- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.781
bu arada alışveriş merkezindekiler x ray cihazı diil cnm sadece metal dedektör.yani silah vs şeyler için ötüyor.
ben hamile kaldığımı hissettim ama bu konuda fikrim yok canm ya kuzenlerime kız yada erkek dediğimde tersi çıkıyor:roflol:hayrlısı olsun benm için farketmez ama tek cocuk düşünüyoruz belki eşim o yüzden merak ediyor
Sen de benim gibisin desene. Ben de 3 hamile arkadaşıma tahminde bulundum 1 i de tutmadı:roflol:Tabiki insan sağlıklı olsun istiyor öncelikle ama her ne kadar fark etmese de cinsiyetini de merak ediyor. Ben kendi adıma öyleyim en azından
canm alışveriş merkezindekiler x ray cantandaki hersey gayet net bişekilde görünüyor ne olduğu..hamileler içinde zararlı gercekten
Merhaba Bende Nisan ayı anne adayıyım ve yeni katıldım aranıza:)
Kızlar size bişey sorcam bu sağlık ocağına gidip illaki kayıt yaptırmak gerekiyor mu??Ben kan testini sağlık ocağına yaptırmıştım da aradılar beni gel kilo-boy-tansiyon bakalım dediler.Eeee ben zaten özele gidiyorum ki gerek var mı oraya da gidip bilgileri vermeyekafamçokkarıştı
bu arada alışveriş merkezindekiler x ray cihazı diil cnm sadece metal dedektör.yani silah vs şeyler için ötüyor.
Sen de benim gibisin desene. Ben de 3 hamile arkadaşıma tahminde bulundum 1 i de tutmadı:roflol:Tabiki insan sağlıklı olsun istiyor öncelikle ama her ne kadar fark etmese de cinsiyetini de merak ediyor. Ben kendi adıma öyleyim en azından
merak etmemek pek mümkün deil canm saglıklı olsundakaydirigubbakcemile3neyse canım az kalmıs surda 1 ay beklersek ikimizde öğreniriz sanırım.
merak etmemek pek mümkün deil canm saglıklı olsundakaydirigubbakcemile3neyse canım az kalmıs surda 1 ay beklersek ikimizde öğreniriz sanırım.
bana hamile olduğumu öğrendikten sonra sanki zaman durdu gibi geliyor
bana hamile olduğumu öğrendikten sonra sanki zaman durdu gibi geliyor
bi hafta tatile gidcem annemlere orda vakit gecer die seviniyorum şimdidenkaydirigubbakcemile3dönüstede bi hafta sonra dr gitcem..biz de hergün gel dese doktor yok demicez:roflol:
bi hafta tatile gidcem annemlere orda vakit gecer die seviniyorum şimdidenkaydirigubbakcemile3dönüstede bi hafta sonra dr gitcem..biz de hergün gel dese doktor yok demicez:roflol:
yookk dermiyiz hiç seve seve koşa koşa giderizaynı zamanda gidicez galiba. ben de bayram dönüşü haftası değil, sonraki hafta gidicem. 25 i gibi düşünüyorum, cumartesi daha rahat oluyor benim için
yookk dermiyiz hiç seve seve koşa koşa giderizaynı zamanda gidicez galiba. ben de bayram dönüşü haftası değil, sonraki hafta gidicem. 25 i gibi düşünüyorum, cumartesi daha rahat oluyor benim için
bende aynı zamnda giderim sanrm gecen sefer eşim gelemedi bu sefer o da görsün istiyorumkaydirigubbakcemile3görebilirse tabi erkekler pek anlamz malum:roflol:
bende aynı zamnda giderim sanrm gecen sefer eşim gelemedi bu sefer o da görsün istiyorumkaydirigubbakcemile3görebilirse tabi erkekler pek anlamz malum:roflol:
galiba benim eşim hiç gelemeyecek kontrollere ama ben ona kontrol saatinden daha uzun eve gelince anlatıyorum:lepi:Geçen resmini götürdüğümde koca yavrumuzu göremedi:roflol:Canım bu arada seni arkdaş olarak eklemeyi becerebilmiş miyim, yeniyim daha pek bilmiyorum, teknolojiyle de aram yok çünkü:kedi:
galiba benim eşim hiç gelemeyecek kontrollere ama ben ona kontrol saatinden daha uzun eve gelince anlatıyorum:lepi:Geçen resmini götürdüğümde koca yavrumuzu göremedi:roflol:Canım bu arada seni arkdaş olarak eklemeyi becerebilmiş miyim, yeniyim daha pek bilmiyorum, teknolojiyle de aram yok çünkü:kedi:
evet tatlım eklemissin..dedim ya benm esiminde görecegini sanmıyorum ama yine de götürcemkaydirigubbakcemile
Arkadaşlar ara öğünlerinizi yiyor musunuz?Yiyorsanız ne ler yiyorsunuz?
Bu beslenme işi çok kafama takılıyor. Mutlaka doktorun dediklerini yapıyor musunuz mesela yumurta, et, süt, sebze, meyve 1 günde hepsini tüketiyor musunuz?Haftada 2 kere balık yiyor musunuz?1 günde neler yiyorsunuz örneğin-tatlicadiarzu-
evet tatlım eklemissin..dedim ya benm esiminde görecegini sanmıyorum ama yine de götürcemkaydirigubbakcemile
Ama bence ekranda birebir daha rahat gözüküyor. Resim o kadar net değil gibi geldi bana
işteyken fazla iyi beslenemiyorum, hergün o saydıklarının hepsini yemediğim günler oluyor. mesela sabah: domates, salatalık,havuç,peynir,ekmek yedim...
arada şeftali,armut,havuç yedim, şimdide kaşarlı tost söyledim yanına portakal+elma+havuç suyu... o kadar... yani et yada sebze yemedim henüz.. işteyim çünkü.. belki akşama yerim şu bulantım geçerse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?