2011 Nisan Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız bugün bakalım
benim bugün kontrolüm var birde aradılar erken gelebilir misiniz dediler bende yavaş yavaş hazırlanayım bari bebişimizi görücez malum

[QUTE=dorti;17537428]kızlar benım nabzım yıne yuzu gecmıs.sızdede oluyomu.basım donuyor ozaman[/QUOTE]

onu nasıl ölçüyosun tansiyon aletinde kalp göstergesinin yanındaki rakamsa benimde hep yüzün üzeri ama tansiyonumu etkilemiyor hiç

kızlar rapor aktarmayı 31+0 da mı 32+0 da mı yapmalıyız? kağan kocatepenin sayfasında 31+0 32. hafta olarak geçiyoya
Canım 32+0 da alınıyor.Ben de çalışmayacağım Allah nasip ederse alacağım doğum iznimi

artık üzülmüyorum cnm daha iyiyim şu an
Canım inan yazdıklarını okurken çok üzüldüm sıkma canını diyeceğim ama insan böyle bir dönemde daha hassas oluyor ve yıpratıyor kendini...Dünyada düşüneceğin ilk kişi kendin ve bebeğin sonra da eşin olmalı canım şu anda.Herkes ne yaparsa yapsın boşver...

kızlar merhaba nasılsınız bugün bakalım
benim bugün kontrolüm var birde aradılar erken gelebilir misiniz dediler bende yavaş yavaş hazırlanayım bari bebişimizi görücez malum
Hadi bakalım ne güzel bebişinle hasret gidereceksin yaniii

evet inşallah öyle olacak bu arada yukarıdaki bebek resmini çok beğendim ne güzel öyle pembiş
pembiş çok tatlı ya

slm kızlarrrrr
biz bugünde evdeyiz yatıyoz toparlanamadım hala hayırlısıyla artık izne çıksaydım patronlarda kurtulacak bende

slm kızlarrrrr
biz bugünde evdeyiz yatıyoz toparlanamadım hala hayırlısıyla artık izne çıksaydım patronlarda kurtulacak bende

evdeyim kuşummmm yatıyommm iyileşemedim tüm iç organlarım sancıyo sesimde travesti gibi çıkıyo sorma yani
sen nasılsın

canımm çok geçmiş olsun tekrar
umarım dünden daha iyisindir, gerçi iç organların bile sancıyormuş ama en azından moralin daha iyi sanki..

nasıl oldun canım
düne göre biraz daha iyi baktım yatarak olmayacak ayaklandım bugün yattıkça dahada hasta hissediyom kendimi
sen kuzunu görmeyemi gidicen bugünnnn

geçmiş olsun cnm bir an önce iyi ol dön aramıza
inşallah tatlım saolasın iyice toparlarım inşallah bugün yarında iş başı

canımm çok geçmiş olsun tekrar
umarım dünden daha iyisindir, gerçi iç organların bile sancıyormuş ama en azından moralin daha iyi sanki..

evet tatlım moralim daha iyi o yüzden daha dinç hissediyorum kendimi bide kızım çok mutlu 2 gündür yatıyom ya bi rahat yavrum geniş alan buldu zannımca tekmeleri savurup duruyo dünden bu yana 3 keş yer değiştirdi artık nerde olduğunu bulamıyom ama midem den poposunu çekti allaha şükür

allah şifa versin. eveeeet teyzesi görücem kuzumu inş.

yaa ben bu arada dalmışım annem yola çıkmış geliyor ben de hazırlanayım bari
kızlar görüşürüz

Ohh maaşallah küçük prensese, anneciği ona kaldı tabi bebişler iyi olsun da şükür, bizler buluruz iyileşmenin çaresini

evdeyim kuşummmm yatıyommm iyileşemedim tüm iç organlarım sancıyo sesimde travesti gibi çıkıyo sorma yani
sen nasılsın

Canım Allah şifa versin.Bol bol dinlen canım yatmayınca geçmiyor maalesef birde sarımsaklı birşeyler ye oda iyi gelir şifa olur.
Ben iyiyim duygularım tavan yaptı sanırım herkesten full anlayış ve hamile olduğum için ayrıcalık bekliyorum sanırım.Bugün öğle yemeğinde işyerindekilere kırıldım biraz ama gönlümü aldılar
Bebek için 2009-2010 annelerin tavsiyelerini okudum eksiklerimi yazdım tek tek.Bu hafta gidebilirsem eksikleri toparlıcam yada beşik bakmaya gidicez.
Bu hafta çok yoğun bir hafta,işyerinde yapılacak işler var,akşamları gidilecek ziyaretler var,yapılacak işler var,doktorumuza gidicez bigün yanii poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…