- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.321
Evet, pamukla uğraşmaktan daha iyidir bu mendiller sanırım.iyidir canım huggieste iyi bir marka..
fazlada pimpirikli olmak istemiyorum aslında ama yeni doğduğunda biraz daha özen istiyor tabi..
Ksarıssa cnm... Bakım setinde pişik önleyici var..olmadan önce kullanılması gerekiyo doktor tavsiyeli..bide yağı var bebeklere arada masaj vs göbeğini orasına burasına neyse...belki vucut şampuanı almaya bilirsin...
evet, pamukla uğraşmaktan daha iyidir bu mendiller sanırım.
Beğenmezsem uni ninkini alırım.
Biliyorum canım.
Düzenli temizledikten sonra çok pişik olmaz umarım.
Zaten iyi bir bez de kullanınca çok pişik olmaması lazım.
Yağa gelince daha doğalı zeytinyağı.
Belki vücuduna şampuan değil de sabun kullanayım diye bir de sabununu alırım ama o kadar.
anaaaaaa kimsecüklerrr kalmamışşş
evet cnm iyi bi marka... Inş sonuda iyi olur... Bebişlerimizi mis mis yıkarız...popişlerine süreriz kremlerini..
ayy canım karar verememiştim sebamed ve bübchen arasında.aldım gittii
Yarın kontrolüm var benim esracım yaaa dua et bana.1 aydır görmüyorum kızımı özledim valla
Kocamla kavga ettim...ağladım.... 5 dak boyunca....sonra sakinleşmeye çalıştım istemesemde...sırf bebeğim için.... Storu yere indirdim.... Perdeler falan camı bile kırabilirdimo sinirle.... Sakin olmaya çalıştım...söözde eşin hep sakin olurdu..ama benim bu en hırçın halim sandığı durum en sakin olduğum halimdi...
Taşındığımdan beri...4-5 ay oldu bir storu takamadı.... Haftanın 2-3 günü maça ve maç izlemeye gider.... Rizeye gezmeye gider.... çalışıyorum der.. 11-12de dükkana gider...yemesinden gezmesinden geri kalmaz....misafir ağırlarım yardım etmez... Camış gibi yatar...hep içinde derinlerde düşünür beni...sever sözde...davranışlarda hep keyfine düşkündür...bugün ezel izliyo 3 defa soru sordum 3. De anca yüzünü bana çeviriyodu.gelde kriz geçirme...
canım sakin ol üzme kendini erkekler bizi hiç bir zaman anlayamazlar boşver bebişini düşün sen üzüldüğün zaman oda üzülüyor sakin olmaya çalış.
şubatın ilk günaydını benden olsun
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınlar olsun hepinize nasılsınız kızlar.biz iyiyiz çok şükür.dün akşam en son toplu mısafırımı ağırladım artık mısafır agırlama faslı bıttı gıttı takı doguma kadar.çok yoruluyorum
selam kızlarr
nasılsınız?
3 gündür giremedim.haftasonu lüleburgaza gittik dayımlara.taçın fabrika satış mağazası var orda orayada uğradık.yastık yorgan ve nevresim takımı aldık oğluşuma.
bugünde eminönündeydim.oğluma kirli sepeti,ateş ölçer,emzik,burun aspişratörü,patikli pijama altı,1 tane pijama takımı bide 0-3 aylık kalın polar gibi bi tulum aldık.doğumdan sonra doktora felan giderken mont yerine giydirmek için.kendimede zar zor bi gecelik aldım bide 2 tane emzirme sütyeni.
şimdi anneannemdeyim resimlerini yarın eklerim inşallah.
günaydınlar olsun hepinize nasılsınız kızlar.biz iyiyiz çok şükür.dün akşam en son toplu mısafırımı ağırladım artık mısafır agırlama faslı bıttı gıttı takı doguma kadar.çok yoruluyorum
günaydın canım bizler de çok şükür iyiyizhadi gözün aydın artık dinlenmeye bak doğumdan sonra bebişi görmeye bir sürü misafir gelecek zaten
cicilerin hayırlı olsun cnm aldığın nevresim takımının ölçülerini yazarmısın peki
bende bıraktım artık misafir ağırlamayı cnm kendim de pek bir yere gitmeyi düşünmüyorum nasıl yapacaksam
c.tesi bir arkadaşımıza gittik 2 aylık bebeği var kız oyle yorulmuş ki bizi kendisi davet etmişti ama o gün çok kişi gelmiş 5. misafirmişiz eşimle bana soruyo akrabalarınızın çogu izmirde mi diye çok gelen oluyor sağolsunlar ama çok yoruluyorum diyor ben de dedim e ben bebek olunca tatil yaparım diye zannediyordum:2:
bugün evlilik yıldönümümüz:2:
cicilerin hayırlı olsun cnm aldığın nevresim takımının ölçülerini yazarmısın peki
bende bıraktım artık misafir ağırlamayı cnm kendim de pek bir yere gitmeyi düşünmüyorum nasıl yapacaksam
c.tesi bir arkadaşımıza gittik 2 aylık bebeği var kız oyle yorulmuş ki bizi kendisi davet etmişti ama o gün çok kişi gelmiş 5. misafirmişiz eşimle bana soruyo akrabalarınızın çogu izmirde mi diye çok gelen oluyor sağolsunlar ama çok yoruluyorum diyor ben de dedim e ben bebek olunca tatil yaparım diye zannediyordum:2:
bugün evlilik yıldönümümüz:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?