- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.841
birbirimizi biz anlıyoruz yeri gelince dicem canım ortaya lafıı çok taktım kafayaevet evet bende:2:
bi işe yarayacakları zaman pufff ara ki bulasın.. kayınvalidemin dayısının kızı aradı beni ''ben gelirim 1 hafta izin alıp'' dedi, o alabiliyo da torunu doğacak kadına nasıl izin vermiyolar ben anlamadım.. neyse ki kadın dobradır, beni de pek sever, kesin kayınvalideme söyleyecek bikaç söz bulmuştur
:119: :119: :119: :119: :119:
Selam kızlar...Nasılsınız...Dün giremedim topiğe...Dün perşembe günü yapılan idrar ve idrar kültürü tahlillerinin sonuçlarını öğrenmeye gittim...Allah'a şükür yine tertemiz çıktı...Sancılarım oluyor diye nst yolladı ama doğumla alakalı bir sancıda çıkmadı...Dr. biraz konuştuk...İç çamaşırım bu aralar ıslanıyordu...Okadar dikkat etmeme rağmen ıslanıyordu...Bende soruverdim olabilir mi diye...Hooop hemen alttan bir muayene suyumla ilgili bir sızıntı olabilir diye ama ondada bişey çıkmadı...Sadece bol akıntın var dedi...O zaten benim hayatımın bir parçası dedim güldü...İşte böyle kızlar...
cnm tRİFİNİ Paylş bizimle....kızlarr oktay usta vitaminli bebek çorbası yapıyorr
6. aydan snraa lazım olucakk
cnm çok geçmiş olsun.... rabbim beterinden saklasın...geldimi aksilikler üst üste geliyo...yada biz hassas olduğumuz için o anda vurdum duymaz olamıyoruz....hepsi geçecek inş.. atlatıcaz bu durumları...sen rahat ol yeter...tekrar geçmiş olsun cnm..ya kızlar bugün moralmen çok kötüyüm.. babam düştü bacağını kırdı..ameliyat olcak.. mobilyamız haftasonundan beri gelmedi.. bi lamba aldık.. lanet ettim artık satıcısına.. her problemi bize yıktı.. soydukça soydu bizi..eğer ankarada yaşayan varsa bilir.. siteler de lamba avize diye.. sakın ha sakın ordan çöp almayın.. acayip soyguncu bi firma.. eşimin işleri çok karışık bu ara.. o da nerdeyse depresyonda.. daha okulda kayıt dondurmak için dilekçe verdim. bakalım nolcak.. anlıcanızzzzzzzz ufff da ufff.. bu durumdayken bebek napsın yaaa???
ya kızlar ben geçende facebooka oğlum geliyor 2*5 ay kaldı yazm ıştım,kuzednimde yorumda yapmış ayıp ayıp biraz utan falan diye daha öncede göbeğimin resmini çekip yolamıştım gen aynı tepkiyi vermişti,bended yazdım faikrini kendine sakla diye,annem aradı kuzenin sana darılmış ona böylşe demişsin o şaka yapmış diye dedim ben ayıp bişey görmüyorum ayrıca bu ikinci kez böçyle söyleşiyi olunca bende öylededim hem söyleceksede bana telefon açsın oraya yazılmaz öyle herkes görüyo dedim.kendiasi iki hamileliğinde de dah düşünmeye başladıklarında ve hamile olduğundn şüphelendiğinde bütün sülaleye taelefon açmıştı hamileyim doktora gdiyom diye onun yaptığı ayıp olmıuyor,benimki oluyor,haksızmıyım ya söyleyin?
ahh aynı dert bendede var
kendi annem ablamın çocuğuna bakıyor o yuzden ondan çok bi fayda yok.
ama 1 hafta gelicem yanında durucam diyor.
kaynanamda köye gidebilirim diye bni tehdit ediyorr.
deli oluyorumm.
kaynanama hiç bi yere gidemezsn bana kim bakıcak diyorum
suratıma aval aval bakıyor..
eşimde b en varım diyor ama bi bayan lazım.
yemeğimi suyumu yapıcak,gelen gidene bakıcak.
