- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.521
tamam cnm sizin kanal hangisi
Canım maşallah maşallah diyeyim.Bebek çok iyi kilo almış.Darısı bizim paşanın başına olsun
Canım bugün tv kanalturk tvnin haber kanalı orda çalışma hayatı diye bir program var 3 ssk müdürü yapıyor programı
inş. canım senin paşanda kocaman olmuştur annesiayyy estemmm yaa görünce yüzünü kucağıma alasım geldiii birden bi tuhaf oldum yanakları tombik yüzünü buruşturdu önce sonra kaşlarını düzeltti çatıktı önce ayy kolalarımızdada karnımızdaki gibi durcaklar mı uslu uslu acaba
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
canım benim çok geçmiş olsunnn yaa Allah tez zamanda şifa versin bu arada evinizde bebişinizle sağlıklı güzel günlerde oooturursunuz hep inş. hayırlı olsun iyileşince sende hazırlarsın canım çantanı olmazsa yardıma çağır
sende canımmm dikkat et kendine
ben chıcconun cantasını aldım.içinde sampuan pudra sabun falan var.cokda guzel cantasıda.bebek arabamızada uygun kırmızı renkte aldım
cok gecmıs olsun.bende yenı atlattım hastanede yattım ıkı gun.antıbıyotık bıtırdım bır sıse.ancak duzeldım
hoşgeldin canım merak etmiştik seni,geçmiş olsun Allah şifa versin,evinizde hayırlı uğurlu olsun,bu bebişler birçok eve bereket getirdi darısımı başımıza olsun inşallah
kızlar ben çıkıyorum eşim bugün yeni bir işe başlamıştı erken çıkıyorlarmış bir şeyler hazırlıyayım herkese iyi akşamlar :))
Kızlar bebekerın cıcılrını kac derecede yıkadınız
Hu hu kimler var
İkinci aşımı olup geldim.
Sonra çıkmışken biraz yürüyeyim dedim ama resmen yolda kaldım :26:
Aşıdan mı bilemiyorum kendimi halsiz hissettim.
Bir markette biraz oyalanıp eşimin beni almasını bekledim :26:
hu hu kimler var
Ikinci aşımı olup geldim.
Sonra çıkmışken biraz yürüyeyim dedim ama resmen yolda kaldım :26:
Aşıdan mı bilemiyorum kendimi halsiz hissettim.
Bir markette biraz oyalanıp eşimin beni almasını bekledim :26:
Hoşgeldin canım geçmiş olsun. Ağırlaştık artık ondan halsiz kalıyoruz sanırım.Son aylarımızı düşünmek bile istemiyorum:18:
gecmıs olsun canım.bende tek cıkamıyorum artık dısarı.basım donuyor fenalasıyorum.korkuyorum nedense dısarı cıkınca
kızlar annelık akademısı dıye bır yer varmıs.uye oluyomussunuz bedava annelık ve bebek yada hamılelık dıye kıtap yolluyolarmıs.arkadaslarım uye olmus.bende bır bakacagım neymıs.
teşekkür ederim.
Ama yürüyüş yapmamız lazım yaa.
Yoksa kalıcaz böyle(
balküpüm geçmişe baktım şimdi.
Yeni evinde huzurla, mutlulukla oturun inşallah.
Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Bu arada geçmiş olsun.
Bağışıklık sistemi zayıf olduğundan daha ağır geçiriyoruz hastalıkları.
senın kontrolun ne zamandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?