• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar bende belisin bebek odası takımını aldım 70*130 beşik ve yatağı 2 kapılı dolabı şifonyeri ve uyku setini 1050 verdim beyaz renkli beşiği 4 çekmeceli tutucakları papatya şekl
nde bitek papatyaları renki pembe mavi sarı falan işte görmüşünüzdür mutlaka üstelik bebeğendim bebek arabasıda 500 tl den 340 düşmüş pusetli falan pierre cardin in yan ürünü carmenmi neydi öle bişey bakalım artık bebeğimin odasını boyayıp odan ın gelmesini beklemek kaldı

ayy kızlar geçmişi oku oku bitmiyor ayol....neyse bezden bahsetmiş arkadaşlar bende geçen kızıma ufak tefek yani şampuan,krem,biberon,emzik,küvet gergisi,bez vs.vs. aldım toplamda oncacık şeyler 200 lira tuttu valla....prima yeni dogan aldım bende 15 liraydı demekki bayağı uyguna almışım başka markete hiç bakmamıştım...bunların hepsini ankamall daki migrostan aldım...bakım ürünlerinide hep nivea markasında aldım...ilk kızıma sebamed almıştım aslında oda güzeldi ama buseferde böyle olsun istedim.....

kızlar bende belisin bebek odası takımını aldım 70*130 beşik ve yatağı 2 kapılı dolabı şifonyeri ve uyku setini 1050 verdim beyaz renkli beşiği 4 çekmeceli tutucakları papatya şekl
nde bitek papatyaları renki pembe mavi sarı falan işte görmüşünüzdür mutlaka üstelik bebeğendim bebek arabasıda 500 tl den 340 düşmüş pusetli falan pierre cardin in yan ürünü carmenmi neydi öle bişey bakalım artık bebeğimin odasını boyayıp odan ın gelmesini beklemek kaldı
Güle güle kullan canım.
Hiç bilmediğimiz bir markadansa beliirli bir markadan almak daha iyi.
bızım dogumlar aynı zamanamı denk gelecek acaba.senınkı ne zaman dıyo doktor nasıpse canım
Evet arada bir gün görünüyor.
Benim SAT a gör 4 mayıstı aslında ama son ultrasonda 2 mayıs olarak çıktı.
Hayırlısı bakalım.
ayy kızlar geçmişi oku oku bitmiyor ayol....neyse bezden bahsetmiş arkadaşlar bende geçen kızıma ufak tefek yani şampuan,krem,biberon,emzik,küvet gergisi,bez vs.vs. aldım toplamda oncacık şeyler 200 lira tuttu valla....prima yeni dogan aldım bende 15 liraydı demekki bayağı uyguna almışım başka markete hiç bakmamıştım...bunların hepsini ankamall daki migrostan aldım...bakım ürünlerinide hep nivea markasında aldım...ilk kızıma sebamed almıştım aslında oda güzeldi ama buseferde böyle olsun istedim.....

Hoş geldin canım.
Aaa olmamış ikinci bebişte ucuzuna kaçmışsın.

cnm yaa ne diyim bilemedim valla çok sorunlu geçmiş hamileliğin ne hissediyosun anlamadan gelmişsin bu aya heralde inş. evladınla güzel günler geçirir de unutursun bu sıkıntılarını

sagol canım allah razı olsun.benı hastanede yatmak degılde su amnıyosentez olayı cok yıprattı.bıra ay sonuc bekledık.sonra sacma sapan bır sonuc aldık.kımı aldır bebegı dedı kımı aldırma.hatırlamak bıle ıstemedıgım seyler yasadım.ınsallah rabbım banada saglıklı nur topu gıbı bır evlat dogurmayı nasıp etsın.ben hamılelıgımı daha yenı yasıyorum.

Güle güle kullan canım.
Hiç bilmediğimiz bir markadansa beliirli bir markadan almak daha iyi.

Evet arada bir gün görünüyor.
Benim SAT a gör 4 mayıstı aslında ama son ultrasonda 2 mayıs olarak çıktı.
Hayırlısı bakalım.

