2011 Nisan Anneleri

Hoş geldin canım.
İyi dayanmışsın valla şimdiye kadar.
Bizim 1 tane 10lumuz iki tane de 5li takımımız var.
Tabii ekstra altlar badiler filan da var.
Bence 20liye gerek yok, gerçi 20 parça olacak ne koymuşlar içine bilmiyorum :44:

Ben 2 tane onlu 2 tanede 5'li aldım canım.İlk zamanlar çok kullanılıyormuş. Bir daha 4 boyutluya giricezmi hiç bilmiyorum. Çarşamba günü gidicem ben kısmetse doktora. Bakalım doktorum ne diyecek nts ye sokacakmı haber veririm.

VALLA madiiyat yüzünden dayandım ancak alabilcem geçen ankaraya gitmiştim kardan dolayı çarşıya inemdik evin orda bbek mağzası vardı alt açma minderi aldım 10 tl ye çok şker yastığıda var.kaç liraya aldın bunları tek tek ,30ada var 70ede var,battaniye kaç tane aldın?

İdil Baby İdil Baby Hastane Çıkışı 20 li Set (Gemili-2207) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

Canım 10lunun biri bebetto tamamen organik 70tl annem aldı. Bende aziz bebenin 10 lu setini aldım oda 79 tl Bizim battaniyemiz çok oldu canım. Annem aldı batttaniyelerin hepsini. 1 tane peluş, 1 tane fermuarlı, 1 tane triko, 1 tane incili diyorlar(deseninden dolayı) polar battaniye, 5-6 tanede penye tarzı ince battaniyemiz var.

Canım çok tatlıymış ama kız takımı sanırım o fırfırlı çünkü. Aziz bebenin penyeleri çok kaliteli o yüzden biraz fiyatlar yüksek ama yıka yıka giydir birşey olmaz. 30 tl lik olanlar çok yıkamaya gelmiyormuş. Bende baktım onların kumaşlarına geçekten çok iyi değil. Bende tekstilciyim. O nedenle açtık kesenin ağzını biraz. Direk tenlerine giyecekler içime sinen osun istedim.

merhaba kızlar,bu gün ikinci aşımı oldum.ilkinde hiç ağrım olmamıştı ama bu hem ağrıyor hem de biraz şişti.ben biraz geçmişi okuyayım,bakayım neler kaynattınız.

Anam sizi bırakmaya gelmiyo.Sabahtan beri kaç sayfa ilerlemişsiniz.Azıcık bi okuyayım dedim ama yok.Gözüm ağrıdı.İnsan sohbetten de haberlerden de geri kalıyo böyle yaa üff

ay kızlar 3706 ya kadar okudum gerisini bıraktım kör olacam valla yarım saati geçti geçmiş okuyorum..çok şükür kötü haber yok,hasta olanlar var tabi ama onlarar Allahtan şifa diliyorum,şükürki geçmicek sorun yaşayan yok..

ben iyiyim çok şükür ama ş 2gündür yanlarımda bi acıma var sanki biri iteliyor resmen ya..kesin genişliyorm ben
ya kızlar sizdede var mı yoksa bende mi bi anormallik var..ne yesem öyle bir şişiyorum ki aferdesiniz sanki taş yutmuşum, saatler geçior ama şişlik geçmiyor deliriyorum..

kızlar hastalara çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorm..bebeişlerede maş.

iyi yaparsın cnm,bende aynıyım valla öyle kaçıcak bi yer olsa bende kaçsam..benimde boya badana halılar fln hepsi duruyor,bebek alışverişide duruyor..bakalım hepsi hangi ara bitecek..bakıyorum nerdeyse şbat ortası geldi,bi mart var zaten nisana hiç güvenmemk lazım..

cnm aynı ağrı bendede var sanki kırılımş gibi..helede yürürsem sanki ayrılmış gibi acıyor..

inş.sağlıkla giydirirsin cnm..

bizde haala isimsiziz babası mert olsn diye fikir attı ortaya ama benim içime sinmedi sanki koyacağım isim başka gibi yani içim ısınmadı söylerken

maş.bebeişine cnm..endişelenme inş.bişey yoktur..Allaha emanet artık..

ohoo kankiş hayırlı olsun odan..inş.en güzel ,sağlıklı günlerde kllanır.m.ysfun

Aslında günle geçmiyor diyoruz da aslında çok da çebuk geçiyor..Bir bakmışız bebeklerimiz kucağımızda..Benim ikinci bebeğim ama yine de çok heyecanlıyım..

cnm benimde ikinci bebeğim ,bende heyecanlanıyorm ama işlerimi bitirmediğim için erken gelir korkusda var bunun içinde..

canım gözün aydın maaşallah oğluna kocaman olmuş paşa. hayırlısı olsun normal en iyisi tabiki ama bebişlerimizin sağlığı söz konusu olunca dilimiz kolumuz bağlanıyor

kızlar odamızı paylaştık sizinle..o saatte uğraştım ama erken kalkan çalışan arkadaşlardan kimse yorum yapmamış ilgilenmemiş bile..hevesim gitti resmen 15 sayfa okuduktan sonra bıraktım..son sayfada bi KANKİM görmüş odamızı...neyse artık.. napalım..

maşallah cnm... inş sağlıkla hayırlısıyla normal doğumlr nasip olur..ama gerekli olursa sezeyanada açığım ben..bugün bi arkadaş mecburi sezeryan olmuş.. nasip... kilon iyi gidiyo bu arada... başım ağrıyo kopuk yazdım biraz kusura bakma cnm
geçmiş olsun cnm...yoktun uzun zamandır...gözlerim arıyodu seni inan..ev işini bitirmeniz iyi olmuş..hadi hayılrısı cnm..
Her şey tamam bir tek bebek eksik...Odası çok güzel olmuş..Sağlıkla gelsin sağlıkla bebişini büyüt canım...
sağol cnm teşekkür ederim..... düz bişey yaptık işte..maksat kullanışlı olsun..malum yerimizde dar..

[ı]esracım ben odanı beğendim
nede güzel dizmişsin hevesle:)
darısı bana inş.
[/ı]

sağol cnm..şu ana kadar 4 arkadaş senle birlite ilgi gösterdi ne bilim.. üzüldüm azcık... Malum burda çok zamanımız geçti... Son zamanlarımız diyorum... Heves ediyo insan..hayırlısıyla geldikleri günleri görsekte.. Neler yapıcaz ama

Esrayağmur çok teşekkür ederim canım. Bu arada bende baktım geçmişe gördüm odanızı çok güzel iyi günlerde kullanın inşaallah. Bizim odamız gelsede bende yerleştirsem güzel güzel. Eşyaları ortada kaldı yavrumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…