- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.601
Sağol canım cevabın için.Doktorumu değiştiricem ben de.2 kez bir doktora gittim sevmedim,daha önce telefonla birşey sormak için aradığımda azarladı beni sinir oldum ki numarasını kendi vermişti her zaman arayabilirsin diye.O yüzden aramak istemiyorum tekrar sizlere bir sorayım dedim.16 sına başka önerilen iyi bir doktora randevu aldım bakalım onunla devam edicem inşallah memnun kalırım.
Hmm anladım canım inşallah hiçbirimiz yaşamayız..Sen de bir daha yaşamazsın umarım ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.Şu 3-4 ayı bir atlatsak biraz olsun rahatlayacağız da günler geçmek bilmiyor sanki..
saol cnm yarın doktora gitcem bakalım ne dicek. çok kişide olmuş kanama ama benim iki düşüğüm var o yüzden korku daha fazla
saol canım bakalım artık ilerleyen zamanlarda belki geçer korkum. epidural herkese yaptırılmaz ki uzmanı olmalı güvenemiyorum herkese. bir de epiduraldan sonra felç kalma ihtimali baş ağrısı ve bel ağrısı oluyormuş hayırlısı artık yaa .epiduraldan mı korkuyosun canım belki dediğim gibi ilerleyen zamanlarda geçer korkumuz inşşş..
walla doktorlara da güvenmek zor hem telini verio hemde azarlıo bu nasıl iş allah aşkına. inşallah iyi bir doktor bulursun canım Allah yardımcın olsun.
arkadaşlar hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun... dün tahlillerimi yaptırdım ve değerler baya bir değişik çıktı. kum döküyormuşum ama değerlere bakılırsa taşta olabilirmiş. gebelikten dolayı film çektiremiyoruz ama yarın ultrasonla bakacaklar. bol bol su iç diyorlar ama ben içtikçe istifra ediyorum. söyledikleri kadarıyla bebeğe bi zararı yokmuş ama ağrısı zorlar diyorlar. ben ağrısını çekerim bebeği etkilemedikten sonra gerçi bişi yok. arkadaşlar nolur bu gecenin yüzüsuyu hürmetine dua edin bişi olmasın hayırlısıyla...
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir şeyin yoktur. hayırlı haberlerini bekliyoruz
arkadaşlar hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun... dün tahlillerimi yaptırdım ve değerler baya bir değişik çıktı. kum döküyormuşum ama değerlere bakılırsa taşta olabilirmiş. gebelikten dolayı film çektiremiyoruz ama yarın ultrasonla bakacaklar. bol bol su iç diyorlar ama ben içtikçe istifra ediyorum. söyledikleri kadarıyla bebeğe bi zararı yokmuş ama ağrısı zorlar diyorlar. ben ağrısını çekerim bebeği etkilemedikten sonra gerçi bişi yok. arkadaşlar nolur bu gecenin yüzüsuyu hürmetine dua edin bişi olmasın hayırlısıyla...
Canım geçmiş olsun.Benim bir arkadaşta hamileydi geçen yıl aynen taş düşürüyordu,bol bol dinlendi bol su içti ve sağlıklı bir doğum yaptı.Darısı başına canım içini ferah tut.
geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun inş bir şey olmaz kolayca atlatırsın bu gece hepimiz tüm hamişlere birbirimize dua edelim bu gece çok önemli tekrar geçmiş olsun
inşalah ya bugün sonradan oldu sanrım ilk başlarda yoktu kanamsı allah yarmcımız olsun insanın aklında sürekli acaba kanam olcak mı bende de öle her an kanama bekliyorum inş olmaz. allahım herkesn yardımcısı olsun bol dau edelim allahım dularımızı kabul eder inş. renkli atlas arkadaşımızda diğer arkadaşlarımızda iyileşirler inş.
çok saol canım çok teşekkür ederim.. hepimşz hayırlısı ile atlatıcaz sonrada bir gece önce uyutmadı hiç bizi ağladı durdu diye afacanlarımızın yaramazlıklarını çekiştiricez inşallahhhh:)))
doktora gittik kızlar kanamam var ama 4 5 damla...doktor yat dedi kese gözüküyordu ama şimdi 2 saat felan oldu wc ye gittim tuvalet kağdında yine var kan biraz daha artmış5 6 damla felan dua...
geçmiş olsun canımarkadaşlar hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun... dün tahlillerimi yaptırdım ve değerler baya bir değişik çıktı. kum döküyormuşum ama değerlere bakılırsa taşta olabilirmiş. gebelikten dolayı film çektiremiyoruz ama yarın ultrasonla bakacaklar. bol bol su iç diyorlar ama ben içtikçe istifra ediyorum. söyledikleri kadarıyla bebeğe bi zararı yokmuş ama ağrısı zorlar diyorlar. ben ağrısını çekerim bebeği etkilemedikten sonra gerçi bişi yok. arkadaşlar nolur bu gecenin yüzüsuyu hürmetine dua edin bişi olmasın hayırlısıyla...
canım bundan bişe olcağını sanmam ...Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
Ya ne dicem size, benim böyle toplu iğne başı kadar küçük bir yer kan olmuş ama çok küçük.Devamı da gelmedi,belki size komik gelicek bunu sormam ama evhamlanıyorum işte.Bu kadar küçük birşey önemli midir? Düşüklerde çok fazla mı kanama olur? Bir de her düşükte mutlaka kanama olur mu?
geçmiş olsun canım...slm kızlar nasılsınız? ben 2 gündür pek ii değilim. biraz lekelenme oldu bende. gerçi kan değil açık pembemsi bi leke ama bu bile beni korkutmaya yetti. 6. haftada baya bi kanamam olmuştu onu atlattık şimdide bu allahım yardım et bugünün yüzü suyu hürmetine.eyvahedigeldismile
çok şükür bebeğe birşey olmamış canım...doktora gittik kızlar kanamam var ama 4 5 damla...doktor yat dedi kese gözüküyordu ama şimdi 2 saat felan oldu wc ye gittim tuvalet kağdında yine var kan biraz daha artmış5 6 damla felan dua...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?