2011 Nisan Anneleri

Denizcim hiç bi fikrim yok benneyaptımki
Ben müsait olduğum bi ara gidicem, detaylı sorarım kaydirigubbakcemile5

bu arada alışveriş merkezindekiler x ray cihazı diil cnm sadece metal dedektör.yani silah vs şeyler için ötüyor.

Bazı alışveriş merkezlerinin ki havaalanlarındaki gibi benneyaptımki
neyse önlemimizi alalımda zaten güvenlikçilerde sorun çıkarmıyor
unutmadığım sürece böyle devam ederim herhalde :hulya:

Arkadaşlar ara öğünlerinizi yiyor musunuz?Yiyorsanız ne ler yiyorsunuz?
Bu beslenme işi çok kafama takılıyor. Mutlaka doktorun dediklerini yapıyor musunuz mesela yumurta, et, süt, sebze, meyve 1 günde hepsini tüketiyor musunuz?Haftada 2 kere balık yiyor musunuz?1 günde neler yiyorsunuz örneğin-tatlicadiarzu-

işteyken fazla iyi beslenemiyorum, hergün o saydıklarının hepsini yemediğim günler oluyor. mesela sabah: domates, salatalık,havuç,peynir,ekmek yedim...
arada şeftali,armut,havuç yedim, şimdide kaşarlı tost söyledim yanına portakal+elma+havuç suyu... o kadar... yani et yada sebze yemedim henüz.. işteyim çünkü.. belki akşama yerim şu bulantım geçerse...

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım, gerçekten diğer anne adayları ne yapıyor merak ediyorum. Ben de peynirli domatesli kepek ekmeğine tost yapıyorum, sabahları onu götürüyorum işe. Öğlen az da olsa sebze yemeği ya da nadiren et. Akşam da sebze ya da et. Sonrasında da 1 porsiyon meyve. Ama bunları bile zorlayarak yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…