- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.821
Bu aralar arkadaşlara,eşlere ,kayınvalidelere çok küsülüyor neden acaba biz mi hassasız yoksa etrafımızdakiler mi anlayışsız:44:
bu aralar arkadaşlara,eşlere ,kayınvalidelere çok küsülüyor neden acaba biz mi hassasız yoksa etrafımızdakiler mi anlayışsız:44:
Bu aralar arkadaşlara,eşlere ,kayınvalidelere çok küsülüyor neden acaba biz mi hassasız yoksa etrafımızdakiler mi anlayışsız:44:
Haklısın canım,inşallah aldıklarımızı vericez çünkü ben bu gidişle en az daha 5-6 kilo alırım gibime geliyor
benim arkadaşım 18 kilo almıştı. bebişi 2-3 aylıkken 9 unu vermişti. bence ii:26:kalanı da 6 ay içinde gider
benim arkadaş da 24 kg aldı, hiç kafasına takmadı kg vermeye de uğraşmadan 9 ayda 15 kilosu gitti, kalanı da gider heralde
ya derdim kilo alıp vermek değilde,çokkilo alıp normal doğuma girememek.
benim arkadaşım 18 kilo almıştı. bebişi 2-3 aylıkken 9 unu vermişti. bence ii:26:kalanı da 6 ay içinde gider
kızlar herkese iyi akşamlar
biz kızımla mesaimizi bitirdik çıkıyoruz:79:
slmmm kızlar nasılsınız offffffffffffffffffffff benimde muzdarip olduğum konulara girmişsininiz kayınvalidem çalışıyor yaşıda genç eltilerime gitmedi 2. Bebekleri olduğunu düşündüğü için gitmemiştir dedim eşim her aradığında gelicem diyor ama akrabalarada çalışıyorum izin alabilirsem diyormuş eşim her telefonda anne geliyosun kendini hazırla diyor moralimm bozuldu yaa bende aramıcam haber vermicem kendi anneme dicem gelrse oda gelmezse eşim yeter diyorum
sadece eşlerimizden fayda var gerisi boş hayatım
haklsın valla canımBazen bencilce mi bilmyrum ama kötü günümde yanımda olmayanı iii günde ne yapim dyrum
slmmm kızlar nasılsınız offffffffffffffffffffff benimde muzdarip olduğum konulara girmişsininiz kayınvalidem çalışıyor yaşıda genç eltilerime gitmedi 2. bebekleri olduğunu düşündüğü için gitmemiştir dedim eşim her aradığında gelicem diyor ama akrabalarada çalışıyorum izin alabilirsem diyormuş eşim her telefonda anne geliyosun kendini hazırla diyor moralimm bozuldu yaa bende aramıcam haber vermicem kendi anneme dicem gelrse oda gelmezse eşim yeter diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?