- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.661
kızlar hamile olduğunuzu ailenınze ne zaman kaç haftalıkken soledınız yada soylemeyenler ne zaman soylemeyı dusunuyosunuz?
kızlar hamile olduğunuzu ailenınze ne zaman kaç haftalıkken soledınız yada soylemeyenler ne zaman soylemeyı dusunuyosunuz?
günaydın arkadaşlar
benim biraz hafifleyen bulantılarım gene artmaya başladı:S
çok kötü bişey ya,geçse bitse artık diyorum.ama az kaldıı sabır diyorum
bambikcim günaydın
nasılsın
7 haftalık olduk bugün
günaydın arkadaşlar
benim biraz hafifleyen bulantılarım gene artmaya başladı:S
çok kötü bişey ya,geçse bitse artık diyorum.ama az kaldıı sabır diyorum
Günaydıınn a.s.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
hoşbulduk canıım :))))
oooooooo sağol canım inşallah
e artık gireyim dedim
bulantım var ya çıkarıyorum bi de doktoruma sordum dramamine diye bir ilaç ismi söyledi ama almadım daha
sen napıyosun bakalım :)))))
truf benimki 6. haftada başlamıştı ama bayağı şiddetliydi. 1 ay yatağa yapıştım resmen.neyseki şimdi halim var biraz.
bambik ben neslihan şeker e gidiyorum memnun kaldım çok.güleryüzlü ilgileniyor.sormadan bile herşeyi söylüyor.sadece biraz sıra oluyor bekliyorsun.
ssenin doktorun nasıl?
truf benimki 6. haftada başlamıştı ama bayağı şiddetliydi. 1 ay yatağa yapıştım resmen.neyseki şimdi halim var biraz.
bambik ben neslihan şeker e gidiyorum memnun kaldım çok.güleryüzlü ilgileniyor.sormadan bile herşeyi söylüyor.sadece biraz sıra oluyor bekliyorsun.
ssenin doktorun nasıl?
günaydın kızlarrrr
bulantılı bir güne daha başladım çok kötüyüm :sinifsinif:
inşallah geçer dscopur
bulant dendikçe benim mide tetikleniyor sanki
günaydın kızlarrrr
bulantılı bir güne daha başladım çok kötüyüm :sinifsinif:
canım bende çok fenayım senle gunlerımız aynı ne zaman gecer aceba
Canım benim yaaaa doğru tabi bi iş yapmasa bile insan ayakta sağa sola döndükçe yoruluyor hele bi de iftar sizdeymiş yani.Dikkat et kendine:teselli:
İyi yapmışsın canım söylemekle bence bilsinler en azından ona göre davranırlar bu dönem zaten çok hassassız.Biz ailelere söyledik hatta bir kaç yakın arkadaşlarımızla da paylaştık.İnsan böyle durumlarda bi yandan erken diyor bi yandan da sevincini paylaşmak istiyor.Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip etsin
Hayırlısıyla bu gecede yaptığımız tüm dualar kabul olsun inş:Saruboceq:
kızlar merhaba
ben de varım :))))
2.tüp bebek denememde hamile kaldım
beni de eklermisiniz acaba bilmiyorumkismile
sat : 17.07.2010
muhtemel doğum tarihi: 23.04.2011
yaşım 35, boy: 1,75, kilo:71
allahım inşallah bebeklerimizi hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :))))
Bende bi ara neslihan şeker'e gitmiştim çok tatlı bi kadın,
Hale kayıran'da çok tatlı bi doktor, çok masum, eli hafif
Sorduklarıma net ve açıklayıcı cevaplar veriyor, şimdilik memnunum
Ama her an neslihan şekere geçiş yapabilirim :ecrin_bebek:
Neslihan hanım sormadan açıklama yapıyor, sorduğun zaman daha çok açıklama yapıyor zemuszemus
inş. bnmde öyle sürer cnm.daha fazla olmasında.benim kızımda 6-7 haftalıkken başlamıştı
ve hiç bişi yiyip içemeden çünkü hemen çıkarıyodum
13. haftaya kadar sürmüştü
7+3 günlükken 45 gün rapor almıştım
raporumun bittiği gün bulantı ve kusma şikayetim kaybolmuştu
oooooooo sağol canım inşallah
e artık gireyim dedim
bulantım var ya çıkarıyorum bi de doktoruma sordum dramamine diye bir ilaç ismi söyledi ama almadım daha
sen napıyosun bakalım :)))))
Günaydınn opuyorumnanaktan az önce yoktu şimdi hafiften başladı bende de kafamçokkarıştı
ay bilmiyomki tatlım benim karnımda çok şişti neden oldu anlamadım pantolonlarım gelmiyor varmı sizdede böyle bişey ya çok erken değilmi bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?