- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.481
maş.benım gorumcem 3990kg normal dogurdu bende normal ıstıyorum
aslında doğru ben de tek çıkmaya hiç güvenemiyorum allah korusun yanında birinin olması daha iyi
bende tek cıkamıyorum basım donuyor fenalık gelıyor
kızlarrr biz çıkıyoruz öpüyorum sizi ve bebişleri:80:
eşime dıyorum ye ye dıyorsun çocuk olunca sporada gıdemem yuruyuş bandı dogum hedıyesı olarak hazrla dedım olduuuu dıyor ınş guzel haberlerle gelırız.amann bebişler büyüsünde napalım veririz canım.aynen benimde karnım dalgalanıyor.bende çok dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. bakalım cumartesi görürüz bebişlerimizi
inş. canım yaa gönlümüzce olur bende çok istiyorum eğer nasip olursa hareket çok önemli dedi izne çıkınca bırakma yürüyüş yap dedi biraz yapıyla alakalı sanırım çatı müsaitse iri bebekde normal olabiliyor görümcenede maşallah canım
MASALLAH BEBEGINE CANIM.HAYIRLI OLSUN.
canım gözün aydın maşaallah bebeğin baya büyümüş benim tam 28 de 1200 gr dı 3 buçuktan fazla olma ihtimali varmıymış peki
kızlarrr biz çıkıyoruz öpüyorum sizi ve bebişleri:80:
hayırlı olsun cıcılerınız ne guzeldır sımdı onlar
kızlar bugun avvio bebk çantamız geldi tahmin ettiğimdende büyükmüş tavsiye eden arkadaşlara tşkr ederim.
kızlar rapor parası ile ilgili bir şey sorucam bilen var mı acaba
ben hamileliğimin ilk zamanlarında raporluydum herhalde 45 gün filan mı ne daha sonra işyerim beni ücretsiz izne çıkardı sağlık problemlerimden dolayı doğumdan önceki 8 haftaya kadar ücretsiz izinde gözükücem daha sonra 22 şubat gibi doktora gittiğimde bana rapor verecek ve işyerime götürücem acaba sigorta bana 16 haftalık rapor paramı verir mi ücretsiz izinde olduğum için kafam karıştı bir problem olmaz herhalde
valla o son bır gun kala bıle gezdı ben şşarıyordum onun temposuna
canım işyerinin bağlı olduğu ssk müdürlüğüne telefon etsene ben doğum iznine çıkıldığında yatan son 3 ayın primlerinden doğum parası veriliyor diye biliyorum açıkcasııı
canım ramazandada yazmıştım bnm arkadaşımda ertesi gün sezeryanı varken ramazanda eyüpte gezmişti sabah 5e kadar şimdi düşünüyorumda az yürüsem yoruluyorum ben valla:26:
20tl 3tlde kargo ücreti tabi 79tlden indirime girmiş çok iyi bende tavsiye ediyorum almayan arkadaşlara gerçi topikde pek almayan kalmadı gibi.
Mrb kızlar uzun zamandır giremedim. Daha önce bahsetmiştim ev aldık taşınıcaz diye. Taşındık evimize çok şükür ama o esnada hastalandım. İnternetimizinde bağlanması zaman aldı biraz. Şubat tatilinde rahat rahat girerim KK' ya diyordum. Daha beter hasta oldum. Kafamı kaldıramıyorum. 1 haftadır yatıyorum. Ne kötü bir gripmiş. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Oda hamileliğime denk geldi maalesef. Allahtan tatildeyimde bol bol dinlenebiliyorum. Özledim sizi. Odalar ısmarlanmış, ciciler alınmış, çantalar bile hazırlanmış. Bende hazırlarım tatilde diyordum ama nerde. Bir kalkabilsem. Bizde siparirişini verdik oğluşumun odasını. Kısmetse şubat sonu gelecek. Dscopur sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. Bu hastalık öyle kötüki 1 günde geçmiyor. Rapor alıp dinlen canım.Bizden havadisler şimdilik bu kadar umarım herkez iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?