• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar yaklaşık 3 gündür bronşitle uğraşıyorum nasıl oldu anlamadım önceki gün hafif hafif başladı gece ağırlaştı dün geceye kadar ateş üşüme ağrılar çok yoğundu bitkisel bir karışımla atlattım o ağrı ve ateşi ama hala devam işin kötü yanı doktor tam 6 adet iğne bir şurup bir de parol verdi ağrı kesici iğneyi bugün ikinci kez yaptırdım :(( her yaptırışımda içim gidiyo acaba çocuğa zararı oluyomudur veya olurmu ilerde diye off yaa :( doktorlar bi problem olmadığını hastalığın daha fazla etkisi olacağını hamilelere bunları verdiklerini söylediler kendi kadın doğum doktoruma da gösterdim reçeteyi oda onayladı ama eczacı kesinlikle bir etkisi olmaz denilemez tabiki ama yaptırmanız da lazım hastalık ilerlememeli dedi böyle veya benzer bir rahatsızlık geçirip ilaç veya iğne kullanmış olanınız var mı? lütfen bilgi verin bana :((

Son düzenleme:
sarıssa 3.nun yeşıl rengını begendım ama o yokmuş elelrınde de başka yerde baktıım 500 den aşşa değıl fıyatı en uygun burda buldum bırde lacıvertı var oda erkek ıçın

kızlar yaklaşık 3 gündür bronşitle uğraşıyorum nasıl oldu anlamadım önceki gün hafif hafif başladı gece ağırlaştı dün geceye kadar ateş üşüme ağrılar çok yoğundu bitkisel bir karışımla atlattım o ağrı ve ateşi ama hala devam işin kötü yanı doktor tam 6 adet iğne bir şurup bir de parol verdi ağrı kesici iğneyi bugün ikinci kez yaptırdım :(( her yaptırışımda içim gidiyo acaba çocuğa zararı oluyomudur veya olurmu ilerde diye off yaa :( doktorlar bi problem olmadığını hastalığın daha fazla etkisi olacağını hamilelere bunları verdiklerini söylediler kendi kadın doğum doktoruma da gösterdim reçeteyi oda onayladı ama eczacı kesinlikle bir etkisi olmaz denilemez tabiki ama yaptırmanız da lazım hastalık ilerlememeli dedi böyle veya benzer bir rahatsızlık geçirip ilaç veya iğne kullanmış olanınız var mı? Lütfen bilgi verin bana :((

gecmıs olsun canım.ben ıkı gun hastanede yattım.altı tane serum yedım.augmentın 1000 mg.antıbıyotık ve parol hap kullandım.daha yenı yenı duzelıyorum bende.

kızlar yaklaşık 3 gündür bronşitle uğraşıyorum nasıl oldu anlamadım önceki gün hafif hafif başladı gece ağırlaştı dün geceye kadar ateş üşüme ağrılar çok yoğundu bitkisel bir karışımla atlattım o ağrı ve ateşi ama hala devam işin kötü yanı doktor tam 6 adet iğne bir şurup bir de parol verdi ağrı kesici iğneyi bugün ikinci kez yaptırdım :(( her yaptırışımda içim gidiyo acaba çocuğa zararı oluyomudur veya olurmu ilerde diye off yaa :( doktorlar bi problem olmadığını hastalığın daha fazla etkisi olacağını hamilelere bunları verdiklerini söylediler kendi kadın doğum doktoruma da gösterdim reçeteyi oda onayladı ama eczacı kesinlikle bir etkisi olmaz denilemez tabiki ama yaptırmanız da lazım hastalık ilerlememeli dedi böyle veya benzer bir rahatsızlık geçirip ilaç veya iğne kullanmış olanınız var mı? lütfen bilgi verin bana :((

çok gecmış olsun canım bu ara salgın var heralde herkes bronşıt.tedavını ol bence canım yoksa ılerletırsın.bende de bronşit olur her sene keçıboynuzu pekmezı çok ıyı gelıyor gunde 4-5 kere bır kaşık ye mutlaka

selam kızlar
biz de bugün beşiklere baktık.
Belis ya da çilek alıcaz.
Aslında istikbaldekini de çok sevdim ben ama çekmecesi filan yok.
öyle olunca da siğerlerine göre daha kullanışsız ve pahalı oluyor.