gözün aydın cnm herşey temiz çıkmış için rahatlamıştır:119: :119: :119: :119: :119:
Selam kızlar...Nasılsınız...Dün giremedim topiğe...Dün perşembe günü yapılan idrar ve idrar kültürü tahlillerinin sonuçlarını öğrenmeye gittim...Allah'a şükür yine tertemiz çıktı...Sancılarım oluyor diye nst yolladı ama doğumla alakalı bir sancıda çıkmadı...Dr. biraz konuştuk...İç çamaşırım bu aralar ıslanıyordu...Okadar dikkat etmeme rağmen ıslanıyordu...Bende soruverdim olabilir mi diye...Hooop hemen alttan bir muayene suyumla ilgili bir sızıntı olabilir diye ama ondada bişey çıkmadı...Sadece bol akıntın var dedi...O zaten benim hayatımın bir parçası dedim güldü...İşte böyle kızlar...
:119: :119: :119: :119: :119:
gözün aydın canım, çok şükür olumsuz bişey yok, inşallah da olmaz, sağlıkla kucaklarsın bebişini..
canım erkeklerin yapacağı iş değil kayınvalideni hiç bir yere gönderme gidecek senin doğum zamanını mı bulmuşayyy ne rahatlar
gözün aydın cnm herşey temiz çıkmış için rahatlamıştır
kızlar dün kaynanamla alışverişe çıktık bu sefer bna taktı...elbise aldı hamiş elbisesi..bide gitmiş eşarp almış üstüe uysun die..o konuda sıkıntım yok allah razı olsun alır eder...düşünür...eli açıktır..ama kızdığım duygusal anlamda bebişimin heycanını paylaşmamasıydı yoka...ALLAH BENİ ÇARPARSÜLÜMANNN....HÜREM NEYSE YARIN AFYONA GİDİYO HATUN GEZİYE... SAÇLAR BOYANMIŞ KOKOŞ HACI..KAŞLAR FALAN...BACAĞININ YARISINA KADAR AĞDA ŞİDİ ÜSTÜ KALMIŞ MALUM HACI YA..ÜSTÜNÜ ALDIRMIYO KUAFÖRE BENDE EDEPSİZ GELİN..KOMPLE AĞDACI OLRAK BENDE AĞDA MAK VAR KUAFÖRLERDE OLAN..BULUNSUN DEDİM..ŞİMDİ BANYODA ÇIRT ÇIRT SESİ GELİYO.. AĞDA YAPIYO AY NE GÜLÜYORUM HOŞUMA GİDİYO BAKIMI... BİDE AFEDERSİNİZ 52 BEDEN Bİ GECELİK ALMIŞ ANAM BEN ALMADIM GELİNKEN AHAHA OLMAMIŞ AMA DEĞİŞTİK YERİNE BAŞKA ŞEYLER ALDIK BENDE ARADA KAYNADIM YİNE.... HOŞUMA GİTTİĞİ İÇİN YAZIYORUM BİLGİNİZE BU ARADA KAYNANAM DÜZELDİ SKOLYOZ VARDI AĞRILARI AZALDI...ALLAHTAN KORDONLARI BAĞLI YOKSA KIZ EVLAT ÇOK İSTİYODU BU YAŞTAN SONRA GELMESİN Bİİ GÖRÜMCE
SÜPER CNM ÇOK SEV,NDİM HAD, GÖZÜN AYDIN.. ... AY DÜN ÇOK YÜRÜDÜĞÜM İÇİNMİ ACBA İLK DEF BENİMDE SU İÇİNDEYDİ... KONTROL EDİYORUM KENDİMİ GÜN İÇİNDE... ÇOK ŞÜKÜR Başka olmadı...
