• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bız yıne bebek alısverısı yaptık.eksık hıc bıtmıyor ınanılmaz bısey.bızım kımse hedıye falan almadıgı ıcın herseyı bız alıyoruz.oyuzden bayagı zor oluyo maddı yonden.ama olsun sag salım kızım dogsunda ona helal olsun hersey.:3::9:

Güle güle kullansın cicilerini kızın inşallah:nazar:

Hoş geldin welcome.

Kızlar hamilelikte ciğer yememek gerekiyormuş. :26:
Ben bilmiyordum.
Kan yapar ye dediler, bir defa pişirdim ve bitmediği için de iki gün üst üste yedim.
Bir şey olmamıştır değil mi :18:
A vitamini fazlası bebekte anomaliye sebep oluyormuş.
Okuyunca canım çok sıkıldı.
Ama yaklaşık 2 ay çnce yemiştim.
Sorun olsa doktor fark ederdi değil mi :26:

Yok canım ya korkma hemen bişeycik olmaz.Geçen bir doktorun konuşmasını dinledim.Öyle hemen yediklerimizden içtiklerimizden bişey olacak diye evhamlanmayın diyor.Ben de dayanamadım dün yarım bardak kola içtim.Haftalardır sayıklıyordum,artık dayanamadım.Ne hamileler var, günde 1 pk sigara içiyolar.Allahın izniyle inşallah hiçbir şey olmaz, sağlıkla gelir bebişlerimiz inşallah:nazar:

bız geldık nasılsınız:16:
bugun arabamızı aldık ama renk konusunda çok zorlandım ordak muş.sordum ablamları aradım :1:sonunda bunu begndım GRACO MIRAGE TS Seyahat Sistemi - GRAZIA - Ürün Kategorileri

lacıvertıyle ıkısı arasında gıdıp geldım ama kızım olcagı ıçın kırmızı daha cazıp geldı herkese
GRACO ULTIMA + TS - SPRINT - Ürün Kategorileri

beşigıde begendım
Gurdamar Bebe

Ohh güle güle kullanın valla.Kırmızı bence de çok güzel,güzel günlerde kullansın prenses :nazar:

Ohhh ne güzel vallah...İyi yapmışsınız...Dolaşmak insana iyi geliyor üstünede alışverişte yapılınca harika bişey oluyor ozaman...

Biz bugün evdeydik vallah...Eşim çıkalım gezelim dedi ama hiçte canım istemiyordu oda kendi çıktı çerez filan alayım dedi...Zaten bugünlerde daralıyorum...Bazen nefes alamıyorum ama yinede dışarı çıkasım gelmiyor...

Aynen benim de hiç çıkasım gelmedi bugün.Yatıp yuvarlandım,iş de yapmadım bi yemek yaptım.Artık gezmek yoruyo beni.Ama yarın arkadaşlarımla buluşcam oleyyy :)

Ayyy evet Mart bebişleride daha Şubat ayında gelmeye başlamış...Biri 33 haftalık biri 35 haftalık...İkiside erkek...Birde erkek bebek gününü doldurur derler...

Ay benim de bir arkadaşım 5 gün sonra doğum yapacak sezeryan.Nasıl heyecanlı,biz bile heyecanlanıyoruz.Gün saymak değişik bir duygu olsa gerek yaa.

kızlar merhaba... nasılsınız? geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım.
bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz. sanırım nisan bebekleri çok yaramaz olcak daha karınlarımızda böyle kuduruklar doğunca kim bilir nasıl olucaklar:9:
annemler burda ya bizim günlerde temizlikle geçiyor.ağırlaşmadan onu yapalım bunu yapalım diye dolanıyoruz. bugün hava güzeldi gezdik biraz,sonra pazardı marketti derken yorulup geldik eve. Dinleneyim diye oturdum yerime ama Ece hanım çıldırıyor bu seferde. sanki çıkcak dışarı.sığamıyor artık tabi:9: Bu arada bebek şekerlerimizi sipariş ettik gittigidiyordan. hasır patiklilerden. gelsinde resmini eklerim siteye. 32.haftamız bitiyor bugün...Ne zaman gelcek bakalım bizim kız. Marttakiler bile başlamış gelmeye baksanıza:nazar::nazar:
oh değerlendirdiniz demek gününüzü maşallah.... bizde gezdik temizlik yaptık...:66:
bende anlamıyorum.boyle sankı kasıklarıma odunla vurmusum gıbı agrıyo.dayak yemıs gıbı yani.zonklama falan degıl.hamlama olur ya hani oyle oluyor.ogluma hamıleyken hıc olmamıstı

kız bebek dimi... kız yükü tuz yükü der annem:9: daha çok hissettirirmiş kendisini... diyo..:49:

