- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.561
yok canm illa olcak die bişey yok allah korusun olmasın zaten benimde şimdiye kadar hiç kanamam olmadı ama olabilir dedi doktor bakalım hayırlısı
inşallah olmaz canm sennde bebişin sağlıklıysa üzülme kanama olsada:ecrin_bebek:
selam kızlar benimde 1 haftadır akıntım var ama sarı renkli bazen yeşilimsi gibi..bi anda oluyor hissediyorum çamaşırım ıslanıyor ,günlük ped kullanıyorum..akıntı sulu gibi geliyo 3 4 damla su var gibi çok acaip..hiç öyle bişey yaşamıyordum hamile olmadan öncene olabilir acaba
selam kızlar benimde 1 haftadır akıntım var ama sarı renkli bazen yeşilimsi gibi..bi anda oluyor hissediyorum çamaşırım ıslanıyor ,günlük ped kullanıyorum..akıntı sulu gibi geliyo 3 4 damla su var gibi çok acaip..hiç öyle bişey yaşamıyordum hamile olmadan öncene olabilir acaba
inş canım ya bebişte bi şey dedi ii dedi inş bişey olmaz bakalım
Canım benim 4 ve 7.haftalarda lekelenmem olmuştu. Doktor ultrasonda baktığında bunları gördü rahimde bak bu siyahlıklar eski kanamaların dedi. Seninde öyle birşey olmasın?? Hamilelikte lekelenmen olmadı mı???
yok canım hiç hamilikte lekelenmem olmadı kesenin etrafında bir kısım siyahlıklar var dediğin gibi doktor ya kendiliğinden yok olacak ya da akıp gidecek dedi.
nasıl senin de benim gibimiydi? şimdi nasılsın canım
Canım ilk kontrole gittiğimde benimde aynıydı. Kesenin etrafında siyahlıklar gördü doktor ve hafif lekelenme tarzında kanaman olabilir korkma demişti. Ya da kendiliğinden kaybolabilir demişti. Ben de kanama ya da lekelenme olmadı ve diğer kontrolümde geçmişti. Bana ilaç vermemişti. Bebek aspirini vermişti. Daha sonra kendiliğinden geçti çok şükür. Umarım senin de öyle olur.
kızlar benim kanamam var feci
ne olacak ne yapacam
ne olacak ne yapacam
canım o dediğimde bir kez oldu sonra 2 gün sonra o normal akıntı beyaz biraz kahv yakın bi daha oldu bir sefer 2 gündür bişi yok çok şükür işte tam kan değildi bidahada görmem inş. çarşamba sabah randevumuz var iple çekiyorum gececiydim cnım işte o yüzden pek giremedim bu arada sen nasılsın bulantıların başlamış sanırım CADIARZU
canm bu arada muhteml d.tarhine ne dediler çizelgede aynı görünüoruzdakaydirigubbakcemile3
Canım ilk kontrole gittiğimde benimde aynıydı. Kesenin etrafında siyahlıklar gördü doktor ve hafif lekelenme tarzında kanaman olabilir korkma demişti. Ya da kendiliğinden kaybolabilir demişti. Ben de kanama ya da lekelenme olmadı ve diğer kontrolümde geçmişti. Bana ilaç vermemişti. Bebek aspirini vermişti. Daha sonra kendiliğinden geçti çok şükür. Umarım senin de öyle olur.
geçmişolsun canım inşallah dediğin gibi geçer gider bakalım şu ilacı kullanıcam kendiliğnden geçer inş
ne olacak ne yapacam
ewt canım benimde dikkatimi o çekti19 nian dediler seninkine ne dediler
esmacım listede varmıssın gördüm..sat ve beklenen doğum tarihimiz aynı hatta boy ve kilo oranımız cok yakınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?