- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.621
inşallah bir sorun yoktur cnm Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsinarkadaşlar nasıl moralim bozuk anlatamamhiç bişey yapmadım sadece süpürge çektim eve sonra kanama oldu..dün gece çok sancım vardı ama midemde çok gaz vardı ..rahimle ilgisi yoktu çok şişkindim.. bugünde böyle oldu rabbim bu mubarek günde bebeğe ve bana sağlık sıhhat versin..çok üzülmemeye çalışıyorum Allah verir Allah alır sonuçta.. ama kendimi suçluyorum iş yaptım felan diye bide doktor acil ultrasonuyla baktı kendi doktorum başka bir şehirde burda hiç gitmemiştim daha doktora salı günü gidecektik..bu doktor a dedim 9 haftalık dediki 9 haftalık bebek görmüyorum ben dedi kese var ama bebeği göremedim dedi 6 haftalıkken gitmiştim görünüyordu yarın gel ayrıntlı bakılsın dedi ..özel hastanedeki doktordan bulamadık randevu dolu salı günü randevum var mecbur devlete gideceğim çok moralim bozuk çok...
arkadaşlar nasıl moralim bozuk anlatamamhiç bişey yapmadım sadece süpürge çektim eve sonra kanama oldu..dün gece çok sancım vardı ama midemde çok gaz vardı ..rahimle ilgisi yoktu çok şişkindim.. bugünde böyle oldu rabbim bu mubarek günde bebeğe ve bana sağlık sıhhat versin..çok üzülmemeye çalışıyorum Allah verir Allah alır sonuçta.. ama kendimi suçluyorum iş yaptım felan diye bide doktor acil ultrasonuyla baktı kendi doktorum başka bir şehirde burda hiç gitmemiştim daha doktora salı günü gidecektik..bu doktor a dedim 9 haftalık dediki 9 haftalık bebek görmüyorum ben dedi kese var ama bebeği göremedim dedi 6 haftalıkken gitmiştim görünüyordu yarın gel ayrıntlı bakılsın dedi ..özel hastanedeki doktordan bulamadık randevu dolu salı günü randevum var mecbur devlete gideceğim çok moralim bozuk çok...
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
Ya ne dicem size, benim böyle toplu iğne başı kadar küçük bir yer kan olmuş ama çok küçük.Devamı da gelmedi,belki size komik gelicek bunu sormam ama evhamlanıyorum işte.Bu kadar küçük birşey önemli midir? Düşüklerde çok fazla mı kanama olur? Bir de her düşükte mutlaka kanama olur mu?
slm kızlar nasılsınız? ben 2 gündür pek ii değilim. biraz lekelenme oldu bende. gerçi kan değil açık pembemsi bi leke ama bu bile beni korkutmaya yetti. 6. haftada baya bi kanamam olmuştu onu atlattık şimdide bu allahım yardım et bugünün yüzü suyu hürmetine.eyvahedigeldismile
arkadaşlar hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun... dün tahlillerimi yaptırdım ve değerler baya bir değişik çıktı. kum döküyormuşum ama değerlere bakılırsa taşta olabilirmiş. gebelikten dolayı film çektiremiyoruz ama yarın ultrasonla bakacaklar. bol bol su iç diyorlar ama ben içtikçe istifra ediyorum. söyledikleri kadarıyla bebeğe bi zararı yokmuş ama ağrısı zorlar diyorlar. ben ağrısını çekerim bebeği etkilemedikten sonra gerçi bişi yok. arkadaşlar nolur bu gecenin yüzüsuyu hürmetine dua edin bişi olmasın hayırlısıyla...
doktora gittik kızlar kanamam var ama 4 5 damla...doktor yat dedi kese gözüküyordu ama şimdi 2 saat felan oldu wc ye gittim tuvalet kağdında yine var kan biraz daha artmış5 6 damla felan dua...
arkadaşlar nasıl moralim bozuk anlatamamhiç bişey yapmadım sadece süpürge çektim eve sonra kanama oldu..dün gece çok sancım vardı ama midemde çok gaz vardı ..rahimle ilgisi yoktu çok şişkindim.. bugünde böyle oldu rabbim bu mubarek günde bebeğe ve bana sağlık sıhhat versin..çok üzülmemeye çalışıyorum Allah verir Allah alır sonuçta.. ama kendimi suçluyorum iş yaptım felan diye bide doktor acil ultrasonuyla baktı kendi doktorum başka bir şehirde burda hiç gitmemiştim daha doktora salı günü gidecektik..bu doktor a dedim 9 haftalık dediki 9 haftalık bebek görmüyorum ben dedi kese var ama bebeği göremedim dedi 6 haftalıkken gitmiştim görünüyordu yarın gel ayrıntlı bakılsın dedi ..özel hastanedeki doktordan bulamadık randevu dolu salı günü randevum var mecbur devlete gideceğim çok moralim bozuk çok...
