2011 Nisan Anneleri

walla doktorlara da güvenmek zor hem telini verio hemde azarlıo bu nasıl iş allah aşkına. inşallah iyi bir doktor bulursun canım Allah yardımcın olsun.

inş yaşamayız. ewt ya hergün acabalarla uyanmak çok kötü bi şey rabbim bebişlerimizi korusun :Saruboceq:

inşallah canm.. haklısın güvenilir bi dr bulmak lazım neler oluor okuyoruz hep Allah hayırlısıyla kolaycacık doğum wersin inşallah hepimizezemuszemus

walla doktorlara da güvenmek zor hem telini verio hemde azarlıo bu nasıl iş allah aşkına. inşallah iyi bir doktor bulursun canım Allah yardımcın olsun.

Hiç sorma canım ya..Küçük şehirlerde daha ilgili oluyorlar bence de böyle büyük yerlerde biri olmazsa öteki hasta gelir diyor adam herhalde.Artık önerilerle hareket edicem bakalım.Sağol canım,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun... dün tahlillerimi yaptırdım ve değerler baya bir değişik çıktı. kum döküyormuşum ama değerlere bakılırsa taşta olabilirmiş. gebelikten dolayı film çektiremiyoruz ama yarın ultrasonla bakacaklar. bol bol su iç diyorlar ama ben içtikçe istifra ediyorum. söyledikleri kadarıyla bebeğe bi zararı yokmuş ama ağrısı zorlar diyorlar. ben ağrısını çekerim bebeği etkilemedikten sonra gerçi bişi yok. arkadaşlar nolur bu gecenin yüzüsuyu hürmetine dua edin bişi olmasın hayırlısıyla...

Canım geçmiş olsun.Benim bir arkadaşta hamileydi geçen yıl aynen taş düşürüyordu,bol bol dinlendi bol su içti ve sağlıklı bir doğum yaptı.Darısı başına canım içini ferah tut.

geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun inş bir şey olmaz kolayca atlatırsın bu gece hepimiz tüm hamişlere birbirimize dua edelim bu gece çok önemli tekrar geçmiş olsun

bu gece herkes dua edicektr eminim herkesin duasının kabul olması dileğiyle.. buğün renkliatlas aşırı kanamam war yazmıstı umarım bebişide kendiside iidir..

Canım geçmiş olsun.Benim bir arkadaşta hamileydi geçen yıl aynen taş düşürüyordu,bol bol dinlendi bol su içti ve sağlıklı bir doğum yaptı.Darısı başına canım içini ferah tut.

amin canım çok teşekkür ederim inşallah bizde hayırlısıyla alalım kucağımıza..

inşalah ya bugün sonradan oldu sanrım ilk başlarda yoktu kanamsı allah yarmcımız olsun insanın aklında sürekli acaba kanam olcak mı bende de öle her an kanama bekliyorum inş olmaz. allahım herkesn yardımcısı olsun bol dau edelim allahım dularımızı kabul eder inş. renkli atlas arkadaşımızda diğer arkadaşlarımızda iyileşirler inş.

geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun inş bir şey olmaz kolayca atlatırsın bu gece hepimiz tüm hamişlere birbirimize dua edelim bu gece çok önemli tekrar geçmiş olsun

çok saol canım çok teşekkür ederim.. hepimşz hayırlısı ile atlatıcaz sonrada bir gece önce uyutmadı hiç bizi ağladı durdu diye afacanlarımızın yaramazlıklarını çekiştiricez inşallahhhh:)))

amin inş. rabbim herkese hayırlı,sağlıklı ve sorunsuz
hamilelik yaşatsın

amin Alahım bebişlerimizi ve bizleri korusun ben çıkyorum arkadaşlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın Allha emanet olun. Bu gece dularda buluşmak dileğiyle..

Ayy duygulandım yaa görücez dimi o günleri ağlicam şimdi bak senağlama

doktora gittik kızlar kanamam var ama 4 5 damla...doktor yat dedi kese gözüküyordu ama şimdi 2 saat felan oldu wc ye gittim tuvalet kağdında yine var kan biraz daha artmış 5 6 damla felan dua...

doktora gittik kızlar kanamam var ama 4 5 damla...doktor yat dedi kese gözüküyordu ama şimdi 2 saat felan oldu wc ye gittim tuvalet kağdında yine var kan biraz daha artmış 5 6 damla felan dua...

canm bol bol dinlen sen yazdıktan sonra aklım hep sende kaldı..dkkakt et kendine dr.un sorun yok demsine sewindim..dualarım sennleopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım
kumun bebeğe zararı olacağını bende sanmıyorum...

inş kısa zamnda atlatırsın...
canım bundan bişe olcağını sanmam ...
içini fereh tut sen...

geçmiş olsun canım...
senin yatıp dinlenmen lazım ama çalışıyorsun galiba...
dr a konuş duruma göre rapor al bence...
allah yardımcın olsun...

çok şükür bebeğe birşey olmamış canım...
şimdi devamlı yat sakın kalkma..
kanama için ilaç verdimi dr...
inş kısa zamnda tamamen kesilir kanaman...

arkadaşlar nasıl moralim bozuk anlatamam hiç bişey yapmadım sadece süpürge çektim eve sonra kanama oldu..dün gece çok sancım vardı ama midemde çok gaz vardı ..rahimle ilgisi yoktu çok şişkindim.. bugünde böyle oldu rabbim bu mubarek günde bebeğe ve bana sağlık sıhhat versin..çok üzülmemeye çalışıyorum Allah verir Allah alır sonuçta.. ama kendimi suçluyorum iş yaptım felan diye bide doktor acil ultrasonuyla baktı kendi doktorum başka bir şehirde burda hiç gitmemiştim daha doktora salı günü gidecektik..bu doktor a dedim 9 haftalık dediki 9 haftalık bebek görmüyorum ben dedi kese var ama bebeği göremedim dedi 6 haftalıkken gitmiştim görünüyordu yarın gel ayrıntlı bakılsın dedi ..özel hastanedeki doktordan bulamadık randevu dolu salı günü randevum var mecbur devlete gideceğim çok moralim bozuk çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…