- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.501
öyleyse hiç şansım yok ama benim 15 yıllık sigortam var gümbürtüye gitmesin
20tl 3tlde kargo ücreti tabi 79tlden indirime girmiş çok iyi bende tavsiye ediyorum almayan arkadaşlara gerçi topikde pek almayan kalmadı gibi.
bızde çıkıyoruz kızlar kendınıze ve bebışlere ıyı bakın
nereden görebiliriz resmini acaba
yok canım şartlardan zaten senede 120 gün prim olması yeterli deniliyor sen öğren muhakkak telde bilgi veriliyor olmazsa ssk primini iş yerinle anlaşırsın yatırsalar olmaz mı
yolda birbirimizi tanırız canım bende mavisini almıştım gerçekten kalitelişık
Mrb kızlar uzun zamandır giremedim. Daha önce bahsetmiştim ev aldık taşınıcaz diye. Taşındık evimize çok şükür ama o esnada hastalandım. İnternetimizinde bağlanması zaman aldı biraz. Şubat tatilinde rahat rahat girerim KK' ya diyordum. Daha beter hasta oldum. Kafamı kaldıramıyorum. 1 haftadır yatıyorum. Ne kötü bir gripmiş. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Oda hamileliğime denk geldi maalesef. Allahtan tatildeyimde bol bol dinlenebiliyorum. Özledim sizi. Odalar ısmarlanmış, ciciler alınmış, çantalar bile hazırlanmış. Bende hazırlarım tatilde diyordum ama nerde. Bir kalkabilsem. Bizde siparirişini verdik oğluşumun odasını. Kısmetse şubat sonu gelecek. Dscopur sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. Bu hastalık öyle kötüki 1 günde geçmiyor. Rapor alıp dinlen canım.Bizden havadisler şimdilik bu kadar umarım herkez iyidir.
sende canımmm dikkat et kendinebızde çıkıyoruz kızlar kendınıze ve bebışlere ıyı bakın
yok canım şartlardan zaten senede 120 gün prim olması yeterli deniliyor sen öğren muhakkak telde bilgi veriliyor olmazsa ssk primini iş yerinle anlaşırsın yatırsalar olmaz mı
yolda birbirimizi tanırız canım bende mavisini almıştım gerçekten kalitelişık
valla geçen sene vardır da bu sene 120 gün yok ilk etapta olmazsa sigortayı arayıp sorayım dediğin gibi bilgi verirler inş.
baya bişeyler aldım zaten dolabım daha yok ortalıktalar bakıp bakıp duruyorum eşimde yine bunlar karışmış sen ne yaptın yine diyor bunları karıştırmışsın diyor
canım sitenin adı civcivbebe.com bu adresten girebilirsin.
girdim de burda 29.90 lık var bi tane o mu acaba
tamam canım eğer öğrenemezsen net sorunu bana özelden yaz cumartesi bizim kanalda sgk uzmanları geliyorrr çarşamba sabahta bir tanesi geliyor program yapıyorlar onlara sorarım inş. istersen
ben chıcconun cantasını aldım.içinde sampuan pudra sabun falan var.cokda guzel cantasıda.bebek arabamızada uygun kırmızı renkte aldım
mrb kızlar uzun zamandır giremedim. Daha önce bahsetmiştim ev aldık taşınıcaz diye. Taşındık evimize çok şükür ama o esnada hastalandım. Internetimizinde bağlanması zaman aldı biraz. şubat tatilinde rahat rahat girerim kk' ya diyordum. Daha beter hasta oldum. Kafamı kaldıramıyorum. 1 haftadır yatıyorum. Ne kötü bir gripmiş. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Oda hamileliğime denk geldi maalesef. Allahtan tatildeyimde bol bol dinlenebiliyorum. özledim sizi. Odalar ısmarlanmış, ciciler alınmış, çantalar bile hazırlanmış. Bende hazırlarım tatilde diyordum ama nerde. Bir kalkabilsem. Bizde siparirişini verdik oğluşumun odasını. Kısmetse şubat sonu gelecek. Dscopur sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. Bu hastalık öyle kötüki 1 günde geçmiyor. Rapor alıp dinlen canım.bizden havadisler şimdilik bu kadar umarım herkez iyidir.
ayy nereden görebiliriz fiyatı ne
ben burada bebek magazasından aldım.5990 lıra.ama ellıye verdı bana.çok sey aldıgım ıcın
selammmm kızlar nasılsınız? 4 haftalık hasret bitti bugün miniğimi gördük teyzeleri kocaman olmuş normalde sata göre 28+3 günlük usg de 30+6 gün çıktı 1350 gr olmuşyavrum aşağıya dönüktü yine doktor artık dönmez pozisyonu bu olur dedi bir fahaki gittiğimde normal sezeryan belli olur dedi bende hareketliyim işten dolayı izne çıkıncada devam ettiririm normal doğum istiyorum dedim bakalım 3 buçuktan fazla olursa bebek sıkıntıya girme dedi ama inş. normal doğum nasip olur bugün itibariyle 9 kilo almışız artık takmıycamm kiloları 28 şubatta da doğum iznim başlıyor
güle güle kullanın inş.
Mrb kızlar uzun zamandır giremedim. Daha önce bahsetmiştim ev aldık taşınıcaz diye. Taşındık evimize çok şükür ama o esnada hastalandım. İnternetimizinde bağlanması zaman aldı biraz. Şubat tatilinde rahat rahat girerim KK' ya diyordum. Daha beter hasta oldum. Kafamı kaldıramıyorum. 1 haftadır yatıyorum. Ne kötü bir gripmiş. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Oda hamileliğime denk geldi maalesef. Allahtan tatildeyimde bol bol dinlenebiliyorum. Özledim sizi. Odalar ısmarlanmış, ciciler alınmış, çantalar bile hazırlanmış. Bende hazırlarım tatilde diyordum ama nerde. Bir kalkabilsem. Bizde siparirişini verdik oğluşumun odasını. Kısmetse şubat sonu gelecek. Dscopur sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. Bu hastalık öyle kötüki 1 günde geçmiyor. Rapor alıp dinlen canım.Bizden havadisler şimdilik bu kadar umarım herkez iyidir.
sagol canım ınternette varmı bılmıyorum.ben tesadufgordum magazada.nıveanında vardı hatta.ama ben chıcconunkını aldım.ankaradaysan adres verebılırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?