2011 Nisan Anneleri

guzel haberlerle gel ınsallah canım

slm güzel anneler
nasılsınız?

hava burda o kadar güzelki aynı bahar gibi.
camları sileyim dedim yarısını sidim, yoruldum şimdi oturim biraz dinleneyimde devam edicem.

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar,allah dermansız dert vermesin yeter ki :18: çok şükür tedavisi olmayan bi hastalık değil kızımdaki,tek korkumuz akciğerinde olduğu için doğumdan sonraki ilk nefes alışında kistin patlaması :18: ama allah büyük ve kızımı koruyacak eminim sağ salim gelsin hepimizin bebişleri,tekmesinden dalgalanmasından farklı olarak gazından,pişiğinden,emeklemesinden vs bahsedelim,havamız değişsin azcık yahu :13:

Son düzenleme:

canım hiç korkma. Onlar daha melek ve Allah onları eminim koruyacaktır. Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız ben inanıyorum

aynı sıkıntı bendede var.benım ılk bebegımde ben denızlıdeydım.buna ragmen gelmıstı.ozaman daha ıyıdı hastalıgı azdı.ama sımdı bende ankaradayım oda ankarada.ama bu sefer hıc yanasmıyor.bızde babamı kaybettık bes sene once.ondan sonra annem kafayı yedı.sureklı hasta.hep hasta annem.ben ona iş yaptıracak degılım yemek yaptıracak degılım.ıkı uc gun yanımda dursa ne olurki.ayrıca benım sezeryan olacak.ve ıkı tanede 50 yasında ablalrım var.bırı kayserıde bırı ıstanbulda.onlardan hıc teklıf bıle gelmıyor gelelım yanında duralım bır hafta dıye.aman canları sagolsun allah acılarını gostermesın. ben onlara boyle yapmadım.herkesın hastalıgına amelıyatına kostum.ama tatıl olunca kosarlar gezmeye.cok zoruma gıdıyor benımde

canım sıkma canını üzme prensesi,annen yanında olsada olmasa da Allahın izniyle bi prenses dünyaya getireceksin ve anne olma tadına ereceksin o zaman biz bakalım onlar kadar anne olabilecek miyiz?
Haklısın ama ibadet niteliği taşıyan geziden alıkoyman belki sana ve bebeğine zarar verir Allah korusun.
Düşünmemeye çalış ve kendini bebeğine hazırla canım

Canım bizde de anne çeyize gitmez,benimde annem çeyiz sermeye gelmedi.Bunu sorun yapmadık bizde sende unut gitsin bütün bunları

cpk gecmıs olsun canım.allah yardımcınız olsun

artık üzülmüyorum cnm daha iyiyim şu an

kızlar benım nabzım yıne yuzu gecmıs.sızdede oluyomu.basım donuyor ozaman
bende de oluyo cnm doktorum 3 saatte bi beslen dedi
canım 32+0 da alabiliyoruz ben önümüzdeki hafta çarşamba 32+0 oluyorum doktorum o zaman gel çalışabilir raporu vereyim dedi

tmm beni de doktorum 32de çağırdı ama okulda sorun olmasın diye emin olmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…