kızlar dün kaynanamla alışverişe çıktık bu sefer bna taktı...elbise aldı hamiş elbisesi..bide gitmiş eşarp almış üstüe uysun die..o konuda sıkıntım yok allah razı olsun alır eder...düşünür...eli açıktır..ama kızdığım duygusal anlamda bebişimin heycanını paylaşmamasıydı yoka...ALLAH BENİ ÇARPARSÜLÜMANNN....HÜREM NEYSE YARIN AFYONA GİDİYO HATUN GEZİYE... SAÇLAR BOYANMIŞ KOKOŞ HACI..KAŞLAR FALAN...BACAĞININ YARISINA KADAR AĞDA ŞİDİ ÜSTÜ KALMIŞ MALUM HACI YA..ÜSTÜNÜ ALDIRMIYO KUAFÖRE BENDE EDEPSİZ GELİN..KOMPLE AĞDACI OLRAK BENDE AĞDA MAK VAR KUAFÖRLERDE OLAN..BULUNSUN DEDİM..ŞİMDİ BANYODA ÇIRT ÇIRT SESİ GELİYO.. AĞDA YAPIYO AY NE GÜLÜYORUM HOŞUMA GİDİYO BAKIMI... BİDE AFEDERSİNİZ 52 BEDEN Bİ GECELİK ALMIŞ ANAM BEN ALMADIM GELİNKEN AHAHA OLMAMIŞ AMA DEĞİŞTİK YERİNE BAŞKA ŞEYLER ALDIK BENDE ARADA KAYNADIM YİNE.... HOŞUMA GİTTİĞİ İÇİN YAZIYORUM BİLGİNİZE BU ARADA KAYNANAM DÜZELDİ SKOLYOZ VARDI AĞRILARI AZALDI...ALLAHTAN KORDONLARI BAĞLI YOKSA KIZ EVLAT ÇOK İSTİYODU BU YAŞTAN SONRA GELMESİN Bİİ GÖRÜMCE
ay çok hoşsun canım görümce gelirse mustafa yusufla büyütürsünüz
maşşalah ya kayınvalidene kendine bakıyor ay bende bi baksam kendime artık oooof çok zor geliyor ya ne giysem yakışmıyor helede kış olunca içim kararıyor iyice:93:
ehuehuehu evet süper yaa
Iyi akşamlar kızlar mesaim bitti toparlanayım
Slm kızlar nasılsınız
Bizi bugün biraz üzdüler.Yani uzaktalar ama her türlü yetiyorlar yani bi telefon yetiyor herşeyi berbat etmek için.Kayınvaldemlerden bahsediyorum.Sabah bi telefon biz allak bullak...Eşim ayrı yıpranıyor ben ayrı...Herşeyi bizden beklemeleri ve her konuda bizim suçlu olmamız.Yeteeeeerrrrrr diyorum bazen ama işte ana-baba atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Slm kızlar nasılsınız
Bizi bugün biraz üzdüler.Yani uzaktalar ama her türlü yetiyorlar yani bi telefon yetiyor herşeyi berbat etmek için.Kayınvaldemlerden bahsediyorum.Sabah bi telefon biz allak bullak...Eşim ayrı yıpranıyor ben ayrı...Herşeyi bizden beklemeleri ve her konuda bizim suçlu olmamız.Yeteeeeerrrrrr diyorum bazen ama işte ana-baba atsan atılmıyor satsan satılmıyor
cnm onu biliyorum ben kıskaç gibi bişey metal falan... dediğin gibi doğumun nasıl olucanı kontrol için daha detaya derine iniyolar şuanda risk die bakmamıştır...oda biliyosun 37 den sonra bakılıyo...Alemsin canım yaaa...
Kızlar çok teşekkür ederim...Allah'a şükür bir sorun çıkmadı...Yalnız alttan muayene etmişken normal yapabilir miyim diye doğumu bakmadı...Zaten muayene ederken rahim ağzına bişey soktu adını unuttum açtırıp öyle baktı...Doğum için olan kontrol sadece 2 parmak sokulup bakılıyor sanırım...
maşşalah ya kayınvalidene kendine bakıyor ay bende bi baksam kendime artık oooof çok zor geliyor ya ne giysem yakışmıyor helede kış olunca içim kararıyor iyice:93:
ay çok hoşsun canım görümce gelirse mustafa yusufla büyütürsünüz
ehuehuehu evet süper yaa
Selam herkese
Welcome gözün aydın canım sorun çıkmamış.
Esra benim kaynanamın küçük oğluyla torunu arasında iki yaş var sadece
Slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?