ve yahut ahiret ihtiyaçlarından okursa Allah istediğini verir.

Bir düşmandan veya sultandan korktuğu için okursa,Allah onların şerrinden korur ve Allah´ın mahlukatından gelecek olan tüm zarar ve eziyetleri kendisine ulaşmaktan meneder.

Borçlu olan okursa,Allah onu,borcunu ödemeye muvaffak kılar,hiçbir kimseye muhtaç olmaz.

Eğer onu hasta olan yazan üzerinde taşırsa iyileşir.

Kadın taşırsa kocası ona ikram eder.

Cinden,insden ve şeytandan,sancı ve hastalıklardan emin olur.

Kayıp ise ailesine sağ,salim kavuşur: Bu duayı okuyan için cin, melek istiğfar ederler.

Ömrü bereketli olur.

Kim beş defa bu duayı okursa Peygamber Aleyhisselamı rüyasında görür

Kim ki Fatiha’yı,İhlas Suresi’ni,Kafirun ve Felak ve Nas Suresi’ni üç kere okuyup sonra da bu duayı okursa Allah onu karşılaştığı bütün varlıkların şerrinden korur ve her türlü hastalıktan,her zalimin şerrinden onu emin kılar ve bütün isteklerini verir.Kim ki okuduğu gibi onu yazıp üzerinde taşırsa ve kim ki başının altına koyup uyursa Allahü Teala o kimsenin malından çalınanı ve evinden kaçanı geri iade eder.Akan suya okursa su durur yahut yanan ateşe okursa ateş söner.Dağ üzerine okursa dağ paramparça olur.Kim ki iki rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve bir de İhlas okuyup selam verdikten sonra bu duayı okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur.Bu duanın fazileti sayılamayacak kadar çoktur.(Nevadir-i Kaylubi’den alındı.)

ne kadar güzel hikmeti var

Nisa86 bilgilendirme için teşekkürler ...

Bu arada bu mide kaymaları sizde de var mı? Yemek yiyorum sonrasında hala açlık hissi var ama ağzıma bir lokma daha alsam midem kalkıyor. Bulantı yok ama midem karışık...

slm arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun allahım dularmıız kabul etsin.
bende dün doktora gittim ultrasondan göremedi hiç bir şey alttan baktı bebişimin kalp atışlarını duyduk çook güzeldi allahım herkse nasip etsin inş. ama bi sakıncalı durumum var ((((((( geçen giitiiğimde kanam riskin var demişti haftaya gel tekrar bakalım dedi. ama yine bakı yine aynısı. Beb çok iyi dedi bebişle ilgisi yok dedi fakat kesenin etrafı beyaz temiz olması gerekirken benim sadece bir kısmında koyuluk var buda kanamaymış. ya bu kendilinden yok olucak ya da kanam şeklinde akıp gidicek dedi şimdi progestan adlı ilaç verdi onu kullanıcam hayırlısı ARTIK bakalım ayın 13 ünde tekrra çağırdı inş o zaman kadar geçer benim gibi sorunu olan var mı acaba

canım bendede açlık hissi midemi bulandırıyor ama hiç iştahım yok kahvaltı bile yapamadım bisk. atıştırıyorum şimdiakannehir

Günaydın kızlara.s.
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim bu gecede ettiğimiz dualrı kabul etsin.Bebişlerimize ve bize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum nasip etsin hayırlısıyla inş:Saruboceq:

geçmiş olsun canım benimde geçen hafta birkaç damla kanamam olmuştu proluton iğne ve jel kullandım bunlarda progesteron içeriyor ve hep yatmaya çalıştım hiçbir iş yapmadım dün tekrar doktora gittik ve doktor düşük tehliken yok dedi sende dinlen ve ağır iş yapma inşallah düzelir:1hug:

canım diğer topiklerde okumuştum kendiliğinden kaybolduğunu bir arkadaşımızın hiç yorma kendini tatlım bol dinlen ve progestan al

hoşgeldin denizcim kandilin mübarek olsun nasılsın ayy valla özledim hiç denk gelemedik seninle geçmişte yazdım beni sormuşsun sende opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
kadir geceniz mübarek olsun
size güzel haberlerim var dün doktora gittik bebeğim büyümüş 1 cm olmuş doktor kese düzgün herşey normal düşük tehliken yok dedi ve benim sıpa 3 gün önden gidiyor 7 haftalık çıktı ultrasonda bugün 7+1 olduk kalp atışlarınıda dinletti Allah'ım şükürler olsun bebeğim iyiymiş hemen onu sordum zaten kalp atışı varmı diye nasıl mutlu oldum anlatamam gümgüm atıyordueşimle gözlerimiz doldu:asigim:
Allah'ım kalp atışını duymayanlarada nasip etsin çok çok güzeldi.

merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz nisan anneleri listesine 14 nisan doğum tarihimiz inşallah kucağıma almak nasip olur bundan 1 yıl önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda umarım bunda böyle birşey yaşamam

maşallah kalp atışlarını duymuşsunuz...
gözün aydın canım...
bu tür kanamalar olabiliyuor bu durumda dinlenmen iyi olur...
anladığım kadarıyla kanaman küçük inş kıs zamnda kaybolur....
birde progesteronu oralmı alcaksın vajinalmı...
bence vajinal daha etkili...

benim midem hep bir tuaf
bulantı değil ama rahatsız ediyor...
canım hiçbirşey istemiyor ağzıma alsan sanki hiç yutamam gibi...
ama yemeye kalktığımda şükür yiyebiliyorum....
sadece aşırıya kaçarsan ve yemeğim bitsin diye doyduktan sonra zorlarsam midem kalkıyor...

Canım genelde Yasin cüzlerinde yer alan bir dua ama bir 6 sayfalık uzun hali var birde 2 sayfalık kısa hali.Bendeki cüzde 2 sayfalık olanı mevcut.
ben kitapta bulmadım canım...
ama netten bunu buldum
doğrumu acaba..
Kenzl Ar Duasnn Fazileti Ve Arapa - Trke Okunuu - - Kur'an Tefsiri - IslamiYasam.Com Forum

Günaydın canım hadi gözün aydın ne güzel bir duygu de mi:CüvCüv:Rabbim duymayanlara göremeyenlere nasip etsin:lepi:

Canım benim 4 ve 7.haftalarda lekelenmem olmuştu. Doktor ultrasonda baktığında bunları gördü rahimde bak bu siyahlıklar eski kanamaların dedi. Seninde öyle birşey olmasın?? Hamilelikte lekelenmen olmadı mı???

canım bendede açlık hissi midemi bulandırıyor ama hiç iştahım yok kahvaltı bile yapamadım bisk. atıştırıyorum şimdiakannehir

Yemek yediğim yok benimde doğru dürüst. Sadece akşam yemeği yiyorum eşimle iftarda gün içinde ıvır zıvır meyve,yemiş,bisküvi...Sabahları zorla yumurta :1no2: Ayyy adı bile midemi kaldırdı... Offf nasıl geçcek bu böyle...Okullar açılınca ne yapcam bilmiyorum ohaoldumsmile

Amin Ayşecim Amiiiinnn :Saruboceq: Seninde kandilin mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…