- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.541
kızlar biz daha bebğe hiç bişey almadık 2hafta sonra gittiğimizde alcaz,bu hastane çıkışlarından kaç tane alcaz,ne bilim 10ludan kaç tane 5liden kaç tane almak lazım,internette 20li olnalar var onlardan aldınızmı?bide ben gittiğimide 31 haftalık olcam bizi bidaha 4boyutluya ne zman sokarlar acaba?bu gittiğimde nst yemi gircem ben?
kızlar biz daha bebğe hiç bişey almadık 2hafta sonra gittiğimizde alcaz,bu hastane çıkışlarından kaç tane alcaz,ne bilim 10ludan kaç tane 5liden kaç tane almak lazım,internette 20li olnalar var onlardan aldınızmı?bide ben gittiğimide 31 haftalık olcam bizi bidaha 4boyutluya ne zman sokarlar acaba?bu gittiğimde nst yemi gircem ben?
Ben 2 tane onlu 2 tanede 5'li aldım canım.İlk zamanlar çok kullanılıyormuş. Bir daha 4 boyutluya giricezmi hiç bilmiyorum. Çarşamba günü gidicem ben kısmetse doktora. Bakalım doktorum ne diyecek nts ye sokacakmı haber veririm.
VALLA madiiyat yüzünden dayandım ancak alabilcem geçen ankaraya gitmiştim kardan dolayı çarşıya inemdik evin orda bbek mağzası vardı alt açma minderi aldım 10 tl ye çok şker yastığıda var.kaç liraya aldın bunları tek tek ,30ada var 70ede var,battaniye kaç tane aldın?
İdil Baby İdil Baby Hastane Çıkışı 20 li Set (Gemili-2207) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Hastane çıkışlarımız bunlar canım
çok tatlılar güle güle kullansın,ben gezeken mağzada bunu gördüm aşık oldum ama 70 milyon çok
☞ Aziz Bebe 10 lu Hastane k Yenidoan Seti 4390 Turkuaz : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, Giyim, Giysi, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet
Hu hu kimler var
İkinci aşımı olup geldim.
Sonra çıkmışken biraz yürüyeyim dedim ama resmen yolda kaldım :26:
Aşıdan mı bilemiyorum kendimi halsiz hissettim.
Bir markette biraz oyalanıp eşimin beni almasını bekledim :26:
Mrb kızlar uzun zamandır giremedim. Daha önce bahsetmiştim ev aldık taşınıcaz diye. Taşındık evimize çok şükür ama o esnada hastalandım. İnternetimizinde bağlanması zaman aldı biraz. Şubat tatilinde rahat rahat girerim KK' ya diyordum. Daha beter hasta oldum. Kafamı kaldıramıyorum. 1 haftadır yatıyorum. Ne kötü bir gripmiş. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Oda hamileliğime denk geldi maalesef. Allahtan tatildeyimde bol bol dinlenebiliyorum. Özledim sizi. Odalar ısmarlanmış, ciciler alınmış, çantalar bile hazırlanmış. Bende hazırlarım tatilde diyordum ama nerde. Bir kalkabilsem. Bizde siparirişini verdik oğluşumun odasını. Kısmetse şubat sonu gelecek. Dscopur sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. Bu hastalık öyle kötüki 1 günde geçmiyor. Rapor alıp dinlen canım.Bizden havadisler şimdilik bu kadar umarım herkez iyidir.
selammmm kızlar nasılsınız? 4 haftalık hasret bitti bugün miniğimi gördük teyzeleri kocaman olmuş normalde sata göre 28+3 günlük usg de 30+6 gün çıktı 1350 gr olmuşyavrum aşağıya dönüktü yine doktor artık dönmez pozisyonu bu olur dedi bir fahaki gittiğimde normal sezeryan belli olur dedi bende hareketliyim işten dolayı izne çıkıncada devam ettiririm normal doğum istiyorum dedim bakalım 3 buçuktan fazla olursa bebek sıkıntıya girme dedi ama inş. normal doğum nasip olur bugün itibariyle 9 kilo almışız artık takmıycamm kiloları 28 şubatta da doğum iznim başlıyor
selam guzel anneler.cok sukur geldık evımıze.hersey ıyı cok sukur.bu sefer bebegım daha buyuk oldugu ıcın ılkı kadar poz vermedı bıze.yavrum dar gelmıs yerı.cok sukur rabbıme hersey yolunda.boyu 33 cm. olmuş.kılosuda 900 garmı bıraz gecmıs.cok sukur.sımdı goruntulerını yukluyecegım bılgısayara.hepınızın dualarını hıssettım gercekten.hepınızdwn allah razı olsun canlarım:90:
bugun anneme gıtcem gelmıycem 15 gun evde ıyıce stres oluyorum şu eksık bu eksık netten araştır araştır bır hal oldum ıyıce oraya gıdıp kafa dagıtmam lazm gercı orda da magaza magaza dolaşırım artık
Bacak kemiğimin tam bittiği, apış arası denilen yerde.
