• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

maşallah şekerim beni de heyecanlandırdın bebişlerimizin kilosu hemen hemen aynı gidiyordu acaba bizim kız da bu kadar olmuşmudur offf görmeme daha 10 gün var

saol cnm senin en son ne kadardı??kaç haftalık gitmiştin???

oyyyy maaşallah canım bebişine :nazar: biz de geçen ay gittiğimizde 4 boyutluda annem bebişi eşime benzetti, iki gün önce yine eşimle gittik bu kez de o kendisine benzetti :9: ben bakıyorum kimseye benzetemiyorum ne yetenekli bunlar yaa, bi kere bakıp anlıyolar :52:

valla cnm annemle gittim aynı eşime benzetti..eşim daha görmedi.saol tatlım.valla 9 ay karnında taşı büyüt bebikler babalara benzesin:1::51:
maşallah cnm bebeğine :nazar::nazar: kocaman olmuş
benim oğlumda babacı sanırım bende bana hiç benzetemedim.

saol cnmm..ben de benzetemedimmm..bi tek çenesi bana benziyo sanki.demi ama genelde de böyle oldu etrafımdakiler hep babacı.neyse sağlıkla gelsinler de...:emir_bebek:

tatlım diğer topictede yazdım ama burayada yazıym ben 3 paket prima yenidoğan aldım ilk dönem ler bence prima en iyisi indirimde yakalamıştım

oy maşallah kuzuya tatlım ne güzel kilo almış boyu uzamış
doktor bizden 4 boyutlu istemedi ay ama sizi gördükçe özeniyorum bendemi gitsem 4 boyutluya

saol şekerim...benim doktorun ultrasonunda hem normal hem 4 boyutlu var..çok iii yani.ama hiç pozisyon yakalamıyordu doktor hep yüzünü örtüyodu bizim kız:1:hep secde pozisyonundaydı dini bütün yavrum:9:bugün biraz açtı yüzünü gördük çok tatlıydıı.ayy ayy diye sevdikçe doktor halime güldü:9::9::emir_bebek:

saol şekerim...benim doktorun ultrasonunda hem normal hem 4 boyutlu var..çok iii yani.ama hiç pozisyon yakalamıyordu doktor hep yüzünü örtüyodu bizim kız:1:hep secde pozisyonundaydı dini bütün yavrum:9:bugün biraz açtı yüzünü gördük çok tatlıydıı.ayy ayy diye sevdikçe doktor halime güldü:9::9::emir_bebek:

ay yavrum benim yaaa maşallah dini bütün kız :1: :1: :1: :1:
valla bende istiyom dört boyutlu yaaaaaaaaaa

tatlım diğer topictede yazdım ama burayada yazıym ben 3 paket prima yenidoğan aldım ilk dönem ler bence prima en iyisi indirimde yakalamıştım

oy maşallah kuzuya tatlım ne güzel kilo almış boyu uzamış
doktor bizden 4 boyutlu istemedi ay ama sizi gördükçe özeniyorum bendemi gitsem 4 boyutluya

cnm kaç paradan almıştın.ben prima premiuncare yi migrosta gördüm 22 tldi ama bugün e bebekte gördüm 20 tl di.

4 boyutlu dediğiniz renklimi oluyo.benim gittiğim hastanedede var.ekstra bi ücrette ödemiyosun doktorların odasında yani.oğlumda hep yüzünü kapatıyodu bu seferde eli suratındaydı ama yarısıda olsa çekti doktor teyzemiz.

ya benimde aklıma dün akşam geldi hastaneden çıkarken ne giyicem diye.
eşofman alsam beden tutturabilirmiyim acaba?

cnm kaç paradan almıştın.ben prima premiuncare yi migrosta gördüm 22 tldi ama bugün e bebekte gördüm 20 tl di.

4 boyutlu dediğiniz renklimi oluyo.benim gittiğim hastanedede var.ekstra bi ücrette ödemiyosun doktorların odasında yani.oğlumda hep yüzünü kapatıyodu bu seferde eli suratındaydı ama yarısıda olsa çekti doktor teyzemiz.

senin hastane iyiymiş cnm benim hastane de 3 boyutlu 50 4 boyutlu 100 lira

tatlım o beyaz paketten değil yanlız yani premıum care değil zaten onda yeni doğan yok muş normal yeşil paket prima yeni doğan bezi 50 li 13,5 tl aldım kuşum tansaşta indirime girmişti
4 boyutlu renkli oluyo canım valla benim gittiğim hastane gariban yaaa yok öyle dört boyutlu filan :52: :52: :52: :52:

eşofman alsam beden tutturabilirmiyim acaba?

