2011 Nisan Anneleri

kızlar ben çıkıyorum eşim bugün yeni bir işe başlamıştı erken çıkıyorlarmış bir şeyler hazırlıyayım herkese iyi akşamlar :))

tamam cnm sizin kanal hangisi

Canım bugün tv kanalturk tvnin haber kanalı orda çalışma hayatı diye bir program var 3 ssk müdürü yapıyor programı

Canım maşallah maşallah diyeyim.Bebek çok iyi kilo almış.Darısı bizim paşanın başına olsun

inş. canım senin paşanda kocaman olmuştur annesi ayyy estemmm yaa görünce yüzünü kucağıma alasım geldiii birden bi tuhaf oldum yanakları tombik yüzünü buruşturdu önce sonra kaşlarını düzeltti çatıktı önce ayy kolalarımızdada karnımızdaki gibi durcaklar mı uslu uslu acaba

tamam canım öğrenemezsem sana yazarım ben çıkıyorum iyi akşamlar

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

ben chıcconun cantasını aldım.içinde sampuan pudra sabun falan var.cokda guzel cantasıda.bebek arabamızada uygun kırmızı renkte aldım

cok gecmıs olsun.bende yenı atlattım hastanede yattım ıkı gun.antıbıyotık bıtırdım bır sıse.ancak duzeldım

hoşgeldin canım merak etmiştik seni,geçmiş olsun Allah şifa versin,evinizde hayırlı uğurlu olsun,bu bebişler birçok eve bereket getirdi darısımı başımıza olsun inşallah

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim Allah isteyen herkeze kendi evini almayı nasip etsin inşaallah

Son düzenleme:
Hu hu kimler var

İkinci aşımı olup geldim.
Sonra çıkmışken biraz yürüyeyim dedim ama resmen yolda kaldım :26:
Aşıdan mı bilemiyorum kendimi halsiz hissettim.
Bir markette biraz oyalanıp eşimin beni almasını bekledim :26:

Hoşgeldin canım geçmiş olsun. Ağırlaştık artık ondan halsiz kalıyoruz sanırım.Son aylarımızı düşünmek bile istemiyorum:18:

gecmıs olsun canım.bende tek cıkamıyorum artık dısarı.basım donuyor fenalasıyorum.korkuyorum nedense dısarı cıkınca

kızlar annelık akademısı dıye bır yer varmıs.uye oluyomussunuz bedava annelık ve bebek yada hamılelık dıye kıtap yolluyolarmıs.arkadaslarım uye olmus.bende bır bakacagım neymıs.

Hoşgeldin canım geçmiş olsun. Ağırlaştık artık ondan halsiz kalıyoruz sanırım.Son aylarımızı düşünmek bile istemiyorum:18:

gecmıs olsun canım.bende tek cıkamıyorum artık dısarı.basım donuyor fenalasıyorum.korkuyorum nedense dısarı cıkınca

Teşekkür ederim.
Ama yürüyüş yapmamız lazım yaa.
Yoksa kalıcaz böyle(

Balküpüm geçmişe baktım şimdi.
Yeni evinde huzurla, mutlulukla oturun inşallah.
Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Bu arada geçmiş olsun.
Bağışıklık sistemi zayıf olduğundan daha ağır geçiriyoruz hastalıkları.

senın kontrolun ne zamandı canım

kızlar biz daha bebğe hiç bişey almadık 2hafta sonra gittiğimizde alcaz,bu hastane çıkışlarından kaç tane alcaz,ne bilim 10ludan kaç tane 5liden kaç tane almak lazım,internette 20li olnalar var onlardan aldınızmı?bide ben gittiğimide 31 haftalık olcam bizi bidaha 4boyutluya ne zman sokarlar acaba?bu gittiğimde nst yemi gircem ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…