- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.741
doktorum yaptırsan iyi olur dedi sen yaptırdınmı?
kızlar vitamin takviyesi kullanıyor musunuz?benm doktorum sadece elevit verdi...normaldede kansızlık sorunum olduu halde gerek görmedi
Canım ben de sadece elevit kullanıyorum. Diğer hamile arkadaşlarım avuç avuç hap yutuyor doktor gerek yok dedi. 3 aydan sonra demir takviyesi verecekmiş sadece
kızlar size bişi soracağım tam üzerimi gyinip çıkacakken bir ağrı girdi alt tarafıma adette bile böyle ağrı görmedim sanki hemen uzandım ya nefesimi kesti valla
bende burdan bakıorum cok ilaç kullanıolar canm benm bulantım cok arttı ama ilaç almıorum bi de cok iştahsızım artk eyvahedigeldismile
cnm hangi şubesine gidiyorsunuz medicine merak ettim bende çamlıcadakine gidiyorum ama odalara bakmadım CADIARZU
Sorma o iştahsızlık bende de var. Canım birşeyler istesin diye yemek resimlerine bakıyorum, marketlerde rafları geziyorumkafamçokkarıştı1 kilo da vermişim maalesef. İlaç gerekse doktorlarımız bize de verirdi herhalde risk almazlardı. Demekki bizim bünyeler farklı[/QUOTE
benm sadece gecen gün ıspanak istedi canmkaydirigubbakcemile3normal insanlar çilek filan ister bende ıspanak kesinlikle farklı bünyelerimizkaydirigubbakcemile3
medicine hastanesinin 2 şubesi var cnm
biri kaynarcada diğeride avrupa yakasında
snn dediğin hastane başka deişik sanırım?
Sorma o iştahsızlık bende de var. Canım birşeyler istesin diye yemek resimlerine bakıyorum, marketlerde rafları geziyorumkafamçokkarıştı1 kilo da vermişim maalesef. İlaç gerekse doktorlarımız bize de verirdi herhalde risk almazlardı. Demekki bizim bünyeler farklı[/QUOTE
benm sadece gecen gün ıspanak istedi canmkaydirigubbakcemile3normal insanlar çilek filan ister bende ıspanak kesinlikle farklı bünyelerimizkaydirigubbakcemile3
Biliyor musun benim de canım sadece dolma ve sarma istiyorBaşka yemeklerin yüzüne bile bakmıyorum, 2 günde 1 dolma ve sarma yiyorumzemuszemus
medicana canım ben öyle algıladımdelikafadulden
Biliyor musun benim de canım sadece dolma ve sarma istiyorBaşka yemeklerin yüzüne bile bakmıyorum, 2 günde 1 dolma ve sarma yiyorumzemuszemus
sennde normalde etle aran iyi deil mi?benm öle de sanrm o yüzden aşermem de vejateryen oluo:roflol:
sennde normalde etle aran iyi deil mi?benm öle de sanrm o yüzden aşermem de vejateryen oluo:roflol:
kaydirigubbakcemile3Aslında normalde et yerim, vejateryen değilimdir ama et hiç canım istemiyor. Tabi buna rağmen zorla da olsa az çok yiyorumbilmiyorumkismileDolmanın yeri ayrı amaDolma gibi olcak yakında yavrum:roflol:
kaydirigubbakcemile3Aslında normalde et yerim, vejateryen değilimdir ama et hiç canım istemiyor. Tabi buna rağmen zorla da olsa az çok yiyorumbilmiyorumkismileDolmanın yeri ayrı amaDolma gibi olcak yakında yavrum:roflol:
öle deme canm benmki ıspanağa benzemesinde:roflol:annem kızkardesime hamileyken cok zeytin yemiş kardesimin kolunda zeytin kadar bi ben war..ama bizimkiler benzemz canm dolmaya ya da ıspanağa:roflol:bizde asıl sorun eşimde tam bi etçileyvahedigeldismileben kokusunu bile sewmem
öle deme canm benmki ıspanağa benzemesinde:roflol:annem kızkardesime hamileyken cok zeytin yemiş kardesimin kolunda zeytin kadar bi ben war..ama bizimkiler benzemz canm dolmaya ya da ıspanağa:roflol:bizde asıl sorun eşimde tam bi etçileyvahedigeldismileben kokusunu bile sewmem
gerçekten mi?zeytin kadar ben önemli değil de dolma kadar da büyük olur yaeyvahedigeldismilebenzemezler annesi çok tatlıdır onlar şeker, bal, kaymağa benzerleropuyorumnanaktanet yerine ne yiyorsun canım kuru bakliyat, yumurta falan mı?gerçekten eşlerden biri sevmeyince kötü oluyor
kızlar aranıza yeni katıldım bi şey sorucam
tüp bebek tedavisi ile hamile kalan vajinal jel kullananlar yardımcı olabilir mi
önceden koyduğum zaman jel geri krem rente geliyodu
son zamanlarda kahverengine yakın gelmeya başladı sizde de böyle oldu mu
gerçekten mi?zeytin kadar ben önemli değil de dolma kadar da büyük olur yaeyvahedigeldismilebenzemezler annesi çok tatlıdır onlar şeker, bal, kaymağa benzerleropuyorumnanaktanet yerine ne yiyorsun canım kuru bakliyat, yumurta falan mı?gerçekten eşlerden biri sevmeyince kötü oluyor
et yerine bakliyat yiyorum yumurtada biraz zorla ama tam bi peynir hastasıyım bi de sütlü tatlılarcokacimcoook tatlıya vermiştim kendimi ama bu ara o da yok canmeyvahedigeldismile göbişi cıkmıs arkadasların benmki tamamen kayboldu.sen de war mı?
et yerine bakliyat yiyorum yumurtada biraz zorla ama tam bi peynir hastasıyım bi de sütlü tatlılarcokacimcoook tatlıya vermiştim kendimi ama bu ara o da yok canmeyvahedigeldismile göbişi cıkmıs arkadasların benmki tamamen kayboldu.sen de war mı?
benim de doktorum haftada 4 kere yumurta ye dedi ve ben yumurta asla yiyemem, bide adam illa haşlamak zorunda değilsin yağda yaparsın, menemen yaparsın, çılbır olur diye ballandıra ballandıra anlattı canım istesin diye tarifler verdi ama nafile:11 yersem kendimi şanslı sayıyorum. delikafaduldenben de peynir, yoğurt, cacık, ayran çok seviyorum. ama böyle özellikle simit gibi midemi bastıran şeyler hoşuma gidiyor midem bulanmamasına rağmen.Valla canım ben de dedim ya maalesef 1 kilo verdim ve ne göbiş var ne bişey:kedi:Yani sıfır dümdüz değil orası ama benim eskiden azıcık ayva göbişim vardı o. Hamişlikle ilgili bir büyüme yok
Bu arada eskiden tatlıya çok düşkün olmama rağmen şimdi tatlı görünce bile midem bulanıyor. Asla yiyemiyorum, ekşi de istemiyor canım. Sadece sebze yemekleri ve dediğim gibi simit tarzı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?