2011 Nisan Anneleri

benimkine 18nisan dedi doktor ama ilerleyen aylarda deişebilior biliosun sata göre.. gec yada erken yumurtlama gibi:ecrin_bebek:hayırlısıyla gelsin canm bebişlerimiz

inş canım ya gerçi normal ya da sezeryanda değişiyo doğumlarben normalden çok korkuyorum yaa ahh şu korkumu bi yensem normal isterim ama çok korku var :sinifsinif:
sen nasıl doğum düşünüyosun canım Allahım hayırlısıyla bebişerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş bu arada sende bulantı falan var mı bende hala yok allaha şükür böle derken nazar değdircem kendime kaydirigubbakcemile3

galiba benm mecburen sezaryen olcak kasık fıtığı warda bende ıkınmaya zorlamaya gelmiobilmiyorumkismile ahh canm bi de bana sor o korkuyu ben netten filan hiç izlemedim izlememk içinde direniorumeyvahedigeldismile

bu haftaya kadar ben hamile olduğumu anlamamstm bile hiç bi rahatsızlık yoktu ama bu hafta cok yogun bulantılarm war sennde öyle mi esmacım?

yok canım bende hiç bir şey yok hatta doktora sordum anormalmi idye oda normal ne güzel işte dedi. inş olmaz ya bulantılar ama belli de olma z kimisinin geç de başıyor olabiliyormuş bulantılar ama şu an Allaha şükür çok iiyim hiç hamile gibi hisstemiyorum

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
Ya ne dicem size, benim böyle toplu iğne başı kadar küçük bir yer kan olmuş ama çok küçük.Devamı da gelmedi,belki size komik gelicek bunu sormam ama evhamlanıyorum işte.Bu kadar küçük birşey önemli midir? Düşüklerde çok fazla mı kanama olur? Bir de her düşükte mutlaka kanama olur mu?

galiba benm mecburen sezaryen olcak kasık fıtığı warda bende ıkınmaya zorlamaya gelmiobilmiyorumkismile ahh canm bi de bana sor o korkuyu ben netten filan hiç izlemedim izlememk içinde direniorumeyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım bende de bel fıtığı var çok ileri boyutta değil ama doktorla da konuşmadık gerçi bu durumu. ben normali de sezeryanı da meraktan izledim şimdi de çok korkuyorum normalden izlememek en iyisi

slm kızlar nasılsınız? ben 2 gündür pek ii değilim. biraz lekelenme oldu bende. gerçi kan değil açık pembemsi bi leke ama bu bile beni korkutmaya yetti. 6. haftada baya bi kanamam olmuştu onu atlattık şimdide bu allahım yardım et bugünün yüzü suyu hürmetine.eyvahedigeldismile

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sorun değildir.

saol canm sanada gecmiş olsun..bu kadar korku warsa sezaryen yaparsn yada epidural ama ben en cok ondan korkuorum görmek yada duymak daha kötü deilmibilmiyorumkismile

senin de kandilin mübarek olsun canım. benimde okadar tecrübem yok ama bence doktorunu arayıp sormalısın gerçi senin az gelmiş ama yinde ihmal etmemk gerek. düşükte kanama olur diye biliyorum bizim teyze kızı aşırı kanaması vardı düşük yapmıştı. herkeste belkide farklıdır geçmiş olsun

geçmiş olsun canım bir şeyinn yoktur inş Allahım yardımcımız olsun. bu kanamalar lekelenmeler herkeste oluyor sanrım.

gecmiş olsun canm benmde bildiim kadarıyla düşükte aşırı kanama oluyor ama yine doktoruna danıs

Sağol canım cevabın için.Doktorumu değiştiricem ben de.2 kez bir doktora gittim sevmedim,daha önce telefonla birşey sormak için aradığımda azarladı beni sinir oldum ki numarasını kendi vermişti her zaman arayabilirsin diye.O yüzden aramak istemiyorum tekrar sizlere bir sorayım dedim.16 sına başka önerilen iyi bir doktora randevu aldım bakalım onunla devam edicem inşallah memnun kalırım.

saol canm sanada gecmiş olsun..bu kadar korku warsa sezaryen yaparsn yada epidural ama ben en cok ondan korkuorum görmek yada duymak daha kötü deilmibilmiyorumkismile

saol canım bakalım artık ilerleyen zamanlarda belki geçer korkum. epidural herkese yaptırılmaz ki uzmanı olmalı güvenemiyorum herkese. bir de epiduraldan sonra felç kalma ihtimali baş ağrısı ve bel ağrısı oluyormuş hayırlısı artık yaa .epiduraldan mı korkuyosun canım belki dediğim gibi ilerleyen zamanlarda geçer korkumuz inşşş..

tiancu düşükte kanama olurmu demişsin hemde nasıl oluyo anlatamam benim ilkinde ne üst baş ne yatak çarşaf kalmıştı çok fena kanama oluyo

tiancu düşükte kanama olurmu demişsin hemde nasıl oluyo anlatamam benim ilkinde ne üst baş ne yatak çarşaf kalmıştı çok fena kanama oluyo

Hmm anladım canım inşallah hiçbirimiz yaşamayız..Sen de bir daha yaşamazsın umarım ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.Şu 3-4 ayı bir atlatsak biraz olsun rahatlayacağız da günler geçmek bilmiyor sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…