2011 Nisan Anneleri

canim bu kadar cirkef bi komsun varsa teldende gorur sizin bahceyi.ne bilim yaz mevsiminde misafirlerin felan gelir.bahcede oturtmaz vala sizi.laf sokar durur.bence polis tutnagi ile kendi bahcenize duvar yaptirisaniz yikamzda.hangi devirde yasiyoruz ne demek yikarlarmis.

komşularınla muhattap ol cnm... git davet et tek tek onu çağırma ama....muhappetini bol tut o karıya inat... 1 defalığına az ikram hazırla çağır cnm...o tarafada ciddi ciddi duvar çek..üstünede demir tel koy dikenli olanlarda.
Esra alemsin vallahi..Bilgisayar sapıttı,oğlanın psp sinden yazayım dedim..Bir saatte sayfa açıyor,birde ı yok sadece i var..Delirdim burada
psp ne cnm.. sorun değil sen arada ııııııııııııııııı yaz ben anlarım okuyo ve onay veriyo... die
tamm canim.corbaya bayilirim.hemen yaparim bugun sen yaz once.

bak yazim herkes alsın...
not:herkesin yapa bilieceği ve heran evde buluna bilcek malzeme die yazdım..canınız çekerse kalkın yapın çok zor değil.. yararlı hemde

kremalı çorba

3 kaşık un
1 bardak süt.
1 adet tavuk ğöğüsü(kemikli tavuk olursa daha iyi)
1 adet havuç küçük boy
küçük boy patates
maynadoz

(bezelye-mantar-havuç-patates-küçük kuşbaşı-tavuk-ıspanak-brokoli) bunları istediğiniz gönlünüze göre bu çorbanın içine koya bilirsiniz...hangi 3lünün yakışacağını düşünüyosanız... yada evinizde hangisi varsa...ama tavuk suyu ile yada kemik suyu ile yapınki tadı ve lezeeti olsun...bulyon kullanma taraftarı iseniz 1 adet anca yeterli olur...

3 kaşık unu tereyağı ve az sıvı yağ ile tam sararmadan kavurun.... içine 1 bardak sütü koyup iyice çırpın.. tuvuk suyunu içine koyarak kremayı açın.. kıvam ölçüsünü bilmiyorum ben suyunu ona göre koydum...arkasından minik minik olan havuç ve patatesi koyun.. tavukları ince ince ditin.. tuzunu ve az şekerini koyun.. baya bi pişsin... kısık ateşte...ocağı kapatınca arzunuza göre az maydanoz yada dere otunu koyun..çok koymayın kremasının tadı kaybolmasın malum araması çok olan sebzeler bunlar.

afiyet olsun

haklısın canım..ama anlattım ya size vallahi içim rahatladı ya..okullar da tatil kimseyle de konuşamadım bi 2 arkadaşa facebooktan anlattım onlar bile şaşırdı yani..şimdi de sizlerle paylaştım valla geçen hafta 2 gece uyuyamadım sinirlerim çok bozuldu sabaha kadar ağladım..

kıyamam sana ya boşver..ne takıyosun...kim ki onlar anacım meydanı boş bulmuş bunlar..kesin senden önce başkalarınada yapmışlardır böyle yoksa bu yüzü nerden bulucaklar..allahım sinir oldum bak...

kıyamam sana ya boşver..ne takıyosun...kim ki onlar anacım meydanı boş bulmuş bunlar..kesin senden önce başkalarınada yapmışlardır böyle yoksa bu yüzü nerden bulucaklar..allahım sinir oldum bak...

canım arkadaşım çok sağol desteğin için..evet bizden öncekilerle de sürekli didişmişler..şimdi de sıra bize geldi yani..içimi çok rahatlattın iyiki varsın canım ya..

canım arkadaşım çok sağol desteğin için..evet bizden öncekilerle de sürekli didişmişler..şimdi de sıra bize geldi yani..içimi çok rahatlattın iyiki varsın canım ya..

