- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.581
benimkine 18nisan dedi doktor ama ilerleyen aylarda deişebilior biliosun sata göre.. gec yada erken yumurtlama gibi:ecrin_bebek:hayırlısıyla gelsin canm bebişlerimiz
aynıyız desene bebişlerimiz aynı kaydirigubbakcemile3
herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN......dua edelim kızmar inş...
bu haftaya kadar ben hamile olduğumu anlamamstm bile hiç bi rahatsızlık yoktu ama bu hafta cok yogun bulantılarm war sennde öyle mi esmacım?
galiba benm mecburen sezaryen olcak kasık fıtığı warda bende ıkınmaya zorlamaya gelmiobilmiyorumkismile ahh canm bi de bana sor o korkuyu ben netten filan hiç izlemedim izlememk içinde direniorumeyvahedigeldismile
slm kızlar nasılsınız? ben 2 gündür pek ii değilim. biraz lekelenme oldu bende. gerçi kan değil açık pembemsi bi leke ama bu bile beni korkutmaya yetti. 6. haftada baya bi kanamam olmuştu onu atlattık şimdide bu allahım yardım et bugünün yüzü suyu hürmetine.eyvahedigeldismile
geçmiş olsun canım bende de bel fıtığı var çok ileri boyutta değil ama doktorla da konuşmadık gerçi bu durumu. ben normali de sezeryanı da meraktan izledim şimdi de çok korkuyorum normaldenizlememek en iyisi
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
Ya ne dicem size, benim böyle toplu iğne başı kadar küçük bir yer kan olmuş ama çok küçük.Devamı da gelmedi,belki size komik gelicek bunu sormam ama evhamlanıyorum işte.Bu kadar küçük birşey önemli midir? Düşüklerde çok fazla mı kanama olur? Bir de her düşükte mutlaka kanama olur mu?
slm kızlar nasılsınız? ben 2 gündür pek ii değilim. biraz lekelenme oldu bende. gerçi kan değil açık pembemsi bi leke ama bu bile beni korkutmaya yetti. 6. haftada baya bi kanamam olmuştu onu atlattık şimdide bu allahım yardım et bugünün yüzü suyu hürmetine.eyvahedigeldismile
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sorun değildir.
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
Ya ne dicem size, benim böyle toplu iğne başı kadar küçük bir yer kan olmuş ama çok küçük.Devamı da gelmedi,belki size komik gelicek bunu sormam ama evhamlanıyorum işte.Bu kadar küçük birşey önemli midir? Düşüklerde çok fazla mı kanama olur? Bir de her düşükte mutlaka kanama olur mu?
geçmiş olsun canım bir şeyinn yoktur inş Allahım yardımcımız olsun. bu kanamalar lekelenmeler herkeste oluyor sanrım.
senin de kandilin mübarek olsun canım. benimde okadar tecrübem yok ama bence doktorunu arayıp sormalısın gerçi senin az gelmiş ama yinde ihmal etmemk gerek. düşükte kanama olur diye biliyorum bizim teyze kızı aşırı kanaması vardı düşük yapmıştı. herkeste belkide farklıdır geçmiş olsun
saol canm sanada gecmiş olsun..bu kadar korku warsa sezaryen yaparsn yada epidural ama ben en cok ondan korkuorum görmek yada duymak daha kötü deilmibilmiyorumkismile
gecmiş olsun canm benmde bildiim kadarıyla düşükte aşırı kanama oluyor ama yine doktoruna danıs
tiancu düşükte kanama olurmu demişsin hemde nasıl oluyo anlatamam benim ilkinde ne üst baş ne yatak çarşaf kalmıştı çok fena kanama oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?