- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.681
kızlar bugun saat 13.00 da kontrolümüz var bebişimi görücem en son 15gün önce gitmiştim ozaman 10gün önden gidiyor demişti doktorumuz bakalım bu sefer ne durumda birde sezeryan olucaksın demişti bebeğin eşi aşşağıda olduğu için bakalım bi değişiklik varmı inşş eş yukarı çıkmıştırda normal doğum olur ben normal istiyorum dua edin kızlar.
iyi dilekleriniz için sağolun kızlar,allah dermansız dert vermesin yeter ki :18: çok şükür tedavisi olmayan bi hastalık değil kızımdaki,tek korkumuz akciğerinde olduğu için doğumdan sonraki ilk nefes alışında kistin patlaması :18: ama allah büyük ve kızımı koruyacak eminimsağ salim gelsin hepimizin bebişleri,tekmesinden dalgalanmasından farklı olarak gazından,pişiğinden,emeklemesinden vs bahsedelim,havamız değişsin azcık yahu :13:
günaydın kızlar 2 gündür giremedim topiğe baya birikmiş fırsatını buldukça geçmişi okumaya çalısırım insallah olumsuz birşey yoktur
hafta sonunu çok kötü geçirdim geçenlerde de söylemiştim annem doğumum da yok umreye gidiyor diye ,,ara ara ağlayıp üzülsem de genel anlamda iyiydim. pazar kahvaltıdan sonra eşime hava cok güzel dışarı cıkalım diye soylerken annem aradı hadi gel ip beğen sana yelek öreyim dedi ben de istemiyorum zahmet etme dedim ısrar etti neden yoksa bana küstünmü dedi sonra da ben başladım ağlamaya zaten senin için hiç önemim yok bugüne kadar hiç yanımda olmadın soylendim durdum annem de a olurmu hiç oyle sey ağlama üzülme hiç gidermiyim dedi neyse beni ikna etti gittim annem e .. gitmeden önce de mutlkuluktan arkadasıma mesaj attım annem gitmiyor mus şimdi yün alacaz bana yelek örecek dedim. arkdasım da ok sevindi çünkü benimle beraber o da çok üzülmüştü. annem e gittik oturduk eşimle babam ve annem vardı sadece . babam anenn umreye gidiyor dedi o an çok şaşırdım annem gitmicek diye gelmiştim çunku annem e baktım o da sen onay verirsen dedi bizimki çoktan kararını vermiş babam bırak annen gitsin annanenle ilgilenecek orada annenen annene küser sonra hem annen ne yapıverecek sana orada dua eder bak hem eşin var yanında dedi eşime döndü ben varım desen e dedi eşiim de baba ben her zaman yanındayım o sizi istiyor dedi sonra annen içim hiç rahat değil ama falan demeye başladı işte yetişirim doğum ayın kaçı konustular sanki günü gününe doğacak beni ikna etmeye calıstılar işte gidip gelsin bir hafta yanında kalır (aman ne kadar çok lütfettiler) tamam git dedim hadi ip almaya gidelim babamın yanında ağlalalm için attım kendimi dısarı ayakkabılarımı giyerken şu saatten sonra evde oldugunu bilsem de haber vermicem o yüzden git mevlüt yaparsam çağırırım dedim komsumuz beni gorunce yanıma geldi benim kızın da doğumu temmuz da dedi peki sen kızının doğumunda umreye gidermisin dedim ben gitme dedim zaten annene ben gitmezdim dedi iyice cnm sıkıldı ağlaya ağlaya gidip ip aldık sonra annem e geldik yemek hazırlayım dedi karnım aç olmasına rağmen daha fazla duramadım çamasırı bahane yapıp eve geldim saatlerce ağladım bir türlü engel olamadım kendime gece uykumda bile ağladım gerçi doğru düzgün de uyuyamadım ve dün işle gelecek gücü kendimde bulamadım aradım hastayım dedim yattım tüm gün dinlenmek iyi geldi bugün daha iyiyim ve artık hayatımda annem yok
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Bizim de bugündü ama doktor il dışındaymış.
Özledim kızımı
Günaydıın hanımlaarr..
dun kontrolumuz vardı tosun kızım büyümüş
40 cm boyumuz 1500 gr da kılomus olmus.cok sukur baska bı sıkıntı cıkmadı.
var cnm 3 ablam var kayınvalidem üzerime titiriyo ama annem ilk defa yanlızca benimnle ilgilenecekti üstelik daha önce gitti annanem dizlerinden yeni ameliyat oldu onunla ilgilenmek için gidiyor. dayımın eşi gidecekti onunda cocugu hastalanıyor dayım izin vermemiş teyzem de gidiyor o da uyanık annem gibi bakıcı varken ne diye kendini yorsun 10 15 kişi toplanıp gidiyorlar herkes odalarda 2 kişi kalacakmıs teyzem de eşini yanlız bırakmak istemiyormus o yüzden annem e soylemişler iste ben teyzem ve dayımda o rahatlıgı gördükce kahroluyorum
düğünümde vardı cnm ama manevi oalrak yoktu .. çeyiz sermeye bile gelmek istemedi kızın annesi gitmez dedi ne kadar sacma ben de teyzemi aradım annem ceyize gelmiyor teyze öksüz gibi gitmeyim sen gelir misin dedim teyzem le bir annanem de geldi bu sefer annem yakıştıramadı kendine gelmek zorunda kaldı işte ben hep bunlar yüüznden doğumda sadece benimle ilgilenecek diye kabullenemedim gitmesini tabi hamile olmasam belki daha sağlıklı düşünürdüm belki de ,,,normalde de sulu gözlüydüm şimdi ben de anlamıyorum dururken akıyor gözlerim hep ıslak
iyi dilekleriniz için sağolun kızlar,allah dermansız dert vermesin yeter ki :18: çok şükür tedavisi olmayan bi hastalık değil kızımdaki,tek korkumuz akciğerinde olduğu için doğumdan sonraki ilk nefes alışında kistin patlaması :18: ama allah büyük ve kızımı koruyacak eminimsağ salim gelsin hepimizin bebişleri,tekmesinden dalgalanmasından farklı olarak gazından,pişiğinden,emeklemesinden vs bahsedelim,havamız değişsin azcık yahu :13:
kızlar ben çıkıyorum malum kontrolümüz var demiştim sonra görüşürüz gelince yazarım haberleri öptüm hepinizi.
kızlar rapor aktarmayı 31+0 da mı 32+0 da mı yapmalıyız? kağan kocatepenin sayfasında 31+0 32. hafta olarak geçiyoya
kızlar rapor aktarmayı 31+0 da mı 32+0 da mı yapmalıyız? kağan kocatepenin sayfasında 31+0 32. hafta olarak geçiyoya
kızlar benım nabzım yıne yuzu gecmıs.sızdede oluyomu.basım donuyor ozaman
canım sıkma canını üzme prensesi,annen yanında olsada olmasa da allahın izniyle bi prenses dünyaya getireceksin ve anne olma tadına ereceksin o zaman biz bakalım onlar kadar anne olabilecek miyiz?
Haklısın ama ibadet niteliği taşıyan geziden alıkoyman belki sana ve bebeğine zarar verir allah korusun.
Düşünmemeye çalış ve kendini bebeğine hazırla canım
bende de oluyo cnm doktorum 3 saatte bi beslen dedikızlar benım nabzım yıne yuzu gecmıs.sızdede oluyomu.basım donuyor ozaman
canım 32+0 da alabiliyoruz ben önümüzdeki hafta çarşamba 32+0 oluyorum doktorum o zaman gel çalışabilir raporu vereyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?