sende iyi varsın cnm..unutma benim ilk forumnda arkadaşım sendin...bi alıştırdın kendine sonra yok oldun bi ara... ama bu gelişin iyi oldu..yanlız bırakmadın beni.. senin gibi gece saatlerde olan arkadaşlarımın hepsiyle muhappetim çok iyi..bu saatlerde zihnim boş oluyo ve iyi odaklanıyorum ozaman muhappettende keyif alıyorum

ortak duvar olduğu için yıkarız dediler..polisin yanında da telde anlaşıldı..eşimin aklına da bizim bahçeye onların tarafına tekrar duvar yaptırmak geldi ama çirkefle çirkef olmaya değmez..bir sürü olay çıkarırlar..adam evimin güneşi kesilecek diye deliriyo..aslında evi biz değil de mütahit alacatı yapacaktı koca bi bina onlar görecekti ışığı..

valla esin dogru solemis.yaptirin duvari.cok cok bir iki ay yirtinir sonra susar.omur boyu onun cenesini cekip yuzune tahammul edecegine bir iki ay sabredersin olur biter.

cnm şuanda söz edeceği bi durum yoksa cvp dahi vermeyin konuşsun dursunlar... evini basamaz herhalde yüzsüz karı... ama duvar yapma hakkın var..kendi arsana çekersin duvarı olur biter o telin size olan kısmına gerçi bilmiyorum sistemini ama kayınpederime bi sorim müteahhit o bi açıklasın bana... ama böyle olmaz cnm.. hiç hoş değil çüknü..neyse boşver.....

valla esin dogru solemis.yaptirin duvari.cok cok bir iki ay yirtinir sonra susar.omur boyu onun cenesini cekip yuzune tahammul edecegine bir iki ay sabredersin olur biter.

haklısın canım ama biz de olaylar fazla büyümesin diyoruz..çünkü inan çok yıprandık..artık tele sarmaşık falan dolarım tabi koparmazlarsa..bir de onlardan tarafa meyve ağacı süs ağacı alıp dikmeyi düşünüyorum bir nevi o tarafı kapatır..

cnm hedera helix dikin...her daim yeşildir sarmşık..hemen sever yerini... kapatır hiç göremezler sizi... botanik peyzajcılardan alın... bide hanımeli dikin ara ara baharda tatlı tatlı kokusu gelir...

canım sen de benim burda ilk arkadaşım oldun ve ısındım sana..baka hala ne güzel konuşuyoruz allaha şükür..canım o aralar girmeyi çok istedim ama oturamıyordum bile okuldan gelir gelmez uzanıyordum yemekleri bile eşim yapıyordu..oturunca belim kopuyordu bir de bulantılarım vardı..kısmet olmadı inşallah bundan sonra sık sık girmeye çalışırım..gündüzleri de oturamıyorum kız hemen bilgisayara saldırıyor zaten..

izmir mimoza..çitlenbik ağaçlarıda dikebilirsiniz..duvar bitkileridir..kapatır önünüzü ama o pahalıya gelir... izmir mimozanın üstünde sarı sarı çiçekleri açar...yada ıhlamur süper...

ay bizim beykozda yazlık var... kayınpederle amcamın... hayırlısıyls bölünse... kendi tarafımıza mstekil 3 ev yapıla biliyo... çok güzel hayallerim var..bende müstakil evi seviyorum çünkü..hayırlısıyla 40 olmadan geçersem iyi olur...

cnm hedera helix dikin...her daim yeşildir sarmşık..hemen sever yerini... kapatır hiç göremezler sizi... botanik peyzajcılardan alın... bide hanımeli dikin ara ara baharda tatlı tatlı kokusu gelir...

tamam canım..geçen sene hanım eli almiştım bahçemin diğer tarafına dikmiştim..dediğin sarmaşığı almaya çalışayım..

canım desteğin için sana da çok teşekkür ederim..çok sağol..bu saatte sizin de başınızı ağrıttım..ama inanın 1,5 haftadır çok doluyum çok asbım bozuk..içimi döktüm rahatladım..rahatlattınız gerçekten çok teşekkürler..

kızlar mart annelrinden 2 kişi doğurdu biliyosunuz...33 haftadan sonra allahın izniyle hastanede iyiyse bebekler iyi bi bakımla kuvezde fazla kalmadan taburcu bile edile biliniyo.. maşallah 2 bebişte iyi..martta gelmesi gereken sabırsız bebişin biri ocak diğeri 1 şubatta gelmiş... ve yurt dışında bazı anneler 34-36 arasında kendi istekleriyle sezryanla alına biliyomuş yani doğura biliyolarmış..nerde olduğunu bilmiyorum ama yakın zamanda sezeryan olan arkadaşın doktoru demiş..şaşırdım vallahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…