2011 Nisan Anneleri

selam kızlar benimde 1 haftadır akıntım var ama sarı renkli bazen yeşilimsi gibi..bi anda oluyor hissediyorum çamaşırım ıslanıyor ,günlük ped kullanıyorum..akıntı sulu gibi geliyo 3 4 damla su var gibi çok acaip..hiç öyle bişey yaşamıyordum hamile olmadan öncene olabilir acaba

canım benimde aynı sarımsı oluo akıntı gerçi benim idrar yollarımda iltihap varmış benim hamileik öncesinde de çok akıntım var dı şimdi de öle bende günlük ped kullanıyorum bazen çok gelio sarı oluo benimde ama hamileilkte akıntı fazla oluyormuş doktora sordum ben normaldedi

hamilelikte akıntı normal canım dert etme kendine.bende de var akıntı..hamilelik öncesine göre daha koyu ve daha çok... ama yeşilimsi falan değil.. sen istersen bir idrar kültürü yaptır için rahat olsun. bende yaptırcam yarın. 4 haftalıkken idrarda bol miktarda bakteri çıkmıştı.doktorum yeniden tahlil yaptır geçmemişse ilaç vercem dedi.seninde aklında osun bence.

Canımm hadi bakalım inş sen de bebişinin kalp atışlarını duyacaksın çarşamba günü.
İyiyim tatlım yaa bulantılar var işte onu da bi şekilde atlatıyoruz.Rabbim bebişlerimize sağlık versin de ne yapalım katlanırız biz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…