2011 Nisan Anneleri

ben bi sabah kahvaltı yapıyorum bide akşam yiyiyorum abur cubur bişey yediğimde yok ama anlamadım tatlı hiç bişey yemiyorum meyve ve 2 öğün yemek sadece bilmiyorumkismile

Tebrik ederim eflalim opuyorumnanaktan
Maşşalah meleğine

Anladım canım, hale hanım ilk zamanlar 2 haftada bi çağırıyomuş daha sonra ayda bi çağırıcak sanırım :ecrin_bebek:

Ben Tuzla'da oturuyorum, arabayla 7-8 dk. otobüsle 15-18 dakikada gidiyorum
Sen yakınmısın hastaneye?

yok ben taaa ataşehirde oturuyorum. bayağı var aramız özel arabayla otobandan gidince yakın.
doğum falan ne kadara yaptırıyorlar haberin varmı?

yok ben taaa ataşehirde oturuyorum. bayağı var aramız özel arabayla otobandan gidince yakın.
doğum falan ne kadara yaptırıyorlar haberin varmı?

taa ataşehirden geliyosun he maşşalah :)

Yenidoğan yoğun bakım ünitesi var 18 küvozu var,
doğum ücreti de SGK lıya normal doğum tek kişilik oda 315 TL
Sezeryan tek kişilik oda 550 Tl idi galiba..
Çift kişilik odaları düşnmediğim için sormadım :kedi:

Günaydın ALARA1983, angel74, dscopur, HANZADEEM, leegorkemm kızlar nasılsınız hayırlı sağlıklı bir hafta geçirmemiz dileğiyle

Günaydın ALARA1983, angel74, dscopur, HANZADEEM, leegorkemm kızlar nasılsınız hayırlı sağlıklı bir hafta geçirmemiz dileğiyle

günaydın tatlımmmmm hoşgeldin nasıl olalım bulantılarla cebelleşiyoruz :) sen nasılsın bebişin nasıl opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim.

günaydın tatlımmmmm hoşgeldin nasıl olalım bulantılarla cebelleşiyoruz :) sen nasılsın bebişin nasıl opuyorumnanaktan

benim yanmalarım var bulantım yok tatlım valla Allah size kolaylık versin zor oluyordur canım karnım benimde şiş folibol midemi bulandırıyor benim :umursamaz: dün içemedim

Sana da günaydın canım iyi diyelim iyi olsun. Seni ve bebişi sormalı?

Hepimiz sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hafta geçiririz inş:Saruboceq:

bizde iyiyizdir inş.çarşamba doktorumuza gidicez iple çekiyorum canım dün iftarda aileler vardı çok yoruldum valla yattım ama hala uzanıyorum evde 3te işe gidecemolumunekankayizsmile

günaydın canımmm.... mideler ile cebelleşip duruyoruz başkada bir yaramazlık yok.. sen nasılsınnn....

şu bayram tatili ilaç gibi gelicek 4 gün kızlar.... walla çok dolaşmayıda düşünmüyorum... belki arefe günü izin alırım diyorum ama belli değil ... çok iyi gelicek çokkkkkkk....bayram sonrasıda bebişimi görmeye gidicezzzzzzzz...... özledim yaaa... insan iki günde bir görmek istiyor walla... neye benzemeye başladılar acaba ??

benim yanmalarım var bulantım yok tatlım valla Allah size kolaylık versin zor oluyordur canım karnım benimde şiş folibol midemi bulandırıyor benim :umursamaz: dün içemedim

aslında folbiolu 8.haftadan sonra kesiyorlarmış galiba.. ilacı kesen varmı??? ben pazartesi gideceğim için bilemiyorum şimdilik??

bizde iyiyizdir inş.çarşamba doktorumuza gidicez iple çekiyorum canım dün iftarda aileler vardı çok yoruldum valla yattım ama hala uzanıyorum evde 3te işe gidecemolumunekankayizsmile

Valla dün dua ettim sadece kendime değil burada tanıdığım tanımadığım tüm hamişlere. Çarşamba az kalmışguclubacismileBen geçen hafta salı gittim çok şükür kalp atışlarını duyduk, doktor da artık ayda 1 gel dedi bıktırdım sanırım adamı daO yüzden daha 3 hafta sonra gideceğim, daha çoook var ama merak etmiyor da değilim. Hergün görmek istiyorum boshayallersmile

Çok geçmiş olsun canım. Bebişe ve kendine dikkat et, çok yorulmaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…