2011 Nisan Anneleri

benimde gözümde bahçivan var alıym bitane diyorum sonra erkenmi acaba diye geri çekiliyorum 1 tane kota kaldım yoksa badilerdende düdük gibi çıkıyo göbüş kaydirigubbakcemile3

benimde gözümde bahçivan var alıym bitane diyorum sonra erkenmi acaba diye geri çekiliyorum 1 tane kota kaldım yoksa badilerdende düdük gibi çıkıyo göbüş kaydirigubbakcemile3

dedimya ben kıyamadım sıkıştırmaya bence hıc durma al bende 1 adet aldım zaten sımdılık ıdare edıyorum.:CüvCüv:

inşallah hepimize hayırlı olsun :))))

günaydın kızlar. benimde karnımda şişlik var. acaba gaz mı var yoksa gerçekten karnım büyüyor mu? düşününce daha bu ayda böyleyse 7-8 aylıkken nasıl olur acaba?

Hale hanımda da çok sıra var zaten herhalde en fazla hastası olanlar neslihan hanımla hale hanım..

Ben 6+2 de kalp atışlarını duyduğumda 2 haftayı geçirmemeye bak demişti..
bayramdan sonraki çarşamba gidicem.
Sen ilk ne zaman gittin seni iki haftada bir çağırmadı mı?

Maşşalah bebeğine benimki daha çok küçüktü gittiğimde tam haftasında görünüyor, ama ilerleyen günlrde daha net anlayabilicez demişti :ecrin_bebek:

alayım acaba bir faydasını gördünüz mü?

Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışlarını duydum ultrasona göre 7 hafta 3 günlük reglme göre 6 hafta 6 günlüktü,yola çıkabilicem birşey olmaz dedi molalarda hareket et dedi yolda bulantım için ilaç istedim yazdı.Bir ay sonra yine gel dedi.

bende hamiş kıyafeti alacam, pantolanlarım sıkıştırmaya başladı. Ben çok yiyorum, biraz bugünlerde açlık hissim azalmaya başladı. Mübarek ramazan ayı bitince biraz daha rahat ederiz. Eşim için gece kalkması çok zor oluyordu. Bide sabah işe gel, yani sanki oruç tutmuş gibi ramazanın bitmesini 4 gözle bekledim.

alayım acaba bir faydasını gördünüz mü?
ben bi faydasını görmedim cnm.
ama bünyeden bünyeyede değişebilir tabi.snnki daha hafifse geçirir belki.

ben ilk ona gitmedim yani keseyi ve kalp atışını onda duymadım. daha öncede gitmiştim iki kere doktora. bu 3. gidişim olarak bunu seçtim ve memnunda kaldım,sürekli gitmeye karar verdim. bana bi sorun olmazsa ayda bi kere geliceksin dedi ama ben dayanabilirmiyim hiçç:) bakalım ne zaman giderim. 3 hafta snra falan gitmeyi düşünüyorum.
sen nerde oturuyosun hastaneye yakınmı?

Gözün aydın canım. kaç saatlik yolculuk yapacaksın.

Kızlar şişkinlik bende de var normal sonuçta hamilelerde gaz ve kabızlık çok oluyor ondandır özellikle akşamları oluyor çünkü akşamları daha hareketsiz kalıyoruz.

Arkadaşlar günaydın,

2 gündür internete giremedim. Benim bulantım hiç yok. Bulantısı olan annelerimize acil şifalar diliyor ve dua ediyorum çünkü normal zamanda bile bulantım olduğunda hiç dayanamam, nasıl birşey olduğunu tahmin edebiliyorum.

Kızlar benim karnım daha hiç yok,6+6'yım. Sizin çıkmaya başlamış sanırım. Karnım olmadığı gibi iştahsızlıktan 1 kilo vermişim:bbo:

Gözün aydın canım. kaç saatlik yolculuk yapacaksın.

Sağol canım molalarla beraber 12 saat,sahur konusunda ben rahattım ilk günler kalkıyordum bir gün sahura kalkınca başım falan döndü sağolsun eşim kendi hazırladı ondan sonra iftarda da çok çeşit yapamadım gerçi ben ramazanda fazla yemek yapılmasına karşıyım ama eşime dedim inşaallah seneye telafi edicem.

eflalim diğer topic tede yazdım gözün aydın darısı bizim başımıza. ben çok şiştim be tatlım sabah kalkıyorum yine aynı akşam aynı erkenden göbüşlendimmi ne oldu :ecrin_bebek:

eflalim banada yolculuk yapabilirsin dedi. ankaraya gidicem bnde.
sana bulantı için ne verdi?

Canım ilacın adına bakmadım eşim alıcak bugün ben normalde anti-em kullanıyordum o kesmez dedi daha etkili yazıyorum dedi.

eflalim diğer topic tede yazdım gözün aydın darısı bizim başımıza. ben çok şiştim be tatlım sabah kalkıyorum yine aynı akşam aynı erkenden göbüşlendimmi ne oldu :ecrin_bebek:

Canım sağol,benim göbüşü sen görsen birde sen benden zayıfsın ben tam diyet yaparken kaldım göbek vardı zaten üstüne eklendi ne yapalım artık bende çok kilo almak istemiyorum açıkcası hamileyim diye herşeyi yemiycem hominigırtlak sonra vermesi zor oluyor özellikle göbeği eritmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…