- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.561
Biz sevgililer gününü kutlamıyoruz.
Zaten ocakta benim şubatta da eşimin doğum günü var.
Onun için es geçiiyoruz.
ben cıkyorum artık kızlar kocişim geliyormus yoldaymıs..
iyi aksamlar hepinize
Güle güle :79:ben cıkyorum artık kızlar kocişim geliyormus yoldaymıs..
iyi aksamlar hepinize
ohh ne güzel hediye derdiniz yokk
ayy çıkmadan cevaplıyayım dedim zaten yoktu 3-4 kere filan hamileliğimde oldu şimdiden sonra da olmaz herhaldeKızlar sorması ayıp cinsel yaşamınız devam edebiliyor mu :26:
Kızlar ben kaçtım iyi akşamlarrr
sarissa tatlım biz bacı gardaş gibiyiz evde
ayy çıkmadan cevaplıyayım dedim zaten yoktu 3-4 kere filan hamileliğimde oldu şimdiden sonra da olmaz herhalde
Hoş bulduk canlarım
Sueylül iyiymiş yaa Amerikalılardan hiç beklemezdim böyle bir şey.[/QUOTE) bende beklemzdim hala saskinim.hatta o gun kiyafetlerin yaninda gelen insanlara ikram icin pasta ,borekleride onlar yapicaklarmis.bana hic bisiy yapma dediler.demekki bunlar herseyi tam yapiyolar istedikleri zaman.
Kızlar sorması ayıp cinsel yaşamınız devam edebiliyor mu :26:
selam annişler ben bugun kızımı gördüm çok şükür aslında kontrolumuz yarındı ama doktor olmucakmış yerinde bugun çağırdı.maşallah 1kılo741 gram olmuş kızım tam göremiyorum kağıttan ama boyuda 41 cmi geçmiş sanırım.yan duruyormuş yine bebeğim eğer buay dönmesse normal doğum yapamassın dedi ayın 26sında tekrar çağırdı ozaman herşey belli olucak kısmetse.doğum tarihi 7 nisan görünüyor kızlar önceden 14 nisandı bakalım nasıl olacak.doğum ücretinide konuştuk ben 9ay takip ettiğim hastamdan ücret almam sezeryanda olsa gecede olsa almam dedi bu yöndende şanslıyız valla.buarada eşimin bukezde diğer sadıcı kızımın eksiklerini tamamlamaya söz verdi bende madem öle parkyatağa sünger uyku setleri nevresımleri salıncağı cibinliği ve örümceği eksik dedim tamam hepsini ben alıcam dedi.kızım gerçekten çok kısmetli geliyor allaha şükür :))
Bravo valla. Bizde bile bu kadarı yapılmıyor.[/QUOTE) bende beklemzdim hala saskinim.hatta o gun kiyafetlerin yaninda gelen insanlara ikram icin pasta ,borekleride onlar yapicaklarmis.bana hic bisiy yapma dediler.demekki bunlar herseyi tam yapiyolar istedikleri zaman.
Zaten eşin anlayışı çok önemli.bizim 1 ay öncesine kadar devam ediyordu ama 1 aydır haftada 1 oluyor...eşim de cok anlayıslı beni zorlamıyor.zaten doktor seyrek olsun demişti seyrekle de kastı haftada en fazla 2
Ben de çok anlayışlı olduğu için kıyamıyorum ya zaten.
Yine de haftada 1 beni kasar.
Hoş geldin.selam guzel anneler ben geldım.herkese mutlu aksamlar
Bebişine maşallahselam annişler ben bugun kızımı gördüm çok şükür aslında kontrolumuz yarındı ama doktor olmucakmış yerinde bugun çağırdı.maşallah 1kılo741 gram olmuş kızım tam göremiyorum kağıttan ama boyuda 41 cmi geçmiş sanırım.yan duruyormuş yine bebeğim eğer buay dönmesse normal doğum yapamassın dedi ayın 26sında tekrar çağırdı ozaman herşey belli olucak kısmetse.doğum tarihi 7 nisan görünüyor kızlar önceden 14 nisandı bakalım nasıl olacak.doğum ücretinide konuştuk ben 9ay takip ettiğim hastamdan ücret almam sezeryanda olsa gecede olsa almam dedi bu yöndende şanslıyız valla.buarada eşimin bukezde diğer sadıcı kızımın eksiklerini tamamlamaya söz verdi bende madem öle parkyatağa sünger uyku setleri nevresımleri salıncağı cibinliği ve örümceği eksik dedim tamam hepsini ben alıcam dedi.kızım gerçekten çok kısmetli geliyor allaha şükür :))kocaman olmuş.
Gerçekten epeyce kısmetliymiş.
Bizde henüz yasak yok ama insanın içinden gelmiyor zaten.canım bir ay öncesine kadar ayda bir kerede olsa oluyodu ama 2 hafta önceki kontrolümde doktorum yasakladı bebeğin eşi aşşağıda olduğu için zaten kanama tehliken var dedi artık tamamen bitti anlıycağın ama eşim çook anlayışlı o benden daha çok korkuyo bebişe bişiy olur diye.
ben cok zorlaniyorum.esim vermedigim zaman kusuyo.bizde devam ediyo canim.
Hımm, küsmesi çok kötü. Umarım ilerleyen dönemlerde daha anlayışlı olur.
selam annişler ben bugun kızımı gördüm çok şükür aslında kontrolumuz yarındı ama doktor olmucakmış yerinde bugun çağırdı.maşallah 1kılo741 gram olmuş kızım tam göremiyorum kağıttan ama boyuda 41 cmi geçmiş sanırım.yan duruyormuş yine bebeğim eğer buay dönmesse normal doğum yapamassın dedi ayın 26sında tekrar çağırdı ozaman herşey belli olucak kısmetse.doğum tarihi 7 nisan görünüyor kızlar önceden 14 nisandı bakalım nasıl olacak.doğum ücretinide konuştuk ben 9ay takip ettiğim hastamdan ücret almam sezeryanda olsa gecede olsa almam dedi bu yöndende şanslıyız valla.buarada eşimin bukezde diğer sadıcı kızımın eksiklerini tamamlamaya söz verdi bende madem öle parkyatağa sünger uyku setleri nevresımleri salıncağı cibinliği ve örümceği eksik dedim tamam hepsini ben alıcam dedi.kızım gerçekten çok kısmetli geliyor allaha şükür :))
:))) cnm yaa ben almazsam bizimkisi cok bozulur o almazsa da ben cok bozulurum cunku biz daha 7 aylık evlıyız
canım maşallah bebişine baya büyümüş ohh ne güzel kısmetiyle geliyo senin minik canım önceden 14 nisanken niye şimdi 7 nisan görünüyoki haftasından büyükmü bebişin ondanmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?