2011 Nisan Anneleri

bu tarafa buyur canım :1: benimde bugün misaifirm vardı kalabalık bi grup ve bi o kadarda çocuk..iki gündür temizlik bu günde koşturmaca hal kalmadı..

Yardım eden olmayınca zor oluyor gerçekten de.
Hele kalabalık grupsa daha zor.
Benimki kalabalık değildi ama yemek olunca kaç kişi olduğu çok fark etmiyor.

iyi akşamlar kızlar sormayın bugün başıma gelenleri sabahtann akşama kadar dokuz doğurdum.sabah kontrolum vardı gittim göründüm doktor hareketlerini az buldu açmısın dedi değilim dedim yorgun musun dedi değilim o sordukça bende telaş başladı hemen başka hastaneye sevk etti damar yollarına iyice baksınlar doppleer de dedi bende tamam deyip çıktım ama eşimi aradım geldi almaya ben orda ağlama başladım zaten apartopar izmire gittik orda konak kadın doğuma 3 saat bekledik sıra gelsin diye ben o sırada deliriyorum zaten kedi doktorum acil diye de rapor gibide birşey yazıp vermişti ama takan yok bi düşünün halimi neyse 3 saat bekledikten sonra beni doopleeri çeken kadın benim işim başımdan aşkın kendi hastanemdekilere yetemiyorum başka hastaneden gelenlere hiç bakamam deyip bu seferde alsancakta özele sevk etti ben zaten baştan beri doktora öyle demiştim ama doktor bey sallamadı bu sefer doktor beye zaten geç kaldık orasıda randevu ile çalışıyormuş kabul etmediler bugün siz bu hastanenin doopleer doktorundan acil deyip rica edermisiniz dedim o ne dese beğenirsiniz beni o kadınla muhatap etmeyin deyip yolladılar hayda şimdide özelden randevu alacağız diye canımız çıktı neyse sağolsunlar madem acil araya sıkıştıralım sizi dediler fazla uzatmayayım orda bir güzel incelediler ve hiç sorun yokmuş doktorun neden seni telaşlandırdı ki dedi ha biraz tembel bir çocuktur ne olacak canım dedi burdakide işte o zaman oooohh bee dedim aslında kendi doktoruma hiç kızmıyorum sağolsun hastanenin doğru düzgün ultroson cihazı olmadığı için emin olmak istedi ama o konaktaki hemşirelerinden tutun doktorlarına kadar sinir oldum ilgi ve alakalarına (!) şimdi iyiym ama acayip sitres altındaydım bugün :nazar:
ay tatlım ya nieler yaşamışsın ay benm kalbim sıkıştı okurken allahtan bişey çıkmamış maşallah senin tembel kuzuna :nazar:
Gerçekten hamilelikte zor oluyor.
Aslında yatılı misafir ama otelde kalmayı tercih ettiler.
Yarın kavaltıya gelecekler.

Oh maşallah kolay gelsin.
Eli işte gözü oynaşta derler senin yaptığına :1:

Ay okurken sinir oldum ben:47: en baştan deselermiş 3 saat beklemeyip başının çaresine bakardın en azından.
Neyseki sorun yokmuş.
O bütün sıkıntıyı bitirmiştir.

maŞALLAH bebeişlerinize hatnlar ..rabbim hep sağlıklı etsin inş..

sorma cnm,bende b hamileliğime kadar bilmiyordm nedir mantar,,bu hamilelikte bi kez olmştu şimdi yine tekrarlamış ne hikmet anlamadım..halbuki o kadarda dikkat ediyorm,vajinal jel flnda kllanıyorum..

hadi gazan mübarek olsun cnm,kara görünmüş..:17:

bu tarafa buyur canım :1: benimde bugün misaifirm vardı kalabalık bi grup ve bi o kadarda çocuk..iki gündür temizlik bu günde koşturmaca hal kalmadı..
kızlar bitti bitti ütü bittiiiiiiiiiiiiiii ay çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

bu arada tembel oğlum 40 cm, 1500 gr 28+3 de iyi dimi hani kan akışı falan olmasa kilosu az çıkması gerekmezmiydi iyi mi kızlar sizce kilosu ?bu arada doktorum yatıyorsun artık dedi.

çok iyiş canım kilosu boyu ben tam 27 haftalıkta gittim 35cm boyu 1010 gr da k,losu vardı dr çok iyi demişti tam haftasında gidiyosun dedi bı sıkıntı yok yani

Yardım eden olmayınca zor oluyor gerçekten de.
Hele kalabalık grupsa daha zor.
Benimki kalabalık değildi ama yemek olunca kaç kişi olduğu çok fark etmiyor.

evet yaa bu halde bi de misafirle uğraşmak, hele de yemekli.. ben çağırdıkları zaman bile gitmek istemiyorum, rahat edemiyorum çünkü artık, bi süre sonra şiştikçe şişiyorum, uykum geliyo esneyemiyorum :78::78:

ay tatlım ya nieler yaşamışsın ay benm kalbim sıkıştı okurken allahtan bişey çıkmamış maşallah senin tembel kuzuna :nazar:

kızlar bitti bitti ütü bittiiiiiiiiiiiiiii ay çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:118::118: hadi gözün aydın :118::118:

evet yaa bu halde bi de misafirle uğraşmak, hele de yemekli.. ben çağırdıkları zaman bile gitmek istemiyorum, rahat edemiyorum çünkü artık, bi süre sonra şiştikçe şişiyorum, uykum geliyo esneyemiyorum :78::78:

En kötüsü ayağını uzatıp oturamamak, uzanamamak.
Dediğin gibi artık misafirliğe gitmek de zor geliyor.

