2011 Nisan Anneleri

kızlar hamile olduğunuzu ailenınze ne zaman kaç haftalıkken soledınız yada soylemeyenler ne zaman soylemeyı dusunuyosunuz?

ben söylemedim henüz kalp atışlarını duymayı bekliyorum
yarın birgün gidicem inşallah
ondan sonra söyleyeceğim herkese

günaydın arkadaşlar
benim biraz hafifleyen bulantılarım gene artmaya başladı:S
çok kötü bişey ya,geçse bitse artık diyorum.ama az kaldıı sabır diyorum

12. 13. haftalarda geçiyor canım
seninki kaç haftalıkken başlamıştı

bambikcim günaydın
nasılsın
7 haftalık olduk bugün

İyiyim trufçım, iki gündür midem bulanıyodu sabahları bugün bişiyim yok çok şükür opuyorumnanaktan
Evet 7 haftalık olduk sağlıkla kucağımıza alacağımız günleride görürüz inşallah :Saruboceq:

kızlar hamile olduğunuzu ailenınze ne zaman kaç haftalıkken soledınız yada soylemeyenler ne zaman soylemeyı dusunuyosunuz?

Anneme 4+3 te Kayınvalideme 5+2 de babamada 6+3 te söyledik kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar
benim biraz hafifleyen bulantılarım gene artmaya başladı:S
çok kötü bişey ya,geçse bitse artık diyorum.ama az kaldıı sabır diyorum

Geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan benimde iki gündür fenaydı bugün biraz rahatım bakalım akşam üstü nasıl olucak :sinifsinif:

Sen medicine' a gittiğini söylemişsin hangi doktora gidiyorsun canım.
Bende oraya gidiyorum Hale Kayıran'a

truf benimki 6. haftada başlamıştı ama bayağı şiddetliydi. 1 ay yatağa yapıştım resmen.neyseki şimdi halim var biraz.

bambik ben neslihan şeker e gidiyorum memnun kaldım çok.güleryüzlü ilgileniyor.sormadan bile herşeyi söylüyor.sadece biraz sıra oluyor bekliyorsun.
ssenin doktorun nasıl?

oooooooo sağol canım inşallah
e artık gireyim dedim
bulantım var ya çıkarıyorum bi de doktoruma sordum dramamine diye bir ilaç ismi söyledi ama almadım daha
sen napıyosun bakalım :)))))

e artık gireyim dedim
bulantım var ya çıkarıyorum bi de doktoruma sordum dramamine diye bir ilaç ismi söyledi ama almadım daha

dramamine içmende sakınca yok canım.. Banada verdi.. Gerçi çok büyük bir faydası yok... Yinede bulanıyor ama çıkartmıyorsun... Bende midemden çekiyorum.. çok fena... 3 kutu dramamine kullandım... Buna rağmen akşam yemek yiyemiyorum daha sofradayken wc ye koşuyorum (((( ne bitecek bu bilmiyorum... Başkada bir derdim yok çok şükür..

benim kızımda 6-7 haftalıkken başlamıştı
ve hiç bişi yiyip içemeden çünkü hemen çıkarıyodum
13. haftaya kadar sürmüştü
7+3 günlükken 45 gün rapor almıştım
raporumun bittiği gün bulantı ve kusma şikayetim kaybolmuştu

Bende bi ara neslihan şeker'e gitmiştim çok tatlı bi kadın,
Hale kayıran'da çok tatlı bi doktor, çok masum, eli hafif
Sorduklarıma net ve açıklayıcı cevaplar veriyor, şimdilik memnunum
Ama her an neslihan şekere geçiş yapabilirim :ecrin_bebek:
Neslihan hanım sormadan açıklama yapıyor, sorduğun zaman daha çok açıklama yapıyor zemuszemus

Valla benim çevremdeki herkes biliyor şu anda hamile olduğumu :))) Annelere 4 haftalıkken söylemiştik daha :)) Geçen okulda toplantıda müdürüm nokta atışı yapar gibi beni seçip iş verince mecbur söyledim ve öğretmen arkadaşlarda öğrendi:))) Bazen çok mu abarttım dedim ama diyorum sizlerin duaları ile tutunacak hayata miniğim. Dua etmeyi unutmayın sakın diye...Allahım nazarlardan korusun meleklerimizi ve bizleri

Hoşgeldin Als17,hadi hayırlı olsun...İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :Saruboceq:

evet çok açıklama yapıyor bnm çok hoşuma gidiyor o yuzden:)
hale kayıran da da çok sıra varmı?
bana bi ay snra gel dedi. gittiğimde cinsiyetini söyler heralde, bide ikili test yapar diye tahmin ediyorum. bnm bebeğiimin 5 gün falan önden gittiğini çok iyi olduğunu söyledi çok mutlu oldum
.
inş. bnmde öyle sürer cnm.daha fazla olmasında.
e artık gireyim dedim

bende daha demin içtim dramamine yi ama kesmedi henüz bulantımı.

ay bilmiyomki tatlım benim karnımda çok şişti neden oldu anlamadım pantolonlarım gelmiyor varmı sizdede böyle bişey ya çok erken değilmi bilmiyorumkismile

ee ben hamile pantolonu aldım bıle canım belı penye ayarlı.çunkı pantolonlarımın ıcıne gırebılıyorum ama belı baglanmıyodu ve boyle dar tıkış gıydıgım gunlerde kasık batmalarım cok fena oluyodu bende rahat bı pantolon aldım sende al en akıllıca olan bu yavrumu neden sıkıştırayımki ::))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…