- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.681
ee ben hamile pantolonu aldım bıle canım belı penye ayarlı.çunkı pantolonlarımın ıcıne gırebılıyorum ama belı baglanmıyodu ve boyle dar tıkış gıydıgım gunlerde kasık batmalarım cok fena oluyodu bende rahat bı pantolon aldım sende al en akıllıca olan bu yavrumu neden sıkıştırayımki ::))))))))))))
benimde gözümde bahçivan var alıym bitane diyorum sonra erkenmi acaba diye geri çekiliyorum 1 tane kota kaldım yoksa badilerdende düdük gibi çıkıyo göbüş kaydirigubbakcemile3
Valla benim çevremdeki herkes biliyor şu anda hamile olduğumu :))) Annelere 4 haftalıkken söylemiştik daha :)) Geçen okulda toplantıda müdürüm nokta atışı yapar gibi beni seçip iş verince mecbur söyledim ve öğretmen arkadaşlarda öğrendi:))) Bazen çok mu abarttım dedim ama diyorum sizlerin duaları ile tutunacak hayata miniğim. Dua etmeyi unutmayın sakın diye...Allahım nazarlardan korusun meleklerimizi ve bizleri
Hoşgeldin Als17,hadi hayırlı olsun...İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :Saruboceq:
dedimya ben kıyamadım sıkıştırmaya bence hıc durma al bende 1 adet aldım zaten sımdılık ıdare edıyorum.:CüvCüv:
evet çok açıklama yapıyor bnm çok hoşuma gidiyor o yuzden:)
hale kayıran da da çok sıra varmı?
bana bi ay snra gel dedi. gittiğimde cinsiyetini söyler heralde, bide ikili test yapar diye tahmin ediyorum. bnm bebeğiimin 5 gün falan önden gittiğini çok iyi olduğunu söyledi çok mutlu oldum
evet çok açıklama yapıyor bnm çok hoşuma gidiyor o yuzden:)
hale kayıran da da çok sıra varmı?
bana bi ay snra gel dedi. gittiğimde cinsiyetini söyler heralde, bide ikili test yapar diye tahmin ediyorum. bnm bebeğiimin 5 gün falan önden gittiğini çok iyi olduğunu söyledi çok mutlu oldum.
inş. bnmde öyle sürer cnm.daha fazla olmasında.
bende daha demin içtim dramamine yi ama kesmedi henüz bulantımı.
günaydın kızlar. benimde karnımda şişlik var. acaba gaz mı var yoksa gerçekten karnım büyüyor mu? düşününce daha bu ayda böyleyse 7-8 aylıkken nasıl olur acaba?
ben bi faydasını görmedim cnm.alayım acaba bir faydasını gördünüz mü?
Hale hanımda da çok sıra var zaten herhalde en fazla hastası olanlar neslihan hanımla hale hanım..
Ben 6+2 de kalp atışlarını duyduğumda 2 haftayı geçirmemeye bak demişti..
bayramdan sonraki çarşamba gidicem.
Sen ilk ne zaman gittin seni iki haftada bir çağırmadı mı?
Maşşalah bebeğinebenimki daha çok küçüktü gittiğimde tam haftasında görünüyor, ama ilerleyen günlrde daha net anlayabilicez demişti :ecrin_bebek:
Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışlarını duydum ultrasona göre 7 hafta 3 günlük reglme göre 6 hafta 6 günlüktü,yola çıkabilicem birşey olmaz dedi molalarda hareket et dedi yolda bulantım için ilaç istedim yazdı.Bir ay sonra yine gel dedi.
Gözün aydın canım. kaç saatlik yolculuk yapacaksın.
eflalim banada yolculuk yapabilirsin dedi. ankaraya gidicem bnde.
sana bulantı için ne verdi?
eflalim diğer topic tede yazdım gözün aydın darısı bizim başımıza. ben çok şiştim be tatlım sabah kalkıyorum yine aynı akşam aynı erkenden göbüşlendimmi ne oldu :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?