• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılız bakalım ben bugün brz halsizim hafifde kasıklarımda sancı var anlıcanız tadımız tuzumuz kaçtı:59: sayfalar yine birikmiş fazla okuyamadım kusura bakmayın kızlar bu gün pek oturamıyorum bulaşık yerleştirmem lazım onu bile yapamıyorum sanki geldi gelcek gibi hissediyorum. bide dua edin bana kızlar bu ayın sonunda ev taşıcam bakalım napcaz bu göbüşle.:96:

canım çok yorma kendini..allah kolaylık versin inşallah kolaylıkla taşırsınız evinizi.yavaş yavaş yorulmadan yaparsın korkma cnmm

Selam kızlar...Nasılsınız...
Biraz sayfaları okudum bebişlerini görmeye giden anneler var...Maşallah diyeyim bebişlere...Kilolarıda boylarıda çok güzel...
Beni sorarsanız hastamıyım değilmiyim bilmiyorum...Ara ara öksürüyorum halsizlik var üstümde...Havalarda çok soğuk sanırım yakalamaya çalışıyor...Yaaa bişey soracağım...Ben wc gittiğimde bizim wc oturaklı değil normal yalnız işim bitince ağrım oluyor kasıklarımda adet ağrısı gibi hiç iyi hissetmiyorum kendimi ve biraz hareket edeyim yine aynı...Sizlerde aynımı...

Biraz sayfaları okudum bebişlerini görmeye giden anneler var...Maşallah diyeyim bebişlere...Kilolarıda boylarıda çok güzel...
Beni sorarsanız hastamıyım değilmiyim bilmiyorum...Ara ara öksürüyorum halsizlik var üstümde...Havalarda çok soğuk sanırım yakalamaya çalışıyor...Yaaa bişey soracağım...Ben wc gittiğimde bizim wc oturaklı değil normal yalnız işim bitince ağrım oluyor kasıklarımda adet ağrısı gibi hiç iyi hissetmiyorum kendimi ve biraz hareket edeyim yine aynı...Sizlerde aynımı...

hoşgeldin cnmm..dikkat et kendine havalar gerçekten soğuk.sen gene normal wc ye gidebiliyomuşsun.ben hiç gidemiyorum.evde oturaklı var zaten gezmeye gittiğimde falan sıkıntılanıyorum zar zor oturuyorum onda da her tarafım benim de kasılıyo.ağrıyo.

Merhaba canım geçmiş olsun, dikkat et kendine, limonlu tavuk çorbası hemen alır kırıklığı.. Ben de hissediyorum wc den sonra kasıklarımda hafif bi ağrı, eğer biraz geciktirirsem wc ye gitmeyi ağrı biraz daha şiddetli oluyor ama 5-10 dakikaya kadar geçiyor..

2 gündür annemdeydim..çok şükür ordada rahat ettim...ama annem biraz kallorifer olayına takık.. Mutfağı açmaz ocak vs die..banyoyu açmaz... :9: Bende gece malum oralara kalkınca ayaklarım hafif üşüyo soğuk değil ama alıştım evimin rahatlığıına sanırım illaki etki ediyo..orda 5 dak 1 çıkıyodum lavaboya..ayaklarınızı üşütmeyin sakın..otururken bile bataniye örtn...benim her şekilde üstümde...çok şükür o konuda sıkıntım yok..evimdede ihtiyaç için kalkıyorum..yemek lavabo vs...bebişimde yatıyo ozaman bi sıkıntımız olmuyo çok şükür..ama ara ara bi dayanıyo aşşağıya malum 2 kiloya yakın oldular...

$grnt017do.webp kızlar yaa şubat annelerinde bi annenin kızı doğmuş maşallah resmen prenses yaa olmaz bukadar güzellik resmini koyayımda sizde bakın bi maşallah deyin...böle gördükçe artık kucağıma almak istiyorum kızımı :43:

Eki Görüntüle 137837 kızlar yaa şubat annelerinde bi annenin kızı doğmuş maşallah resmen prenses yaa olmaz bukadar güzellik resmini koyayımda sizde bakın bi maşallah deyin...böle gördükçe artık kucağıma almak istiyorum kızımı :43:

çok hoşsun cnm ya.... Evet bende görmüştüm..maşallah gerçekten çok tatlı bişey...battaniyesine takılmıştı gözüm... O hazır aparatlarla yapılıyo falan şık olmuş

slm kızlar nasılsınız bugün bende ütüye girişicem bi bakıyım dedim neler yazılmış kılzra bu sabah kendime inanamadım sabahın 5 inde gözlerim bi açıldı açlıktan dön sağa dön sola uyuyamadım bi türlü kalktım kahvaltı yaptım ya kargalarla beraber kızım çok acıkmış heralde :1:

slm kızlar nasılsınız bugün bende ütüye girişicem bi bakıyım dedim neler yazılmış kılzra bu sabah kendime inanamadım sabahın 5 inde gözlerim bi açıldı açlıktan dön sağa dön sola uyuyamadım bi türlü kalktım kahvaltı yaptım ya kargalarla beraber kızım çok acıkmış heralde :1:

cnm ben erken başlamışım desene..kargişlerler kanki olduk:9: Acıkıyorum illa 1 posta bişey yicem..üstünede koca bardak su..

cnm ben erken başlamışım desene..kargişlerler kanki olduk:9: Acıkıyorum illa 1 posta bişey yicem..üstünede koca bardak su..

ya evet suuuu ben zaten normalde ç.ok su içen bi insanım ama şimdi dahada fazla su içiyorum elimden bardak hiç düşmüyo yine karnım çok acıktı Allahtan normalde zayıftım 47 kiloyla hamile kaldım bu hallaerimi çok seviyorum hep kilolu olmazk istemişimdir :1:

ya evet suuuu ben zaten normalde ç.ok su içen bi insanım ama şimdi dahada fazla su içiyorum elimden bardak hiç düşmüyo yine karnım çok acıktı Allahtan normalde zayıftım 47 kiloyla hamile kaldım bu hallaerimi çok seviyorum hep kilolu olmazk istemişimdir :1:

Ev tipi ana kucağı almak istiyorum ama..her nekadar imkan olsada fuzuli.. Harcamalardan kaçmaya çalışıyorum.. 180 tlyede ana kucağı var...80-90nada sizinle payleşim fikrinizi söyleyin

kolay gelsin cnm... önemli değil burdayım ben... Bende bazı işlerimi halledim yavaş yavaş hastaneye gidecekleri yıkıyıp ütülicem..32 yi geçsin die bekliyorum ama

bende bebeğinkileri yıkadım onları ütülüyorum erken biraz ama şimdi bile 2 tane ütüleyip bırakıyorum daral geliyo 32. haftamda yapamam heralde çantasına o zaman yerleştiririm hurca koycam iyiyken bitsin bugünde kızım bek bi nazlı kıpardamıyo doğru düzgün bütün gece uyutmadı beni şimdi kendi uyuyo heralde ana kucağıda pahalı bişey alma 5 yada en fazla 6 ay kullanılıyo

Back
X