- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.721
evet benim kız anasını kimseyle paylaşmayı sevmyo ben yatıcam full onunla konuşucam çok mutlu oluyoOhh maaşallah küçük prensese, anneciği ona kaldı tabibebişler iyi olsun da şükür, bizler buluruz iyileşmenin çaresini
Canım Allah şifa versin.Bol bol dinlen canım yatmayınca geçmiyor maalesef birde sarımsaklı birşeyler ye oda iyi gelir şifa olur.
Ben iyiyim duygularım tavan yaptı sanırım herkesten full anlayış ve hamile olduğum için ayrıcalık bekliyorum sanırım.Bugün öğle yemeğinde işyerindekilere kırıldım biraz ama gönlümü aldılar
Bebek için 2009-2010 annelerin tavsiyelerini okudum eksiklerimi yazdım tek tek.Bu hafta gidebilirsem eksikleri toparlıcam yada beşik bakmaya gidicez.
Bu hafta çok yoğun bir hafta,işyerinde yapılacak işler var,akşamları gidilecek ziyaretler var,yapılacak işler var,doktorumuza gidicez bigün yanii poffff
herkese hayırlı günler diliyorumAyy geçmiş yine baya olmuş her zaman topiğimize girerken dua ederek giriyorum allah herkesin yüzünü heeeep güldürsün cici anneler
herkese hayırlı günler diliyorumayy geçmiş yine baya olmuş her zaman topiğimize girerken dua ederek giriyorum allah herkesin yüzünü heeeep güldürsün cici anneler
herkese hayırlı günler diliyorumayy geçmiş yine baya olmuş her zaman topiğimize girerken dua ederek giriyorum allah herkesin yüzünü heeeep güldürsün cici anneler
kızlar bende grip oldum valla kolumu kaldırcak halim yok banyo yapmaya halim yok miskin bir anne oldum çıktım
kızlar bende grip oldum valla kolumu kaldırcak halim yok banyo yapmaya halim yok miskin bir anne oldum çıktım
gel arkadaşım gel sende bendensin al bendende o kadar valla 2 gündür full yatıyorum ama bug akşam sıcak bi duş alıcam yatmadan iyi gelir herhalde
Sana da çok geçmiş olsun canım, dinlenmeye bak bebişler seviniyo dinlenince
sağol canım bebekler seviniyorda babaları hiç memnun değiller onu biliyorum dün ilk kez eşime yüksek sesle ee biraz yardım etsen dedim hayatta demem kendi işimi kendim yaparım bu hamilelik bizi dobra mı yaptı ne
bende yapıcam bu akşam kaçışı yok yarında kuaföre gideyim kaşımı falan aldırayım dağılmışım bebekler iyi olsunlarda önemli olan o diyoruz
valla ben kuaförü filan boşladım iyice berbat durumdayımsağol canım bebekler seviniyorda babaları hiç memnun değiller onu biliyorum dün ilk kez eşime yüksek sesle ee biraz yardım etsen dedim hayatta demem kendi işimi kendim yaparım bu hamilelik bizi dobra mı yaptı ne
Geçmiş olsun canımbende hastalanıyorum boğazlarım yanıyor, gözlerim yaşarıyor , burnum şıpır şıpır bu havalar mahvetti bizi.. işyerinde de çok hasta var ne kadar dikkat etsemde mikrop var ortamda , eve gidip yatasım varrr :2:
Hımm orayı biliyorum kuzenim doğum yaptı orda.Çok memnun kaldı.Ama doğum falan baya pahalı bildiğim kadarıyla.O yüzden orayı tercih etmedim. Ben de akayda tolga ecemişe gidiyorum.Gerçi burda da doğum 2500 tl, yaa ben de bazen bu kadar para verilir mi diye düşünüyorum, sonra da doğum insanın hayatında kaç kez yaşadığı birşey ki, olacaksa güvendiğimiz bir yerde olsun diyorum.Bilmiyorum yani kafam karışık.
sağol canım bebekler seviniyorda babaları hiç memnun değiller onu biliyorum dün ilk kez eşime yüksek sesle ee biraz yardım etsen dedim hayatta demem kendi işimi kendim yaparım bu hamilelik bizi dobra mı yaptı ne
Geçmiş olsun canımbende hastalanıyorum boğazlarım yanıyor, gözlerim yaşarıyor , burnum şıpır şıpır bu havalar mahvetti bizi.. işyerinde de çok hasta var ne kadar dikkat etsemde mikrop var ortamda , eve gidip yatasım varrr :2:
selam kızlar biz geldik kontrolümüz vardı bizim paşa 2110gr olmuş boyuda 43.4 olmuş maşallah dedi doktorum gene yaklaşık 10gün kadar öndeymiş 32hafta 5günlük görünüyor ultrasonda herşeyi gayet iyi dedi byük bir ihtimalle martın 3haftası doğumun olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?