2011 Nisan Anneleri

selam kızlarr
nasılsınız?
3 gündür giremedim.haftasonu lüleburgaza gittik dayımlara.taçın fabrika satış mağazası var orda orayada uğradık.yastık yorgan ve nevresim takımı aldık oğluşuma.
bugünde eminönündeydim.oğluma kirli sepeti,ateş ölçer,emzik,burun aspişratörü,patikli pijama altı,1 tane pijama takımı bide 0-3 aylık kalın polar gibi bi tulum aldık.doğumdan sonra doktora felan giderken mont yerine giydirmek için.kendimede zar zor bi gecelik aldım bide 2 tane emzirme sütyeni.
şimdi anneannemdeyim resimlerini yarın eklerim inşallah.

Selam hatunlar...

Ohhh AYSU87 ve ESRAYAĞMUR ne güzel yine çarşı pazar gezmişsiniz...Bol bol alışveriş yapmışsınız...Bende kısmetse perşembe günü yapacağım alışveriş...Tabi babamızda yalnız bırakmıyor onlada alışveriş hiç çekilmiyor...

nası bı meslegıvarole cnm esının ne guzel ıstedegınde gelebılıyosa bende yanımda olsunısterdım

kızlarrrrrrrr reflünüz varsa sarı leblebiyi deneyin,acayip rahatlatıyo haberiniz olsun,rastgele farkettim,bi baktım mide yanmam azalıyo yedikçe az öncede araştırdım ve doğruymuş asit fazlasını alır mideyi rahatlatır yazıyo nette ohh beee süt süt nereye kadardı ööğğğ gelmişti sütten,leblebi daha iimişş

Bebekle değil de vücut yapısıyla ilgili bir durum sanırım.
Ablamlarda oluşmuştu zaten, bekliyordum yani.

benim annemde cok catlak var hem de feci ablam henüz nişanlı ilk deneyim benim yani:))
anneme benzersem benim herkesten fena olur(
halalarımda sıfır catlakmıs..ya nasip diyorum bende..
hiçbirseyde kullanmıyorum işe yaradığına pek inanmıyorum cünkü sadece bol su içmek faydalı olur gibi geliyor bana..

İnşallah halalarına çekmişsindir.
Ben badem yağı kullanıyorum ama en iyi krem bile %40 etkiliyormuş.

Bu arada ben bakım seti almayacağım.
Ablam sadece şampuanın yettiğini söyledi.
Pişik kremine bile ihtiyaç duymamış hiç.
Sebamed in şampuanını kullanıyor.
Ben de öyle yapacağım.

masallah canım bebişine Allah nazardan saklasıntavsiyene uycam canım dr da özellikle et dedi zaten..sende içimi rahatlattın böyle diyince et sart oldu

Bu arada ben bakım seti almayacağım.
Ablam sadece şampuanın yettiğini söyledi.
Pişik kremine bile ihtiyaç duymamış hiç.
Sebamed in şampuanını kullanıyor.
Ben de öyle yapacağım.

pişik kremii ihtiyac olursa sonradan alınabilir aslında haklısın..
sebamedin ürünleri tek tek de rahatlıkla bulunabiliyor..
ıslak mendil kullanmayı düşünüyormusun?

pişik kremii ihtiyac olursa sonradan alınabilir aslında haklısın..
sebamedin ürünleri tek tek de rahatlıkla bulunabiliyor..
ıslak mendil kullanmayı düşünüyormusun?

Huggies in yeni doğan mendili indirimdeydi.
Saf pamuk ve su yazıyor ğstünde ama ne derece doğru bilemiyorum.
Ucuz olunca ondan almıştım.
Migrosta kampanyadaydı.

Huggies in yeni doğan mendili indirimdeydi.
Saf pamuk ve su yazıyor ğstünde ama ne derece doğru bilemiyorum.
Ucuz olunca ondan almıştım.
Migrosta kampanyadaydı.

iyidir canım huggieste iyi bir marka..
fazlada pimpirikli olmak istemiyorum aslında ama yeni doğduğunda biraz daha özen istiyor tabi..

Ksarıssa cnm... Bakım setinde pişik önleyici var..olmadan önce kullanılması gerekiyo doktor tavsiyeli..bide yağı var bebeklere arada masaj vs göbeğini orasına burasına neyse...belki vucut şampuanı almaya bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…