Hoş geldin canım.
Aaa olmamış ikinci bebişte ucuzuna kaçmışsın.

banada 5 mayıs denılmıstı ama doktor nısanın sonlarına dogru alırız dıyor.yanı nısanda olacak ksımetse benım.sezeryan olacagı ıcın benım.ınsallah saglıklı olurda bebeklerımız sorun cıkmazda bızde o guzel gunlere kavusuruz hep beraber

Son düzenleme:

evet küçücük ufacık şeyler dünyanın parası tutuyo bende sabamed aldım ama indirime girmişti en büyük boyu 28 den 19 a düşmüş kaptım ikitane yağını bide sabamed aldım sabununu dalin almıştım pişik kremide bepanten plus kullanıcam hayırlısıyla

tetanoz aşısına gelince bizim burdaki sağlık ocağı benim peşimi bitürlü bırakmıyor...hamileyim diye ilk zamanlar kayıt yaptırmıştım sonra her ay yok şu test için gelin,genel muayene için gelin,aşı için gelin diye gep arıyorlar...1 ay önce ilk dozu vurdu şimdi eminim 2.doz için bu haftaiçi arar gene...şuan 30+2 günlüğüz .....2.dozu istemiyorum diyorum ama bizim ebe bırak 2.yi 5.doza kadar vuracak ve ömür boyu korunacan diyor...ayyy şaştım bizim ebenin elinden valla :52:

ankarada oturan varsa ben anafartalar carsının gırıs katında relax mode marka gecelık ve pıjamalar aldım.benım gıbı suslu fıstolu cıcılı bıcılı gecelıkler pıjamalar sevenler varsa mutlaka gorsunler.harıka seyler var:64:lohusa tacları bıle var her gecelıgın her pıjamanın lohusa tacı var.

tetanoz aşısına gelince bizim burdaki sağlık ocağı benim peşimi bitürlü bırakmıyor...hamileyim diye ilk zamanlar kayıt yaptırmıştım sonra her ay yok şu test için gelin,genel muayene için gelin,aşı için gelin diye gep arıyorlar...1 ay önce ilk dozu vurdu şimdi eminim 2.doz için bu haftaiçi arar gene...şuan 30+2 günlüğüz .....2.dozu istemiyorum diyorum ama bizim ebe bırak 2.yi 5.doza kadar vuracak ve ömür boyu korunacan diyor...ayyy şaştım bizim ebenin elinden valla :52:

5 doz çok fazla hamilelikte en fazla 2 doz vurulabilir doktoruna sordunmu ben 3 sene önce vurulduğum için bana 1 doz vurdu ebe

sarissa yok be tatlımaslında ucuza kaçtığımdan da değil...son yıllarda kızıma nivea ürünleri kullanmaya başladım ve hoşuma gitti bide eşim 2.kızıma o kadar doğal ürünler alıpta ilk kızımızda olduğu gibi alerjik problemler yaşamak istemiyorum dedi....ilk kızımda tamamen doğal ve dikkatli davrandık 2 yaşına kadarda vücudu en ufak şeyden kabarmaya kaşınmaya başlardı ve eşim hep bana sen bu çocuğa çok temiz ve doğal şeyler kullandığın için hayat şartlarına ayak uyduramıyor işte derdi....sebebi bir bakımada bu canım...

sarissa yok be tatlımaslında ucuza kaçtığımdan da değil...son yıllarda kızıma nivea ürünleri kullanmaya başladım ve hoşuma gitti bide eşim 2.kızıma o kadar doğal ürünler alıpta ilk kızımızda olduğu gibi alerjik problemler yaşamak istemiyorum dedi....ilk kızımda tamamen doğal ve dikkatli davrandık 2 yaşına kadarda vücudu en ufak şeyden kabarmaya kaşınmaya başlardı ve eşim hep bana sen bu çocuğa çok temiz ve doğal şeyler kullandığın için hayat şartlarına ayak uyduramıyor işte derdi....sebebi bir bakımada bu canım...

bendenıvea urunlerını cok begenıyorum.hele o kokusu yokmu.kısmet olursa bende nıvea alacagım.kokularına bayılıyrum

Back
X