Yok canım ya korkma hemen bişeycik olmaz.Geçen bir doktorun konuşmasını dinledim.Öyle hemen yediklerimizden içtiklerimizden bişey olacak diye evhamlanmayın diyor.Ben de dayanamadım dün yarım bardak kola içtim.Haftalardır sayıklıyordum,artık dayanamadım.Ne hamileler var, günde 1 pk sigara içiyolar.Allahın izniyle inşallah hiçbir şey olmaz, sağlıkla gelir bebişlerimiz inşallah:nazar:

[/B]
Sağ ol canım, insan tereddüt ediyor işte.
35den önce gelmesinde canım sonrasında her ne zaman isterse sağlıcakla gelsin:9:
İnşalllah canım, hayırlısı...
sızınkı bızdenonceymıs neguzel.bıze anlatırsın dogum hıkayenı neler yasadıgını.ayy ne heyecanlı degılmı.benım ıkıncı olmasına ragmen bende cok heyecanlıyım.annelık duygusunu daha ıyı anladım.ılkımde bu kadar anlamamaıstım ne olup bıttıgını.ama cok guzel bır duygu anne olmak:90:

Doğumda sıra pek beklenmez ama galiba en son biz seninnle birlikte bekliyor olucaz.
İyice stres oluruz herhalde.

Ohh güle güle kullanın valla.Kırmızı bence de çok güzel,güzel günlerde kullansın prenses :nazar:

Aynen benim de hiç çıkasım gelmedi bugün.Yatıp yuvarlandım,iş de yapmadım bi yemek yaptım.Artık gezmek yoruyo beni.Ama yarın arkadaşlarımla buluşcam oleyyy :)

Ay benim de bir arkadaşım 5 gün sonra doğum yapacak sezeryan.Nasıl heyecanlı,biz bile heyecanlanıyoruz.Gün saymak değişik bir duygu olsa gerek yaa.

sagol canım allah razı olsun:90:

Sağ ol canım, insan tereddüt ediyor işte.

İnşalllah canım, hayırlısı...

Doğumda sıra pek beklenmez ama galiba en son biz seninnle birlikte bekliyor olucaz.
İyice stres oluruz herhalde.

evet canım.benım normalde 5 mayıs gorunuyo.ama doktor nısan sonuna dogru alalım dıyor.bakalım kısmet ne olacak.herseyın hayırlısı olsun

Herkeze merhabalar..Esracım sallanır mama sandalyesine 200 tl diyor..Oda haklı 450 tl. almış...150 TL deseydi alacaktım..Eşimde kabul etmişti...Sen ne yaptın almamışsın daha..Bu arada hepsini 400 tl indirmiş..

Herkeze merhabalar..Esracım sallanır mama sandalyesine 200 tl diyor..Oda haklı 450 tl. almış...150 TL deseydi alacaktım..Eşimde kabul etmişti...Sen ne yaptın almamışsın daha..Bu arada hepsini 400 tl indirmiş..

cnm 3 parçayı 200 e veriyo... diğerleri lazı değilmi ev tipi ana kucağı vs...ya chicco marka başka bi model var beğendiğim onun haberini bekliyorum... yoksa çok iyiye vermişti... samimi birisi konuştuk baya... vallahi gerçekten alına bilir bişey... dediğin gibi 400 eyakın bi fiyTI VAR AMA... biriyle anlaş 3ünü al 200 e 150 e sana gelir falan ama...

baglantı koptu kızlar kusurabakmayın

:16:Yeni gelen annişkolar hoşgeldiniz...:16:

Bencede kırmızı almakla iyi yapmışsın canım...Sonuçta kız bebiş...Takım olarak mı aldın...Beşikte güzelmiş...Fiyatları nasıl acaba...

