2011 Nisan Anneleri

Canım bilmezler mi yaaaa...Hep biz arayalım hal hatır soralım yani biz de evladız de mi arada ana-baba tarafından aranmak sorulmak istiyoruz.eşimin üstüne o kadar çok geliyorlar ki anlatamam ben boğuluyorum resmen.Ortada bişey yokken sürekli laf sokmalar böyle telefonda...Gerçekten sinir bozucu ve çok yıpratıcı yaaaa

Hoş geldin canım.
Bazıları uzakta da yetiyorlar gerçekten de.
Siz eşinle mutlu olun da gerisi boş.
Canım eşimle Allah çk şükür çok mutluyuz ama işte dışardan gelen bu sesler insanın huzurunu bozmaya bir anda mutsuz olmasına sebep oluyor.Eşim de çok hassas annesi babası konusunda onlar da bunu biliyor ve üstüne üstüne geliyorlar

merhaba kızlar bakıyorum da hep kaynanalardan şikayet edilmiş. siz yine iyisiniz benim iki tane kaynanam var biri öbüründen habersiz idare ediyorum napalım. ikisinden de hayır yok bari zararları olmasın ona şükür.

Valla canım ben sitem etsem ne biz 1 söylüyoruz onlar 10.Yani laf kalabalığına bile girilmiyor.Eski kafalılar değişmiyorlar hep onlar haklı, hep onların kuralları...Ben zaten tavrımı koyuyorum bana laf söyleyemiyorlar ama eşimin başını etini yiyorlar.Yani karşındaki düşmanın değil ki evladın yaaaa...Ben de buna şaşırıyorum

Slm canım hoşgeldin dertliyiz kaynanalardan yaa....Nasıl 2 tane yaaa anlamadım??

hoşbulduk canım. biri öz biri üvey ikisiyle de görüşüyoruz. biri diğeri ile görüştüğümüzü bilmiyor öbürü de diğeri ile görüştüğümüzü bilmiyor. bilseler bize kızarlar.iki tane babannesi olacak bizim kızın artık şanslı mı şanssız mı bilmem

vuuu nasıl çıkla bize nasıl 2 tane kız...

cnm eşim 3 kardeş... 3 çocuğa yapılan ayrıcalığı davranışları görsen artık benim annem senin eşin üyevmi acaba evlatlıkmı aldılar die ciddi ciddi düşünmeye başlamıştı..malum en büyük abi olunca ilk acemilik üstünde atlatılmız..ortanca dede şımartmış..küçük desen pamuklar gibi büyüyo 18 yaşında aklı 5 yaş gibi bi garip yapmışlar çocuğu..ama ben ağırlığımı ciddi ciddi koydum 2 defa bağırdı eşime öyle sertte değil ama kırıcıydı kalktım cemiyeti terk ettim... evleri aynı binada 2 hafta girmedim..öyle böyle değil...3. senemize girdik yeni yeni kbulleniyolar bizi yani oğlu evlenmemişte büyümrmişte şamar oğlanı zannediyolardı...oğlum bigelsin daha farklı olucak..ama dediğin gibi hepsi aynı hep onlar haklı ve hiç değişmezler..ama biz değiştircez hadlerini bilsinler.. kerdeşlerine bile abi olarak saydırmıyolar düşün... abi bi laf derse anne baba o anda müdahele etmemeli nerde...

Hi hi iyiymiş.
Çocuk büyüyünce benim iki babaannem var der.
Sizin de görüştüğünüz ortaya çıkar

yani kayınpederin iki kere evlendi...ilk eşi öz olan.. ikinci şuanda yanında olanmı kayınpederinin... doğrmu cnm

Bu anlatıkların bizimkine o kadar yakın ki canım anlatamam yaaa...Ben de bazen diyorum sen evlatlık mısın diye.Para gönder-bizimle ilgilen(kardeşlerini ara,sor,ihtiyaçlarını gör)-sürekli ara...vs...
Eeeee bu çocuğun hayatı bundan mı ibaret yani onun da ailesi var bak çocuğu olacak de mi düşün böyle şeyleri yooookkkkkk nerdeeeee.Abi yaaa herşeyi o yapsın kardeşlerinin bişey yapmasına gerek yok.Kukla yaaaa benim kocam...Ayyy çok dertliyim çokkk kızlarr üfff daha da deşmeyelim yaramızı bari

kim nederse desin boşver..önemli olna ne biliyomusun...eşinin tavrı... Kabul ediyosa kendini ezdirmeye bişey yapamazsın..benim eşim sabretti sabretti..biyerde konuştu..haklı olduğu için sadece susup dinlediler..hiç çizgisini bozmadı... Gün gelicek.. Biz önde olucaz... Anlıcaklar..mutluluğumuzu huzurumuzu bozmalarına asla izin vermiyoruz...

eşimin öz annesi ile babası eşim küçük yaşta iken boşanmışlar. babası başka biri ile annesi başka biri ile evlenmiş. ama boşanmaları olaylı olmuş. bide akrabalar üstelik. eşimin iki kardeşi daha var bir tek biz görüşüyoruz. iki taraf birbirinden habersiz görüşüyoruz. düğünümüzde de sorun olmuştu. bizim iki düğünümüz oldu. birine bir tarafı diğerine öbür tarafı çağırdık. zor oluyor idare etmek ama napacaksın aile irtibatı koparmak olmaz.

SARİSSA sağol canım...Allah'a şükür bişey çıkmadı...Bütün sorunlar ortadan kalkmış...

DENİZCİM takma kafana diyeceğim ama takmamak elde değil ki...Uzakta olsalar yakında olsalar kızların dediği gibi farketmiyor...İstersen konuşma küz ol ama yinede nasıl becerirler bilmem ama huzurunu bozmayı beceriyorlar...

ESRAYAGMUR evet canım kıskaç gibi olan metal bişey ama sanırım artık o metalin yerine plastik gibi şeffaf olanı çıkmış...1 kerelik kullanım...Poşedinden çıkardı işi bittimide çöpe attı...Böyle iyi olmuş...Demek 37 haftada ve sonrası bakılıyor...Sormamdaki neden kayınvalidem...Çünkü neden bakmayıp bişey söylememiş diye kafamın içini oydu resmen...

Son düzenleme:

bi yanda anası bi yanda abası.... Olgun karşılaman güzel cnm...görüş tabi..kimsenin karışmaya hakkı yok bence. Bu arada iki babaanne....ve dede var desek öz annesinin eşi nasıl sizinle oda önemli tabi

Gözün aydın..Aman daha çok erken hiç birimizde bir şey çıkmasın...

Öyle canım yaaa eşim tavır koydu zamanında bu sefe arayıp sormadılar hiç oğullarını hep eşim aradı her aradığında da vicdan yaptırdılar.Benim saf kocam da aşırı vicdanlı merahmetli bir tiptir dayanamıyor onlar böyle yapınca...Yaaaa oğullarının huyunu biliyorlar işte oynatmak çok mu zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…