- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.661
gunaydn tatlımm maaşallh bebişine kilosu agyet şi hiçbi sıkıntınız olmamanıza da sewndm..benmde 2 gundur lavoboya gderken yanmam oluyr dr tahlil istedi sabah yaptrdm bakalım öğlen sonçları alcam
kızlar bugun saat 13.00 da kontrolümüz var bebişimi görücem en son 15gün önce gitmiştim ozaman 10gün önden gidiyor demişti doktorumuz bakalım bu sefer ne durumda birde sezeryan olucaksın demişti bebeğin eşi aşşağıda olduğu için bakalım bi değişiklik varmı inşş eş yukarı çıkmıştırda normal doğum olur ben normal istiyorum dua edin kızlar.
kızlar bugun saat 13.00 da kontrolümüz var bebişimi görücem en son 15gün önce gitmiştim ozaman 10gün önden gidiyor demişti doktorumuz bakalım bu sefer ne durumda birde sezeryan olucaksın demişti bebeğin eşi aşşağıda olduğu için bakalım bi değişiklik varmı inşş eş yukarı çıkmıştırda normal doğum olur ben normal istiyorum dua edin kızlar.
şimdilik normal düşünüyoruz bakalım durumlar neyi göstercek canm. benim böbreklerimde taş var ondan dolayı belki sezeryan olma ihtimalim olabilir. sağ böbreğimde 3 tane solda bir tane var. 5-6 mm civarında.drlar erken doğum riski var dedi ama ben takmamaya çalışıom.ama inş normal olur normal istiyorum çünkü. senin nasıl olacak bellimi tarihin?
Dün sağlık ocağımı değiştirdim hemşire kalp atışını dinleyelim dedi karnıma eliyle bastırdı bişeyler yaptı başı aşağıda dedi çok şaşırdım nerden bildi diye
canım benimde bu hafta çocuk cerrahı karar vericek,eğer ciğerindeki kistler normal doğumda bebeğe zarar verir derse sezaryan olmak zorunda kalıcam,zaten normal düşünmüyorum hem doğumdan çok korkuyorum hemde doğum esnasında kızıma bişi olursa görmiyim istiyorum :2: bakalım kısmet neler yaşıcaz bakalım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve herkesin bebeğine şifa versin inşallahhh :18:
canım benimde bu hafta çocuk cerrahı karar vericek,eğer ciğerindeki kistler normal doğumda bebeğe zarar verir derse sezaryan olmak zorunda kalıcam,zaten normal düşünmüyorum hem doğumdan çok korkuyorum hemde doğum esnasında kızıma bişi olursa görmiyim istiyorum :2: Bakalım kısmet neler yaşıcaz bakalım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve herkesin bebeğine şifa versin inşallahhh :18:
hepimiz için hayılrısı kızlar. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi. zaman azaldıkça heycanda artıo baya. birde şu hareketleri var yaaaa hem çok mutlu oluosun hemde canın yanınca bi garip. bu aralar bişeyler oldu sanki sürekli hareketli durmuo hiç. iş yerinde karnımı örtmek zorunda kalıyorumcanım benimde bu hafta çocuk cerrahı karar vericek,eğer ciğerindeki kistler normal doğumda bebeğe zarar verir derse sezaryan olmak zorunda kalıcam,zaten normal düşünmüyorum hem doğumdan çok korkuyorum hemde doğum esnasında kızıma bişi olursa görmiyim istiyorum :2: bakalım kısmet neler yaşıcaz bakalım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve herkesin bebeğine şifa versin inşallahhh :18:
hepimiz için hayılrısı kızlar. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi. zaman azaldıkça heycanda artıo baya. birde şu hareketleri var yaaaa hem çok mutlu oluosun hemde canın yanınca bi garip. bu aralar bişeyler oldu sanki sürekli hareketli durmuo hiç. iş yerinde karnımı örtmek zorunda kalıyorum
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
mesacım kendini çok harap ediyorsun herkesin böyle sorunları inan var benim annem sanki benim çocuğum babamı kaybettikten sonra onu okadar düşünüyor okadar değer veriyorumki oysa oğlunu seviyor varsa yoksa oğlu
ben buna takılmıyorum bile işe gittiğim halde yemeği bile ben yapıyorum bazen b. Oğluma bakıyor ama öylesine keyfe keder hep kendini parçalayan ben ve eşim
olsun napalım allah uzun ömürler versin allah başımızdan eksik etmesin kol kırılır yen içinde kalırmış benim annemde böyle işte .......
inşallah biz çocuklarımıza istediğimiz gibi anneler oluruz
canım benimde bu hafta çocuk cerrahı karar vericek,eğer ciğerindeki kistler normal doğumda bebeğe zarar verir derse sezaryan olmak zorunda kalıcam,zaten normal düşünmüyorum hem doğumdan çok korkuyorum hemde doğum esnasında kızıma bişi olursa görmiyim istiyorum :2: bakalım kısmet neler yaşıcaz bakalım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve herkesin bebeğine şifa versin inşallahhh :18:
hepimiz için hayılrısı kızlar. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi. zaman azaldıkça heycanda artıo baya. birde şu hareketleri var yaaaa hem çok mutlu oluosun hemde canın yanınca bi garip. bu aralar bişeyler oldu sanki sürekli hareketli durmuo hiç. iş yerinde karnımı örtmek zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?