- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.701
Canım sağol,benim göbüşü sen görsen birde sen benden zayıfsın ben tam diyet yaparken kaldım göbek vardı zaten üstüne eklendi ne yapalım artık bende çok kilo almak istemiyorum açıkcası hamileyim diye herşeyi yemiycem hominigırtlak sonra vermesi zor oluyor özellikle göbeği eritmek.
Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışlarını duydum ultrasona göre 7 hafta 3 günlük reglme göre 6 hafta 6 günlüktü,yola çıkabilicem birşey olmaz dedi molalarda hareket et dedi yolda bulantım için ilaç istedim yazdı.Bir ay sonra yine gel dedi.
ben bi faydasını görmedim cnm.
ama bünyeden bünyeyede değişebilir tabi.snnki daha hafifse geçirir belki.
ben ilk ona gitmedim yani keseyi ve kalp atışını onda duymadım. daha öncede gitmiştim iki kere doktora. bu 3. gidişim olarak bunu seçtim ve memnunda kaldım,sürekli gitmeye karar verdim. bana bi sorun olmazsa ayda bi kere geliceksin dedi ama ben dayanabilirmiyim hiçç:) bakalım ne zaman giderim. 3 hafta snra falan gitmeyi düşünüyorum.
sen nerde oturuyosun hastaneye yakınmı?
Anladım canım, hale hanım ilk zamanlar 2 haftada bi çağırıyomuş daha sonra ayda bi çağırıcak sanırım :ecrin_bebek:
Ben Tuzla'da oturuyorum, arabayla 7-8 dk. otobüsle 15-18 dakikada gidiyorum
Sen yakınmısın hastaneye?
yok ben taaa ataşehirde oturuyorum. bayağı var aramız özel arabayla otobandan gidince yakın.
doğum falan ne kadara yaptırıyorlar haberin varmı?
Günaydın ALARA1983, angel74, dscopur, HANZADEEM, leegorkemm kızlar nasılsınız hayırlı sağlıklı bir hafta geçirmemiz dileğiyle
çok iyimiş cnm.inş. kucağımıza almak nasip olur bi an önce:)
eflalim banada yolculuk yapabilirsin dedi. ankaraya gidicem bnde.
sana bulantı için ne verdi?
Tebrik ederim eflalim opuyorumnanaktan
Maşşalah meleğine
Anladım canım, hale hanım ilk zamanlar 2 haftada bi çağırıyomuş daha sonra ayda bi çağırıcak sanırım :ecrin_bebek:
Ben Tuzla'da oturuyorum, arabayla 7-8 dk. otobüsle 15-18 dakikada gidiyorum
Sen yakınmısın hastaneye?
Canım eşime sordum dramamine vermiş.
günaydın tatlımmmmm hoşgeldin nasıl olalım bulantılarla cebelleşiyoruz :) sen nasılsın bebişin nasıl opuyorumnanaktan
Günaydın ALARA1983, angel74, dscopur, HANZADEEM, leegorkemm kızlar nasılsınız hayırlı sağlıklı bir hafta geçirmemiz dileğiyle
hımmm bende şimdi içtim ondan ii gelmedi bana.sana inş işe yarar.
neysehhhh ben çıkayım kahvaltı edimm görürşüz arkadaşlar
Bencede çok iyi hastanenin odalarını filanda gördüm heryer tertemiz ferah zemuszemus içime sindi yani kaydirigubbakcemile2
Aminn :Saruboceq:
Sana da günaydın canım iyi diyelim iyi olsun. Seni ve bebişi sormalı?
Hepimiz sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hafta geçiririz inş:Saruboceq:
benim yanmalarım var bulantım yok tatlım valla Allah size kolaylık versin zor oluyordur canım karnım benimde şiş folibol midemi bulandırıyor benim :umursamaz: dün içemedim
bizde iyiyizdir inş.çarşamba doktorumuza gidicez iple çekiyorum canım dün iftarda aileler vardı çok yoruldum valla yattım ama hala uzanıyorum evde 3te işe gidecemolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?