- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #37.041
bız yıne bebek alısverısı yaptık.eksık hıc bıtmıyor ınanılmaz bısey.bızım kımse hedıye falan almadıgı ıcın herseyı bız alıyoruz.oyuzden bayagı zor oluyo maddı yonden.ama olsun sag salım kızım dogsunda ona helal olsun hersey.![]()
Güle güle kullansın cicilerini kızın inşallah

Hoş geldin welcome.
Kızlar hamilelikte ciğer yememek gerekiyormuş. :26:
Ben bilmiyordum.
Kan yapar ye dediler, bir defa pişirdim ve bitmediği için de iki gün üst üste yedim.
Bir şey olmamıştır değil mi :18:
A vitamini fazlası bebekte anomaliye sebep oluyormuş.
Okuyunca canım çok sıkıldı.
Ama yaklaşık 2 ay çnce yemiştim.
Sorun olsa doktor fark ederdi değil mi :26:
Yok canım ya korkma hemen bişeycik olmaz.Geçen bir doktorun konuşmasını dinledim.Öyle hemen yediklerimizden içtiklerimizden bişey olacak diye evhamlanmayın diyor.Ben de dayanamadım dün yarım bardak kola içtim.Haftalardır sayıklıyordum,artık dayanamadım.Ne hamileler var, günde 1 pk sigara içiyolar.Allahın izniyle inşallah hiçbir şey olmaz, sağlıkla gelir bebişlerimiz inşallah

bız geldık nasılsınız
bugun arabamızı aldık ama renk konusunda çok zorlandım ordak muş.sordum ablamları aradımsonunda bunu begndım GRACO MIRAGE TS Seyahat Sistemi - GRAZIA - Ürün Kategorileri
lacıvertıyle ıkısı arasında gıdıp geldım ama kızım olcagı ıçın kırmızı daha cazıp geldı herkese
GRACO ULTIMA + TS - SPRINT - Ürün Kategorileri
beşigıde begendım
Gurdamar Bebe
Ohh güle güle kullanın valla.Kırmızı bence de çok güzel,güzel günlerde kullansın prenses

Ohhh ne güzel vallah...İyi yapmışsınız...Dolaşmak insana iyi geliyor üstünede alışverişte yapılınca harika bişey oluyor ozaman...
Biz bugün evdeydik vallah...Eşim çıkalım gezelim dedi ama hiçte canım istemiyordu oda kendi çıktı çerez filan alayım dedi...Zaten bugünlerde daralıyorum...Bazen nefes alamıyorum ama yinede dışarı çıkasım gelmiyor...
Aynen benim de hiç çıkasım gelmedi bugün.Yatıp yuvarlandım,iş de yapmadım bi yemek yaptım.Artık gezmek yoruyo beni.Ama yarın arkadaşlarımla buluşcam oleyyy :)
Ayyy evet Mart bebişleride daha Şubat ayında gelmeye başlamış...Biri 33 haftalık biri 35 haftalık...İkiside erkek...Birde erkek bebek gününü doldurur derler...
Ay benim de bir arkadaşım 5 gün sonra doğum yapacak sezeryan.Nasıl heyecanlı,biz bile heyecanlanıyoruz.Gün saymak değişik bir duygu olsa gerek yaa.