2011 Nisan Anneleri

kızlar size bişi soracağım tam üzerimi gyinip çıkacakken bir ağrı girdi alt tarafıma adette bile böyle ağrı görmedim sanki hemen uzandım ya nefesimi kesti valla

kızlar vitamin takviyesi kullanıyor musunuz?benm doktorum sadece elevit verdi...normaldede kansızlık sorunum olduu halde gerek görmedi

Canım ben de sadece elevit kullanıyorum. Diğer hamile arkadaşlarım avuç avuç hap yutuyor doktor gerek yok dedi. 3 aydan sonra demir takviyesi verecekmiş sadece

Canım ben de sadece elevit kullanıyorum. Diğer hamile arkadaşlarım avuç avuç hap yutuyor doktor gerek yok dedi. 3 aydan sonra demir takviyesi verecekmiş sadece

bende burdan bakıorum cok ilaç kullanıolar canm benm bulantım cok arttı ama ilaç almıorum bi de cok iştahsızım artk eyvahedigeldismile

kızlar size bişi soracağım tam üzerimi gyinip çıkacakken bir ağrı girdi alt tarafıma adette bile böyle ağrı görmedim sanki hemen uzandım ya nefesimi kesti valla

canm benmde aynı şikayetlerim wardı 1-2 hafta önce doktora sorduğumda rahim genişledii için kasılmalar olcak normal dedi ama sen yinede dinlen

bende burdan bakıorum cok ilaç kullanıolar canm benm bulantım cok arttı ama ilaç almıorum bi de cok iştahsızım artk eyvahedigeldismile

Sorma o iştahsızlık bende de var. Canım birşeyler istesin diye yemek resimlerine bakıyorum, marketlerde rafları geziyorumkafamçokkarıştı1 kilo da vermişim maalesef. İlaç gerekse doktorlarımız bize de verirdi herhalde risk almazlardı. Demekki bizim bünyeler farklı

canım bende tüp bebekle hamıle kalanlardanım bende kullanıyorum crınone jelden.bende de akıntı oluyo evet ama cok hafıf bı renk oldugu oluyo kımı zaman ama oyle koyu renk olmadı hıc.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…