- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.701
kızlar ben çıkıyorum malum kontrolümüz var demiştim sonra görüşürüz gelince yazarım haberleri öptüm hepinizi.
Canım 32+0 da alınıyor.Ben de çalışmayacağım Allah nasip ederse alacağım doğum iznimikızlar rapor aktarmayı 31+0 da mı 32+0 da mı yapmalıyız? kağan kocatepenin sayfasında 31+0 32. hafta olarak geçiyoya
Canım inan yazdıklarını okurken çok üzüldüm sıkma canını diyeceğim ama insan böyle bir dönemde daha hassas oluyor ve yıpratıyor kendini...Dünyada düşüneceğin ilk kişi kendin ve bebeğin sonra da eşin olmalı canım şu anda.Herkes ne yaparsa yapsın boşver...artık üzülmüyorum cnm daha iyiyim şu an
Hadi bakalım ne güzel bebişinle hasret gidereceksin yaniiikızlar merhaba nasılsınız bugün bakalım
benim bugün kontrolüm var birde aradılar erken gelebilir misiniz dediler bende yavaş yavaş hazırlanayım bari bebişimizi görücez malum
kızlar merhaba nasılsınız bugün bakalım
benim bugün kontrolüm var birde aradılar erken gelebilir misiniz dediler bende yavaş yavaş hazırlanayım bari bebişimizi görücez malum
Canım 32+0 da alınıyor.Ben de çalışmayacağım Allah nasip ederse alacağım doğum iznimi
Canım inan yazdıklarını okurken çok üzüldüm sıkma canını diyeceğim ama insan böyle bir dönemde daha hassas oluyor ve yıpratıyor kendini...Dünyada düşüneceğin ilk kişi kendin ve bebeğin sonra da eşin olmalı canım şu anda.Herkes ne yaparsa yapsın boşver...
Hadi bakalım ne güzel bebişinle hasret gidereceksin yaniii
Biz iyiyiz canım güzel haberlerle gel
evet inşallah öyle olacak bu arada yukarıdaki bebek resmini çok beğendim ne güzel öyle pembiş
pembiş çok tatlı ya
Eeee kızçem olacak inş benim de Aslıcım.Allah sağlıkla, hayırlısıyla bağışlasın bizlere evlatlarımızı
Didem bugün yok kızlar,gelmedi hiç değil mi?
Evde yatıyor galiba hala.Allah şifa versin
slm kızlarrrrr
biz bugünde evdeyiz yatıyoz toparlanamadım hala hayırlısıyla artık izne çıksaydım patronlarda kurtulacak bende
evdeyim kuşummmm yatıyommm iyileşemedim tüm iç organlarım sancıyo sesimde travesti gibi çıkıyo sorma yani
sen nasılsın
slm kızlarrrrr
biz bugünde evdeyiz yatıyoz toparlanamadım hala hayırlısıyla artık izne çıksaydım patronlarda kurtulacak bende
evdeyim kuşummmm yatıyommm iyileşemedim tüm iç organlarım sancıyo sesimde travesti gibi çıkıyo sorma yani
sen nasılsın
düne göre biraz daha iyi baktım yatarak olmayacak ayaklandım bugün yattıkça dahada hasta hissediyom kendiminasıl oldun canım
inşallah tatlım saolasın iyice toparlarım inşallah bugün yarında iş başı
geçmiş olsun cnm bir an önce iyi ol dön aramıza
canımm çok geçmiş olsun tekrar
umarım dünden daha iyisindir, gerçi iç organların bile sancıyormuş ama en azından moralin daha iyi sanki..
düne göre biraz daha iyi baktım yatarak olmayacak ayaklandım bugün yattıkça dahada hasta hissediyom kendimi
sen kuzunu görmeyemi gidicen bugünnnn
evet tatlım moralim daha iyi o yüzden daha dinç hissediyorum kendimi bide kızım çok mutlu 2 gündür yatıyom ya bi rahat yavrum geniş alan buldu zannımca tekmeleri savurup duruyo dünden bu yana 3 keş yer değiştirdi artık nerde olduğunu bulamıyom ama midem den poposunu çekti allaha şükür
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmmmmallah şifa versin. eveeeet teyzesi görücem kuzumu inş.
yaa ben bu arada dalmışım annem yola çıkmış geliyor ben de hazırlanayım bari
kızlar görüşürüz
düne göre biraz daha iyi baktım yatarak olmayacak ayaklandım bugün yattıkça dahada hasta hissediyom kendimi
sen kuzunu görmeyemi gidicen bugünnnn
evet tatlım moralim daha iyi o yüzden daha dinç hissediyorum kendimi bide kızım çok mutlu 2 gündür yatıyom ya bi rahat yavrum geniş alan buldu zannımca tekmeleri savurup duruyo dünden bu yana 3 keş yer değiştirdi artık nerde olduğunu bulamıyom ama midem den poposunu çekti allaha şükür
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?