dorti siz belis',n hangi beşiğini aldınız?

bence belis besıkler cok guzel.bız kampanyalısını aldık.yatagı cıbınlıgı uyku setı hepsı var ıcınde.cesıtde cok belıste.

kızlar ben fuar davetıyesı aldım bı magzaya gttım araba bakmaya ordan verdıler çocuk magzalrına gelmış artık ısteyın gttgınz yerlerden.fuarın orda da varmış ama ucretlıymış

hoşgeldınız çılekte ıkı model var bende ıstıkbaldekını çok begendım kırmızı olan degılmı canım.
belıste daha çok model var belıs bak derım.benım odama sıgmıyor bambu alıcam
İstikbaldeki iki model de güzeldi canım.
Yatağıyla 500 oluyordu.
Belistekileri ben de beğendim.
Bambuyu çok seviyorum ama ben biraz büyüyünce de kullanmak istiyorum.
Bambu sanki en fazla 2 yaşa kadar gibi.
Geçmiş olsun canım. Bence kullanmalısın, hastalığın ilerlemesi daha kötü olur.
bız dort cekmecelı lıla rengını aldık canım.asansorlusunu aldım
Muhtemelen biz de o modeli alıcaz.
Çok güzel modeller var ama üstünde birkaç tane fazladan resim var diye fiyat çok artıyor.
Beşik, yatağı, uyku seti hepsi bir 500 civarı oluyor.
Siz de mi öyle aldınız?
sarıssa 3.nun yeşıl rengını begendım ama o yokmuş elelrınde de başka yerde baktıım 500 den aşşa değıl fıyatı en uygun burda buldum bırde lacıvertı var oda erkek ıçın

Bazen sadece bir renk için indirim yapılıyor.
Aslında rengi güzel ama yeşil ve pembe bir arada alışık olmadığımız için farklı geliyor.

istikbaldeki iki model de güzeldi canım.
Yatağıyla 500 oluyordu.

çok güzel modeller var ama üstünde birkaç tane fazladan resim var diye fiyat çok artıyor.
Siz de mi öyle aldınız?

Aslında rengi güzel ama yeşil ve pembe bir arada alışık olmadığımız için farklı geliyor.

evet aynı fıyata aldık bızde.zannedersem aynı fıyatlar her yerde.ama bazıları daha ucuz belıs besıklerın.ama onlarında uyku setı cıbınlıgı falan yok.bence takım olanlar daha ıyı.herseyı ıcınde hemde 500 tl.cok ıyı bence.hemde garantılı:46::46:

İstikbaldeki iki model de güzeldi canım.
Yatağıyla 500 oluyordu.

Çok güzel modeller var ama üstünde birkaç tane fazladan resim var diye fiyat çok artıyor.
Siz de mi öyle aldınız?

evt canım belkı ıkıncıyede kullnırım bunu gecım ben ozamn.çilegınde uyku setıyle yatagı gzl ama çilek bıraz pahalıydı

Son düzenleme:
merhaba kızlar
Bu gün eminönü havuzlu hana gittim.
ama bence o kadar da ucuz değil. ben anadolu yakasına oturuyorum bu tarafta da nağazalarda fiyatlar aynı. daha uyguna bile bulabiliyorsun. özellikle tulumlar ve hastane cıkışları pahaı geldi bana. gidecek olanlar varsa bence yakınlarındaki mağazalara baksınlar önce.

gecmıs olsun canım.ben ıkı gun hastanede yattım.altı tane serum yedım.augmentın 1000 mg.antıbıyotık ve parol hap kullandım.daha yenı yenı duzelıyorum bende.
yaaaaaaa :53: ayy cnm yaa sana da çok geçmiş olsun hastanede yatacak kadar ağırdın demek ki ay zor yaa hamilelikte hastalık endişe ediyosun elinde olmadan işte o zor :(

