2011 Nisan Anneleri

inşallah bir sorun yoktur cnm Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin

canım ya canını çok sıkma inş bişey yoktur kanama oldu die illa düşük olcak diyebir şey yok dua edelim inş geçer hemen sıkma canını yat dinlen işde yapma dikkatli ol dualarımız seninle

ya arkadaşlar bende çok kararsız kaldım doktora gittim demiştim ya kanam riskin olablir demişti. geçen hafta gittiğimde eğer kahverengi leken olursa progestan adlı ilacı kullan demişti 1 hafta geçti leke falan olmadı. 2 gün önce tekrar gitiik kontrole halan koyuluk var demişti kanaman olabilir dedi ve progestan adlı ilacı verdi. ama şu an benim hiç lekem falan yok leke yokken kullanmam doğrumu aklıma bu takıldı ablam la görüştüm o kullanma leken yoksa dedi sonuçta bu düşük engelleyici zaen allahım nasip etmezse varya kaderimizde düşük elimizden bir şey gelmez. şimdi kafayı yicem acaba kullanmasam mı diyee napcam bilmiorum leke gelince kullanmak ddaha mantıklı geldi bana durduk yere kullanmak istemiyorum sizlere bir sorayım dedim. yarın olmazsa doktorumu arayıp söylesem miacaba lekem gelince kullanımmı die yardımcı olunn napaımm

Canım aklına kötü şeyler getirme,dinlen dua et...

Dinlen sende Zeynepcim...Progesteron kullanıyor musun??

Geçmiş olsun canım....Sen yinede su içmeye bak..Bu arada kadir gecen seninde mübarek olsun.Elbette dualarımızda tüm anne adaylarının ve miniklerinin yeri olacak ...

doktora gittik kızlar kanamam var ama 4 5 damla...doktor yat dedi kese gözüküyordu ama şimdi 2 saat felan oldu wc ye gittim tuvalet kağdında yine var kan biraz daha artmış 5 6 damla felan dua...

Bozma moraliniii ultrason kötüymüş kendin diyorsun.Doktorlar gaddar oluyor sen aldanma onlara...progesteron kullanıyor musun??

Leken gelmediyse kullanma canım...Her ilacın fazlası zarar unutma

kızlar kandiliniz mübarek olsun,bende yarın gidecem doktora KALp atışlarını duymak için,aslında 15 GÜN ÖNCE GİTTİĞİMİZDE ALDIK RANDEVUYU DÜN ÖĞLEDEN SONRA aradılar doktorunuzun o saatte sezeryanı var randevunuzu iptal etmek zorundayım o günde randevuları doluymuş salı günü 3 e verim dedi,sinirlendim tahlillerim yapılacak bide ben merkezde oturmöuyoprum 1 saat uzaktayım her dediklerinde kalkıp gidemem eşimde ona göre izin aldı,saat 3ten sonra tahlillerim yetişmezki.yarın gidip doktorla konuşacam,telefonunu vermedi ki hanım arayayım.araya sıkıştırsın beni uzak yerden geliyorum diycem.sonuçta bende hamileyim ve onun potansiyelş hastasıyım,eften püften bişey için gitmiyorum,randevumu iptal etmeye hakalrı yok.siz bvana dua edin de bebeişim iyi oldun kalp atışlarını duyalım.hayırlı kandiller

herkesin kandili mübarek olsun .dualarımız kabul olsun ..Herkesin bebeğini bağışlasın bizleride onlara ...çok dua edelim sadece suan duaya ihtiyacımız var ...

canım çok teşekkür ederim paylaştığın için; ben eyüpteyim ama avcılar biraz uzak ama bulamazsam yine de aklımda olsun canım
teşekkürler :))))

renkliatlas canım çok geçmiş olsun ama arkadaşların dediği gibi yat dinlen hem zaten usg cihazı da eskiymiş en ufak kanaman bişey olmaz hayırlısıyla inşallah canım; yarın tekrar gider detaylı baktırırsın herşey yolundadır umarım canım.
ev işlerini de 2-3 hafta ara ver canım.iyi haberlerle gel inşallah yarın canım...

yssknk canım ethica da hangi doktora gidiyosun canım ??

bi de medicana iyi demişsin orada doktor ismi varmı tavsiye aldığın ????
çok teşekkürler....

kızlar ben folbiol; elevit ve coraspin kullanıyorum.
aranızda folbiolle eleviti birlikte kullanan var mı?

canım çok geçmiş olsun... dikkat et kendine olur en azından 3 ay dolana kadar iş yapma. çünkü hafif işler dahi olsa bu dönemde ağır geliyor. ultrason eski bir ultrasonsa dediğin gibi bebeği görememiştir canım sen içini ferah tut salı günü görürsün hayırlısıyla bebeğini inşallah. bu arada bol bol yat dinlen sen sadece, sıkıntı streste yapma sakın...

slm kızlar nasılsınız? Ben ölüyorum aile iftarı vardı belim koptu kopacak ya gider gitmez aile ayaklarımı kaldırıp yattım çok iş yapmadım ama ayakta gezinmek bile beni çok yordu bu arada siz hamile olduğunuzu söyledinizmi ben söylemek zorunda kaldım sizcekötümü etmişim

benim düşük tehlikem olduğu için dr bu ilacı kanamam olmadanda veriyor...
yani tedbir amaçlı...

arkadaşlar çok basit bir işlem...
ben oy kullandım sizde kullanın...
hatta benim face yoktu ama eşimin yeğenlerini çağırdım onlarla kullandık...
sadece 15 saat kaldı....

canım ben kan testini öğrendiğimde hemen söylemek zorunda kaldım...
boşver senin içinde daha iyi olur...
ona göre hareket ederler....

Canım benim yaaaa doğru tabi bi iş yapmasa bile insan ayakta sağa sola döndükçe yoruluyor hele bi de iftar sizdeymiş yani.Dikkat et kendine:teselli:
İyi yapmışsın canım söylemekle bence bilsinler en azından ona göre davranırlar bu dönem zaten çok hassassız.Biz ailelere söyledik hatta bir kaç yakın arkadaşlarımızla da paylaştık.İnsan böyle durumlarda bi yandan erken diyor bi yandan da sevincini paylaşmak istiyor.Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin
Hayırlısıyla bu gecede yaptığımız tüm dualar kabul olsun inş:Saruboceq:

inş. canım eyvahedigeldismiletedirgin oldum yinede bir aksilik olursa diye denizcim geçmiş sayfalarda bir dua vardı benimçok hoşuma gitti faziletide çok güzel bebişin için oku istersen künzul arş duası dream paylaşmıştı ben bütün topiğimizde ki anne ve bebişler için okudum ama:Saruboceq: Allah kabul eylesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…