- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.601
fiyatlar ne olur ben de bilmiyorum.en azından bol çeşit olur.biz mağaza mağaza gezeceğimiz yerde bir çok ürün bir çatı altında olur,fena mı?gezip fikir edinip büyük parçaları fuarda veya fuardan sonra almayı düşünüyorum.:1
selam kızlar,ben geldim.
kızlar,yarın bebişin park yatağını ve arabasını almaya gideceğiz.valla araştır araştır kafam iyice karıştı.önereceğiniz marka ve model var mı?
ben e bebek sitesinden vib marka parkyatak aldım canım ve 99 liraydı indirimdeydi sanırım hala indirimde ben çok beğendim sade bişi kırmızı beyaz rengi ama başka renkleride var tabi ben mobilya yatakda aldığım için parkyatağa çok para vermeye gerek duymadım ama buda gerçekten çok güzel tavsiye ederim...
tamam canım bakıyorum hemen.
bende baktım şimdi hala indirimde canım şanslısın valla.ben kenarları oval değilde düz gelen bir model olsun istedim bence daha kibar duruyor hem yer açısındanda daha avantajlı bence ovallere göre...
mrb kızlarr nasılsınz babamız manısaya gttı fenerın maçı var dıye yarın bızde uzulduk kızımlaadam zevke gıdıyr bızım hormonlar fırladı galıba
bende kıyafetlerı yıkadım utuledım ama eksıklerımız var yınede arabasını grc marka begenmıştım uygun fıyatada buldum pzr gunu bakıcaz beşikte bambu sepet beşık dıye duşunuyorum ama tam karar veremedım
sen bilirsin ama sepetler pek kullanışlı olmaz gibi geliyor bana.kullanım süresi çok az çünkü.
ben de baktım indirim devam ediyor ama stokta yok diyor.
anladım, o azaman başka tabii.6 ay dıyorlar canım yatak odama koycam yer dar ondan snrada park yatak baakarım dedım
arayıp sormak lazım ozaman canım getirtebiliyorlar diye biliyorum tabi beğendiysen yani...
mrb kızlarr nasılsınz babamız manısaya gttı fenerın maçı var dıye yarın bızde uzulduk kızımlaadam zevke gıdıyr bızım hormonlar fırladı galıba
bende kıyafetlerı yıkadım utuledım ama eksıklerımız var yınede arabasını grc marka begenmıştım uygun fıyatada buldum pzr gunu bakıcaz beşikte bambu sepet beşık dıye duşunuyorum ama tam karar veremedım
vaşlla bambu sepete o parayı verceğine kraftın otomatik sallanan beşiğini al biz öle yaptık kumandalı yattığın yerden salla dur annemler aldı hediye ayrıca 3 yaşa kadarda mama sandalyesi olarak kullanılıyohttp://www.e-bebek.com/mama_sandalyeleri/kraft/kraft_dondy_besik_mama_sandalyesi/KRA-92423 önündeki aparat çıkıyo yatak oluyo ilk 6 ay tamamen kurtarıcın oluyomuş burdan bi arkadaşım aldı bebeiği çok ağlıyodu hep sallanmak istiyodu kucak istiyodu bunun sayesinde normale döndü burda fiyatı pahalı yazmışlar annemler 400 liraya aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?