Özellikle bacağımı kendime doğru çekip bot, pantolon vs. giyerken çok canım yanıyor.
Tabii yürürken de.
Aynı ağrıdan mı bahsediyoruz bilemiyorum ama uzun süredir var bende.
Kızlar merhaba nasılsınız
cumartesi günü eşimle havuzlu hana gittim ve kızımın ilk kıyafetlerini aldım
kendimi kaptırmışım baya birşeyler aldım gelmişken alayım dedim bir daha ne zaman gelicem dedim ama çok yoruldum eşime söylemedim ama karnım ağırdı bir ara. aldıklarım da 2 tane hastane çıkışı, 4 adet 0-3 çıtçıtlı body,3 adet 3-6 çıtçıtlı body 2 adet tulum, 2 adet zıbın, 2 adet şapkalı havlu, 1 adet polar battaniye, 12 li yüz silme bezi, 1 tane fırfırlı kilot( çok tatlı),1 adet pijama takımı, banyo küveti, filesi,lifi, tırnak makası, tarak fırça, burun aspiratörü, kulak temizleme çubuğu toplam da 290 tl tuttu hepsi fiyatlar gerçekten çok iyiydi inşallah hepimizin bebeğine hayırlısı ile aldıklarımızı kullanmayı allahım nasip eder
selam kızlar herkese isim konusundan bahsedilmiş bizde daha oğluşuma isim bulamadık eşim yusuf ismine takmış durumda bende yusuf ismini istemiyorum kız ismi bulmak kolay erkek isminde fazla seçenek yok bu arada kızlar benim 3 gündür midem bulanıyo ilk üç ayda çektiğim bulantılar gibi birde akşamları huzursuzluk can sıkıntısı oluyo ne yapsamda başedemiyorum sizlerdede varmı bu tür sorunlar.
selam kızlaar,:92:
3-4 gündür yoktum,giremedim..geçmişe şöyle bir baktım amma birikmiş,
okuyabilrmiyim bilmiyorum..
cuma günü(30+2) kontrolümüz vardı,oğluşumu gördüm
kocaman oluyor gitgide,bu sefer hep yüzünü gördük bir de pipisini,
inmiş mi diye özellikle bakıyordu dr.
43,5 cm ve 1856 gr.dı yine 11 gün ilerde,doğum 2 nisan görünüyor hala ama dr.23 mart ile 27 nisan arası bir zamanda olacak dedi..normal süreleri bu 3 hafta önce 2 hafta sonra..
nstye girdim,15-20 dk.sürdü,ama dr.bu hafta tekrar istedi,kalp atışları fazla düz çizgi çizmiş,bir daha bakalım dedi..ben yine evham yapmadan birşey yoktur diye kendimi telkin ediyorum tabi..
bu cuma yada cmt tekrar giricem bakalım..:18:
KIZLAR GEÇİÇİ DÜZENİM...TAM OTURMADI DAHA HİÇ BİŞEY....KANADIMIN DİĞER TEKİ ÜTÜLENCEK VE KANT İÇİN DUVARA KULPLARI ÇAKILCAK VS VS... YATAK ODASINI AYIRCAĞIM ZAMAN YAPTIRCAM..BÜYÜK GENÇ BAZASI AMA BEBE KORUMASI ÖZEL YAPTIRCAM... BAKALIM..SAĞLIK VERSİN BEBİŞİME RABİMDE O GÜNLERİ GÖRELİM İNŞ.. YEŞİL ŞEY İKEADAN DOLAP DÜZENLME APARATI... ÇOK FONKSİYONLU VALLahi...
