- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.541
gözün aydın canımgünaydın kızlaropuyorumnanaktan
kadir geceniz mübarek olsun
size güzel haberlerim var dün doktora gittik bebeğim büyümüş 1 cm olmuş doktor kese düzgün herşey normal düşük tehliken yok dedi ve benim sıpa 3 gün önden gidiyor 7 haftalık çıktı ultrasonda bugün 7+1 olduk kalp atışlarınıda dinletti Allah'ım şükürler olsun bebeğim iyiymiş hemen onu sordum zaten kalp atışı varmı diye nasıl mutlu oldum anlatamam gümgüm atıyordueşimle gözlerimiz doldu:asigim:
Allah'ım kalp atışını duymayanlarada nasip etsin çok çok güzeldi.
hoşgeldin aramızaa.s.merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz nisan anneleri listesine 14 nisan doğum tarihimiz inşallah kucağıma almak nasip olur bundan 1 yıl önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda umarım bunda böyle birşey yaşamam
benim midem hep bir tuaf
bulantı değil ama rahatsız ediyor...
canım hiçbirşey istemiyor ağzıma alsan sanki hiç yutamam gibi...
ama yemeye kalktığımda şükür yiyebiliyorum....
sadece aşırıya kaçarsan ve yemeğim bitsin diye doyduktan sonra zorlarsam midem kalkıyor...
ben kitapta bulmadım canım...
ama netten bunu buldum
doğrumu acaba..
Canımmmmm kanaman oldu yaa sonra da pek girmedin merak ettim seni.Nasıl oldun geçti de mii
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
size güzel haberlerim var dün doktora gittik bebeğim büyümüş 1 cm olmuş doktor kese düzgün herşey normal düşük tehliken yok dedi ve benim sıpa 3 gün önden gidiyor 7 haftalık çıktı ultrasonda bugün 7+1 olduk kalp atışlarınıda dinletti Allah'ım şükürler olsun bebeğim iyiymiş hemen onu sordum zaten kalp atışı varmı diye nasıl mutlu oldum anlatamam gümgüm atıyordueşimle gözlerimiz doldu:asigim:
merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz nisan anneleri listesine 14 nisan doğum tarihimiz inşallah kucağıma almak nasip olur bundan 1 yıl önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda umarım bunda böyle birşey yaşamam
merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz nisan anneleri listesine 14 nisan doğum tarihimiz inşallah kucağıma almak nasip olur bundan 1 yıl önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda umarım bunda böyle birşey yaşamam
maşallah kalp atışlarını duymuşsunuz...
gözün aydın canım...
bu tür kanamalar olabiliyuor bu durumda dinlenmen iyi olur...
anladığım kadarıyla kanaman küçük inş kıs zamnda kaybolur....
birde progesteronu oralmı alcaksın vajinalmı...
bence vajinal daha etkili...
saol canım vajınal yoldan alıcam oral olursa miden bulanır dedi inşbakalım geçer
geçmiş olsun canım benimde geçen hafta birkaç damla kanamam olmuştu proluton iğne ve jel kullandım bunlarda progesteron içeriyor ve hep yatmaya çalıştım hiçbir iş yapmadım dün tekrar doktora gittik ve doktor düşük tehliken yok dedi sende dinlen ve ağır iş yapma inşallah düzelir:1hug:
canım diğer topiklerde okumuştum kendiliğinden kaybolduğunu bir arkadaşımızın hiç yorma kendini tatlım bol dinlen ve progestan al
Canım benim 4 ve 7.haftalarda lekelenmem olmuştu. Doktor ultrasonda baktığında bunları gördü rahimde bak bu siyahlıklar eski kanamaların dedi. Seninde öyle birşey olmasın?? Hamilelikte lekelenmen olmadı mı???
yok canım hiç hamilikte lekelenmem olmadı kesenin etrafında bir kısım siyahlıklar var dediğin gibi doktor ya kendiliğinden yok olacak ya da akıp gidecek dedi.
nasıl senin de benim gibimiydi? şimdi nasılsın canım
sağol canıma.s.FADİK canım baktım tüm sitelerde aynı uzunlukta dua... Allahım kabul etsin...
saol canım inş düzelir endişelendiriyor beni. zaten iş flalan yaptığım yok oula gelip giderken bişey olur die korkuyorum artık allah emanet.
şimdi nasılsın canım kanaman geçti mi sanada geçmiş olsun
yok canım hiç hamilikte lekelenmem olmadı kesenin etrafında bir kısım siyahlıklar var dediğin gibi doktor ya kendiliğinden yok olacak ya da akıp gidecek dedi.
nasıl senin de benim gibimiydi? şimdi nasılsın canım
Yok güzelim aynı değildi durum.Önce kanamalar olduydu daha doğrusu kahverengi bir leke çamaşırımda.daha sonra 9.haftada doktora gittiğimde gördü rahimde kanamanmı oldu senin önceden dedi..Bende evet diyip durumu anlatmıştım. Bu arada 4.haftada kanama olduğunda başka bir doktora gidiyordum ve o bana progesteron vermişti. 15 gün kullanmıştım. Seninde kendiliğinden kaybolur inşallah... İlacını al geçer güzelim
Yok güzelim aynı değildi durum.Önce kanamalar olduydu daha doğrusu kahverengi bir leke çamaşırımda.daha sonra 9.haftada doktora gittiğimde gördü rahimde kanamanmı oldu senin önceden dedi..Bende evet diyip durumu anlatmıştım. Bu arada 4.haftada kanama olduğunda başka bir doktora gidiyordum ve o bana progesteron vermişti. 15 gün kullanmıştım. Seninde kendiliğinden kaybolur inşallah... İlacını al geçer güzelim
inş kaybolur canım ya korkuyorum walla bi kaybolsa o koyuluk rahatlıcamm
selam arkadaşlar bende 10 haftalık gebeyim bendede 6haftalıkken falan koyu akıntı olmuştu ama yatım dinlendim ve 1hafta içinde kayboldu sizde bol bol yatın ve dinlenin allah herkesin yardımcısı olsun.
geçmiş olsun canm allahım kimseye göstermesin dnlenmek en iisi
kızlar bu hamilelik insanı tuhaflaştırıo benm kanamam olmadı hiç 2 hafta önce dktora gittim kalp atısı da wardı hersey yolunda ama burda bakıorum hep lekelenme şikayeti war benm olmadı olmayınca da dert ediliomuş yoksa bi problemmi war die sanrm cok ewhamlıyımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?