:118::118: :118::118::118::118:
saol canım yaaa ay çok sevindirik oldum gerçi yarın bi makina daha yıkamam lazım renkli birikmiş

Ben biriktirip ütülüyorum ama bu sefer de canım çıkıyor.
Yatılı misafir olacak diye nevresimleri ütüleyecektim yetiştiremedim.
Sadece yastıkları ütüledim.
Neyseki yetişmemiş otelde kalmayı tercih ettiler.

biz de bugün doktordaydık ama benim doktor boyunu söylemiyo sadece kilosuna bakıyo, 1422 gr olmuş

Bebekler büyüdüğü için aletler artık boyunu ölçemiyormuş.
Geçem kontrolde doktor öyle dedi.
Uyluk kemiğinden hesaplayıp söyler en fazla.

Son düzenleme:
Ben biriktirip ütülüyorum ama bu sefer de canım çıkıyor.
Yatılı misafir olacak diye nevresimleri ütüleyecektim yetiştiremedim.
Sadece yastıkları ütüledim.
Neyseki yetişmemiş otelde kalmayı tercih ettiler.

bende biriktirip yapıyom tatlım ve altından kalkamıyorum dediğin gibi
ay yatılı misafir zorrrr ben bıktım her istanbula gelen bi kaç gün bendeydi allahtan şimdi hamileyimde kimse gelmiyo

artık dinlenme zamanı gidip kocişin dizine yatıym bana biraz şevkat göstersin
hadin iyi geceler canlarrrr sabah görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz :16: :16: :16: :16:

kızlar ya ben bu südyen bedenine takıldım.benımde önce taktığım 85 bedendi şimdi emzirme sütyeninde 90 tam oluyor daha dün aldım dahada büyücekmmi acaba 95lemi değiştieryim yani bende bilemedim şimdi.zaten benim sol göğsüm daha büyük diğeri ufak kaldı büyüğün yanında sağdan emziremicem dıye üzülüyorum bende :18:

kızlar ya ben bu südyen bedenine takıldım.benımde önce taktığım 85 bedendi şimdi emzirme sütyeninde 90 tam oluyor daha dün aldım dahada büyücekmmi acaba 95lemi değiştieryim yani bende bilemedim şimdi.zaten benim sol göğsüm daha büyük diğeri ufak kaldı büyüğün yanında sağdan emziremicem dıye üzülüyorum bende :18:

bence asıl bundan sonra büyür, seni sıkmasındansa birazcık büyük olması sorun olmaz heralde..

iyi akşamlar kızlar sormayın bugün başıma gelenleri sabahtann akşama kadar dokuz doğurdum.sabah kontrolum vardı gittim göründüm doktor hareketlerini az buldu açmısın dedi değilim dedim yorgun musun dedi değilim o sordukça bende telaş başladı hemen başka hastaneye sevk etti damar yollarına iyice baksınlar doppleer de dedi bende tamam deyip çıktım ama eşimi aradım geldi almaya ben orda ağlama başladım zaten apartopar izmire gittik orda konak kadın doğuma 3 saat bekledik sıra gelsin diye ben o sırada deliriyorum zaten kedi doktorum acil diye de rapor gibide birşey yazıp vermişti ama takan yok bi düşünün halimi neyse 3 saat bekledikten sonra beni doopleeri çeken kadın benim işim başımdan aşkın kendi hastanemdekilere yetemiyorum başka hastaneden gelenlere hiç bakamam deyip bu seferde alsancakta özele sevk etti ben zaten baştan beri doktora öyle demiştim ama doktor bey sallamadı bu sefer doktor beye zaten geç kaldık orasıda randevu ile çalışıyormuş kabul etmediler bugün siz bu hastanenin doopleer doktorundan acil deyip rica edermisiniz dedim o ne dese beğenirsiniz beni o kadınla muhatap etmeyin deyip yolladılar hayda şimdide özelden randevu alacağız diye canımız çıktı neyse sağolsunlar madem acil araya sıkıştıralım sizi dediler fazla uzatmayayım orda bir güzel incelediler ve hiç sorun yokmuş doktorun neden seni telaşlandırdı ki dedi ha biraz tembel bir çocuktur ne olacak canım dedi burdakide işte o zaman oooohh bee dedim aslında kendi doktoruma hiç kızmıyorum sağolsun hastanenin doğru düzgün ultroson cihazı olmadığı için emin olmak istedi ama o konaktaki hemşirelerinden tutun doktorlarına kadar sinir oldum ilgi ve alakalarına (!) şimdi iyiym ama acayip sitres altındaydım bugün :nazar:

Çok geçmiş olsun canım benim...Ayyy bazı dr. tutup gırtlaklayasım geliyor...Anlattıkların tam bunun için mesela...Neyse canım sonunda bebişinin bişeyi olmamasına sevindim...
,
biz de bugün doktordaydık ama benim doktor boyunu söylemiyo sadece kilosuna bakıyo, 1422 gr olmuş

Bazı dr. söylemiyorlar canım...Arkadaş nasıl hesaplayacağını söylemiş zaten...

Bence 95 al canım...

Back
X