- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.641
görücez canım görücez inşallahh hemde cok uzak diil 1 seneye yaramazlığa bile başlarlar yattıkları yerden bence artık:)))
inş. canım eyvahedigeldismiletedirgin oldum yinede bir aksilik olursa diye denizcim geçmiş sayfalarda bir dua vardı benimçok hoşuma gitti faziletide çok güzel bebişin için oku istersen künzul arş duası dream paylaşmıştı ben bütün topiğimizde ki anne ve bebişler için okudum ama:Saruboceq: Allah kabul eylesin inş
Canım evt gördüm bi arkadaş paylaşmış hemen buldum internetten çıktı aldım hem eşim hem de ben okudum.Çok faziletliymiş bu dua.Zaten hepimiz için dua ettim Rabbim kabul etsin inş.Bi de Meryem suresini okudum hamile bayanların okumaları çok iyiymiş:CüvCüv:
günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar olsun bebişlerimizleeeeeee
kızlar ölüyorum bel ağrısından ama bi nedenı var dün aksam iftar yemeğine eşim ve benım akrabalarımızı davet ettik 22 kişi misafirim vardı yemekler salatalar tatalılar servis herşey bana aitti.00:30 da gittiler hemen yattım sabah geç kalarak işe geldim ölüyorum.çok ağır geldi bu misafir.daha hamile olduğumu kimseye söylemedık bayramda söyleyeceğiz bilmedikleri içinde aman yapma aman etme diyen olmadı.çok çok yorgunum kızlar.işe gelirken eşim 3 gün rapor alsak mı dıye bıle soyledı bılmıyorum belkı gıder yatarım cok fenayım.:CüvCüv:
Canım keşke böyle büyük bir davet vermeseydin bu dönemde elimizden geldiği kadar dikkatli olmalıyız.İnsan arada kalıyoor de mi söyleyip söylememkte ama böyle olunca da keşke söyleseydiniz çünkü sen ve bebişin yoruluyorsunuz:CüvCüv:
Neyse eğer kendini çok kötü hissediyorsan bencede 1-2 gün rapor al dinlen evde ohh mis gibizemuszemus
Günaydıınn a.s.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?