ya arkadaşlar bende çok kararsız kaldım doktora gittim demiştim ya kanam riskin olablir demişti. geçen hafta gittiğimde eğer kahverengi leken olursa progestan adlı ilacı kullan demişti 1 hafta geçti leke falan olmadı. 2 gün önce tekrar gitiik kontrole halan koyuluk var demişti kanaman olabilir dedi ve progestan adlı ilacı verdi. ama şu an benim hiç lekem falan yok leke yokken kullanmam doğrumu aklıma bu takıldı ablam la görüştüm o kullanma leken yoksa dedi sonuçta bu düşük engelleyici zaen allahım nasip etmezse varya kaderimizde düşük elimizden bir şey gelmez. şimdi kafayı yicem acaba kullanmasam mı diyee napcam bilmiorum leke gelince kullanmak ddaha mantıklı geldi bana durduk yere kullanmak istemiyorum sizlere bir sorayım dedim. yarın olmazsa doktorumu arayıp söylesem miacaba lekem gelince kullanımmı die yardımcı olunn napaımm
6 hafta 6 gün dio canm anladıgım kadarıyla yarın 7 olurkızlar benim sat 17 temmuz 7.hafta olması lazım internete göre ama bu çizelge niye 6 hafta diye gösteriyor?
slm canım acil dr arıyormuşsun eğer avcılar uzak demezsen avcılar medicana da onur bey var harika bir doktor bende 3 yıldır ona gidiyorum inşallah doğumuda onda yapıcam hiç vazgeçmeye niyetim yok onu gördükten sonra bütün doktorlar ilgisiz gelmeye başladı çok ilgileniyor hastasıyla benden tavsiye...
Avcılar hospıtılda nil hanım var.tüm arkadaşlarım ve çevrem çok memnun kaldı çok ilgili bir bayan
Ayy duygulandım yaa görücez dimi o günleri ağlicam şimdi bak senağlama
benim düşük tehlikem olduğu için dr bu ilacı kanamam olmadanda veriyor...ya arkadaşlar bende çok kararsız kaldım doktora gittim demiştim ya kanam riskin olablir demişti. geçen hafta gittiğimde eğer kahverengi leken olursa progestan adlı ilacı kullan demişti 1 hafta geçti leke falan olmadı. 2 gün önce tekrar gitiik kontrole halan koyuluk var demişti kanaman olabilir dedi ve progestan adlı ilacı verdi. ama şu an benim hiç lekem falan yok leke yokken kullanmam doğrumu aklıma bu takıldı ablam la görüştüm o kullanma leken yoksa dedi sonuçta bu düşük engelleyici zaen allahım nasip etmezse varya kaderimizde düşük elimizden bir şey gelmez. şimdi kafayı yicem acaba kullanmasam mı diyee napcam bilmiorum leke gelince kullanmak ddaha mantıklı geldi bana durduk yere kullanmak istemiyorum sizlere bir sorayım dedim. yarın olmazsa doktorumu arayıp söylesem miacaba lekem gelince kullanımmı die yardımcı olunn napaımm
arkadaşlar çok basit bir işlem...http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-.../388743-erkek-milleti-kokune-kibrit-suyu.html
bir tık yeter hayır işi arkadaşlar
1 kaç dk almaz
lütfen oy verin
yaşlı teyzlerimz için
şu mübarek günde (face olanlar tabbii)
canım ben kan testini öğrendiğimde hemen söylemek zorunda kaldım...slm kızlar nasılsınız? Ben ölüyorum aile iftarı vardı belim koptu kopacak ya gider gitmez aile ayaklarımı kaldırıp yattım çok iş yapmadım ama ayakta gezinmek bile beni çok yordu bu arada siz hamile olduğunuzu söyledinizmi ben söylemek zorunda kaldımsizcekötümü etmişim
slm kızlar nasılsınız? Ben ölüyorum aile iftarı vardı belim koptu kopacak ya gider gitmez aile ayaklarımı kaldırıp yattım çok iş yapmadım ama ayakta gezinmek bile beni çok yordu bu arada siz hamile olduğunuzu söyledinizmi ben söylemek zorunda kaldımsizcekötümü etmişim
Canım benim yaaaa doğru tabi bi iş yapmasa bile insan ayakta sağa sola döndükçe yoruluyor hele bi de iftar sizdeymiş yani.Dikkat et kendine:teselli:
İyi yapmışsın canım söylemekle bence bilsinler en azından ona göre davranırlar bu dönem zaten çok hassassız.Biz ailelere söyledik hatta bir kaç yakın arkadaşlarımızla da paylaştık.İnsan böyle durumlarda bi yandan erken diyor bi yandan da sevincini paylaşmak istiyor.Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin
Hayırlısıyla bu gecede yaptığımız tüm dualar kabul olsun inş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?