2011 Nisan Anneleri

Allah kolaylık versin canım midenize benim başlamadı arada bir bulanıyor akşama doğru iyice büyümüştür bebişin bende kalp atışlarını çarşamba duysam çok rahatlayacağım bayramda çok dolaşma canım bende fazla dolaşmayacağım yormayalım bebişlerimizi

Allahın izniyle inşallah görürsün kalp atışlarını canım... çok muhteşem bişey... ben nikahımda heyecanlanmamıştım o kadar... düşün yani :)))

doktorların görevi özele gidiyoruz ki meraklarımızı tatmin edelim canım insan özler ayda 1 3 haftada gitmek iyi fikirdelikafadulden bu arada ben belgeseller izliyorum haftalık gelişimi ile ilgili diyorum acaba bebişim bu kadar büyüdü mü dye:Saruboceq:
ayakta durmak yordu canım sağolsun eşim herşeyde yardım etti

cnm hangi şubesine gidiyorsunuz medicine merak ettim bende çamlıcadakine gidiyorum ama odalara bakmadım CADIARZU

Kaynarcada canım :ecrin_bebek: Eşimin ayak tırnağında bi problem vardı, onu tedavi ettirmek için gitmiştik, oda açtılar bize bende o sayede görmüştüm kaydirigubbakcemile5

kızlar sizinde ağzınızda tat değişikliği var mı? hiçbişeyden tat alamıyorum eskisi gibi.

Bende de var ağzımdaki tat değişikliği yüzünden midem bulanıyo :sinifsinif:

Allahın izniyle inşallah görürsün kalp atışlarını canım... çok muhteşem bişey... ben nikahımda heyecanlanmamıştım o kadar... düşün yani :)))

inşallah canım demek nikahtan daha fazla heyecanladınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni süper ya Allah'ım banada nasip etsin ve duymayan tüm arkadaşlarımıza:Saruboceq:

benim yanmalarım var bulantım yok tatlım valla Allah size kolaylık versin zor oluyordur canım karnım benimde şiş folibol midemi bulandırıyor benim :umursamaz: dün içemedim

Ben folbiolü hamilelik öncesi kullanmıştım ama yutamıyordum bile dilime yapışıp kalıyodu.şimdi folic plus kullanıyorum günde 3 tane.hem kalsiyum ve vit D katkılı.
Bence sende onu dene.
aslında folbiolu 8.haftadan sonra kesiyorlarmış galiba.. ilacı kesen varmı??? ben pazartesi gideceğim için bilemiyorum şimdilik??
Canım ben 2 dr a sordum 12.haftada bırakcaz dediler

merhaba arkadaslar
benimde agzimin tadi bozuldu,hic bisey yiyesim gelmiyor sadece ekmek yiyebiliyorum
gun boyu suren hafif mide bulantilari,
normalde bende kalp atislarini uc gun gormem lazim
ama burada randevu ile oldugu icin artik ne zaman olur bilinmez
tr de yasayanlar bu yonden cok sanslisiniz

Sana çok hak veriyorum canım herşeyden çok daha fazla heyecanlı. Bir de ben doktora yalnız gidiyorum maalesef patronu böyle şeyler için eşime hayatta izin vermez. Sadece eşime değil, herkese aynı. Geçen yıl bir arkadaşlarının hanımı doğum yaptı, patronları çocuğa izin vermemiş eşinin yanına gitmesi için. Sonra pişman olmuş da 1 saat sonra göndermişlmaz:İnsan da böyle yalnız olunca daha bir heyecanlanıyor sanki, yanında biri olunca yine bir destek oluyor.

O ne ki canım ilk defa duydumkafamçokkarıştı

rubella - tokso gibi canım
daha yaptıramadım doktorum istedi ben den
yaptırmadan gitsem çünkü kalp atışlarını henüz görmedim ve görmek istiyorum
bu testleri de bayramdan sonra ancak yaptırabilirim
vakit sorunu var

KURU BAKLİYAT TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 77
Barbunya: 128
Fasulye: 86
Nohut: 134
Mercimek: 68
Bezelye: 64
Badem içi: 254
Yer Fıstığı: 66
Soya Fasulyesi: 226
Kestane: 30
Fındık: 209
Yeşil fıstık: 140
Ceviz içi: 84
Susam: 1200

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
İnek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99

TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Mısır: 9
Pirinç: 14
Arpa: 50
Bulgur: 40
Ekmek: 20
Makarna: 16
Tarhana: 78
Bisküvi: 217

ET TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Sığır eti: 8
Koyun eti: 7
Tavuk eti: 15
Karaciğer: 10
Sosis (2-3 Adet): 7
Salam (4-5 Dilim): 7
Balık eti: 50
Yumurta (1 Adet):25

SEBZE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 48
Bamya: 78
Bezelye: 25
Enginar: 50
Domates: 7
Yeşil biber: 12
Taze fasulye: 55
Lahana: 43
Havuç: 35
Hıyar: 16
Karnıbahar: 38
Kabak:19
Patlıcan: 23
Marul: 79
Patates: 12
Pırasa: 56
Soğan: 34
Pancar: 20
Ispanak: 80
Asma yaprağı (sarma yapmakta kullanılır): 392
Semizotu:. 79

MEYVE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Elma: 6
Kayısı: 30
Muz: 10
İncir: 54
Üzüm: 15
Kiraz: 30
Ayva: 6
Erik: 10
Kavun: 15
Karpuz: 6
Şeftali: 6
Armut: 6
Nar: 10
Çilek: 29
Portakal: 34 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Mandalina: 30 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Limon: 41

DİĞER BAZI GIDALARIN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Tahin helva: 91
Bal: 15
Pekmez: 400
Tereyağı: 19
Margarin: 4
Siyah zeytin: 77
Yeşil zeytin: 90

gebelik.orgdan alıntı

kızlar aranıza yeni katıldım bi şey sorucam
tüp bebek tedavisi ile hamile kalan vajinal jel kullananlar yardımcı olabilir mi
önceden koyduğum zaman jel geri krem rente geliyodu
son zamanlarda kahverengine yakın gelmeya başladı sizde de böyle oldu mu

o patrona kısaca çüş demek lazım... ne demek canım doğumda izin vermemek...yanlız olman tabiki senin için daha zordur canım.. Allah o patrona vicdan versin biraz inşallah...

canım bende de koyu sarımtırak oluyor... 12. haftaya kadar da kullanacakmışız yoksa düşük yaparmışız. bugün doktoruma sordum da :İ(((((((((((

Amin canım amin, vicdan merhamet versin.

Kızlar benim canım eskiden sevmediğim şeyleri istiyor, sevdiklerimi hiç istemiyor. Damak zevkim değişti. Sizde de oluyor mu böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…