2011 Nisan Anneleri

öyleyse hiç şansım yok ama benim 15 yıllık sigortam var gümbürtüye gitmesin

yok canım şartlardan zaten senede 120 gün prim olması yeterli deniliyor sen öğren muhakkak telde bilgi veriliyor olmazsa ssk primini iş yerinle anlaşırsın yatırsalar olmaz mı

20tl 3tlde kargo ücreti tabi 79tlden indirime girmiş çok iyi bende tavsiye ediyorum almayan arkadaşlara gerçi topikde pek almayan kalmadı gibi.

yolda birbirimizi tanırız canım bende mavisini almıştım gerçekten kaliteli şık

valla geçen sene vardır da bu sene 120 gün yok ilk etapta olmazsa sigortayı arayıp sorayım dediğin gibi bilgi verirler inş.

canım benim çok geçmiş olsunnn yaa Allah tez zamanda şifa versin bu arada evinizde bebişinizle sağlıklı güzel günlerde oooturursunuz hep inş. hayırlı olsun iyileşince sende hazırlarsın canım çantanı olmazsa yardıma çağır

bızde çıkıyoruz kızlar kendınıze ve bebışlere ıyı bakın
sende canımmm dikkat et kendine

evet canım bende kahverengisini aldım dediğin gibi hem kaliteli hemde şık bu çanta 2011 nisan annelerinin simgesi haline geldi almayan kalmadı.

valla geçen sene vardır da bu sene 120 gün yok ilk etapta olmazsa sigortayı arayıp sorayım dediğin gibi bilgi verirler inş.

tamam canım eğer öğrenemezsen net sorunu bana özelden yaz cumartesi bizim kanalda sgk uzmanları geliyorrr çarşamba sabahta bir tanesi geliyor program yapıyorlar onlara sorarım inş. istersen

cok gecmıs olsun.bende yenı atlattım hastanede yattım ıkı gun.antıbıyotık bıtırdım bır sıse.ancak duzeldım

Canım maşallah maşallah diyeyim.Bebek çok iyi kilo almış.Darısı bizim paşanın başına olsun

Kızlar chıcconunkı canta bedavaya gelıyor nerdeyse.cunku sampuanı ıslak mendılı pudrası sabunu losyonu falan zaten normalde o fıyata gelıyo.hepsı ıcınde ve cok guzel.kırmızısı ve lacıvertı vardı.ben kırmızı aldım tam arabamızın rengınde.sansımıza ıyı oldu

hoşgeldin canım merak etmiştik seni,geçmiş olsun Allah şifa versin,evinizde hayırlı uğurlu olsun,bu bebişler birçok eve bereket getirdi darısımı başımıza olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…