ben evdeki takımlarımdan birini giycem yepyeni eşorfmanlarım var
eminimki doğumdan sonra karnım gidince geriye pek bişey kalmayacak girerim onların içine ki şu an bile giyebiliyorum belleri lastikli iplerinide söktüm çıkardım göbekten dolayı üstler olmuyo ama doğumdan sonra olur gibime geliyo

slm kızlar nasılız bakalım ben bugün brz halsizim hafifde kasıklarımda sancı var anlıcanız tadımız tuzumuz kaçtı:59: sayfalar yine birikmiş fazla okuyamadım kusura bakmayın kızlar bu gün pek oturamıyorum bulaşık yerleştirmem lazım onu bile yapamıyorum sanki geldi gelcek gibi hissediyorum. bide dua edin bana kızlar bu ayın sonunda ev taşıcam bakalım napcaz bu göbüşle.:96:

tatlım o beyaz paketten değil yanlız yani premıum care değil zaten onda yeni doğan yok muş normal yeşil paket prima yeni doğan bezi 50 li 13,5 tl aldım kuşum tansaşta indirime girmişti
4 boyutlu renkli oluyo canım valla benim gittiğim hastane gariban yaaa yok öyle dört boyutlu filan :52: :52: :52: :52:

ama ben premiumcarede yeni doğan gördüm 2-5 kg arası 58 adet 20 tl di.
bugün bakarım hepsine artık.
aslında benim gittiğim hastane öyle lüks değil cnm ya ama cihazları yeni :1: buda işime geldi.
bide ben kendi muaynanesine gittiğim doktorda doğum yapmaya karar vermiştim ama kadın doktora yapıyo hergün 5-9 arası tel. kapalı oluyo dedi.yani kendi başının çaresine bak der gibi.bende buraya devam etmeye karar verdim ama doktorumu değiştirdim hastanede.hem daha ucuza doğum yapıcam:1:

eşofman alsam beden tutturabilirmiyim acaba?[/

cnm tuttururuz heralde yaa..ben de pijamayı denedim.karnım şu kadar kalsa falan diye hesap yapıp aldım.eşofmanı da belki eski bedenimden bi büyük beden alırım.üstüme göre bakarım.şimdikine göre biraz daha bol olsa yeter..hani göğüslerimiz şişer falan..çünkü hastaneden çıkarken kot giyecek halimiz yok.pijamada olmaz.en iyisi eşofman

ben evdeki takımlarımdan birini giycem yepyeni eşorfmanlarım var
eminimki doğumdan sonra karnım gidince geriye pek bişey kalmayacak girerim onların içine ki şu an bile giyebiliyorum belleri lastikli iplerinide söktüm çıkardım göbekten dolayı üstler olmuyo ama doğumdan sonra olur gibime geliyo

ya aslında benimde evdeki eşofmanım oluyo bende iplerini çıkardım :1:olmazsa onu götürürüm artık.

slm kızlar nasılız bakalım ben bugün brz halsizim hafifde kasıklarımda sancı var anlıcanız tadımız tuzumuz kaçtı:59: sayfalar yine birikmiş fazla okuyamadım kusura bakmayın kızlar bu gün pek oturamıyorum bulaşık yerleştirmem lazım onu bile yapamıyorum sanki geldi gelcek gibi hissediyorum. bide dua edin bana kızlar bu ayın sonunda ev taşıcam bakalım napcaz bu göbüşle.:96:

hoşgeldin cnm.aman dikkat et cnm dinlen bugün geçer inşallah ağrıların.

izmir de egepol hastanesi

hımm izmiri bilmiyorum malesef ama burdada ekstra para alan hastaneler var.görümce öle çektirmiş mesela.

Geçmiş olsun canım yorma kendini, yavaş yavaş yap ya da ertele gitsin.. Taşınmak da tam ağırlaştığın dönemlere denk geliyo allah kolaylık versin canım.. eşim de tutturmuştu fazla odası olan bi eve taşınalım diye geçen hafta hiç o cesareti bulamadım kendimde, onca şeyle uğraşamam temizle yerleştir.. Sen de erteletebiliyosan bekle canım taşınmak için, yoktan yere stres yorgunluk..

kızlar ben çıkıyorum.eşimin işleri bitmek üzereymiş hazırlanıp forum istanbula geçicem.
görüşürüz :9::9:

ama ben premiumcarede yeni doğan gördüm 2-5 kg arası 58 adet 20 tl di.
bugün bakarım hepsine artık.
aslında benim gittiğim hastane öyle lüks değil cnm ya ama cihazları yeni :1: buda işime geldi.
bide ben kendi muaynanesine gittiğim doktorda doğum yapmaya karar vermiştim ama kadın doktora yapıyo hergün 5-9 arası tel. kapalı oluyo dedi.yani kendi başının çaresine bak der gibi.bende buraya devam etmeye karar verdim ama doktorumu değiştirdim hastanede.hem daha ucuza doğum yapıcam:1:
eğer memnunsan şimdiki doktorundan da boşver tatlım napcan
ben göremedim mini var dı ama özellikle yenidoğan olarak yoktu ben mi göremedim acep hangi hastaneye gidiyodun sen
valla eşorfman iplerinide sakladım ilerde takmak lazım olursa diye geri geçiririm :1: :1: :1:

tatlım allah kolaylığını verir sen merak etme yavaş yavaş yap işleri acele etme benimde belime kramp girdi şimdi bacağımı çekiyo basamıyorum üstüne

Back
X