Aslında günle geçmiyor diyoruz da aslında çok da çebuk geçiyor..Bir bakmışız bebeklerimiz kucağımızda..Benim ikinci bebeğim ama yine de çok heyecanlıyım..
merhaba kızlar,bu gün ikinci aşımı oldum.ilkinde hiç ağrım olmamıştı ama bu hem ağrıyor hem de biraz şişti.ben biraz geçmişi okuyayım,bakayım neler kaynattınız.
teşekkür ederim.geçmiş olsun canım
selammmm kızlar nasılsınız? 4 haftalık hasret bitti bugün miniğimi gördük teyzeleri kocaman olmuş normalde sata göre 28+3 günlük usg de 30+6 gün çıktı 1350 gr olmuşyavrum aşağıya dönüktü yine doktor artık dönmez pozisyonu bu olur dedi bir fahaki gittiğimde normal sezeryan belli olur dedi bende hareketliyim işten dolayı izne çıkıncada devam ettiririm normal doğum istiyorum dedim bakalım 3 buçuktan fazla olursa bebek sıkıntıya girme dedi ama inş. normal doğum nasip olur bugün itibariyle 9 kilo almışız artık takmıycamm kiloları 28 şubatta da doğum iznim başlıyor
maşallah cnm... inş sağlıkla hayırlısıyla normal doğumlr nasip olur..ama gerekli olursa sezeyanada açığım ben..bugün bi arkadaş mecburi sezeryan olmuş.. nasip... kilon iyi gidiyo bu arada... başım ağrıyo kopuk yazdım biraz kusura bakma cnmselammmm kızlar nasılsınız? 4 haftalık hasret bitti bugün miniğimi gördük teyzeleri kocaman olmuş normalde sata göre 28+3 günlük usg de 30+6 gün çıktı 1350 gr olmuşyavrum aşağıya dönüktü yine doktor artık dönmez pozisyonu bu olur dedi bir fahaki gittiğimde normal sezeryan belli olur dedi bende hareketliyim işten dolayı izne çıkıncada devam ettiririm normal doğum istiyorum dedim bakalım 3 buçuktan fazla olursa bebek sıkıntıya girme dedi ama inş. normal doğum nasip olur bugün itibariyle 9 kilo almışız artık takmıycamm kiloları 28 şubatta da doğum iznim başlıyor
geçmiş olsun cnm...yoktun uzun zamandır...gözlerim arıyodu seni inan..ev işini bitirmeniz iyi olmuş..hadi hayılrısı cnm..Mrb kızlar uzun zamandır giremedim. Daha önce bahsetmiştim ev aldık taşınıcaz diye. Taşındık evimize çok şükür ama o esnada hastalandım. İnternetimizinde bağlanması zaman aldı biraz. Şubat tatilinde rahat rahat girerim KK' ya diyordum. Daha beter hasta oldum. Kafamı kaldıramıyorum. 1 haftadır yatıyorum. Ne kötü bir gripmiş. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Oda hamileliğime denk geldi maalesef. Allahtan tatildeyimde bol bol dinlenebiliyorum. Özledim sizi. Odalar ısmarlanmış, ciciler alınmış, çantalar bile hazırlanmış. Bende hazırlarım tatilde diyordum ama nerde. Bir kalkabilsem. Bizde siparirişini verdik oğluşumun odasını. Kısmetse şubat sonu gelecek. Dscopur sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. Bu hastalık öyle kötüki 1 günde geçmiyor. Rapor alıp dinlen canım.Bizden havadisler şimdilik bu kadar umarım herkez iyidir.
sağol cnm teşekkür ederim..... düz bişey yaptık işte..maksat kullanışlı olsun..malum yerimizde dar..Her şey tamam bir tek bebek eksik...Odası çok güzel olmuş..Sağlıkla gelsin sağlıkla bebişini büyüt canım...
Esracım,odanız hayırlı olsun..Mustafa Yusuf sağlıkla zamanında gelsin,mışıl mışıl uyusun inş.
cıvıl cıvıl olmuş,gerçekten herşey hazır çok güzel,herşeyi düşünmüşsün..
sağol cnm allah razı olsun..bbişine maşallah bu arada....yatırdığımız günleride görürüz..inş
cnm sizinde hayırlı olsun odanız,gelincede yerinde görürüz inş.resimlerini..
topiğimizin abileri oalrak başı çekiyorsunuz,hayırlısıyla sağlıkla ve zamanında gelsinler inş.
[ı]esracım ben odanı beğendim
nede güzel dizmişsin hevesle:)
darısı bana inş.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?