çok gecmış olsun canım bu ara salgın var heralde herkes bronşıt.tedavını ol bence canım yoksa ılerletırsın.bende de bronşit olur her sene keçıboynuzu pekmezı çok ıyı gelıyor gunde 4-5 kere bır kaşık ye mutlaka
saol cnm evet yaa salgın var valla çok dikkatli olun benden sonra dün akşam kayınvalidemi de kaldırdılar hastaneye oda bronşit :( tedavimi oluyorum 4 tane iğnem kaldı napıyım artık mecburum hastalığın ilerlemesi daha kötüymüş malesef keçiboynuzu da yiycem cnm evet bende biliyorum bronşlar ve solunum yoluna etkisini gerçi onun neye etkisi yok ki saol hatırlattığın için sana da geçmiş olsun inş. bu kış geçirmezsin

bence yınede ıstanbulda yasayanlar cuzluk yonunden sanslılar.ablam ıstanbulda oturuyo.ben oraya gıdınce sankı parıse gıtmısım gıbı bır yıgın kıyafet cıncık boncuk alıp gelıyorum.okadar uygun yerler varkı.bız ankarada boyle ucuzluklar goremıyoruz.hele o pazarlar okadar guzelkı.

sarıssa ben ıstıkbalde tek model gomuştum yaa bakıyorum şimdı netten bulamadım lınkı varsa atarmısın canım
::stikbal | Rahatln Adresi :: www.istikbal.com.tr
Bu model canım.
Pembe ve mavili kız için de erkek için de kullanılabilir.
merhaba kızlar
Bu gün eminönü havuzlu hana gittim.
ama bence o kadar da ucuz değil. ben anadolu yakasına oturuyorum bu tarafta da nağazalarda fiyatlar aynı. daha uyguna bile bulabiliyorsun. özellikle tulumlar ve hastane cıkışları pahaı geldi bana. gidecek olanlar varsa bence yakınlarındaki mağazalara baksınlar önce.

Hoş geldin.

Son düzenleme:
yaaaaaaa :53: ayy cnm yaa sana da çok geçmiş olsun hastanede yatacak kadar ağırdın demek ki ay zor yaa hamilelikte hastalık endişe ediyosun elinde olmadan işte o zor :(

saol cnm evet yaa salgın var valla çok dikkatli olun benden sonra dün akşam kayınvalidemi de kaldırdılar hastaneye oda bronşit :( tedavimi oluyorum 4 tane iğnem kaldı napıyım artık mecburum hastalığın ilerlemesi daha kötüymüş malesef keçiboynuzu da yiycem cnm evet bende biliyorum bronşlar ve solunum yoluna etkisini gerçi onun neye etkisi yok ki saol hatırlattığın için sana da geçmiş olsun inş. bu kış geçirmezsin

bu benım besıncı yatısım oldu heralde.tansıyon yukseklıgındende yattım ıkı gun.amnıyosentez oldugumdada yattım.daha sonra amnıyosentezden dolayı enfeksıyon olmusum yıne yattım.yanı benım adam ıflas bayragını cektı.ozel hastane oldugu ıcın mahvoluyoruz maddı yonden.fakat bakımları cok ıyı.allahtan dayım varda arada o verıyor hastane paramızı

teşekkürler cnm evet kullanıyorum dediğim gibi mecburen hastalığın ilerlemesindense ilaçlara devam etmek daha mantıklı söylediğiniz gibi zaten hamilelere veriliyormuş kullandıklarım

kızlar galıba bu topıkte en son dogum sırası benım.tabı benımkı surprız yapıp erken gelmesse allah korusun.ınsan tereddut edıyor.rabbım hepımızın bebeklerını zamanında ve saglıklı kucaklarımıza almayı nasıp etsın:66:

bu benım besıncı yatısım oldu heralde.tansıyon yukseklıgındende yattım ıkı gun.amnıyosentez oldugumdada yattım.daha sonra amnıyosentezden dolayı enfeksıyon olmusum yıne yattım.yanı benım adam ıflas bayragını cektı.ozel hastane oldugu ıcın mahvoluyoruz maddı yonden.fakat bakımları cok ıyı.allahtan dayım varda arada o verıyor hastane paramızı

cnm yaa ne diyim bilemedim valla çok sorunlu geçmiş hamileliğin ne hissediyosun anlamadan gelmişsin bu aya heralde inş. evladınla güzel günler geçirir de unutursun bu sıkıntılarını

Geçmiş olsun canım. Ne çok yatmışsın. İnşallah doğum haricinde bir daha olmaz.

Back
X