2011 Nisan Anneleri

gözün aydın canım
maşallah herşey yolunda...
çok sevindim hep böyle gider inş...

hoşgeldin aramızaa.s.
rabbim birdaha öğle acı yaşatmasın sağ salim bebişini kucaklarsın inş...

Hepimizin mideleri aynı desenize

Evet dua böyle bendeki ama sanki biraz daha kısa gibi bu ...Dur bende netten bir araştırayım arkadaşımCADIARZU

Canımmmmm kanaman oldu yaa sonra da pek girmedin merak ettim seni.Nasıl oldun geçti de mii

canım o dediğimde bir kez oldu sonra 2 gün sonra o normal akıntı beyaz biraz kahv yakın bi daha oldu bir sefer 2 gündür bişi yok çok şükür işte tam kan değildi bidahada görmem inş. çarşamba sabah randevumuz var iple çekiyorum gececiydim cnım işte o yüzden pek giremedim bu arada sen nasılsın bulantıların başlamış sanırım CADIARZU

Hadi gözün aydın canım...

Hoşgeldiiinnn :ecrin_bebek: Allahım bir daha yaşatmasın böyle bir acı. Hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin Rabbim İnşallah :Saruboceq:

FADİK canım baktım tüm sitelerde aynı uzunlukta dua... Allahım kabul etsin...

inş. Rabbim bir daha yaşatmaz canım sağlıcakla kucağına alırsın bu bebişini:Saruboceq::Saruboceq:

çok güzel canım maşallah inş. darısı biz duymayı bekleyenlere

saol canım inş düzelir endişelendiriyor beni. zaten iş flalan yaptığım yok oula gelip giderken bişey olur die korkuyorum artık allah emanet.
şimdi nasılsın canım kanaman geçti mi sanada geçmiş olsun

FADİK canım baktım tüm sitelerde aynı uzunlukta dua... Allahım kabul etsin...
sağol canıma.s.
akşam okurum inş...

çalışanlar için daha zor biliyorum tamda okullar açıldı..
allah yardımcınız olsun...
fazla ayakta kalmamaya çalış canım birde fazla yol yürüme...
eve gittiğindede bol bol yat...

canım gözün aydın allahım herkese kalp atışlarını duymayı nasip etsin bende dün duydum okadar güzel ki insannasıl duygulanıyor. ultrasonda zaten bebiş 7 haftalıksa 8 hafta olarak gözüküyormuş.. bizde kalp sesini duyunca okadar sevindik ki gümgüm sesleri benim kulaklarımda halaa çok güzel bir şeyy allahım bu duyguyu herkese nasip etsin aminn..

çalışanlar için daha zor biliyorum tamda okullar açıldı..
allah yardımcınız olsun...
fazla ayakta kalmamaya çalış canım birde fazla yol yürüme...
eve gittiğindede bol bol yat...
[/B][/QUOTE]

öle yapıcamcanım artık tam da okullar denk geldi bakalım artık inş bişey olmaz yaa allahıma emanet

selam arkadaşlar bende 10 haftalık gebeyim bendede 6haftalıkken falan koyu akıntı olmuştu ama yatım dinlendim ve 1hafta içinde kayboldu sizde bol bol yatın ve dinlenin allah herkesin yardımcısı olsun.

geçmiş olsun canm allahım kimseye göstermesin dnlenmek en iisi

kızlar bu hamilelik insanı tuhaflaştırıo benm kanamam olmadı hiç 2 hafta önce dktora gittim kalp atısı da wardı hersey yolunda ama burda bakıorum hep lekelenme şikayeti war benm olmadı olmayınca da dert ediliomuş yoksa bi problemmi war die sanrm cok ewhamlıyımbilmiyorumkismile

yok canm illa olcak die bişey yok allah korusun olmasın zaten benimde şimdiye kadar hiç kanamam olmadı ama olabilir dedi doktor bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…