- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.981
canım muhatap olmuyorum zaten hep alttan aldık zaten o yüzden tepemize çıktılar..biz de öyle düşündük hem köpeklerini hem de onları görmeyiz dedik ama yaptırmadılar ki..bi yapın duvarı yıkarız..sıkıysa yapın bakalım dediler..eşim gidin başımdan dedi ben camdaydım anam sonra bunlar bi bozdular ağızlarını anlatamam..kayınpederi eşimi dövecek kadın tuttu..yolda adamlar var..çok afedersiniz ama kadın bana herkesin için bu ağaçlar senin bilmem nerene g,irsin diyo..daha neler neler..ve biz asla ağzımızı bozmadık seviyelerine düşmedik..hemen polisi aradım onların yanında bile bize köpekler diye bağırıyo polisler bile kadının çirkefliğine şaşakaldı..ve işte o gün tel olsun paranın yarısını da biz veririz dediler..sonra tele de karşı çıktılar ama yaptık allahtan biz para vermeyiz dediler.aman vermesinler..
komşularınla muhattap ol cnm... git davet et tek tek onu çağırma ama....muhappetini bol tut o karıya inat... 1 defalığına az ikram hazırla çağır cnm...o tarafada ciddi ciddi duvar çek..üstünede demir tel koy dikenli olanlarda.kadın 50 yaşında kocası daha yaşlı..bir de 80 küsür yaşında kayınpederi var lanetin teki..bi kız bi oğlanları var kız evli her akşam anasındalar..köpekleri kocaman kurt köpeği bize bakan duvara bağlamışlar köpeği..inanırmısın bu ağaçların bir tane dalını bile budamamışlar bırak kesmeyi yani..biz daha eve taşınmadan 3 ağacı da onlara geçen dalları budattırdık ama yaranamadık..komşulara bile beni dilliyo sürekli..komşular bana hoşgeldine geleceklermiş güya ben demişimki ben hamileyim okulum var kabul edemem..var mı böyle bişey ya..
psp ne cnm..Esra alemsin vallahi..Bilgisayar sapıttı,oğlanın psp sinden yazayım dedim..Bir saatte sayfa açıyor,birde ı yok sadece i var..Delirdim burada
tamm canim.corbaya bayilirim.hemen yaparim bugun sen yaz once.
Polyanna eline sağlık..Ev alma komşu al boşuna dememişler..Boşver canını sıkma..Zaten bu erken doğum olayı bizi zorluyor..Bir de bunlara kafana takma..Böyle insanlarla hiç muhattap olmamak lazım...İnsanlar çok cahil..Evinin tadını çıkar..Zaten dengesizmiş baksana,bu kadar olaydan sonra eşine teli kullanabilir miyiz demiş?
haklısın canım..ama anlattım ya size vallahi içim rahatladı ya..okullar da tatil kimseyle de konuşamadım bi 2 arkadaşa facebooktan anlattım onlar bile şaşırdı yani..şimdi de sizlerle paylaştım valla geçen hafta 2 gece uyuyamadım sinirlerim çok bozuldu sabaha kadar ağladım..
Kızlar ben çıkıyorum,hepinize iyi geceler...
kıyamam sana ya boşver..ne takıyosun...kim ki onlar anacım meydanı boş bulmuş bunlar..kesin senden önce başkalarınada yapmışlardır böyle yoksa bu yüzü nerden bulucaklar..allahım sinir oldum bak...
Kızlar ben çıkıyorum,hepinize iyi geceler...
canım arkadaşım çok sağol desteğin için..evet bizden öncekilerle de sürekli didişmişler..şimdi de sıra bize geldi yani..içimi çok rahatlattın iyiki varsın canım ya..
canim bu kadar cirkef bi komsun varsa teldende gorur sizin bahceyi.ne bilim yaz mevsiminde misafirlerin felan gelir.bahcede oturtmaz vala sizi.laf sokar durur.bence polis tutnagi ile kendi bahcenize duvar yaptirisaniz yikamzda.hangi devirde yasiyoruz ne demek yikarlarmis.
ortak duvar olduğu için yıkarız dediler..polisin yanında da telde anlaşıldı..eşimin aklına da bizim bahçeye onların tarafına tekrar duvar yaptırmak geldi ama çirkefle çirkef olmaya değmez..bir sürü olay çıkarırlar..adam evimin güneşi kesilecek diye deliriyo..aslında evi biz değil de mütahit alacatı yapacaktı koca bi bina onlar görecekti ışığı..
valla esin dogru solemis.yaptirin duvari.cok cok bir iki ay yirtinir sonra susar.omur boyu onun cenesini cekip yuzune tahammul edecegine bir iki ay sabredersin olur biter.
haklısın canım ama biz de olaylar fazla büyümesin diyoruz..çünkü inan çok yıprandık..artık tele sarmaşık falan dolarım tabi koparmazlarsa..bir de onlardan tarafa meyve ağacı süs ağacı alıp dikmeyi düşünüyorum bir nevi o tarafı kapatır..
sende iyi varsın cnm..unutma benim ilk forumnda arkadaşım sendin...bi alıştırdın kendine sonra yok oldun bi ara... ama bu gelişin iyi oldu..yanlız bırakmadın beni.. senin gibi gece saatlerde olan arkadaşlarımın hepsiyle muhappetim çok iyi..bu saatlerde zihnim boş oluyo ve iyi odaklanıyorum ozaman muhappettende keyif alıyorum
cnm hedera helix dikin...her daim yeşildir sarmşık..hemen sever yerini... kapatır hiç göremezler sizi... botanik peyzajcılardan alın... bide hanımeli dikin ara ara baharda tatlı tatlı kokusu gelir...
valla esin dogru solemis.yaptirin duvari.cok cok bir iki ay yirtinir sonra susar.omur boyu onun cenesini cekip yuzune tahammul edecegine bir iki ay sabredersin olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?