- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.521
günaydın canım seninde mübarek olsun opuyorumnanaktan inş. birbirimizede dua edelim bende okuyacağım
merhabalar bende yeni katıldım aranıza ...bende sat 6 temmuz ..ilk bebişim çok tedirginim ..sanırım burada sizlerle paylaşarak ve yazdıklarınız okuyarak rahatlayacağım ..Herkse hayırlı olsun ..hihoyyyt
merhaba ben de geldim benim tahmini dogum tarihim 19 nisan bende de bulanti pek olmiuyor bazen yanma oluyo ve bel agrisi
Kızlaaarr günaydın... Fadik nasılsın???
Arkadaşlar Kadir Geceniz mübarek olsun. Allahım dualarınızı kabul etsin... Bu gece bebişleriniz için dua etmeyi unutmayın, tabi tüm Nisan anneleri içinde :)) Kızlar KENZÜL ARŞ duasını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu yaşıma kadar her ne niyet için bu duayı okudumsa Rabbim kabul etti çok şükür...Hamile kalmadan öncede okumuştum ve çok şükür Rabbim aratmadı evladımı. Bu gece sizde okuyun kuzularınız için ...
iyiyim canım sağola.s.
KENZÜL ARŞ duasını ilk duydum hemen araştırıyorum....
Nisa86 bilgilendirme için teşekkürler ...
Bu arada bu mide kaymaları sizde de var mı? Yemek yiyorum sonrasında hala açlık hissi var ama ağzıma bir lokma daha alsam midem kalkıyor. Bulantı yok ama midem karışık...
slm arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun allahım dularmıız kabul etsin.
bende dün doktora gittim ultrasondan göremedi hiç bir şey alttan baktı bebişimin kalp atışlarını duyduk çook güzeldi allahım herkse nasip etsin inş. ama bi sakıncalı durumum var((((((( geçen giitiiğimde kanam riskin var demişti haftaya gel tekrar bakalım dedi. ama yine bakı yine aynısı. Beb çok iyi dedi bebişle ilgisi yok dedi fakat kesenin etrafı beyaz temiz olması gerekirken benim sadece bir kısmında koyuluk var buda kanamaymış. ya bu kendilinden yok olucak ya da kanam şeklinde akıp gidicek dedi şimdi progestan adlı ilaç verdi onu kullanıcam hayırlısı ARTIK bakalım ayın 13 ünde tekrra çağırdı inş o zaman kadar geçer benim gibi sorunu olan var mı acaba
slm arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun allahım dularmıız kabul etsin.
bende dün doktora gittim ultrasondan göremedi hiç bir şey alttan baktı bebişimin kalp atışlarını duyduk çook güzeldi allahım herkse nasip etsin inş. ama bi sakıncalı durumum var((((((( geçen giitiiğimde kanam riskin var demişti haftaya gel tekrar bakalım dedi. ama yine bakı yine aynısı. Beb çok iyi dedi bebişle ilgisi yok dedi fakat kesenin etrafı beyaz temiz olması gerekirken benim sadece bir kısmında koyuluk var buda kanamaymış. ya bu kendilinden yok olucak ya da kanam şeklinde akıp gidicek dedi şimdi progestan adlı ilaç verdi onu kullanıcam hayırlısı ARTIK bakalım ayın 13 ünde tekrra çağırdı inş o zaman kadar geçer benim gibi sorunu olan var mı acaba
Günaydın kızlara.s.
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim bu gecede ettiğimiz dualrı kabul etsin.Bebişlerimize ve bize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum nasip etsin hayırlısıyla inş:Saruboceq:
hoşgeldin denizcim kandilin mübarek olsun nasılsın ayy valla özledim hiç denk gelemedik seninle geçmişte yazdım beni sormuşsun sende opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
maşallah kalp atışlarını duymuşsunuz...slm arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun allahım dularmıız kabul etsin.
benim midem hep bir tuafNisa86 bilgilendirme için teşekkürler ...
Bu arada bu mide kaymaları sizde de var mı? Yemek yiyorum sonrasında hala açlık hissi var ama ağzıma bir lokma daha alsam midem kalkıyor. Bulantı yok ama midem karışık...
ben kitapta bulmadım canım...Canım genelde Yasin cüzlerinde yer alan bir dua ama bir 6 sayfalık uzun hali var birde 2 sayfalık kısa hali.Bendeki cüzde 2 sayfalık olanı mevcut.
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
kadir geceniz mübarek olsun
size güzel haberlerim var dün doktora gittik bebeğim büyümüş 1 cm olmuş doktor kese düzgün herşey normal düşük tehliken yok dedi ve benim sıpa 3 gün önden gidiyor 7 haftalık çıktı ultrasonda bugün 7+1 olduk kalp atışlarınıda dinletti Allah'ım şükürler olsun bebeğim iyiymiş hemen onu sordum zaten kalp atışı varmı diye nasıl mutlu oldum anlatamam gümgüm atıyordueşimle gözlerimiz doldu:asigim:
Allah'ım kalp atışını duymayanlarada nasip etsin çok çok güzeldi.
canım bendede açlık hissi midemi bulandırıyor ama hiç iştahım yok kahvaltı bile yapamadım bisk. atıştırıyorum şimdiakannehir
Günaydın kızlara.s.
Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim bu gecede ettiğimiz dualrı kabul etsin.Bebişlerimize ve bize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum nasip etsin hayırlısıyla inş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?