- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.721
günaydın canımmm.... mideler ile cebelleşip duruyoruz başkada bir yaramazlık yok.. sen nasılsınnn....
şu bayram tatili ilaç gibi gelicek 4 gün kızlar.... walla çok dolaşmayıda düşünmüyorum... belki arefe günü izin alırım diyorum ama belli değil ... çok iyi gelicek çokkkkkkk....bayram sonrasıda bebişimi görmeye gidicezzzzzzzz...... özledim yaaa... insan iki günde bir görmek istiyor walla... neye benzemeye başladılar acaba ??
Allah kolaylık versin canım midenize benim başlamadı arada bir bulanıyor akşama doğru iyice büyümüştür bebişin bende kalp atışlarını çarşamba duysam çok rahatlayacağım bayramda çok dolaşma canım bende fazla dolaşmayacağım yormayalım bebişlerimizi
Valla dün dua ettim sadece kendime değil burada tanıdığım tanımadığım tüm hamişlere. Çarşamba az kalmışguclubacismileBen geçen hafta salı gittim çok şükür kalp atışlarını duyduk, doktor da artık ayda 1 gel dedi bıktırdım sanırım adamı daO yüzden daha 3 hafta sonra gideceğim, daha çoook var ama merak etmiyor da değilim. Hergün görmek istiyorum boshayallersmile
Çok geçmiş olsun canım. Bebişe ve kendine dikkat et, çok yorulmaolumunekankayizsmile
cnm hangi şubesine gidiyorsunuz medicine merak ettim bende çamlıcadakine gidiyorum ama odalara bakmadım CADIARZU
kızlar sizinde ağzınızda tat değişikliği var mı? hiçbişeyden tat alamıyorum eskisi gibi.
Allahın izniyle inşallah görürsün kalp atışlarını canım... çok muhteşem bişey... ben nikahımda heyecanlanmamıştım o kadar... düşün yani :)))
benim yanmalarım var bulantım yok tatlım valla Allah size kolaylık versin zor oluyordur canım karnım benimde şiş folibol midemi bulandırıyor benim :umursamaz: dün içemedim
Canım ben 2 dr a sordum 12.haftada bırakcaz dedileraslında folbiolu 8.haftadan sonra kesiyorlarmış galiba.. ilacı kesen varmı??? ben pazartesi gideceğim için bilemiyorum şimdilik??
Ben folbiolü hamilelik öncesi kullanmıştım ama yutamıyordum bile dilime yapışıp kalıyodu.şimdi folic plus kullanıyorum günde 3 tane.hem kalsiyum ve vit D katkılı.
Bence sende onu dene.
doktorum son onu yazdı oda var onu almaya çalışayım canım valla prog. fol,bol alınca midem deli deli bulanıyor bide folik plus deneyelim
Allahın izniyle inşallah görürsün kalp atışlarını canım... çok muhteşem bişey... ben nikahımda heyecanlanmamıştım o kadar... düşün yani :)))
torch paneli testlerini yaptıran oldumu aranızda
O ne ki canım ilk defa duydumkafamçokkarıştı
Sana çok hak veriyorum canım herşeyden çok daha fazla heyecanlı. Bir de ben doktora yalnız gidiyorum maalesef patronu böyle şeyler için eşime hayatta izin vermez. Sadece eşime değil, herkese aynı. Geçen yıl bir arkadaşlarının hanımı doğum yaptı, patronları çocuğa izin vermemiş eşinin yanına gitmesi için. Sonra pişman olmuş da 1 saat sonra göndermişlmaz:İnsan da böyle yalnız olunca daha bir heyecanlanıyor sanki, yanında biri olunca yine bir destek oluyor.
kızlar aranıza yeni katıldım bi şey sorucam
tüp bebek tedavisi ile hamile kalan vajinal jel kullananlar yardımcı olabilir mi
önceden koyduğum zaman jel geri krem rente geliyodu
son zamanlarda kahverengine yakın gelmeya başladı sizde de böyle oldu mu
torch paneli testlerini yaptıran oldumu aranızda
canım bende de koyu sarımtırak oluyor... 12. haftaya kadar da kullanacakmışız yoksa düşük yaparmışız. bugün doktoruma sordum da :İ(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?