2011 Nisan Anneleri

Günaydın

Mesacığım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Eşinle bebeğinle nice mutlu yıllar yaşarsınız inşallah.
Mutluluğunuz daim olsun.

EVLİLİK YILDONUMUNUZ KUTLU OLSUN CANIM ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM SAĞLIKLA İNŞALLAH

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar allah hepimize eşimiz ve çocuğumuzla sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin

Ultrason a göre kızımın kafası 10 gün önde dr soyleyince o kadar üzerinde durmamıstım ama şimdi nette bakınca boyle onde olursa doğumu zorlastırıyormus diye okudum insallah olculeri eşitlenir doğuma kadar sizlerde böyle olan varmı

inşallah canım ya çok sıkıntı yapma kendine.Doktorunla bir konuş ne yapmak gerekiyor falan diye.İnşallah haftasına göre ölçülü olur.

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz
Mesa canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Bebişinizle uzun ve sağlıklı bir ömür geçirin inş
Kızlar biz de doktorumuzdan geldik.Özlemiştim kuzumu 1aydır görmüyordum.Uzun uzun seyrettim 1200gr olmuş boyu da 37-38cm arası bişeymiş maş kuzucuğuma.Çok iri bi bebek gibi görünmüyor zaten
Başı yukardaymış yani doğum pozisyonunda değil ama döner dedi doktorum özellikle 30.haftadan sonra döner dedi.Bakalım inş normal doğuma hevesliyim ama nasip

maşallah bebişine cnm inşallah döner ben de hep asagıda hissediyorum ayaklarını diyordum meğer kafasıymış 15 gün sonra dolpler için gün verdi dr um insallah hersey yolundadır

Günaydınnn

Mesacım eşinle bebişinle birlikte nice mutlu huzurlu yıllar dilerim

Denizcim maşallah bebeğine Seninle günlerimiz neredeyse aynı benim bebeğimde hemen hemen aynıdır ozaman Kontrolüme 2 hafta var çok sabırsızlanıyorum
İnşallah döner bebeğin, istediğin gibi doğum yaparsın

Benimde bebeğim dönmemişti doktordayken ama sonra ben hissetttim bi gün döndü öyle kaldı şimdi tekrar yukarı çıktı Doğuma kadar yüzlerce kez dönerlermiş

maşallah bebişine cnm inşallah döner ben de hep asagıda hissediyorum ayaklarını diyordum meğer kafasıymış 15 gün sonra dolpler için gün verdi dr um insallah hersey yolundadır

doktorun neden dopler istedi mesacım, 32. haftada rutin dopler kontrolleri oluyormuş acaba ondan mı istedi yoksa başka bi sebebi mi var

doktorun neden dopler istedi mesacım, 32. Haftada rutin dopler kontrolleri oluyormuş acaba ondan mı istedi yoksa başka bi sebebi mi var

26 aralıkta ilk defa gitmiştim bu dr dolpler oneriyoruz ileriki haftalarda demişti sonra c.tesi gittim hersey normal dolpler için gün alın isterseniz dedi benim raporumun başlayacağı tarihi hesapladı 15 şubat a alın dedi acil birşey olsa bu kadar bekletmez sanıyorum inşallah oyledir

Sağol canım inş herşey doğumuza kadar yolunda gider.Bi de sağsalim kavuşsak miniklerimize

Evt canım ama senin 2 hafta sonraysa kontrolün senin bebiş o zamana daha çok büyümüş olur annesi
Yaa bakalım normal doğum istiyorum hazırlıyorum kendimi ama nasip işte son ana kadar

Maşallah bebeğine
Yok canım acil bişi değildir benim arkadaşımda 32. haftada doplere girmişti, ohh iznine de az kalmış

Bende normal doğumu çok istiyorum hatta sezodan korkuyorum ama bakalım
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

merhaba annişler kontrolden geldik kızım 1384 gr olmuş maşallah prensesime benimkininde başı yukardaymış 38 ,haftaya kadar döndü döndü dönmezse sezaryan olunuyormuş

herkese merhabalarr:79:

kaç gündür giremiyorum umarım birşey kaçırmamışımdır. var mı havadis??

dün müdürümün eşi 8 gün gecikmeyle doğum yaptı. darısı başımızanormal olsun diye bekledi hatta müdürümle nefes kurslarına falan gittiler ama bebiş gelmedi bi türlüsezeryan olmak durumunda kaldı.

bu arada mesacım bebişinle eşinle nice mutlu yıllara

denizcim senin bebişe de kocaman bir maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…