2011 Nisan Anneleri

görücez canım görücez inşallahh hemde cok uzak diil 1 seneye yaramazlığa bile başlarlar yattıkları yerden bence artık:)))

İnşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder Allah'ım. Bu mübarek gecede hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle...

Canım evt gördüm bi arkadaş paylaşmış hemen buldum internetten çıktı aldım hem eşim hem de ben okudum.Çok faziletliymiş bu dua.Zaten hepimiz için dua ettim Rabbim kabul etsin inş.Bi de Meryem suresini okudum hamile bayanların okumaları çok iyiymiş:CüvCüv:

evet canım meryem suresini diğer topikte okuyunca ne kadar çok hamile kalan oldu benm dikkatimi çekmiştiCADIARZU

kızlar ölüyorum bel ağrısından ama bi nedenı var dün aksam iftar yemeğine eşim ve benım akrabalarımızı davet ettik 22 kişi misafirim vardı yemekler salatalar tatalılar servis herşey bana aitti.00:30 da gittiler hemen yattım sabah geç kalarak işe geldim ölüyorum.çok ağır geldi bu misafir.daha hamile olduğumu kimseye söylemedık bayramda söyleyeceğiz bilmedikleri içinde aman yapma aman etme diyen olmadı.çok çok yorgunum kızlar.işe gelirken eşim 3 gün rapor alsak mı dıye bıle soyledı bılmıyorum belkı gıder yatarım cok fenayım.:CüvCüv:

Canım keşke böyle büyük bir davet vermeseydin bu dönemde elimizden geldiği kadar dikkatli olmalıyız.İnsan arada kalıyoor de mi söyleyip söylememkte ama böyle olunca da keşke söyleseydiniz çünkü sen ve bebişin yoruluyorsunuz:CüvCüv:
Neyse eğer kendini çok kötü hissediyorsan bencede 1-2 gün rapor al dinlen evde ohh mis gibizemuszemus

evet canım yaa.neyse iş yerinde biraz dinlenirim hiç olmazsa.hep bilgisayar başındayım bazn hafta sonları o kadar yoruluyorum kı hemen pazartesi olsada işte otursam bile diyorum gerçekten.mübarek kadir gecesi misafire hürmet etmek de sevap defterime yazılır inşallah.Allahım bebeğime sahip olur inşallah.:CüvCüv::Saruboceq:

kızlar merhaba
ben de varım :))))
2.tüp bebek denememde hamile kaldım
beni de eklermisiniz acaba bilmiyorumkismile
sat : 17.07.2010
muhtemel doğum tarihi: 23.04.2011
yaşım 35, boy: 1,75, kilo:71
allahım inşallah bebeklerimizi hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :))))

günaydın kızlar nasılsınız
ben eh işte
iftara yakın bulantım oluyo ama kusma oldu şu ana kadar
inşallah olmaz
az kaldı 3 gün daha dayanabilirsem süper olacak

@elara üniversite mezunu olduğum için sınava girmeden istediğim aöf okuma şansım vardı
bilgilerimiz artsın maneviyatımız artsın bi de arapca öğrenelim diye ilahiyata başladık
finalin 2. gününe
ve bütün 1. gününe giremedim
o yüzden kesin 4 dersten kalıcam
bu da sınıf tekrarı demek
halbuki çalışmıştım da
neyse eşim kayıt yaptır diyo ben de bebekle nasıl olur diye düşünmekteyim
bakalım

kızlar hamile olduğunuzu ailenınze ne zaman kaç haftalıkken soledınız yada soylemeyenler ne zaman soylemeyı dusunuyosunuz?

günaydın arkadaşlar
benim biraz hafifleyen bulantılarım gene artmaya başladı:S
çok kötü bişey ya,geçse bitse artık diyorum.ama az kaldıı sabır diyorum

Ben ilk duyduğumda herkese söyledim. daha 1 aylıktı, yani çok beklediğim için tuttamazdim ki içimde, yüzümden anlaşılıyordu. Aile, iş , akraba herkes duydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…