Ben bilmiyordum canım...Ben yemiyorum ciğer kendimi bildim bileli...Kokusuna bile dayanamıyorum...Canınız çekmesin ama ben kokoreçi çok severdim...İlk aylarda canım istemişti ama ayakkabılarımı giymemle eve girmem bir oldu çünkü ishal olmuştum yeyemedim...Sonra internette araştırdım sakıncalıymış ama tadımlık yeyebilirsiniz yazıyordu...Sonra az bişey yemiştim ama şimdi gözüm göresi yok...Demek istediğim fazla yemediysen sorun yoktur canım...Sıkma canını...Haa birde kızlar ciğ köfte çok zararlıymış...
sağol canım.evt pusetle bırlıkte ıkısı 320.tl normalde 450den başlıyr fıyatı ama ben ınternet sıtesı buldum çok uygun bırde gıdıp deposuna baktım begendım yle odeme yapcaz.baya uygun.beşikte 380 dı 350 ındırdı ıçındekı kumaşı kalıtelıydı yanları fıstolu felan normalde maskoda bu beşık 650 tl.park yatakla bu beşık arasında kaldım şimdılık

hayırlı olsun canım cok guzeller:81:
tşk ederızz canım

=Sarissa;17508871]Çok güzel canım, güle güle kullanın.
Evet yaa insanı korkutuyorlar gerçekten de.

Epeyce bir şey almışsınız.
Yalnız bebiş emzik almazsa 4 emzik elinizde kalabilir.[/QUOTE]
tşk ederız canım:emir_bebek:

cnm hepsi çok güzel güle güle kullan... nasıl bakarsın olaya bilmiyorum ama bu beşiklerin ikin elleri var int araştır 2-3 site var bebek eşyalarında benim ihtiyacım bitti ama bakıyorum yinede...400 tl beşiği 150 tl ye veriyo mükemmel hatta...yazık 7 ay en fazla kullanılıyo.. eskimiyo yani

cnm büyük yastık gibi olanlar kullanışlı sanırım...almayı düşünüyorum... tabi neyde rahat edicen sana bağlı...

baktım orda bambular var sept gıbı olanlar ıkıncı olursa ona da kullanırım dıyorum ama karrasızım yınede sağol cnım

begendıgınıze sevındım kızlar:16:

Son düzenleme:
Kadınalr klübünde 150 tl buldum..Cevap bekliyorum..Tamam derse onu almayı düşünüyorum..Ben de çok takıntı haline getirdim..Bir ara ne güzel vazgeçmiştim..:59:

herkese selamlar biz geldiiiiiiik annemz çok ii baktı şişirdi iice göbüşümüzü :9: nasılsınız kızlar en var ne yok walla gecmişi okumaya hiiiç niyetm yok emnm bi suru sayfa olmştr :53:

kızlarr iyi akşamlar hepinize.
1 haftadır yoktum bilmemm farkedildimmi:)
eşimin memleketindeydik yani ankarada.
bol bol gezdikk oğluşumla.eğlendik ve 2 saat öncede geldik.
yoruldukta biraz.
e misafirlikte yatamıyosun uzanamıyosun fln ama değişiklik oldu.

sizler nasılsınız.
belki şimdi yazdıklarınızı okuyamam amaa snra tekrar bakarım.dinleneyim ama dimi:)

herkese selamlar biz geldiiiiiiik annemz çok ii baktı şişirdi iice göbüşümüzü :9: nasılsınız kızlar en var ne yok walla gecmişi okumaya hiiiç niyetm yok emnm bi suru sayfa olmştr :53:
hoşgeldınız oo annane buyutmuş torununu ne gzl
yoruldukta biraz.

sizler nasılsınız.
belki şimdi yazdıklarınızı okuyamam amaa snra tekrar bakarım.dinleneyim ama dimi:)

hoşgeldınız ohh ıyı yapmıssınız değişlik olmuştur.bızde alışverış telaşı hıç eksık bıtmıyor

Kadınalr klübünde 150 tl buldum..Cevap bekliyorum..Tamam derse onu almayı düşünüyorum..Ben de çok takıntı haline getirdim..Bir ara ne güzel vazgeçmiştim..:59:
:9: aman olsun boşver cnm.... nerde buldun kız..iyi bulmuşsun vallahi.. bende chicco dreams ev tipi ana kucağını 60 tl ye kovalıyorum:9: en son 70 veririm ahaha
yoruldukta biraz.

sizler nasılsınız.

hoşgeldin cnm... fark edilmezmi yahu yokluğun... giderken demiştin..nasıl geçti tatilin... bebişin nasıl

Back
X